- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.701
iyiyim cnm acaip bebiş alışverişi yapasım var. ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. yarın ki dr dende bi cinsiyet duy bekle diyorum ha ha:)iyiydir yaseminim sen nasılsın.
zeynebim nasıl çok geçmiş olsun cnm..
inş birdaha yaşanmazsın.
niloş iyi çok şükür..
amin cnmgünaydın fundacım. çok güzel gözüküyordunuz face de. allah mutluluğunuzu daim etsin. sibel de mi hingel yapmış tabi kızın canını çektirdik hakkını helal et cnm benim yaa. yapmışsıın çok şükür:) afiyet olsun.
oyyy tamam dır yarından sonra gelsin alışverişlerrrr..
fundacım biz cumartesi fotoğrafçıya gidemedik malesef çünkü fotğrafçının bir yakını yoğun bakıma kaldırılmış.
sonra koföre 1 2 ürünü vardıonları götürdük akşam da arkadaşın kızının doğumgünü vardı oraya gittik niloş çok mutlu oldu..
eşim yemeye gidelim dedi ama ben nil doğungününde eylenecekdiye orda kalmayı tercih
cnm ben o konuda çok kötüyümgünaydın kızlar özgecandan dolayı kafam çok dolu rabbim ailesine sabır versin evlatlarımızı kötü insanlardan korusun
Benimde hic qklimdan cikmiyor.hocgünaydın kızlar özgecandan dolayı kafam çok dolu rabbim ailesine sabır versin evlatlarımızı kötü insanlardan korusun
günaydın cnmHerkeze merhaba gunaydinlar arkadaslar
Yasemincik sizde ismi farkli sanirim bwnim rahmetli kv de yapardi ben de bir kac kez yaptim biz ustine teeyagda ceviz kaviruyoruZ
Ay canim cekti en yakim zamandw yapayim
Aysegilcum ask bocuklarine sevgiluler gununde didismeyi hic yakisyiramadiminsalla duzelmistir aralar
Bu arada bizde sevgilililer gununu es gecmedik gecikmel9 olarak pazar kutladik
Yasemin dr ranndavuya az kaldiiiii
Ay doya doya alisveris yap vnm ben dogima kadar yaptim al al bitiremedim
Bu arada yaren bugun yeni ogretmene baslasi
Amin tatlim benimgünaydın cnm
hayırlı olsun yarenime
inşallah eğitim hayatı boyunca bir daha hiç sorun yaşamaz
Herkeze merhaba gunaydinlar arkadaslar
Yasemincik sizde ismi farkli sanirim bwnim rahmetli kv de yapardi ben de bir kac kez yaptim biz ustine teeyagda ceviz kaviruyoruZ
Aysegilcum ask bocuklarine sevgiluler gununde didismeyi hic yakisyiramadiminsalla duzelmistir aralar
Herkeze merhaba gunaydinlar arkadaslar
Cok sagol guldenim nasik heyecanla gittuk anlatamam sana cok ta sicam karsilandi sukurr.SONGÜLÜM HOŞGELDİN YARENİMİN YENİ OKULU ÖĞRETMENİ HAYIRLI OLSUN İNŞ HERŞEY GÜZEL OLUR KUZUM İÇİNNN..
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ cnmAmin tatlim benim
Defme nasil oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?