- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.761
abla candırhe he doğru diosun da ilkine genelini teyzesi aldı arayım da buna da alsın hak geçmesin ha ha ha:) şaka bi yana ablam benden hızlı valla almış yine bişeyler...
cnm en mantıklısıBen meryemdede cok gec almistim iki zibin almistim bu zamanlar sadece de bundada hala almdm hic bisry nisan mayis gibi alırım diyorum sanirim.bi de tam yaz cocugu olucak ya yazıklar ciksin diyede bekliyorun herhalde.
Bu arada bugun costu bnm oglan baya baya hissettiriyo kendini:))
aynen cnm benim abla candır kardeş candır. allah eksikliklerini göstermesin hiç bişey almasına gerek yok varlıkları yeter vallahiabla candır
kardeş candır
iyi ki varlar
cnm en mantıklısı
sezon sonunda seneye giyeceği kışlıkları alırsın
mayıs gibi de yazlıklarını alırsın
OYYY TEYZELER SÜPERLER DİMİ: HE HEHE:ay cnm o almaya başladığında ben samsuna gelmemiştim. iki ayı geçti sanırım o başlayalı ha ha benden heyecanlı zaten maşallah. nasıl güzel erkek pantolonları var bi görsen deyip duruyo. cnm ablam benim yaa. geçen ne alıyım seninkuzun yaz bebesi söyle bana yardımcı ol diom daha kolayı var sen yorulma ben tecrübeliyim burdan hallederim dio. yeğenim de haziran bebeği buarada.
kullanıyorum cnm ama özel için değil henüz. o kadar güvenli değil burası tatlım watsapp açık ama hepOYYY TEYZELER SÜPERLER DİMİ: HE HEHE:
YASEMİN SEN MAİL ADRESİNİ KULLANIYOMUSUN ŞEKERİMYA
YASEMİNİM HABERSİZ BIRAKMA BİZİ..bizim için dua edin herşey yolunda gitsin teyzoşlar yarın . ii bakın kendinize ve kuzularınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?