- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.581
günaydın wavsum hoşgeldin nasılsın cnm?Gunaydin kizlar
Yasemin ben yanls hatrlmyosam 24.haftada yaptrmstm canim
Benicim dun yazmayi untmsm masallah sana 4.olmussun bende destejlemstm arkadasmi
Insallah bundada guzel basarlar alrsn canin kizlar nasil
Funda defne nasil oldu canim
Gulden cips guzele benziyo nilim seviyosa yap bence
ay bakma bana cnm takılıyorum sana . tarifi görünce benim bile yapasım geldi he he:) ama ne zaman bilemem . bu hafta cnm hingel istio ancak onu yaparım sanırım. annemlere de değişikli olur. hem annemle birlikte yaparsak çok yorulmam. malum artık çok fazla eğilerek oturamıyorum. göbüş büyüdü iyice. sağol wavsum ptesi gideyim bakalım nolcak. ne diycek dr. ama kararım değişti. randevu aldığım dr ye gitmiycem. e doğuma oraya gitmiyceksem ne gerek var di mi. doğuma gitmeyi düşündüğüm ve hiç olumsuz yprumm duymadığım bi dr var ona gitcem tabi randevu bulabilirsem eşimi de ikna ettim bakalım.yaseminim nil ablalarından dolayı cipsi biliyo malesef oyüzden evden yapayım diorum ben.
inş severse bundan sonra nil isteyince bu cpsi yaparım he he he:
hengen neydi kız ben hatırlayamadım sen yazmışsındır ama ..ay bakma bana cnm takılıyorum sana . tarifi görünce benim bile yapasım geldi he he:) ama ne zaman bilemem . bu hafta cnm hingel istio ancak onu yaparım sanırım. annemlere de değişikli olur. hem annemle birlikte yaparsak çok yorulmam. malum artık çok fazla eğilerek oturamıyorum. göbüş büyüdü iyice. sağol wavsum ptesi gideyim bakalım nolcak. ne diycek dr. ama kararım değişti. randevu aldığım dr ye gitmiycem. e doğuma oraya gitmiyceksem ne gerek var di mi. doğuma gitmeyi düşündüğüm ve hiç olumsuz yprumm duymadığım bi dr var ona gitcem tabi randevu bulabilirsem eşimi de ikna ettim bakalım.
günaydın ayşegülcüm aynen ya malesef zararlı ve yasaklar hep çok tatlı oluyo malesefff: bende yerim ama nil doğduğundan hatta hamileliğimden beri yemiyorum oyemesin diye ama işte çevre malesef.Canlar hayirli cumalar gunaydinlarr
guldencim. Ben nefis yemek tariflerinim hayraniyim her tarif tutuyor cekinmeden yap diorum ben kendim cipsi cok seviyorum esimde oyuzden masalda biliyor cipsi arasorada olsa ben kendim dayanamayip aliyprum zararli seyler lezzetlidr dimi ama:)
Bende dun.borek yaptin yufka artmisti bugun napsam diodum kalani cips yapayim denwyeyim gulden cim hber vereyim sana
cnm senin dediğin az malzemeli olan lavaşla yapılıyor diye duydum ama emin değilimgüzel ama o çokfazla mazeme koymuş ben öyle fazla feslehen kekik falan sevmediğim için yine yufkadan yapıcam ama düz yapıcam bak nefis yemek tariflerindende bir tarif var ben onu denemek istiyorum.
ondada 1 adet yufka 3 ytemek kaşığı yağ tuz ve nane falanvarda istediğin baharatı sen seçiyosun mesela ben tuz kimyonve çok hafif pul büber düşünüyorum
onları karıştırıyosun yufkayı tezgaha yayıp istediğin şekilllerde kesiyosun sonra o mazemeye batırıp çıkarıp tepsiye dizi yosun ve .
180 derece fırında 11 dakka kadar pişiriyosun sanki bu benim dahmak zevkime daha uygun geldi.
günaydın cnmGunaydin kizlar
Yasemin ben yanls hatrlmyosam 24.haftada yaptrmstm canim
Benicim dun yazmayi untmsm masallah sana 4.olmussun bende destejlemstm arkadasmi
Insallah bundada guzel basarlar alrsn canin kizlar nasil
Funda defne nasil oldu canim
Gulden cips guzele benziyo nilim seviyosa yap bence
fundam bilmiyorumki neden göremiyosun cnm.
bben yarın koföre gidicem nili fotoğraf çektirmeye götürücem sonra arkadaşın kızının doğum günü var veee eşim galiba beni yemeye götürecek işte öyleeee:
ayşegülüm kesinlikle katılıyorum en önemlisi vijdanve enpati cnm ben eminim madem görmüyolar neden çocuk doğruyolar diyecekler.
yani düşün sana o sözleri söyleyen kadın hangi anne ister çocuğunun acı çekmesini ama ahhh şu insanlar ahh. offf allahım yardımcımız olsun.
düşünsene sen kadına nasıl söylersin onu allah sana bu sakat çocuğu nedenverdidiye ..
ayy orda olaydımda o kadına en azından senin gib beyin özürlü vermedi diyeydimmmm[/QUOTevet guldencım yaa nasıl canım yandı o donemler anlatamm her nasıl oldu sorusunda ıcım tıtredı sımdı buda bısey dıcek dıye
aynen o kadın kımbılır neler hıssetmıstıer ama ınsan ummadgı sozler duyunca bıanada kılıtlenıyor canım ya kadın dıyememıstır bısey yazık allhım akıl versın boyle ınsanlara
Kolay gelsın marıfetlı hatun resım de ekle yapıncaguldencım sosunu yaptım dolaba koydum 1 saat sonra yapayım beklesın bıraz sos
salca zeytınyag pulbıber renk versın dıye toz kırmızı bıber nane kımyon kekık koydum ben sarımsak kalmamıs olsa daha ıyı olurdu ama bu seferlık sarımskasız artık bu sekılde sos yaptım ama sulansın bıraz cok katı dıye az su da ekledım kolay surulsün dıye
fundam bilmiyorumki neden göremiyosun cnm.
bben yarın koföre gidicem nili fotoğraf çektirmeye götürücem sonra arkadaşın kızının doğum günü var veee eşim galiba beni yemeye götürecek işte öyleeee:
ayşegülüm kesinlikle katılıyorum en önemlisi vijdanve enpati cnm ben eminim madem görmüyolar neden çocuk doğruyolar diyecekler.
yani düşün sana o sözleri söyleyen kadın hangi anne ister çocuğunun acı çekmesini ama ahhh şu insanlar ahh. offf allahım yardımcımız olsun.
düşünsene sen kadına nasıl söylersin onu allah sana bu sakat çocuğu nedenverdidiye ..
ayy orda olaydımda o kadına en azından senin gib beyin özürlü vermedi diyeydimmmm
cnm yapınca resim koyguldencım sosunu yaptım dolaba koydum 1 saat sonra yapayım beklesın bıraz sos
salca zeytınyag pulbıber renk versın dıye toz kırmızı bıber nane kımyon kekık koydum ben sarımsak kalmamıs olsa daha ıyı olurdu ama bu seferlık sarımskasız artık bu sekılde sos yaptım ama sulansın bıraz cok katı dıye az su da ekledım kolay surulsün dıye
adam akıllı tabi cnmKızlar ben kactım gorusrz
Bıraz temızlık ısım var sonra gezmelere gıdıcez esım erken gelırse kızları alıp benı alısverıs merkezıne salacak:))
Sevgılıler gunu hedıyesı ıcın sanırım:)
Gecen haftada aldım hedıyemı saat ve seramık tava aldı bana:) tava kısmı kendı mıdesınden de gecıyo tabı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?