2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasemın kıymayı kavurmadan koysak olmazmıkı?
Bu arada bızım gezme yarına kaldı esımın ısler yogunmus benımde ısıme geldı yarın belkı teyzemede gecerız onlara yakın bıraz gıdecegımız yer..
Evı temızledım hafta sonuna temız kalsın, sımdı hıngel hazırlıklarına baslıyorum:)

ayyy beniyaaa çok hamaratsın vallaha cnm helal olsun sanaaaa:

ayyy beniyaaa çok hamaratsın vallaha cnm helal olsun sanaaaa:
Kız yok ne hamaratlıgı ogle yemegını cıkarıyoruz aradan ıste kızlarda sever:) aksamda eltım davet ettı gıdersem ordayız:) yalnız bu sert hamuru yogurması ne zor ya robotta yogurmuyo sert olunca parcalıyo yarı robot yarı ben hallettım hamuru:) nıda da yanımda ben hamuru yumruklarken oda kendı hamurunu yumrukluyo:)

benicim pişmeyebilir. mantı da kavurmuyoruz ama ona minicik girio . bu biraz fazla oluo pişmez muhtemelen tatlım. soğanını bol koy cnm rahatsız etmio hiç. hadi bakim güzel olur inş beğenirsin.

ay geçen bizde niloşla tuzlu kurabiye yaptık bizim sıpada birsürü hamur yedi yaparken bende korktum hasta olacak diye he he he yani isal falan olacak diye he he he..

ayy resım atamıyormmm atabılırsem bı ara atayım muthıs oldu cıps ayy sarımsakda olaydı sosda daha super olurdu bayıldım ben denemek ıcın az yapmıstım keske hepsnın yapsaydım:)

Merhabalar kızlar
Nasılsıniz bakalim biz çarşamba gecesi döndük dün evin bi kısmını çamaşırları bugunde diğer kalan yerleri halletmeye çalışıyorum Yarından itibaren yaninizdayum ins
hasta bebislerimize geçmiş olsun
guldencim bende cipsi lavastan yapmıştım canim gerçekten baharatlarimi sevdiğin gibi koyarsan mükemmel oluyor
Aysegulcum ellerine sağlık çok güzel şeyler yapıyorsun Rabbim güzel bol kazançlar nasip etsin ins
kızlar bizde sevgililer günü ve yılbaşında hediye vermeyiz birbirimize yaseminin düşündüğü gibi düşünüyorum bende
bu arada guldenim tırmanma fotoları ni gördüm Harikasın
benicim kolay gelsin sana
hepinizi çok özledim öpüyorum gorusuuz

hangi tarifi yaptın cnm cahidenınkını mı
ben ıkı tarıfıde okudum kafama gore yaptım :)

sosunu hazırladım2 saat dolapta beklettım
salça yag tuz pulbıber kekık kımyon az da su ekledım kolay sürülsün dıye sarımsakda olamlıydı bence evde yokmus

daha sonra yufkaları ucgen kare falan kestım bı katına surdum dıger katına surmedım yanı arasına sürdum ama sonra ustude hos gozuksun dıye ustunede surdum sos az bısey bukadar fırına verdım hemn 10dak da bı kontrol edın ben masala kıtap okuyayım derken unutmuusm

hosgeldın canım ohh guzel bı tatıl oldu sıze neguzel vakıt gecırmıssınızdır işlerını hallet gel beklıyoruz neler yaptınız
elıf nasıl hasta falan degıl dımı tesekkur edeırm guzel dıleklerın ıcınde ıns rabbım hayırlı musterıler versın en onemlısı tuhaf ınsanlarla ugrastırmasın:)

anlamadığım cahideninki nasıl öyle cips gibi kızarmış. yani sadece arasına sürüyorsa nasıl öyle dışı kızarmış:) ellerine sağlık ayşegülcüm dışardakilerden iidir:)

işte bende onu anlamadım yasemincim ytofkaların diğer üst tarafları kuru nasıl olacak.
ellerine sağlık ayşegülcümm.
ohhhhh nuray hanımcım hoşgeldiniz efemmm nasıldı bakalım pazartesi anlatınız lütfen.
bu arada sen lavaştan nasıl yaparsun.yazarmısın şekerimmm

Selamm kizlar Nasilsiniz

Guldencim ben cahidenin tarifini yaptim tabi sevdigim baharatlarla cok güzel oldu biz cok sevdik. Ama cok ugrastirici geldi bana iki kere yaptim bi daha yapamadim

Yasemin canim cekti hingel ben de yapayim bi ara inşallah. Hep görüyordum yemek sitelerinde cesaret edemiyordum.
Ben hatırlamıyorum hic ayrintili ultrasonu bi bakmam lazim defterime:)

Kizlar ben de dun halilari yikamaya verdim temizlik yapmaya çalışıyorum. Tabi sadece çalışmakla kalıyorum berrayla cok ilerleme kaydedemiyorum. Napiyim artik olduğu kadar. Bu arada biz de sevgililer günü kutlamayanlardaniz.

Dr dan çıktınm hic bi sorun yolmus şükür simdi eve dönmeye çalışıyorum off yalniz yalniz gidip grlmktrn işleri halletmekten bıktım artık; ((

anlamadığım cahideninki nasıl öyle cips gibi kızarmış. yani sadece arasına sürüyorsa nasıl öyle dışı kızarmış:) ellerine sağlık ayşegülcüm dışardakilerden iidir:)
ayy bencede cok ugrastırcıı her nekadar hazır yufkada olsa:)
aslınd acahıdenınkınde tek yufkaya butun olarak sürmüs ustune 2.yufkayı kapatmıs kesmıs onunki pratıktır ama ben bıanda daldım kestım yufkaları oyuzden kucuk parcalara tek tek surup uzerlerını kapatttım falan ugrastırdı benı

bende bılmıom dısı nasıl kızarıyo oyuzden sürdum ustunede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…