- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.381
ortam nasıl yaseminim.burdayım canımcım da birazcık yoğunum. diğer hatunlar sizler nerelerdesiniz . buarada ben beniyi bulamadımmm
hımmmm o kötüymüşha ha ha sizin kızlar güldürdü beni ay bizimkide kalemle heryeri çiziyor ve hala bir çözüm bulamadım bilmiyorum bakalım..
beni şu senin linki tekrar atarmısın tatlım biraz geride kaldı tıklayamıy
ben de buralardayımburdayım canımcım da birazcık yoğunum. diğer hatunlar sizler nerelerdesiniz . buarada ben beniyi bulamadımmm
canım çok güzel görünüyorlarKızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ftesi-minik-kizlarimin-sponsorlugunda.794349/
Beyzayı almaya gıdıyorum gorusuruz...
ooo kimleri görüyorum efenim siz de hoşgeldiniz songül hanımcım. döndünüz mü sahalara:) bende öyle düşünüyorum cnm en fazla iki yıl sonra ev sahibi oluruz diyorum eşimde benden yana . şimdilik karar kesin bakalım dönüş olmazsa. kuzular nasıl yarenin okul başladı aras paşa napıoHuhu ben geldimmm
Merhaba kizlar nasilsiniz
Yasemin gulden hosgeldunuz kizlar
Sibelcim bebeisin cinsiyet belli olmus hayirli olsun
Kqtreinur canim haberlwr guzek sanirim sıkinti yok insalla kuzum daha iyi okur ilac ise yarar
Funda defneme cok gecmis olsun
Guldencim nasil gecti tatil
Yasemin gencsinuz canim benim ev hep olur sen kararindan vezgecme derim
Fatma telim hayilri olsun
Benicim mamaciklar super ben senin sunumunuda cok begemiuorum
Wavs canim sen nasilsun
Betulcum hamarat arkadasim sanda alkis
Dilekcim bebegin cinsiyeti nezaman belli oluyot
Haha dondum valla cok yogundum cnm ablacigin 8 gun bendeydi gezdik bolcak cumartesi yarene d.gunu yaptikooo kimleri görüyorum efenim siz de hoşgeldiniz songül hanımcım. döndünüz mü sahalara:) bende öyle düşünüyorum cnm en fazla iki yıl sonra ev sahibi oluruz diyorum eşimde benden yana . şimdilik karar kesin bakalım dönüş olmazsa. kuzular nasıl yarenin okul başladı aras paşa napıo
Canim benim ya kuzu hastaymis gecmis olsinCanlar meryemin ogretmeniyle gorstum oglen.corbasini ictu keyfi pek yok ama kötü degil merak etmeyin dedi ama insallh baklm.aksam gorucez.
Oglusa hic vakit kalmiyo ya herseyimi tum enerjimi Meryem alip goturuyo:))Songül ya senin yoldan gidiyorum tedtgnlik de var birazck ay yaz gelse nasil olcak yaa off
Haha dondum valla cok yogundum cnm ablacigin 8 gun bendeydi gezdik bolcak cumartesi yarene d.gunu yaptik
Yaren haftaya okula baslicak aras pasa uyuyir
Kararinizi tuttum canim cok gencsiniz rabbim omur versin ev hep olur
Dershanemi anlamadim kuzum ya ne deeshanaesiinş cnm benim. eşim dersaneye başlıo yarın. inş a grubu istio onun zaten şu an belli bir mekanı yok . hem bu süreçte yaşıycamız yerde belli olur diyoruz. o zamana değişikli olmazsa ev alınır her türlü. ohhh ablanla keyif yapmışsın ne güzel. benim ablacım da doğumdan sonra gelcek inş. yarenin doğum günü geçmişti ama di mi
EVET YA akıllı kuzum benimakıllı defneye bak sen babaannenin evini batırıo. bizim bir tanıdıkta çocuk bakıordu. çocuğa demiş ki niye zıplıyorsun kanepelerin üstünde evinizde de böyle yapıo musun. çocuk da ki cevap süper tabi ki burda yapcam bura bakıcının evi:) tövbe yaaa bu çocuklar bazen insanı dumura uğratıolar:)
hoşgeldin cnmHuhu ben geldimmm
Merhaba kizlar nasilsiniz
Yasemin gulden hosgeldunuz kizlar
Sibelcim bebeisin cinsiyet belli olmus hayirli olsun
Kqtreinur canim haberlwr guzek sanirim sıkinti yok insalla kuzum daha iyi okur ilac ise yarar
Funda defneme cok gecmis olsun
Guldencim nasil gecti tatil
Yasemin gencsinuz canim benim ev hep olur sen kararindan vezgecme derim
Fatma telim hayilri olsun
Benicim mamaciklar super ben senin sunumunuda cok begemiuorum
Wavs canim sen nasilsun
Betulcum hamarat arkadasim sanda alkis
Dilekcim bebegin cinsiyeti nezaman belli oluyot
cnm çok şükür çorbasını içmişCanlar meryemin ogretmeniyle gorstum oglen.corbasini ictu keyfi pek yok ama kötü degil merak etmeyin dedi ama insallh baklm.aksam gorucez.
Oglusa hic vakit kalmiyo ya herseyimi tum enerjimi Meryem alip goturuyo:))Songül ya senin yoldan gidiyorum tedtgnlik de var birazck ay yaz gelse nasil olcak yaa off
cnm inşallah gönlüne göre bi yer olurinş cnm benim. eşim dersaneye başlıo yarın. inş a grubu istio onun zaten şu an belli bir mekanı yok . hem bu süreçte yaşıycamız yerde belli olur diyoruz. o zamana değişikli olmazsa ev alınır her türlü. ohhh ablanla keyif yapmışsın ne güzel. benim ablacım da doğumdan sonra gelcek inş. yarenin doğum günü geçmişti ama di mi
Bilmiyorm iki cocukla bas edebileck miyim yetebileck miyim meryrmimde cok kucuk...cçalışma isi bklim su cikacak olan yasaya bağlı biraz ama çalışıcam sanirim borca girdik baya ev aldik da bklim bilmiyorum hersey cok karisikarisik.plan yapmiyorum artik zamani gelince gorucezCanim benim ya kuzu hastaymis gecmis olsin
Ay evet evet benim yoldan gekiyorsuniz
Canim ne yonce tedirginsin
Sen calisma durumunu nasul ayarlicaksin
Sagol cnim benim hosgordumEVET YA akıllı kuzum benim
annesini bu konularda üzmüyor allahtan
hahaha çocuğun cvp süpermiş
hoşgeldin cnm
sağol inşallah çabucak atlatır
cnm balgam söktürücü bi önerin var mı defne için
cnm çok şükür çorbasını içmiş
neden halsiz,keyifsiz acaba
cnm inşallah gönlüne göre bi yer olur
Him bakarsin tabi cnm ama iste calisi0 herseye yetme birz zorlayabilir bebek bakimi.hakkinda bir plan yaptinuzmuBilmiyorm iki cocukla bas edebileck miyim yetebileck miyim meryrmimde cok kucuk...cçalışma isi bklim su cikacak olan yasaya bağlı biraz ama çalışıcam sanirim borca girdik baya ev aldik da bklim bilmiyorum hersey cok karisikarisik.plan yapmiyorum artik zamani gelince gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?