- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.801
Ole cnm bende istemesdim boyke olsun ama ondan kaynaklanam bir durumçok ilginç ya
utanmış mı şimdi de
madem öyle yapmayacaksın ki kimse senin sınıfından başka sınıfa geçmek zorunda kalmasın
geçmiş olsun kbetüllllll inş amilyatlık olmaz.Sevindim canim yaren icin iyi olmustur ins sorun yasamaz tekrrdan
demekki kiz cocuklari daha konuskab oluyor
katreinur faceden.acasaydin ya cogumuzda face var benim tel instgrami kaldirmuyir kasiyor surekli oyuzden kapattim hesabimi bende takip etmek.isterdim
Gecmis olsun canim ins kolayca hepsini atlatirsin benim burnum kucukken.kirilmis ters kaynamis kemik ameliyet dedi doktor ama korkumdan olmadim bi sikayetimde yok simdilik diye cok korkarim burun ameliyetindan:)güldencim kulaklarımda sorun yok şükürler olsun burnumdan 3 tane ameliyat olmam gerekiyor dr hepsini bir arada yapabilirim demişti geçen ay 1 aylık ilaç tedavisi verdi bakalım yarın duruma bakıp karar vericez
cnm benim evim 3 oda 1 salon mesela ben nil olduğu için heryeri yakıyorum en yüksek faturam 350 oldu geçen çok soğuklar olmuştuya ozaman onundışında eğer havalar normal soğuk olursa 250 200 falan geliyo yazın zaten 20 30 falanHosbulduk guldencim bizde oglumla evde ana ogul takiliyoz ama bu kistan cok skldm ya daha dogrusu bu evden evin soguklugundan hicbisey yapamiyorumki evde ozellikle mutfak buz gibi olucak sey degil bazen moralim cok bozuluyo esime cok kiziyorum esime diyorum petek yaptiralim diye zaten bu kis yalitim yaptiramadik yaza yaptiricaz ins.benim evin 3cepheside bos sadece bitarafinda apartman var ve bos oldugu icin cok soguk oluyo sobada olmayinca sadece oturma odasinda ve erenin odasinda var off.esimde petekler cok isitmiyo diyo siz soyleyin ya cogunuzun peteklidir zaten isitmiyomu petekler ayda nekadar fatura geliyo mesela kac oda yakiyosunuz lutfen fikir verin.
oh ne güzelkızlar yaseminin bebiş erkekmiş kesinmiş. dr çok beğenmiş.
herşeyde yolundaymış.
sana da hayırlı günlerHayirli gunler kizlar nasilsiniz ben geldim bizde hersey yolunda cok sukur sizler nasilsiniz.
cnm petek iyi oluyorHosbulduk guldencim bizde oglumla evde ana ogul takiliyoz ama bu kistan cok skldm ya daha dogrusu bu evden evin soguklugundan hicbisey yapamiyorumki evde ozellikle mutfak buz gibi olucak sey degil bazen moralim cok bozuluyo esime cok kiziyorum esime diyorum petek yaptiralim diye zaten bu kis yalitim yaptiramadik yaza yaptiricaz ins.benim evin 3cepheside bos sadece bitarafinda apartman var ve bos oldugu icin cok soguk oluyo sobada olmayinca sadece oturma odasinda ve erenin odasinda var off.esimde petekler cok isitmiyo diyo siz soyleyin ya cogunuzun peteklidir zaten isitmiyomu petekler ayda nekadar fatura geliyo mesela kac oda yakiyosunuz lutfen fikir verin.
canım kullanmadığın yerlerin peteğini kapatırsın olur biterBizim evde dogalgaz sobali oturma odasi hermatik borusuz ama erenin odasi borulu olanlardan isitmalari falan iyide topu topu iki oda iste sevmiyorum biz evi aldigimiz icin dugun ev borclar falan 3sene oldu bu kis bitti borclar cok sukur.biz bi onceki yaz terasi yalitim yaptirdik bu kisda yan cepheler olucakti ama artik yaza yaptircaz ins.seneyede petek yaptiralim diye dusunuyorum esimde kafami karistiriyo ben iki sobayla en yuksek fatura 270 odedik bu ay ondan oncede 200e yakin oluyodu normal havalarda bide eren benimle koltuklu odada yatiyo geceleri falan cogunlukla onun odasini kisiyorum zaten bosubosuna fatura oduyoruz sinir oluyorum yani oyuzden petegi size sormak istedimki emin olayim aksama esim gelsin soylicem zaten suan havalarin isinmasini iple cekiyorum.
biz iyiyiz cnmMrblar kizlar
Buara temizlige daldim iyice bitmek bilmiyo dahada var bayag alpi uyuttum bi size bakayim dedim yine devam edicem temzlige
Fatma canim 270fatura az degil bide evim kucuk diyosun bence petek daha iyi olur heryer isinr mis gibi sogukta insanin biseyde yapasi gelmez ya
Yaseminin kesinlesms bebisi hadi bakalim omer geliyo kesin bugun izinlimi
Aysegul o uygulamayi bende indirdm dun alp oynamk istyo devamli elinden zor aliyorum valla
Gulden funda sizler naslsnz kizlar kuzular nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?