- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.661
Ondan da emin olamiyirum bazen.hadi gelemiyorumsn bi ara sor o da yok.oglen dedim izin aldm ogleden sonra gidcem sonuc gostermeye diye kac saat oldu insan merak eder sorar hiic napyosa artik..bu da bunaltyo beniSıbel hersey yolundaymıs sevındım cnm
Esının olamamısı bıraz sıkıcı ama ızın alabılse oda gelmeyı ısterdı emınım
cok gzeul olmus beni hamurunu nasıl yaptın un su tuz mu sadece yumurta yok mu bazı hıngel tarıfınde varda yasemınnnnnn nerdesınyasemın olmusmu cnm sımdı haslanıyor:)
Dedıgın gıbı bıraz kavurdum kıymayı
Eki Görüntüle 1413602
Hamurun yarısından fazlası duruyo sımdı
Kızlarla ancak bu kadar oldu bırı ben yapıcam bırı ben kapatıcam hamur kurumaya basladı:)
Nıdayı uyuturum bıraz sonra yaparım kalanıda tesekkurler..
benımde 2halım dokuma halısıydı el dokuma deemızden hedıye ama kullanmıyorum yıkanmıyor çok zor dıye bende guvenıp veremedım bıyere hazır halı aldım bendeyok cnm hiç sormadım
güvenip nasıl veririm
eşim zaten hayatta verdirmez
o kadar para verdim mahvederler halıları der
bir kere eşimle yıkadık halıları da pes etti ama yine de vermez kimseye
istanbula gidince normal halı almak istiyorum
Cok guzell...ince mi acmak gerekiyo hamuru ben acamiyorum dayasemın olmusmu cnm sımdı haslanıyor:)
Dedıgın gıbı bıraz kavurdum kıymayı
Eki Görüntüle 1413602
Hamurun yarısından fazlası duruyo sımdı
Kızlarla ancak bu kadar oldu bırı ben yapıcam bırı ben kapatıcam hamur kurumaya basladı:)
Nıdayı uyuturum bıraz sonra yaparım kalanıda tesekkurler..
ayyy bende pazar yapayım bari dur canımı istettiniz yahuuuuuuu:ayşegülcüm sadece un su tuz cnm. sertbi hamur olcak yumuşak olmıycakk. benicim ellerine sağlık cnm. pişipte tereyağ dökünce de fotola cnm sana zahmet. ay çok cnm istedi yapmalıyım haftasonu kesinnn... çok seviyorum ben bu tarz lezzetleri..
geldım:)beniii nerdesin ben çıkmadan yaz bariiii
söyleyemeden çıkarsam herkese ii haftasonları inş.
Fotosunu gorunce daha cok canın cekmesın:)ayşegülcüm sadece un su tuz cnm. sertbi hamur olcak yumuşak olmıycakk. benicim ellerine sağlık cnm. pişipte tereyağ dökünce de fotola cnm sana zahmet. ay çok cnm istedi yapmalıyım haftasonu kesinnn... çok seviyorum ben bu tarz lezzetleri..
ayyy iyi tatiller cnm ayy yasemin ben yaparsam nasılsa senin başını ağrtıtrım ha hah a:beniii nerdesin ben çıkmadan yaz bariiii
söyleyemeden çıkarsam herkese ii haftasonları inş.
Gulbin hocaya da guvenirim amabilmiyorum ya. Bizim buradaki dr a sorsak o da gerek yok der heralde. Ama denemedigimiz bi bu kaldi inşallah faydasini görürüzkaterecim hatırlamıyorum nekadar kullandık ama 6 ay değildi kesinlikle bizim dr vermişti hani istanbula prafösöre gittikya o gerek yok dedi ve uncayı verdi aybu doktorlar çelişiyolarya hani işte buda onlardan biri cnm pöfff inş sizde işe yarar..
Kız yazdım ya yukarda harıkaydı dıye:))ay hadi yükle çıkıom ben öptüm hepinizi beğendin mi peki he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?