2012 kasım bebekleri büyüyor..

katre hoşgeldin cnm çocukla zor gerçekten temizlik.
ben yufkaların dışını merak ediyorummmm hiç birşey yapmıyosunya kurumuyomu sadece içini harçlıyosun heryerini harçlasam olmazmı.

katre hoşgeldin cnm çocukla zor gerçekten temizlik.
ben yufkaların dışını merak ediyorummmm hiç birşey yapmıyosunya kurumuyomu sadece içini harçlıyosun heryerini harçlasam olmazmı.
bende heryerını harcladım canım ıcıne dısına surdum ama zaten kıtır kıtır oluyorya oyuzden surmesekde olur gbıme geldı

Guldencim siz de imunol kullanmistiniz di mi öyle yazmistin sanki. Hic faydasi olmadi mi canim ne kadar süre kullandiniz. Bize dr en az 6 ay dedi yoksa faydasini gormezsiniz dedi

Dr dan çıktınm hic bi sorun yolmus şükür simdi eve dönmeye çalışıyorum off yalniz yalniz gidip grlmktrn işleri halletmekten bıktım artık; ((
cnm çok şükür iyi çıkmış sonuçlar
cnm bence haline şükret ben ne yapıyım
ben yıllardır herşeye tek başıma koşturuyorum
bak kocamı en son 24 ocakta gördüm
çocuğum hastalandı tek başınayım
kendim hastalansam tek başınayım
haline şükret bence

ay canınızı çektirdim kızlar kusura bakmayın yaaa... ama çok güzelll bu tarz şeyleri seviosanız bayılırsınız. bir saatimi alıo benim toplamda ki biz ikişer tabak yiyoruz he he:) ama değio yani. bide ben yazmayı unutmuşum tereyağına pulbiberde atıyorum çok güzel oluo. mutlaka deneyin derim
sibel çok sevindim cnm sorunsuz geçmesine. bebiş nasılmış kaç gr olmuş anlat bakalım. ay ben çok meraktayım bakalım boyu posu nasıl sağlığı nasıl . inş. bize de herşey yolunda der dr

nuray ve nur hoşgeldiniz kızlar
nur cnm halıları yıkamaya verebilmek süper bişey benim halılar el halısı olduğu için yıkamaya veremiyorum.siliyorum
canım çıkıyor silene kadar

Haklisin fundacim tertemiz geliyo süper oluyor. Silmeyi hic sevmiyorum temizlenmiyor gibi geliyor. El halisi yikayan yerlerde var sanirim sordun mu hic canim

yasemın olmusmu cnm sımdı haslanıyor:)
Dedıgın gıbı bıraz kavurdum kıymayı

Hamurun yarısından fazlası duruyo sımdı
Kızlarla ancak bu kadar oldu bırı ben yapıcam bırı ben kapatıcam hamur kurumaya basladı:)
Nıdayı uyuturum bıraz sonra yaparım kalanıda tesekkurler..

Haklisin fundacim tertemiz geliyo süper oluyor. Silmeyi hic sevmiyorum temizlenmiyor gibi geliyor. El halisi yikayan yerlerde var sanirim sordun mu hic canim
yok cnm hiç sormadım
güvenip nasıl veririm
eşim zaten hayatta verdirmez
o kadar para verdim mahvederler halıları der
bir kere eşimle yıkadık halıları da pes etti ama yine de vermez kimseye
istanbula gidince normal halı almak istiyorum

Sıbel hersey yolundaymıs sevındım cnm
Esının olamamısı bıraz sıkıcı ama ızın alabılse oda gelmeyı ısterdı emınım

Cnm testleri baska bi hastanede yaptriyirum.hic bisry soylemiyolat bugunde ultrasona sokmadi bile bidaha ki kontrol ne zamana gidyim ayrintili için dyorum onu drna dor diyo gicik oldumoldum.ne boyunu be kilosunu bilmiyorum.gecen gafta gittigmde bi hafta onde gidyo demsti o kadar

sibel randevuları haftasonuna alsan o zaman eşinde gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…