2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy benımde cnm cektı sarımsaklı yogutlu nefıs olur
Bızım gezme yarına kalırsa bugun yapıcam bunu ıns..

valla ben şu sevgililier gününün nerden çıktığını duyunca vazgeçtimmm... bi zaten 21 kasımı kutluyorduk 14 şubatı da es geçmezdik sadece 21 kasım bizim olsa daha ii olcak sanırım. şu aralar düşüncem böyle değişir mi bilmem:) kutlayanlara da saygım sonsuz o ayrı tabi he he:)

Ayy benımde cnm cektı sarımsaklı yogutlu nefıs olur
Bızım gezme yarına kalırsa bugun yapıcam bunu ıns..
dene cnm mutlaka özellikle kıymalısı favorim. bende haftasonu yapmayı düşünüyorum inş. gerçi zeynep yaparken kaşla göz arasında çok fazla hamur yio ama olsun zararlı değil en azından:)

Bızımde gununde kutlama olmaz zaten cogu zaman bı cicek ama oncesınde sonrasında alınan hedıyelere hayır demem:))
Bıze uymayan bı kutlama baslangıcı vardır kesın hep özentıden cıkıyo ya bunlar..

dene cnm mutlaka özellikle kıymalısı favorim. bende haftasonu yapmayı düşünüyorum inş. gerçi zeynep yaparken kaşla göz arasında çok fazla hamur yio ama olsun zararlı değil en azından:)
Ay yerım ben onu:) bızımkılerın huyuda oynamak ılla onlarda yapacak oklava merdane yetısmıyo:)

cnm valla biz aziz valentin için değil kendimiz için kutluyoruz(çünkü eşimi en son 24 ocakta gördüm)
evlilik yıldönümümüz,doğum günlerimizi kesin kutlarız
yılbaşında ve sevgililer gününde içimizden gelirse hediye alırız
ama en güzeli sebepsiz gelen hediye ve kutlamalardır :)

ay yorumunu bekliyorum ayşegülüm hadi bakalım güzel olursa onu yaparımmm.
benicim ohh güle güle kullan hediyelerini.
ay yaseminim aman bizimki kutlama değilde başka türlü bir akşamda al sana bu hediyeyi aldım dedikleri yokki ha hah a bari bahanelerle alsınlar dimi ama he heh e:
ayrıca o mantıdan benimde canım çektiiiiii:
fundacım inş sizde güzel bir zaman geçirsiniz...

zina muhabbeti olduğu için vazgeçtim cnm ama dediğim gibi herkesin kendi fikri. hediyeleşmek güzel o ayrı:) yılbaşıda kutlamıyoruz biz. gere yok bana göre:) ama yine diyorum hediyeleşmek güzel tabi ki. doğumgünlerini bizde kutluyoruz cnm onda da bi sürü şey söylenio ama bu biraz farklı geldi bana .

çok basit cnm yaa ben yaptıysam herkes yapar. çünkü öyle hamur açmak filan hiç becerebildiğim şeyler değil he he:)

inşallah cnm

cnm ben o zina muhabbetini bilmiyorum
yılbaşı kutlaması değil kız sadece hediye verme

çok basit cnm yaa ben yaptıysam herkes yapar. çünkü öyle hamur açmak filan hiç becerebildiğim şeyler değil he he:)
senin gibib marifetli hatun hamurda açar

ya birde ayşegülcüm cahidede yufkaların diyer yerleri kuru kalıyo sadece içlerinde mazeme oluyo ama nefis yemek tariflerindeki tek yufkayı o sosa batırpp kızartıyosun.

canlarım slmlar yoğun bir gun gecrdim.sindi dra gidyorum üçlü testimi alicam gostericem.insallh bisryi uoktur.

Yasemin ayrintiliyi ben 20 yada 22de yaptrmstim sonra bi kist görüldü beyinde ve 26da kontrol için bi daha yaptrmstim diye hatrliyorum

sibelcim inş güzel sonuçlar alırsıncnm.
şimdi baktımda ben ayrıntılı ultrason yaptırmadım bizim dr çok güzel ultroson aleti oyüzden gerek duymadı ama duysaydı profösörden randevu almıştım 24. haftaya vermişlerdi.

bende merak ettim evde vardır onun evrakı kesin ave gidince bakmak lazım. bauarada benim randevu salıya kaldı ay söyledim mi hatırlamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…