2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben cıktım kızlar gorusrz
Kalan hamuru halledeyım nıda uykuda:)
Beyza babasıyla araba yıkamaya gıttı..

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz net paketi yaptim ama hattimi tasiyamadim kendi ustume olmadigi icin bakalim yeticekmi netim.
Bende biraz hastayim esim hastaydi ondan erene gecti en sonda erenden bana gecti.erendede oksuruk kaldi ya oksuruge ne iyi geliyo biliyomusunuz.

Yarin sevgililer gunu bakalim kimler kutlucak pazartesi yazarsiniz artik.benim icin cok onemli degil ozel gunlerimiz daha onemli oyuzden planim yok.Kutlayan olursa yazsin ama.

1kasık türk kahvesını 1kasık balı az ılık suda karıstır ıcır 2kez falan gunde ben kendımde denedım anında gecırıo oksurugu bıde ben zencefıl bal ıcerım oksurukte artık kuzularda buyudu az mıktarda koyarak ver gecırıyor oksuruyu bıe sırtına gogsune vıks sur gazete yapıstır yada bez koy tulbent falan ayaklaraınada sur vıks oksurugu kesıyor buda

Balli turk kahvesini deneyeyim canim.zencefil bali yaptim hic yemiyo zorla biraz yedirdim ama ise yaramadi hic sevmiyo oyle seyleri ins.bunu icer biraz cok oksuruyo zaten ailecek hastayiz neyseki ayni anda olduk birbirimize bulasma ihtimali yok.

Iyi akşamlar dünden beri nereye baksam hingel tarifi cikiyo karsima bende dayanamadm bi cesaret denedim..cok beğendik tarif icin tskler

14subatta naptiniz diyenlere biz bol bol kavga ettik ayy dun anlamadim esimde bi terslik.vardi ama cozemedim dun yedik.birbirimizi resmen
Birini atlatiyoruz baska bisey oluyor allhim dun anlatamm 7/8konu yuzunden tartistik sabah olsun hayrolsun diye dua ettim resmn :)
Suan guldugume bakmayin dun kafayi yicektim

Bu arada senin telin nasil oldu canim duzeldimi yada yenisini aldinizmi.masalla etkinlikler nasil gidiyo.
Telfn son atilan yazilimdan sonra duzeldi.canim ama babam bana telfon alcakmis dogumgunumde annem.agzindan kacirdi iphone aldircam.busefer hafiza dolu sorunu
yasamak istemiom : )
Masalla etkinlikler oyunlar tam gaz devam ediyor zaten ben isim varken falan gelip etkinlik kutularini istiyor bazen getirio ac diye falan :)

slm kızlar uzun zaman oldu yine ben girmeyeli hamile olanlar var sanırım ben hala hazır hissetmiyorum nedense aslında yine hamilelik muhabbetlerini özledim sanki yada topige girince birden anilarim depresti heralde ;-) oğluşumun arkadaşlari nasillar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…