- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.641
sorun yok hersey yolundaya ona bak canım napcan ızın alamıyordur esındeDr dan çıktınm hic bi sorun yolmus şükür simdi eve dönmeye çalışıyorum off yalniz yalniz gidip grlmktrn işleri halletmekten bıktım artık; ((
bende heryerını harcladım canım ıcıne dısına surdum ama zaten kıtır kıtır oluyorya oyuzden surmesekde olur gbıme geldıkatre hoşgeldin cnm çocukla zor gerçekten temizlik.
ben yufkaların dışını merak ediyorummmm hiç birşey yapmıyosunya kurumuyomu sadece içini harçlıyosun heryerini harçlasam olmazmı.
cnm çok şükür iyi çıkmış sonuçlarDr dan çıktınm hic bi sorun yolmus şükür simdi eve dönmeye çalışıyorum off yalniz yalniz gidip grlmktrn işleri halletmekten bıktım artık; ((
canım bende yapıcam peki yumurta yokmu senın hamurda un su tuz bazı yerde yumurtada yazılmıs koysammı beılemedımbeniiii sonuç ne olduuuu....
yok cnm hiç sormadımHaklisin fundacim tertemiz geliyo süper oluyor. Silmeyi hic sevmiyorum temizlenmiyor gibi geliyor. El halisi yikayan yerlerde var sanirim sordun mu hic canim
Saol cnm izin alamiyo malesef.dort ay bitti bi kere bile gelmedi daha.daha.cinsyeti bile tek basima öğrendim cok cnm sıkılıyorSevindim sibelcim bi sorun olmamasina. Eşin izin alamiyor mu beraber gitseniz
Cnm testleri baska bi hastanede yaptriyirum.hic bisry soylemiyolat bugunde ultrasona sokmadi bile bidaha ki kontrol ne zamana gidyim ayrintili için dyorum onu drna dor diyo gicik oldumoldum.ne boyunu be kilosunu bilmiyorum.gecen gafta gittigmde bi hafta onde gidyo demsti o kadaray canınızı çektirdim kızlar kusura bakmayın yaaa... ama çok güzelll bu tarz şeyleri seviosanız bayılırsınız. bir saatimi alıo benim toplamda ki biz ikişer tabak yiyoruz he he:) ama değio yani. bide ben yazmayı unutmuşum tereyağına pulbiberde atıyorum çok güzel oluo. mutlaka deneyin derim
sibel çok sevindim cnm sorunsuz geçmesine. bebiş nasılmış kaç gr olmuş anlat bakalım. ay ben çok meraktayım bakalım boyu posu nasıl sağlığı nasıl . inş. bize de herşey yolunda der dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?