2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kız bunlar agzımızı bı karıs acık bırakıyor:)
Buyumuste kuculmusler:)

Hakkında hayırlısı olsun cnm..

Yasemın bugun gelecekmı? Yada dr den sora alısverıse verır kendını belkıde:)
Kızlar tr ye kar ve soguk fena gelıyormus dıkkat edın, okullar falan tatıl edılebılırmıs..
Burda kac gundur gıneslı hava vardı bugun yagmurlu bulutlu
Bırazdan nıdayla arkadasa kahvaltıya davetlıyız oraya gıdıcez eltımler falan, gorusurz

Gunaydin kizlar betul gecmis olsun neyin vardi canim

beni iyi gezmeler sanada ankarada kar yok ama yagmur lu bulutlu burasida
guldencim artik acayip seyler soyluyorlar bizde cok sasirioruz hipopotam kanguru avakado bunlari biliyo ve ben ogretmedim teldeki oyundan ogrenmis
dun dedesiyle konusyodu hipopotam biliomusun sen ben biliorum diyo dedeside vallaha bilmiom kizim bana ogret yenilirmi icilirmi ne o diyo hayvan dedecim hayvan diyor gulmekten patladik aksam

Bide kizlar masal cok kibar konusyor bayiliyprummm ins hep boyle devam eder
annecim su veriymisin babacim cok ozledim geliysinmi opeysinmi beni diyor
ben oyun oynuyorum kitap okuyorim sen.bana kitap okurmisun diyor dedesine dun ben gelemem annem gelirse gelebilirim ama bbam ise gidiyor gelemeyiz siz gelin diyor baya baya konusyor yani hicbiz soyletmiyoruz :)
Zaten.sunu soyle bunu soyle dedikmi bidakika ben konusuyoeum annecim diyor :)

Günaydın canlar...super kar yagiyo istanbula muhtesem yaa lapa lapa)iikide bir cikip foto cektriyoruz disarda cok komigiz)
Bizim babaannemz geldi ve meryrm astı hemen okuluaama cok mutlu oldu onu gorunce sevincten ne yapicani şaşırdı. ..ve dunden bugunne bir kilo almışım sok oldum; ((

Masala niloya masallh hepsi bi alem bunlarin

süperler gerçekten maşallah hepsine...
allahım korusun hepsini..günaydın bu arada..

Herkeze gunaydin kizlarrr burda hava biz gibi
Sabah kar yagmis simdi topluyor saniyorum
Dun okul super gecti okul cikisi bur saat sistemi anlatti ogretmen anlattiklaeindan cok hoslandim
Ama eski ogretmen baya problem cikarmis

Yerim ben o konusan dillerini benim yarenimde oleydi
Bizim oglam boyle konusmuyor tembel

Aaa inanmiyorum bak sen laflara

GÜNAYDIN CNM
maşallah masalıma

günaydın cnm gözünüz aydın
kilo değildir belki ödemdir

Herkeze gunaydin kizlarrr burda hava biz gibi
Sabah kar yagmis simdi topluyor saniyorum
Dun okul super gecti okul cikisi bur saat sistemi anlatti ogretmen anlattiklaeindan cok hoslandim
Ama eski ogretmen baya problem cikarmis
günaydın cnm
sizin için çooook sevindim
eski öğretmen ne yapmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…