- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.821
Waws sorma canim tembel tembel bi odada oturmaktan cok skldim zaten bi oturma odasi kullaniliyo herseyi orda yapiyoruz erende disari cikmasin diye hep yanindayim ev buz gibi ayy cook sinir bozucu.
Az once esim msj atmis kar yagiyo diye firsat bu firsat hemen soyledim petek yaptircaz diyekonustuk yalitimdan sonra olur dedi inins.bidahaki kis guzel ve sicak gecicek.
Fundacim bu arada siz nasilsiniz ist.tasinicaksiniz diymi degisiklik yok.
katre bende sizi blamadım cnm bende engellsiz annediye varımengelsiz anne haydi öptüm herkesi ben kaçar buarada burda kar durdu ama çok soğukkkkHayırlı akşamlar kizlar nasilsiniz
Biz bugun bi arkadasin kizinin ddogum gününe gittik. Giderken iyiydi hava kar yagsada yumuşakti. Ama gelirken cpk birikmiş esim zor gelmis arabayi orada birakip taksi cagirdik artik. Su an cok yağıyor.
Songül ben de seni bulamadim kiz yarenaras yazdim baska kisiler cikiyor. Instagram kolayima gelmisti kizlar ama belki vaktim oldugunda face de açabilirim bakalım.
Fatmacim cok oduyormussunuz canim bencede petek cok mantikli olur. Bizim 3 +1evimiz odalarda büyük salonu kullanmiyoruz o yüzden bi orasi kapalı. zaten herkesin kapali acsan da hic isinmiyor. En fazla 250 geldi ve guzel de isiniyoruz.
ya ben sabah yazdım telefona ayşegülün yazdığı gibi ama inmedi ne yazıcaz wavsum ben ifon kullanıyorum ama ona inmiyomu acaba.
fatma sibelin oğlu olacak evet cnm
cnm yaseminlere tatilmiş bugün malum hamşillere tatil::).).)Funda yasemin nerelerdwsnz kizlar
Betul dr a gidecekti dimi
ama ama olmazki yaaaaa bizde istiyozzzz o oyundannn:Gunaydın kızlar
Gulden bende yazdım senın gıbı ındıremedım sanırım iphone da olmuyor
Cıpsın fotosunuda gormek ısterdık:)
Yasemın ızınlı mı bugun?
Kızlar bende ınstagram ve face yok takıp edemıycezmı sızı?
Bende ınstgrm olmadıgı halde bırcok yemek dıtesı takıp edıyorum sızın sayfalar ozelmı o zaman gostermıyo...
günaydın katrem ya okul öncesi eğitimde yazdım çıkmıyo pöffff çok üzüldüm ama bennn:
wavsum günaydın evet yaptık cnm ama fotolayamadım bir döndüm bitirmişler cipsi bizimkiler he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?