- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.741
Face te de acsana benim instangram yok malesef takip etmeyi çok isterdimKizlar ben instagramda bi sayfa actim yaptigimiz etkinlikler bir arada olsun istedim. Berranin etkinlik dünyası sayfanin adı. Isterseniz takip edebilirsiniz:)
Bu 3. Denemem yazabilecek miyim bakalim ne oluyorsa bugün donuyo burasi yazamadim. Herkese iyi günler kizlar nasilsiniz bakalım
Yasemin canim ben de dün yaptim hingeli cok güzel oldu teşekkürler canim. Ama bi daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum:) cok yorgundum zaten bi de onu yapinca öldüm yorgunluktan:)
Temizligi bugun bitirmeye caliscam bakalım. Halilar geldi biraz önce. Kac gündür cok yoruldum ama ortada yaptığım bisey yok nasil bisey bu ev isleri yaa
Songulcum hayirli olsun yarenin yeni ogretmeni inşallah cok iyi olur prenses icin bu değişim.
Ayy ne yazacaktim hepsi uçtu gitti aklımdan.
hoşgeldin cnmNee funda 17 yas mi isteyerek mi oldu acaba kiz hakli valla ben olsam ben de kıskanırdim:)
hımmm takip etmeye başlayalım cnmKizlar ben instagramda bi sayfa actim yaptigimiz etkinlikler bir arada olsun istedim. Berranin etkinlik dünyası sayfanin adı. Isterseniz takip edebilirsiniz:)
dur nereye gidiyorsun daha yeni geldinAma ben geldim kimse kalmadihih ben de ggiderim o zaman. şaka bi yana berra uyudu ben de islerimin başına doneyim öpüyorum hepinizi
valla cnm bence çocuktan çocuğa değişirellerine sağlık katrecim hem temizlik için hem hingel için:) valla fundacım 17 yaşında olursa sıkıntı kaçınılmaz olur sanırım. zeynebe algılayacağı gibi anlatmam lazım. onun kaygısını taşıyorum bakaıl yarını da bir atlatalım da inş sağlıkla
ay ne tatlı oluyordur kuzum benimYasemincm biz söyledik herhalde ya ne hayal ediyo bilmiyorum ama anbe kardisle kpnusucam ddiyo.gobusu aciyos konusuyo sonrada hadi uyu diyo örtüyor gobusu:)
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar
Nasılsıniz bugün hingeli bende yapıcam ins yapanlara yiyenlere afiyet olsun
kızlar ya elif geldigimizden beri bunalıma girdi resmen devamli ağlamaklı birden bi başlıyor ağlamaya Ecrini özledim Ecrini ara ecrine gidelim ecrin gelsin hep boyleyiz
oyun da oynasak ilgisini başka yöne de çekmeye çalışsam aklına geldi mi aglamasina engel olamıyorum çok üzülüyorum.
İyiyim canım çok sukur temizlik bitti bende bosluga düştüm resmen kendimi mutfağa aticam elif uyansin önce hunger sonrada ağlayan kek yapıcam zaman geçirmek içinOYYY NURAYIM KIYAMAM ELİFİME YA..
BU ARADA SEN NASILSIN CNM AYNEN CANI SIKILIYORDUR YANLIZ KUZUMUN..1 2 ARKADAŞINIZ VARDI ORDA GALİBA ONLARA FALAN GİTSENİZ BELKİ DAHA İYİ GELİR KUZUMA.
sağolasın cnm bi bakayım bulabilirsem alayım.Yasemincim tali diye bi hikaye seti var berra cok seviyor. Ikinci seti yok biz de onu da almak istiyorum. O sette dikkatimi cekmisti talinin kardesi oluyor diye bi kitap var. icerigi nasildir bilmiyorum ama oyle bi hikayeyle anlatsan nasil olur acaba
Ben olsam varya çoktan bitmişti alışveriş sen iyi dayaniyonay şu altta çıkan lcw reklamı beni baştan çıkarmaya uğraşıo snki dayanamayıp başşlıycam alışverişe. kaç kez girip sepete ekleyip çıktım he he:)
İnternetten mi bakican bulursan bana da haber ver buarada ozcananim herkese selamı varsağolasın cnm bi bakayım bulabilirsem alayım.
TUTMAYIZ ŞEKERİM BİZ HE HE HE SEN AL BİZ DESTEKLERİZ HA HAH A:ay tutuyorum kendimi nuraym napıyım. sanki dr her an kız diyecekmiş gibi gelio:) çevremde cinsiyeti sonradan değişenler arttı sanırım ondan etkileniyorum. eşimin arkadaşına aylarca kız kız dediiler alışveriş yapıldı geçen ay erkek olduğunu öğrendi. işyerinde ki arkadaşım erkek biliyordu geçen hafta kız olduğunu öğrendi. böyle olunca etkilenio insan sanırım. ama yarın da dr erkek derse beni kim tutar bilmiyorum.
alayım da buraya da atarım zaten ha ha:)TUTMAYIZ ŞEKERİM BİZ HE HE HE SEN AL BİZ DESTEKLERİZ HA HAH A:
ÖZCENAN NERELERDEYMİŞ NURAYIM..
Bendede var o yasemin ya.almiyorum daha hic de aklima gelincede meryemimi düşünüyorumbi de şimdi şöyle bi saçma durumum var. böyle bebişe bişey alcakken aman onun yerine zeynebe alayım ona alırım sonra deyip zeynebe alıveriyorum. sanki bebişe alınca kızıma haksızlıkmış gibi gelio. düşününce saçma ama öyle gelio aklıma. geçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?