2012 kasım bebekleri büyüyor..

OZAMAN BİRDE ŞURDAN BAKALIM KIZLAR.
BİZ BİZİM İLK BICIRIKLARA DAHA NEZAMANLAR BİRŞEYLER ALMAYA BAŞLADIK DİMİ ONLARANELER NELER ALDIK.
BUNLARI HATIRLAYIN YASEMİNİM SEN ZEYNEP KUZUMA NELER ALDIĞUINI HATIRLA.
SİBEL SENDE MERYME İMİ DÜŞÜN ALDIKLARINI CNM.
OZAMAN 2. KUZULARA DAHA RAHAT ALIŞVERİŞ YAPARSINIZ

he he doğru diosun da ilkine genelini teyzesi aldı arayım da buna da alsın hak geçmesin ha ha ha:) şaka bi yana ablam benden hızlı valla almış yine bişeyler...

Ben meryemdede cok gec almistim iki zibin almistim bu zamanlar sadece de bundada hala almdm hic bisry nisan mayis gibi alırım diyorum sanirim.bi de tam yaz cocugu olucak ya yazıklar ciksin diyede bekliyorun herhalde.

Bu arada bugun costu bnm oglan baya baya hissettiriyo kendini:))

Dr um iki hafta sonra bi göreyim dedi cok heyecanlıyım)obur gittigm hasyanedekiler gicik etmisti beni

maşallah cnm. valla yaz bebişi olacağı için bende çok daha acemi hissediyorum kendimi. ne giydirilir o mevsimde terler mi üşür mü kısa koll mu yoksa ince ama uzun kollu mu... pufff bi sürü şey var aklımda ...bi de burası yazın çok neml ve sıcak oluomuş o da ayrı bir sıkıntı tabi. pişik olma ihtimali yüksek... ayyy

he he doğru diosun da ilkine genelini teyzesi aldı arayım da buna da alsın hak geçmesin ha ha ha:) şaka bi yana ablam benden hızlı valla almış yine bişeyler...
abla candır
kardeş candır
iyi ki varlar

cnm en mantıklısı
sezon sonunda seneye giyeceği kışlıkları alırsın
mayıs gibi de yazlıklarını alırsın

ay cnm o almaya başladığında ben samsuna gelmemiştim. iki ayı geçti sanırım o başlayalı ha ha benden heyecanlı zaten maşallah. nasıl güzel erkek pantolonları var bi görsen deyip duruyo. cnm ablam benim yaa. geçen ne alıyım seninkuzun yaz bebesi söyle bana yardımcı ol diom daha kolayı var sen yorulma ben tecrübeliyim burdan hallederim dio. yeğenim de haziran bebeği buarada.

abla candır
kardeş candır
iyi ki varlar

cnm en mantıklısı
sezon sonunda seneye giyeceği kışlıkları alırsın
mayıs gibi de yazlıklarını alırsın
aynen cnm benim abla candır kardeş candır. allah eksikliklerini göstermesin hiç bişey almasına gerek yok varlıkları yeter vallahi

OYYY TEYZELER SÜPERLER DİMİ: HE HEHE:
YASEMİN SEN MAİL ADRESİNİ KULLANIYOMUSUN ŞEKERİMYA

bizim için dua edin herşey yolunda gitsin teyzoşlar yarın . ii bakın kendinize ve kuzularınıza...

kızlar bızım tartısma cok sacma komık gereksız seylerdendı aksamuzerı 4den yatana kadar her konuda tartıstık yatrken sarılıp uyuduk :)
ertesı gunde kayak merkezıne gıttık baya eglendık ogun guzelce kutladık artık
ogun uzerımızde nazar vardı sanırım bılmem ınanırmısınız ama ben ınanrım acayıp bı durumdaydık aılecek yani eertesı gun hıcbıseyımız yoktu allhıma sukur

kızlar telefona merakı vardı masalın acayıp derecede nekadr yasaklasakda engel olmakda cok zordu cunku aıller sureklı gun ıcınde cokkez aradıgı ıcın masal telefonla fazla muhatap halındeydı zaten bebeklıgınden berı

gecen gun tom oynıcam dedı o gereksız bırf oyun dıye ındırmedım
minikler ögrenıyor dıye bır oyun buldum hiç ızın falan ıstemıyo yanı rehber kamera uygulam ıznı ıstemıyor bakanlık onaylı bır egtıcı oyun
ındırdık masal 1kez oynadı kapattık ertesı gun şok oldum actık 2.oynamasında bulmaca bölumu var onu acmış kendısı ve 25 soruda 2yanlıs yaptı aksam esım gelınce oynadı oda sok oldu nerden bılıyor bunları dıye defalarca oyandı hep 25 -30soruda 2-3 yanlıs yapıodu
bulmacada hayvanlar sekıller renkler sebzeler falan soruluyor cok öğretıcı
belli saatlerce olmak uzere ödül gbı oynatmak ıstersenız bılgınız olsun istedım

günaydın kızlar ay bende yaseminimin haberini merakla bekliorumm:
ay dilek sennezaman öğreniyodun cnmmm:senide çok merakla bekliorummm:
ayşegül bakarız bakalım bizde aynen bende sınırlayarak veriyorum telefonu eline. akşam nill bana nededi biliyomusunuz.
birşey söyledi bende güldüm sonra birdaha yüzüne bakıop güldüm anne boş boş negülüyosundedi ben şok tabi...

günaydın kızlar nasılsınız burda bi kar yağıyor bir güneş açıyo çok soğuk ve garip bir hava var :) yasemincim ahyır haberlerle dön inşallah bende yarın kbb ye gidicem ameliyat işiini kesinleştirecez bakalım nasip ne olacak

günaydın fundacım.
betül sanada günaydın hayırdır cnm ne var kulaklarda?burdada acayip kar yağıyor nil kartopu oynamak istiyormuş ama akşam oynıyacaz dedim hayır şimdi diyo sıpaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…