2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminim nil ablalarından dolayı cipsi biliyo malesef oyüzden evden yapayım diorum ben.
inş severse bundan sonra nil isteyince bu cpsi yaparım he he he:

günaydın wavsum hoşgeldin nasılsın cnm?
alp neler yapıyo bu ara hiç anlatmıyosun.
düşünüyorum ama yarın çok yoğunuz.
pazar yaparım artık.
yarın önce ben koföre gidicem ordan niloşun şu geç kalan 2 yaş fotolarını çektiricez.
sonra arkadaşımın kızının doğum günü var oraya gidicez vee akşamda kocam beni yemeye götürecek herhalde he heh e:

yaseminim nil ablalarından dolayı cipsi biliyo malesef oyüzden evden yapayım diorum ben.
inş severse bundan sonra nil isteyince bu cpsi yaparım he he he:
ay bakma bana cnm takılıyorum sana . tarifi görünce benim bile yapasım geldi he he:) ama ne zaman bilemem . bu hafta cnm hingel istio ancak onu yaparım sanırım. annemlere de değişikli olur. hem annemle birlikte yaparsak çok yorulmam. malum artık çok fazla eğilerek oturamıyorum. göbüş büyüdü iyice. sağol wavsum ptesi gideyim bakalım nolcak. ne diycek dr. ama kararım değişti. randevu aldığım dr ye gitmiycem. e doğuma oraya gitmiyceksem ne gerek var di mi. doğuma gitmeyi düşündüğüm ve hiç olumsuz yprumm duymadığım bi dr var ona gitcem tabi randevu bulabilirsem eşimi de ikna ettim bakalım.

Canlar hayirli cumalar gunaydinlarr

guldencim. Ben nefis yemek tariflerinim hayraniyim her tarif tutuyor cekinmeden yap diorum ben kendim cipsi cok seviyorum esimde oyuzden masalda biliyor cipsi arasorada olsa ben kendim dayanamayip aliyprum zararli seyler lezzetlidr dimi ama:)
Bende dun.borek yaptin yufka artmisti bugun napsam diodum kalani cips yapayim denwyeyim gulden cim hber vereyim sana

hengen neydi kız ben hatırlayamadım sen yazmışsındır ama ..
inş beğenirsin tatlım.

günaydın ayşegülcüm aynen ya malesef zararlı ve yasaklar hep çok tatlı oluyo malesefff: bende yerim ama nil doğduğundan hatta hamileliğimden beri yemiyorum oyemesin diye ama işte çevre malesef.
ayyy çok sevinirim ayşegül hhaberini merakla bekliyorum cnm bende pazar yapıcam büyük bir ihtimalle çünkü bu akşam temizzlik yapmamız lazım yarın yazdığım gibi çok yoğunm ancak pazar kalıyo geriyeeee

cnm senin dediğin az malzemeli olan lavaşla yapılıyor diye duydum ama emin değilim
cahidenin ki güzel görünüyor

günaydın cnm
defne çok şükür daha iyi
bugün defne daha iyi olduğu için bulunduğum şubeye börek alıp götürdüm

ya kızlar ben bazı mesajları göremiyorum
mesela gülden alıntılamasa ayşegülün msjını göremeyecektim
ayrıca güldenim sen niye yoğunsun onu da bilmiyorum

Ay asagıda 6 uye var coktandır bu kadar kslabalık degıldık
Wavs sagol arkadasım bakıcaz bakalım bundada yorumlar cok guzel deneyen begenen falan:)
Kızlar ıyı cnm cok sukur alp nasıl sen anlat bakalım?

Buarada guldencim gercekten insanlar cok acimasiz dusuncesiz cahil nil cok guclu olur ve kolay atlatir ins
masalin yuzu yandigindada insanlar bana neler demediki ayyy cocuk dogurmakla olmuyor dikkat edeceksin dikkat dedi biri bana ok gbi saplandi o soz bana nasil agladim ama anlatamm suphe ettim.kendimden dikkatsizligimdenmi oldu diye nefret ettim kendimden bi.cocuga bakamadim diye hep o kadinin sozu yuzunden daha neler neler duydum kimi laflar oyle canimi acittiki dondum kaldim bogazima dugumlendi.kelimeler gozlerim doldu hemn uzaklastim benim neler cektigini.neler hissettigimi biliomusunda hangi hakla o laflari edebiliyosun yaa
gercketen cok tuhaf insanlar var allhim insanlara vicdan ve empati yapma gucu versin ins ve yarinin garantisi olmadigini bilsin su insanlar yaaa

Tamm guldencim dener haber veririm sna ama cahideninki.super gorunuyor gercwktwn farksiz kendi.iszedgin baharati koy ama o tarifi yap canim sosu beklert dolapta icine ceksin iyice muthis gorunuypr deniycem :)

Yasemın hıngel nası oluyo tarıfı verırmısın mantının buyuk kapatılmıs halı mı sankı gormustum bıkac yerde??

fundam bilmiyorumki neden göremiyosun cnm.
bben yarın koföre gidicem nili fotoğraf çektirmeye götürücem sonra arkadaşın kızının doğum günü var veee eşim galiba beni yemeye götürecek işte öyleeee:
ayşegülüm kesinlikle katılıyorum en önemlisi vijdanve enpati cnm ben eminim madem görmüyolar neden çocuk doğruyolar diyecekler.
yani düşün sana o sözleri söyleyen kadın hangi anne ister çocuğunun acı çekmesini ama ahhh şu insanlar ahh. offf allahım yardımcımız olsun.
düşünsene sen kadına nasıl söylersin onu allah sana bu sakat çocuğu nedenverdidiye ..
ayy orda olaydımda o kadına en azından senin gib beyin özürlü vermedi diyeydimmmm

guldencım sosunu yaptım dolaba koydum 1 saat sonra yapayım beklesın bıraz sos

salca zeytınyag pulbıber renk versın dıye toz kırmızı bıber nane kımyon kekık koydum ben sarımsak kalmamıs olsa daha ıyı olurdu ama bu seferlık sarımskasız artık bu sekılde sos yaptım ama sulansın bıraz cok katı dıye az su da ekledım kolay surulsün dıye

Kolay gelsın marıfetlı hatun resım de ekle yapınca

evet kızlar mantının biraz daha büyük hali. basitçe anlatayım. kıymalı bi harç hazırllıyoruz bol soğanla kıymayı kavuruyoruz istediğiniz baharatları ekliyoruz. maydonoz da konabilir az olmak kaydıyla. un su tuzla sert bi hamur yoğuruyoruz. sonra onu yufkadan çok az daha kalın açıoruz. mantı kalınlığında yani. açtığımız hanuru ben çay bardağıyla kesiyorum. daha büyük kesen de var şekilli yapan da bana bardak kolay gelio. ne büyük ne küçük. sonra hazırlladığımız harçtan koyup poğaca gibi kapatıoruz güzelce. tüm hamuru bu şekilde yapıyoruz. yaptıkça yapışmasın diye unlayın tepsiye almadan önce. sonra kaynayan suda haşlıyoruz. bi tarafta da bolca tereyağı eritiyoruz. hamuru sıcak sıcak kevgirle servis tabağına alıyoruz. üzerine bolca tereyağı döküyoruz. ben yanına sarımsaklı yoğurt yapıyorum bolca. ayyy sıcakken yiosun bak cnm çektiiiii... izinliyken 15 günde 2 kez yaptım çok severim. patateslide çok yapılır.

Kızlar ben kactım gorusrz
Bıraz temızlık ısım var sonra gezmelere gıdıcez esım erken gelırse kızları alıp benı alısverıs merkezıne salacak:))
Sevgılıler gunu hedıyesı ıcın sanırım:)
Gecen haftada aldım hedıyemı saat ve seramık tava aldı bana:) tava kısmı kendı mıdesınden de gecıyo tabı:)

hımmm anladım cnm, baya güzelmiş
dün akşam üzeri eşim aradı
bi yerde rezervasyon yaptır sevgililer gününü kutlamaya gidelim diye
ben de önce tamam dedim,sonra defnesiz bir yere çıkmak istemedim
konuşurken şube müdürü kuşadası ya da çeşmede bi otele gidin, yemek yersiniz kızınız da yanınızda olur,sabah da kahvaltı yapıp dönersiniz dedi
bi kaç otel aradım.bir tanesi fiyat olarak uygundu eşimi aradım söyledim.o da tama dedi.sonra da defne hasta diye gitmek istemedim.eşimi arayıp vazgeçtiğimi, izmir içinde bi yerde sabah kahvaltıya gideriz defne de bizimle olur dedim.tamam dedi.
çok romantik değil ama bizde planlar öyle
eşime de hediye olarak kullandığı parfüm bitmişti ondan aldım geçen hafta.onu vereceğim
geçen yıl ben hediye almamıştım eşim bana telefon almışttı

eee diğer bayanlar sizde durumlar ne?

cnm yapınca resim koy
biz de görelim
adam akıllı tabi cnm
hediyesi gayet güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…