2012 kasım bebekleri büyüyor..

burdayım canımcım da birazcık yoğunum. diğer hatunlar sizler nerelerdesiniz . buarada ben beniyi bulamadımmm

ha ha ha sizin kızlar güldürdü beni ay bizimkide kalemle heryeri çiziyor ve hala bir çözüm bulamadım bilmiyorum bakalım..
beni şu senin linki tekrar atarmısın tatlım biraz geride kaldı tıklayamıy
hımmmm o kötüymüş
defne de kvlerde duvarları,örtüleri çiziyor ama evde yapmıyor çok şükür

burdayım canımcım da birazcık yoğunum. diğer hatunlar sizler nerelerdesiniz . buarada ben beniyi bulamadımmm
ben de buralardayım

akıllı defneye bak sen babaannenin evini batırıo. bizim bir tanıdıkta çocuk bakıordu. çocuğa demiş ki niye zıplıyorsun kanepelerin üstünde evinizde de böyle yapıo musun. çocuk da ki cevap süper tabi ki burda yapcam bura bakıcının evi:) tövbe yaaa bu çocuklar bazen insanı dumura uğratıolar:)

Huhu ben geldimmm
Merhaba kizlar nasilsiniz
Yasemin gulden hosgeldunuz kizlar
Sibelcim bebeisin cinsiyet belli olmus hayirli olsun
Kqtreinur canim haberlwr guzek sanirim sıkinti yok insalla kuzum daha iyi okur ilac ise yarar
Funda defneme cok gecmis olsun
Guldencim nasil gecti tatil
Yasemin gencsinuz canim benim ev hep olur sen kararindan vezgecme derim
Fatma telim hayilri olsun
Benicim mamaciklar super ben senin sunumunuda cok begemiuorum
Wavs canim sen nasilsun
Betulcum hamarat arkadasim sanda alkis
Dilekcim bebegin cinsiyeti nezaman belli oluyot

ooo kimleri görüyorum efenim siz de hoşgeldiniz songül hanımcım. döndünüz mü sahalara:) bende öyle düşünüyorum cnm en fazla iki yıl sonra ev sahibi oluruz diyorum eşimde benden yana . şimdilik karar kesin bakalım dönüş olmazsa. kuzular nasıl yarenin okul başladı aras paşa napıo

Canlar meryemin ogretmeniyle gorstum oglen.corbasini ictu keyfi pek yok ama kötü degil merak etmeyin dedi ama insallh baklm.aksam gorucez.

Oglusa hic vakit kalmiyo ya herseyimi tum enerjimi Meryem alip goturuyo:))Songül ya senin yoldan gidiyorum tedtgnlik de var birazck ay yaz gelse nasil olcak yaa off

Haha dondum valla cok yogundum cnm ablacigin 8 gun bendeydi gezdik bolcak cumartesi yarene d.gunu yaptik
Yaren haftaya okula baslicak aras pasa uyuyir
Kararinizi tuttum canim cok gencsiniz rabbim omur versin ev hep olur

Canim benim ya kuzu hastaymis gecmis olsin
Ay evet evet benim yoldan gekiyorsuniz
Canim ne yonce tedirginsin
Sen calisma durumunu nasul ayarlicaksin

Haha dondum valla cok yogundum cnm ablacigin 8 gun bendeydi gezdik bolcak cumartesi yarene d.gunu yaptik
Yaren haftaya okula baslicak aras pasa uyuyir
Kararinizi tuttum canim cok gencsiniz rabbim omur versin ev hep olur

inş cnm benim. eşim dersaneye başlıo yarın. inş a grubu istio onun zaten şu an belli bir mekanı yok . hem bu süreçte yaşıycamız yerde belli olur diyoruz. o zamana değişikli olmazsa ev alınır her türlü. ohhh ablanla keyif yapmışsın ne güzel. benim ablacım da doğumdan sonra gelcek inş. yarenin doğum günü geçmişti ama di mi

Dershanemi anlamadim kuzum ya ne deeshanaesi
Yarenin d.gunu gecti canim ama kuzeni barken kutlamak istedi onfan gecikmeli oldu

iyi yapmışsınız cnm.
cnm biz b grubu düz memurluktayız. bi de bu işin a grubu kısmı var hani bu uzmanlık denetçiik müfettişlik filan var ya onlar a grubu oluyor. eşim kendini denemek istedi benden de destek bulunca dersane bulduk burda. bakalım yarın başlıycak. ikinci olmadan şansını dene dedim bakalım nasipse inş. zor ama belli olmaz tabi

EVET YA akıllı kuzum benim
annesini bu konularda üzmüyor allahtan
hahaha çocuğun cvp süpermiş

hoşgeldin cnm
sağol inşallah çabucak atlatır
cnm balgam söktürücü bi önerin var mı defne için

cnm çok şükür çorbasını içmiş
neden halsiz,keyifsiz acaba

cnm inşallah gönlüne göre bi yer olur

haftanın beş günü dersanesi var eşimin kızlar. hafta içi üç gün 6 dan ona kadar. haftasonuda iki gün beşer saat. temmuz ortasına kadar eşimin yüzünü pek göremiycez kızımla. ama en azından yalnız değiliz anane dede var yanımızda. onlar olmazsa da babaanne dede olcak inş. bi şekilde idare etcez sınava kadar bakalım nasip.

Ay benimde canim acaip sıkkim alt kattaki komsumuz beyefendi gunduz uyur gece calisiyormus gundus coxuklar ses yapmucakmis
Esim her an dalabilir

Canim benim ya kuzu hastaymis gecmis olsin
Ay evet evet benim yoldan gekiyorsuniz
Canim ne yonce tedirginsin
Sen calisma durumunu nasul ayarlicaksin
Bilmiyorm iki cocukla bas edebileck miyim yetebileck miyim meryrmimde cok kucuk...cçalışma isi bklim su cikacak olan yasaya bağlı biraz ama çalışıcam sanirim borca girdik baya ev aldik da bklim bilmiyorum hersey cok karisikarisik.plan yapmiyorum artik zamani gelince gorucez

Sagol cnim benim hosgordum
Bol bol su canim keciboybuzu ozu kullaniyorsun zaten degikmi

Him bakarsin tabi cnm ama iste calisi0 herseye yetme birz zorlayabilir bebek bakimi.hakkinda bir plan yaptinuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…