- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.721
Canim anyibiyotik kullaniyorsa oda yapiyor malesedÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ cnm
ateşimiz yok,öksürüğümüz yok
ama hastalık nedeniyle huy değiştirdi
Sorma canim insan nasil koruyacagini bilrmiyor cok uzucu cokHayırlı gunler kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Tadım tuzum yok kacgundur Allah kımseye yasatmasın evlatlarımızı korusun sapık zıhnıyetlı ınsanlardan.....ıdam gerı gelmelı kesınlıkle.....
Songul hosgeldın cnm yarenın yenı ogretmenı hayırlı olsun, aras pasa nasıllar?
Sıbel benım aklımda kalmıstın yapmıs yemıssın ellerıne saglık cnm..
Aysegul senınkıde superdı:)
Gulden funda sızınde hafta sonu ıyı gecmıs sevındım..
Yasemın sende baslarsın artık alısverıslere:)
Allah fırsat vermesın kotulere....Sorma canim insan nasil koruyacagini bilrmiyor cok uzucu cok
Yaren iyi canim.simdi almaya gitcem arasta evde yareni arayip duruyor
Kizlar nsil
Hosbulduk cnm dusundukce ınsanın sınırlerı bozuluyo, Allah anasına babasına sabırlar versın...NİL ÇOK İYİ ÇOK ŞÜKÜR CNM.
ARAS PAŞAM NASIL?
BENİCİM HOŞGELDİN CNM AKLINDAN ÇIKMASIN MÜKÜNMÜ ANNESİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ALLAHIM NASIL BİR OLAY NASIL BİR İNSANLIK DEĞİL ZATENDE NASIL BİR ZİHNİYET BU.
Bu hafta oyle oldu cnm cumadan temızlemıstım evı ama mısafır beklemıyodum anı oldu ıyıde oldu:) masallah cnm nazar degmesın nılosaBENİCİM.
MAŞALLAH HEM GEZİYOSUN HEMDE MİSAFİR KABUL EDİYOSUN VE ÇOK HAMARATSIN MAŞALLAH SİZEEEE..
BİZDE GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK NİLOŞ DÜN HEP OYNADIK KEYİFİMİZ PEK YERİNDE MAŞALLAHHH:
Evet cnm nıda da bızı cok sasırtıyo artık uzun cumleler falan masallahSAĞOL BENİCİM İNŞ BEBİŞLERE NAZAR DEYMESİN..
AY İYİCE BÜYÜDÜLER ARTK BİLİYORMUSUN..OTUR SOHPET ET AKŞAM BENİM İŞE GELECEĞİMİ DUYDU AY BANA BİR TİRİP ATTIKİ ANLATAMAM IH IH DEDİ DÖNDÜ ARKASINI KONUŞMADI BENİMLE SAIRILIP UYUMAK İÇN ÇOK İKNA ETTİM.
HOŞ GELDİN HAMARAT HATUN SENİHayırlı gunler kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Tadım tuzum yok kacgundur Allah kımseye yasatmasın evlatlarımızı korusun sapık zıhnıyetlı ınsanlardan.....ıdam gerı gelmelı kesınlıkle.....
Songul hosgeldın cnm yarenın yenı ogretmenı hayırlı olsun, aras pasa nasıllar?
Sıbel benım aklımda kalmıstın yapmıs yemıssın ellerıne saglık cnm..
Aysegul senınkıde superdı:)
Gulden funda sızınde hafta sonu ıyı gecmıs sevındım..
Yasemın sende baslarsın artık alısverıslere:)
evet cnm kullandı antibiyotikCanim anyibiyotik kullaniyorsa oda yapiyor malesed
Iyi olsimda oda gecer insalla
sorma cnm ya sabah defne çok ağladıSAĞOL BENİCİM İNŞ BEBİŞLERE NAZAR DEYMESİN..
AY İYİCE BÜYÜDÜLER ARTK BİLİYORMUSUN..OTUR SOHPET ET AKŞAM BENİM İŞE GELECEĞİMİ DUYDU AY BANA BİR TİRİP ATTIKİ ANLATAMAM IH IH DEDİ DÖNDÜ ARKASINI KONUŞMADI BENİMLE SAIRILIP UYUMAK İÇN ÇOK İKNA ETTİM.
cnm yeni bi yere taşınmak zor tabihoşgeldim songülcüm. nasılsın tatlım. yareniimin gözü aydın çok seveceği bir öğretmeni olur inş. ay sorma çok heyecanlıyım. başka bi dr ye gitcem. ben cok sabit olduğumdan mıdır ne değişiklileri zor kaldırıyorum. tarif edilmez duygular içindeyim. hiç bi düzenim bozulmamalı. dün de kuaföre gittim burda ilk kez ay ne zor gittim yahu herkes mi böyle bilmem ki. bi de yarını atlatayı güzel haberler alayım da başlasın alışveriş:) eee ancak alırım hiç bişeyi yok kuzumun he he:) ha pardon arkadaşlarımın aldığı iki zıbın bi ayakkabısı var he he:)
cnm inşallah kolayca kabul ederbüyüdü kuzularımız artık gerçekten. herşeyi rahat rahat konuşuyoruz da daha ben kardeş meselesini nasıl anlatıcam onu bilmiorum. ama zamanı geldi sanırım göbüş çıktı artık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?