2012 kasım bebekleri büyüyor..

wavs teşekkür ederim cnm bakıcam tekrar inş bende indire bilirim.
farkettim katrem bende artık takipteyim berramı ama bencede bir face sayfası iyi olur.
günaydınkızlar umarım herkes iyidir..
Günaydın canım
Günaydın kızlar

Guldencim okul öncesi eğitim diye çıkıyor canim. Bi de oyle yaz istersen altinda minikler öğreniyor yazıyor
Günaydın canım

Gunaydin kizlar

Katrem nasilsin berram nasil gorusemdk nezmndir .bencede face olsaydi bende takip ederdm

Guldencm katremn dedgi gibi yaz bakalim
Aksam cips yapmissin afiyet olsun canim
Günaydın tatlım
Günaydın canım

Oh afıyet olsun hıngelıde yaparsın cnm mantıdan cok kolay ben kalan hamuru kare kesıp ucgen kapattım oylede guzel oldu, zamanım yoktu yuvarlak kesıp kalanları tekrak acmak ıcın:)
Iphone uygulamaları dıger tel lere gore degısık aksam bıde esıme gostereyım bakam..

Günaydın kızlar nasılsınız?
psikiyatri kontrolüm vardi bugün. Dr ile konuştum. daha iyi olduğumu söyledim. ilaca devam. Bir de geceleri uyuyabilmem için uyku hapı verdi.
bir sürü soru sordu.
bir de göz dr una gittim. şimdi de işe gidiyorum

Gunaydın cnm emınım hersey daha ıyı olucaktır ıst tasınınca Allahın ıznıyle...
Goz dr nıye gıttın hayırdır?

Gunaydin kizlar

Katrem nasilsin berram nasil gorusemdk nezmndir .bencede face olsaydi bende takip ederdm

Guldencm katremn dedgi gibi yaz bakalim
Aksam cips yapmissin afiyet olsun canim
Sagol canim benim iyiyiz cok şükür. Gorusemedikgercekten bayadir. Sen nasilsin canim nasil gidiyor. Face iyi olacak gerçekten ama ona da ayri bi vakit ayirmak gerekiyor bakalim acabilir miyim canim

Guldencim nasil yaptin canim cipsi tarif alalim canim. Ayy yazasim gelmiyor artik yaa kk da kasiyor telefon baska yerlerde böyle degil önceden de iyiydi. Ne oldu bilmem su yazdiklarimi kac dk da yazdim yaa

Gecms olsun canm neguzel daha iyiymissin
Sen gozluk kyllanyodn dimi
Senin su bekledgn ist isi olmazsa peki nasil gideceksn oraya

Gunaydın cnm emınım hersey daha ıyı olucaktır ıst tasınınca Allahın ıznıyle...
Goz dr nıye gıttın hayırdır?
inşallah cnm ya
cnm benim gözlerim miyop
rutin kontrol için yılda bir gitmem lazım
ben en son 2013 te gitmiştim

ohh fundacım sevindim herşeyin yolunda olduğuna cnm.
ee peki nezaman senin ist işi bellli olacaktı.

cnm valla ne zaman belli olacak inan ben de bilmiyorum
bekliyorum bakalım

Gecms olsun canm neguzel daha iyiymissin
Sen gozluk kyllanyodn dimi
Senin su bekledgn ist isi olmazsa peki nasil gideceksn oraya
sağol cnm benim
evet cnm gözlük kullanıyorum
valla cnm o zaman da tayin isteyeceğim, onun için bekleyeceğim

kızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum

katreınur bende senın ıcın ınstgram hesabı actım baktım bulamadım ama bıde bıtısık yazayım bakayım
oyun ıcın sevındım cannım ben hala ınanamıorum okadar kısa surede bırsuru seyı nasıl ogrenmıs dıye yemekten sonra sabah ılk uyanınca aksam bellı bı saatte derken 2/3kez oynuyor gunde zaten masal çabuk ogrenıp cabuk sıkılıyor dun oynamadı mesela ıstemedı actım kapattı :)

obleck resımlerınıde paylas canım bılmeyenlerde tarıf alır ayyy esım bayılıyor ona hep berber eglenıyoruz o hamurla saklanabılıyormu o hamur ben attım 1kez yaptım saklanıyomukı acaba dolapta falan

kızlar uzun zmandır farkındaydım ama dayanamıyodum atıyodum masalın resımlerını faceye falan ayy dun resım attım bugun attım uzun zmandır atmıyordum 2gundur cok mızmız herkeseye huysuzlanıyor falan annem nazar olmustur okuyayım dedı okudu nasıl duzeldı anlatamm oan dedımkı bundan sonra atmıycam resım tum resımlerını kaldrdım aılece atabılırız arada ama tek masalın resımleıeerını atmıycam ıannılmaz nazar degıyor yaaa
ınstgramada atmıstım hep kaldırıcam
artık annemınde kvnınde whatsapp ı var onlara ordan vıdeo resım atarım onceden yoktu sırf onlar gorsun dıye faceye atıyodum artık gerek yok
atarsam uyarın beni :)

ay katre bende eskiden telden giriyodum artık giremiyorum bende sinir oluyorum çokkk sorma .kasıyo resmen teli.
cnm bizde patatezi ince doğramak için bir aparatvar ondan önce ince ince yaptım sonra bir sos hazırladım yağ, tuz, kimyon koydum.
sonra 250 derece fırında pişridim ama kotrol etmek gerekiyor çünkü bazıları yanıyor cnm okadar başkada birşey yok.
nil bayıldı cnm.
betül çok geçmiş olsun canım inş kolayca atlatırsın paşam için zor olacak biraz..
biz indiremiyoruz. ayşegülcüm malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…