- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.781
Kız bunlar agzımızı bı karıs acık bırakıyor:)günaydın kızlar ay bende yaseminimin haberini merakla bekliorumm:
ay dilek sennezaman öğreniyodun cnmmm:senide çok merakla bekliorummm:
ayşegül bakarız bakalım bizde aynen bende sınırlayarak veriyorum telefonu eline. akşam nill bana nededi biliyomusunuz.
birşey söyledi bende güldüm sonra birdaha yüzüne bakıop güldüm anne boş boş negülüyosundedi ben şok tabi...
Hakkında hayırlısı olsun cnm..günaydın kızlar nasılsınız burda bi kar yağıyor bir güneş açıyo çok soğuk ve garip bir hava var :) yasemincim ahyır haberlerle dön inşallah bende yarın kbb ye gidicem ameliyat işiini kesinleştirecez bakalım nasip ne olacak
Nıdaya bu aralar oyle sasırıyoruzkı hıc beklemedıgımız cumleler kuruyo:) cok sukur bu gunlere onları veren rabbıme...günaydın benicim.
aynenya ağzımız açık kalıyo.
çok fena oldu bunlar çok.
amin benicim.Nıdaya bu aralar oyle sasırıyoruzkı hıc beklemedıgımız cumleler kuruyo:) cok sukur bu gunlere onları veren rabbıme...
süperler gerçekten maşallah hepsine...Bide kizlar masal cok kibar konusyor bayiliyprummm ins hep boyle devam eder
annecim su veriymisin babacim cok ozledim geliysinmi opeysinmi beni diyor
ben oyun oynuyorum kitap okuyorim sen.bana kitap okurmisun diyor dedesine dun ben gelemem annem gelirse gelebilirim ama bbam ise gidiyor gelemeyiz siz gelin diyor baya baya konusyor yani hicbiz soyletmiyoruz :)
Zaten.sunu soyle bunu soyle dedikmi bidakika ben konusuyoeum annecim diyor :)
Yerim ben o konusan dillerini benim yarenimde oleydiBide kizlar masal cok kibar konusyor bayiliyprummm ins hep boyle devam eder
annecim su veriymisin babacim cok ozledim geliysinmi opeysinmi beni diyor
ben oyun oynuyorum kitap okuyorim sen.bana kitap okurmisun diyor dedesine dun ben gelemem annem gelirse gelebilirim ama bbam ise gidiyor gelemeyiz siz gelin diyor baya baya konusyor yani hicbiz soyletmiyoruz :)
Zaten.sunu soyle bunu soyle dedikmi bidakika ben konusuyoeum annecim diyor :)
Aaa inanmiyorum bak sen laflaragünaydın kızlar ay bende yaseminimin haberini merakla bekliorumm:
ay dilek sennezaman öğreniyodun cnmmm:senide çok merakla bekliorummm:
ayşegül bakarız bakalım bizde aynen bende sınırlayarak veriyorum telefonu eline. akşam nill bana nededi biliyomusunuz.
birşey söyledi bende güldüm sonra birdaha yüzüne bakıop güldüm anne boş boş negülüyosundedi ben şok tabi...
Canim ben bulamadim sayfayi yarenaras benim eklermisin beniKizlar ben instagramda bi sayfa actim yaptigimiz etkinlikler bir arada olsun istedim. Berranin etkinlik dünyası sayfanin adı. Isterseniz takip edebilirsiniz:)
GÜNAYDIN CNMGunaydin kizlar betul gecmis olsun neyin vardi canim
beni iyi gezmeler sanada ankarada kar yok ama yagmur lu bulutlu burasida
guldencim artik acayip seyler soyluyorlar bizde cok sasirioruz hipopotam kanguru avakado bunlari biliyo ve ben ogretmedim teldeki oyundan ogrenmis
dun dedesiyle konusyodu hipopotam biliomusun sen ben biliorum diyo dedeside vallaha bilmiom kizim bana ogret yenilirmi icilirmi ne o diyo hayvan dedecim hayvan diyor gulmekten patladik aksam
günaydın cnm gözünüz aydınGünaydın canlar...super kar yagiyo istanbula muhtesem yaa lapa lapa)iikide bir cikip foto cektriyoruz disarda cok komigiz )
Bizim babaannemz geldi ve meryrm astı hemen okuluaama cok mutlu oldu onu gorunce sevincten ne yapicani şaşırdı. ..ve dunden bugunne bir kilo almışım sok oldum; ((
Masala niloya masallh hepsi bi alem bunlarin
günaydın cnmHerkeze gunaydin kizlarrr burda hava biz gibi
Sabah kar yagmis simdi topluyor saniyorum
Dun okul super gecti okul cikisi bur saat sistemi anlatti ogretmen anlattiklaeindan cok hoslandim
Ama eski ogretmen baya problem cikarmis
Mudure keske oglenci yapsaydiniz ben ve cocuklr gorucek demis yeni yazildigumiz ogretmene ise neden beni ogrencimi kabul ettin vb gibi sozlu tacizler istesongülüm oşgeldin ee anlamdım nasıl sorun çıkartmış o eski öğretmen.
Sagol cabim bizde sevindim yazdim tatlim diger mesajdaGÜNAYDIN CNM
maşallah masalıma
günaydın cnm gözünüz aydın
kilo değildir belki ödemdir
günaydın cnm
sizin için çooook sevindim
eski öğretmen ne yapmış?
çok ilginç yaSagol cabim bizde sevindim yazdim tatlim diger mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?