- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.681
Kız masallah ne ara yaptın:)henuz beklıyorum ama dayanamıcam esıme yıne yaparım hadı ben kaçtım pişirmeye gıdıyorum
Aynen:)bende yumurta koydum canım sızden cevp gelmeyınce koyayım mantıyada koyuyolar bızım orda dedım koydum sert hamur yaptım canım cıktı acana kadar :)
Hadı hafta sonu sende yaparsın artıkbu arada ellerinize sağlık afiyet olsun kızlarrr. hamarat hatunlarrr.
1kasık türk kahvesını 1kasık balı az ılık suda karıstır ıcır 2kez falan gunde ben kendımde denedım anında gecırıo oksurugu bıde ben zencefıl bal ıcerım oksurukte artık kuzularda buyudu az mıktarda koyarak ver gecırıyor oksuruyu bıe sırtına gogsune vıks sur gazete yapıstır yada bez koy tulbent falan ayaklaraınada sur vıks oksurugu kesıyor budaİyi aksamlar kizlar nasilsiniz net paketi yaptim ama hattimi tasiyamadim kendi ustume olmadigi icin bakalim yeticekmi netim.
Bende biraz hastayim esim hastaydi ondan erene gecti en sonda erenden bana gecti.erendede oksuruk kaldi ya oksuruge ne iyi geliyo biliyomusunuz.
Balli turk kahvesini deneyeyim canim.zencefil bali yaptim hic yemiyo zorla biraz yedirdim ama ise yaramadi hic sevmiyo oyle seyleri ins.bunu icer biraz cok oksuruyo zaten ailecek hastayiz neyseki ayni anda olduk birbirimize bulasma ihtimali yok.1kasık türk kahvesını 1kasık balı az ılık suda karıstır ıcır 2kez falan gunde ben kendımde denedım anında gecırıo oksurugu bıde ben zencefıl bal ıcerım oksurukte artık kuzularda buyudu az mıktarda koyarak ver gecırıyor oksuruyu bıe sırtına gogsune vıks sur gazete yapıstır yada bez koy tulbent falan ayaklaraınada sur vıks oksurugu kesıyor buda
Telfn son atilan yazilimdan sonra duzeldi.canim ama babam bana telfon alcakmis dogumgunumde annem.agzindan kacirdi iphone aldircam.busefer hafiza dolu sorunuBu arada senin telin nasil oldu canim duzeldimi yada yenisini aldinizmi.masalla etkinlikler nasil gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?