2012 kasım bebekleri büyüyor..

güldencim kulaklarımda sorun yok şükürler olsun burnumdan 3 tane ameliyat olmam gerekiyor dr hepsini bir arada yapabilirim demişti geçen ay 1 aylık ilaç tedavisi verdi bakalım yarın duruma bakıp karar vericez

Sevindim canim yaren icin iyi olmustur ins sorun yasamaz tekrrdan
demekki kiz cocuklari daha konuskab oluyor
katreinur faceden.acasaydin ya cogumuzda face var benim tel instgrami kaldirmuyir kasiyor surekli oyuzden kapattim hesabimi bende takip etmek.isterdim

geçmiş olsun kbetüllllll inş amilyatlık olmaz.

güldencim kulaklarımda sorun yok şükürler olsun burnumdan 3 tane ameliyat olmam gerekiyor dr hepsini bir arada yapabilirim demişti geçen ay 1 aylık ilaç tedavisi verdi bakalım yarın duruma bakıp karar vericez
Gecmis olsun canim ins kolayca hepsini atlatirsin benim burnum kucukken.kirilmis ters kaynamis kemik ameliyet dedi doktor ama korkumdan olmadim bi sikayetimde yok simdilik diye cok korkarim burun ameliyetindan:)

Yaseminin kontrolumu vardi bugun ay bebiste buyumustur artik erkek olduguda kesinlesmis rahatlamislardir hersey yolundaymis sevindim.

fatmacım hoşgeldin cnm nasılsın bakalım herşey yolundaymış sevindim. bizde iyiyiz şükkür yasemin samsunda ilkdefa dr gitti oyüzden tedirgibdi ama çok beğenmiş dr ay bebiştede pozlar süpermiş yani he heh e:ömer paşammmm

Hosbulduk guldencim bizde oglumla evde ana ogul takiliyoz ama bu kistan cok skldm ya daha dogrusu bu evden evin soguklugundan hicbisey yapamiyorumki evde ozellikle mutfak buz gibi olucak sey degil bazen moralim cok bozuluyo esime cok kiziyorum esime diyorum petek yaptiralim diye zaten bu kis yalitim yaptiramadik yaza yaptiricaz ins.benim evin 3cepheside bos sadece bitarafinda apartman var ve bos oldugu icin cok soguk oluyo sobada olmayinca sadece oturma odasinda ve erenin odasinda var off.esimde petekler cok isitmiyo diyo siz soyleyin ya cogunuzun peteklidir zaten isitmiyomu petekler ayda nekadar fatura geliyo mesela kac oda yakiyosunuz lutfen fikir verin.

cnm benim evim 3 oda 1 salon mesela ben nil olduğu için heryeri yakıyorum en yüksek faturam 350 oldu geçen çok soğuklar olmuştuya ozaman onundışında eğer havalar normal soğuk olursa 250 200 falan geliyo yazın zaten 20 30 falan

Aynen benimde evim3+1ve odalar cok.buyuk heryeri yakiyoruz enazla 350idedik oda gecenki soguklarda normalde 200falan oduyoruz ve heryer sicacik hicde sobayla odun komurle ugrasmana gerek yok ki sizin eviniz kucuk oyle demistin cok rahat isinirsiniz odun konurunde kg su cok pahali ve sqdece nerde soba varsa orasi isinir oysa petekte eryer ayni isida oyuzden hastalik acisindanda daha uygun koyde kv lerin sobali masal icerde terliyor disari mutfaga pesimden.geliyo usuyor hic sevmiyorum ben zor yani sobali cocukla sabah buz gbi oluyor kova degistir falan cok zahmetli

Bizim evde dogalgaz sobali oturma odasi hermatik borusuz ama erenin odasi borulu olanlardan isitmalari falan iyide topu topu iki oda iste sevmiyorum biz evi aldigimiz icin dugun ev borclar falan 3sene oldu bu kis bitti borclar cok sukur.biz bi onceki yaz terasi yalitim yaptirdik bu kisda yan cepheler olucakti ama artik yaza yaptircaz ins.seneyede petek yaptiralim diye dusunuyorum esimde kafami karistiriyo ben iki sobayla en yuksek fatura 270 odedik bu ay ondan oncede 200e yakin oluyodu normal havalarda bide eren benimle koltuklu odada yatiyo geceleri falan cogunlukla onun odasini kisiyorum zaten bosubosuna fatura oduyoruz sinir oluyorum yani oyuzden petegi size sormak istedimki emin olayim aksama esim gelsin soylicem zaten suan havalarin isinmasini iple cekiyorum.

kızlar yaseminin bebiş erkekmiş kesinmiş. dr çok beğenmiş.
herşeyde yolundaymış.
oh ne güzel
çok şükür iyiymiş

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz ben geldim bizde hersey yolunda cok sukur sizler nasilsiniz.
sana da hayırlı günler
nasıl oldunuz hastaydınız
cnm petek iyi oluyor
ama onu yazın yaptırmanızı öneririm çünkü tamirat işi kışın zor

canım kullanmadığın yerlerin peteğini kapatırsın olur biter

Mrblar kizlar
Buara temizlige daldim iyice bitmek bilmiyo dahada var bayag alpi uyuttum bi size bakayim dedim yine devam edicem temzlige

Fatma canim 270fatura az degil bide evim kucuk diyosun bence petek daha iyi olur heryer isinr mis gibi sogukta insanin biseyde yapasi gelmez ya

Yaseminin kesinlesms bebisi hadi bakalim omer geliyo kesin bugun izinlimi

Aysegul o uygulamayi bende indirdm dun alp oynamk istyo devamli elinden zor aliyorum valla

Gulden funda sizler naslsnz kizlar kuzular nasil

biz iyiyiz cnm
bizde bi değişiklik yok şimdilik

Evet fundacim bizde yaza mantolama yaptiricaz ins.bende ondan sonra petek istiyorum.kis oncesi ama esimden dolayi kararsizdim artik net olarak istiyorum esim istemesede.zaten isindiktan sonra fatura sorun degil boyle isinmadan okadar oduyoruz hic olmassa isinir oyle oderiz en mantiklisi o yani.ins.esimde cook itiraz etmez yaptiririz ama kararliyim.
Bu arada ubiz iyiyiz canim cok sukur geciyo hastaliklar neyseki cok agir gelmedi busefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…