- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.621
ayyy beniyaaa çok hamaratsın vallaha cnm helal olsun sanaaaa:Yasemın kıymayı kavurmadan koysak olmazmıkı?
Bu arada bızım gezme yarına kaldı esımın ısler yogunmus benımde ısıme geldı yarın belkı teyzemede gecerız onlara yakın bıraz gıdecegımız yer..
Evı temızledım hafta sonuna temız kalsın, sımdı hıngel hazırlıklarına baslıyorum:)
Kız yok ne hamaratlıgı ogle yemegını cıkarıyoruz aradan ıste kızlarda sever:) aksamda eltım davet ettı gıdersem ordayız:) yalnız bu sert hamuru yogurması ne zor yaayyy beniyaaa çok hamaratsın vallaha cnm helal olsun sanaaaa:
ben ıkı tarıfıde okudum kafama gore yaptım :)hangi tarifi yaptın cnm cahidenınkını mı
hosgeldın canım ohh guzel bı tatıl oldu sıze neguzel vakıt gecırmıssınızdır işlerını hallet gel beklıyoruz neler yaptınızMerhabalar kızlar
Nasılsıniz bakalim biz çarşamba gecesi döndük dün evin bi kısmını çamaşırları bugunde diğer kalan yerleri halletmeye çalışıyorum Yarından itibaren yaninizdayum ins
hasta bebislerimize geçmiş olsun
guldencim bende cipsi lavastan yapmıştım canim gerçekten baharatlarimi sevdiğin gibi koyarsan mükemmel oluyor
Aysegulcum ellerine sağlık çok güzel şeyler yapıyorsun Rabbim güzel bol kazançlar nasip etsin ins
kızlar bizde sevgililer günü ve yılbaşında hediye vermeyiz birbirimize yaseminin düşündüğü gibi düşünüyorum bende
bu arada guldenim tırmanma fotoları ni gördüm Harikasın
benicim kolay gelsin sana
hepinizi çok özledim öpüyorum gorusuuz
ayy bencede cok ugrastırcıı her nekadar hazır yufkada olsa:)anlamadığım cahideninki nasıl öyle cips gibi kızarmış. yani sadece arasına sürüyorsa nasıl öyle dışı kızarmış:) ellerine sağlık ayşegülcüm dışardakilerden iidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?