2012 kasım bebekleri büyüyor..

pedifenle dolven aynı ama diğerini bilmiorum cnm ben dolvenle carpoli yada dolvenle paranox fitili dönüşümlü kulllanıyorum.

hay maşallah güldenin yaaa geçmişi hatırlattın tek tek he he:)
cnm oda işi tamam çok şükür. doğumdan önce tuvalet eğitimini de halletsek süper olcak. bi kaç ayı daha var sanırım ama bakalım. biraz vakit geçsin. valla cnm evi kim görse kaçırmayın alın dio çünkü mevkisi çok güzel. muhit çok hoş. merkezdesin ama kalabalıkta değilsin. zeynep çok rahat çıkıp bisikletini sürebilir yani. öyle söyliyeyim. büyükşehirlerde bunlar lüks artık malesef. deniz desen dibinde baba kız rahatlıkla gidebilirler. yani artıları çok olan bir ev. ama ben hala 2 yıl evde olmam gerektiğini düşünüyorum. hayırlısı. evde olmayı seviyorum yaaa...misafirlerime gelince. klasik takıldım cnm aslında şöyle oldu cuma kşamdan gelceklerdi son anda tekrar ctesiye döndü. ben işten gidip apar topar süpürüp sildim börek yaptım mozaik pasta yaptım. makarna salatası yapcaktım yanınada . neyse teyzem aradı ki çok geç oldu biz yarın gelelim kızım sen de dinlen diye. velhasılı o gün temilik tatlı börek bitmiş oldu. bizde ctesi kahvaltıdan sonra mutfağı toparlayıp çıktık. günü değerlendirelim onlar akşama ancak gelir diye. ama mecidiye diye bi cadde var orda karşılaştık he he:) neyse biz teyzemi aldık kuzunler gezmeye devma etti. biz biraz teyzemi gezdirdik eve döndük. bi sofra hazırkadım ne varsa yedik. sonra kuzenler aradı ki geliyoruz diye. bende hemen bi tavuk çorbası yaptım nohutlu pirinç pilavı yanına da karnıyarık yaptım. mevsim salata yaptım . onlar geldi sofra kurulana kadar da mantı yaptım. ortada mantı salata börek güzel oldu. böylece atlattık:) gece 2 buçukta yattık beyler okey oynadı bize fırsat kalmadı:) sabahta fırında ekmek yaptım çökel,k sündürmesi yaotım kahvaltılıklar eşliğinde güzel bi çayla yiyip içtik. sonra gezdik tozduk geri geldik. tekrar yemek yedik 4 tede onları yolcu eetim ay ne yazdım ama:)

pedifenle dolven aynı ama diğerini bilmiorum cnm ben dolvenle carpoli yada dolvenle paranox fitili dönüşümlü kulllanıyorum.
evet cnm ben de öyle biliyorum
pedifen/ibufen/dolven aynı ama yine de emin olmak istedim

oyyy negüzel anlatmışsın yaseminimmm:
sen mail adresini kullana biliyormusun peki şekerim?
ay nasıl özlemişim yazışmayı haberler almayı ya.
hakkınızda hayırlısı olsın yaseminim nediyeyim ama evde olmak hiç birşeye deyişilmez bencede zaten o sizin kısmetinize 2 sene sonrada olur hakkkınızda hayırlısı tatlım hem kendinizi okadar sıkmayada hiç gerek yok 2 çocuk sonuçta kolay değil .
üstelik birikız biri erkek masaraflar ayrı ayrı olacak he heh e:
fundam tekrar geçmiş olsun inş ateş fazla yükselmeden atlatırsınız sorunsuz cnm..

sağol cnm ya
inan hasta olmasından değil ateşlenmesinden korkuyorum
dün gece sabaha kadar uyumadım
sabah kv ye defneyi bıraktım.randevu aldım. 100 tl verdim.hastaneye gidin,yanınızda bulunsun dedim
ilaçları zaten para vermeden alıyorlar,dr da para vermiyorlar ama yine de olsun yanlarında bulunsun dedim
yazık kuzum ateşine rağmen sabah bir de bana yatak düzlerken yardım ediyor

Gunaydin kizlar..meryem atesli gece yine ateşli atesli verdim krese.dkrese.diste olabilir diye düşünüyorum sma bi acmadi aksam agzini göremedim ne bogazni ne disini.off off o orda ben burda cok moralm bozuk.

funda gecmis olsun cnm kuzucklar kurtulamadilat biturlu
yasemn oyle guzel anlatmissin ki cnm cekti hepsini:)
Gulden hosgeldn cnm tatil bitti her guzrl sey gibi(

Betul ellerine saglik harika gorunuyorlar masallh valla

Be ni hadi hayrlisi seni mutfak kısmından alamiycaz herhalde)

aynen fundam bende hastalığından değilde ateşten korkuyorum.
inş sorunsuz atlatırsınız cnm..

ayy keşke yazmasaydım cnm yaa düşünemedim. kusura bakma hakkını helal et. ay bende öğlene ne yesem diye kara kara düşünüyorum vallahi...
güldenim bizde sizi özledik. mail açık cnm ama özel yazışmalar için biraz zaman var emin olmam lazım he he:)

sağol cnm size de tekrar geçmiş olsun

aynen fundam bende hastalığından değilde ateşten korkuyorum.
inş sorunsuz atlatırsınız cnm..
inşallah cnm ya

inş çabucak atlatırsınız fundacım... havalar burda da bi sıcak bi soğuk çok fazla grip insan var çevremde hasta olmamak çok güç çocuklar napsın...

Gunaydın kızlar hafta sonu gezmelerden gec uyumalardan sonra sabah erkenden kalkmak ne zor geldı cok uykum var

Gulden hosgeldın cnm dıger arkadaslarda gelsınde hareketlensın artık burası degılmı:)

Funda gecmıs olsun defneye ıns uzun surmeden atlatır cnm

Yasemın hersey yolunda gıtmıs sevındım..

Betul pasta cok guzel bayıldım ustundekı resım hazır gofretmı?? Tr ye gelınce cokca almam lazım onlardan cok pratık ve super gorunuyor:)
Ayrıca tesekkur ederım topıgımı zıyarete geldıgın ıcın

Sıbel krese gıttımı dımı meryem ıns daha ıyıdır bugun..

Evet kızlar artık yemek topıklerındeyım:)
Gelen yorumlar benı cok mutlu ettı gercekten bırıncı olmasamda farketmez yenı seyler ogrenıyorum sonucta:) ordakı arkadaslardan da denıycegım bır suru tarıf var sırada

Gulden tesekkur ederım kurabıye yorumuna cnm tarıflerın hepsı cok guzeldı 30 tarıf arasından o dereceyı almak gercekten mutluluk verıcıydı:)
Sen sımdı asıl mercımek koftesıne gel

Bu arada nıdanın son vukuatı bıraz agır oldu
Buzdolabına magnetlerle foto beyzanın etkınliklerını falan yapıstırıyorduk bı magnet dusmus ve nıda kaska goz arası buzdolabını fena cızık ıcınde bırakmıs bende mutfaktaydım oysakı dolabımızın yuzeyı ınox dedıklerı seyden sanırım ve kapatmak mumkun degıl daha oncede bır ıkı kucuk yapmıstı ama sımdıkı baya bı var..
Aldıgımız yerle gorusucez ıns. kapaklar degısır yoksa steckır falan yapıstırıp kapatmaya calısıcam ne kadar olursa artık.....

sağol cnm benim
bu arada bi magnetle nasıl o kadar çizik içinde bırakmış dolabı?

Cnm el kadar bı yer ama yapmıs yapacagını ıyı bellı oluyo yanı:)
bu çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor
defne de dün çamaşır makinasının içine bezlerini doldurmuş
altını değiştirecektim bi baktım bez poşetinin içi boşalmış
nereye koydu diye aradım aradım bulamadım
sonra makinaya çamaşır atacaktım.kapağı bi açtım içi bez dolu :)

Ay ınanmıyorum ya cok komık:))
Gercekten sagları solları bellı olmuyor sıpaların:)

Ay ınanmıyorum ya cok komık:))
Gercekten sagları solları bellı olmuyor sıpaların:)
aynen güldürdü beni
bir de için attığım çamaşırları kontrol etmeden direkt çalıştırsaydım ne olurdu düşünsene
o zaman kabus olurdu muhtemelen

ha ha ha sizin kızlar güldürdü beni ay bizimkide kalemle heryeri çiziyor ve hala bir çözüm bulamadım bilmiyorum bakalım..
beni şu senin linki tekrar atarmısın tatlım biraz geride kaldı tıklayamıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…