2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sıbel hersey yolundaymıs sevındım cnm
Esının olamamısı bıraz sıkıcı ama ızın alabılse oda gelmeyı ısterdı emınım
Ondan da emin olamiyirum bazen.hadi gelemiyorumsn bi ara sor o da yok.oglen dedim izin aldm ogleden sonra gidcem sonuc gostermeye diye kac saat oldu insan merak eder sorar hiic napyosa artik..bu da bunaltyo beni

cok gzeul olmus beni hamurunu nasıl yaptın un su tuz mu sadece yumurta yok mu bazı hıngel tarıfınde varda yasemınnnnnn nerdesın

benımde 2halım dokuma halısıydı el dokuma deemızden hedıye ama kullanmıyorum yıkanmıyor çok zor dıye bende guvenıp veremedım bıyere hazır halı aldım bende

Cok guzell...ince mi acmak gerekiyo hamuru ben acamiyorum da

katerecim hatırlamıyorum nekadar kullandık ama 6 ay değildi kesinlikle bizim dr vermişti hani istanbula prafösöre gittikya o gerek yok dedi ve uncayı verdi aybu doktorlar çelişiyolarya hani işte buda onlardan biri cnm pöfff inş sizde işe yarar..

ayşegülcüm sadece un su tuz cnm. sertbi hamur olcak yumuşak olmıycakk. benicim ellerine sağlık cnm. pişipte tereyağ dökünce de fotola cnm sana zahmet. ay çok cnm istedi yapmalıyım haftasonu kesinnn... çok seviyorum ben bu tarz lezzetleri..

ayyy bende pazar yapayım bari dur canımı istettiniz yahuuuuuuu:
kıyma soğan ve baharat koyucaz dimi birde poça gibi ikiye üst üste getiricez yani mantının büyüyü olacak

evet cnm. hamuru sert yoğur ki suda erimesin. bi de fazla kalın olmasın cnm yufkadan biraz daha kalın oluo işte. basit ama çok lezzetli. beni yaptı gördüm ya hepten cnm çekti. inş. o da beğenir bakalım

Fotosunu gorunce daha cok canın cekmesın:)

Gulbin hocaya da guvenirim amabilmiyorum ya. Bizim buradaki dr a sorsak o da gerek yok der heralde. Ama denemedigimiz bi bu kaldi inşallah faydasini görürüz

Kızlar harıkaydı:) ben bı tane yumurta koydum hamura beyza hafta ıcı yumurta yemıyo ondan faydalansın bıraz dıye:)
Hamur sert olucak en yorucu kısmı oydu benım ıcın cunku benım hamurları robot yogurur:)
ben merdaneyle actım caybardagından az buyuk su bardagım var onla kestım catalla kapattım..
Deneyınız tavsıye edılır:) tarıf ıcın tekrar tesekkur yasemıncım..

Bız yogurtlu yıyecegımız ıcın dırek ustune doktum ben:)
Tereyag zeytınyag karısık salcalı sos yaptım ustune...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…