2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın bayanlar açılış benden..bugun kv geliyo hem onun mutluluğu var hemde sabah meryem cok mutlu uyandi bize konser verdi onun mutlulugu var..hherkese guzel mutlu bir gun mutlu bbir hafta olur insallh

günaydın kızlar iyi haftalar..
fatma çok geçmiş olsun cnm.
ayşegülcüm zaten gelince üst üste geliyo tartışmalar cnm bizde 2 hafta öncesi çok fenaydık şimdi iyiyiz şükür
sibel ellerine sağlık cnm. ay bir ben yapamadım şu hengeli neyse haftaya inşşş:
bu arada gözün aydın cnm ve günaydın peki kv kalıcakmı?
fatoş biz iyiyizde siz neler yapıyorsunuz biraz bilgi vereydin iyidi..

herkese günaydınlar... ii bir hafta olur inş. ben güne kötü başladım malaesef midem çok bulanıo sabah ki kahvaltım da boşa gitti... neyse günün gerisi ii geçer inş. güzel bi haftasonu geçirdik ve sonunda da himgeli yaptık he he:) benicim ayşegülcüm ellerinize sağlık afiyet şeker olsun. ayşegül cnm arada oluo böyle herşey üstüste gelio bizde samsuna geldiğimizde ilk bi kaç gün birbirimizi yedik ama maşallah diyim şu sıralar iyiyiz. çok şükür. sizinki de geçer. güldenim nasılsın cnm ne var ne yok niloşum nasıl. diğer kızlar nasılsınız. fatmacım çok geçmiş olsun cnm

iyiydir yaseminim sen nasılsın.
zeynebim nasıl çok geçmiş olsun cnm..
inş birdaha yaşanmazsın.
niloş iyi çok şükür..
iyiyim cnm acaip bebiş alışverişi yapasım var. ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. yarın ki dr dende bi cinsiyet duy bekle diyorum ha ha:)

günaydın kızlar
haftasonunuz nasıl geçti?
yasemin geçmiş olsun cnm
sibel cnm sen de hingel yapmışsın
gülden sen neler yaptın?

kızlar bizim haftasonumuz çok güzel geçti
cuma gece eşim geldi
cumartesi sabah kahvaltıya gittik, sonra sahilde dolaştık akşama kadar
akşam da kv ye gittik
pazar sabah da kahvaltı yaptık, markete gittik, zaten kvlerdeydik
akşam da kipaya dolaşmaya gittik
beyaz eşya baktık
öyle geçti gitti gün

günaydın fundacım. çok güzel gözüküyordunuz face de. allah mutluluğunuzu daim etsin. sibel de mi hingel yapmış tabi kızın canını çektirdik hakkını helal et cnm benim yaa. yapmışsıın çok şükür:) afiyet olsun.

oyyy tamam dır yarından sonra gelsin alışverişlerrrr..
fundacım biz cumartesi fotoğrafçıya gidemedik malesef çünkü fotğrafçının bir yakını yoğun bakıma kaldırılmış.
sonra koföre 1 2 ürünü vardıonları götürdük akşam da arkadaşın kızının doğumgünü vardı oraya gittik niloş çok mutlu oldu..
eşim yemeye gidelim dedi ama ben nil doğungününde eylenecekdiye orda kalmayı tercih

günaydın kızlar özgecandan dolayı kafam çok dolu rabbim ailesine sabır versin evlatlarımızı kötü insanlardan korusun

ayyy o olay hiç aklımdan çıkmıyo allahımya nasılbiryerde yaşıyoruz.. pöfffff. alllahım ailesine sabırversin .
sen büyüt gözünün içine bak sonra böyle olsun..

amin cnm
gerçekten çok güzel bir haftasonu oldu
eşim ve kızımla vakit geçirmek çok güzel gerçekten
allahım herkesin yuvasını huzurlu mutlu kılsın

cnm olsun en önemlisi zaten nilin mutlu olması
eşin de bak düşünmüş en azından
günaydın kızlar özgecandan dolayı kafam çok dolu rabbim ailesine sabır versin evlatlarımızı kötü insanlardan korusun
cnm ben o konuda çok kötüyüm
sinirden elim ayağım titriyor
rabbim anne babasına sabır versin

Herkeze merhaba gunaydinlar arkadaslar
Yasemincik sizde ismi farkli sanirim bwnim rahmetli kv de yapardi ben de bir kac kez yaptim biz ustine teeyagda ceviz kaviruyoruZ
Ay canim cekti en yakim zamandw yapayim
Aysegilcum ask bocuklarine sevgiluler gununde didismeyi hic yakisyiramadiminsalla duzelmistir aralar
Bu arada bizde sevgilililer gununu es gecmedik gecikmel9 olarak pazar kutladik
Yasemin dr ranndavuya az kaldiiiii
Ay doya doya alisveris yap vnm ben dogima kadar yaptim al al bitiremedim
Bu arada yaren bugun yeni ogretmene baslasi

günaydın cnm
hayırlı olsun yarenime
inşallah eğitim hayatı boyunca bir daha hiç sorun yaşamaz

SONGÜLÜM HOŞGELDİN YARENİMİN YENİ OKULU ÖĞRETMENİ HAYIRLI OLSUN İNŞ HERŞEY GÜZEL OLUR KUZUM İÇİNNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…