- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.841
Günaydın canımwavs teşekkür ederim cnm bakıcam tekrar inş bende indire bilirim.
farkettim katrem bende artık takipteyim berramı ama bencede bir face sayfası iyi olur.
günaydınkızlar umarım herkes iyidir..
Günaydın canımGünaydın kızlar
Guldencim okul öncesi eğitim diye çıkıyor canim. Bi de oyle yaz istersen altinda minikler öğreniyor yazıyor
Günaydın tatlımGunaydin kizlar
Katrem nasilsin berram nasil gorusemdk nezmndir .bencede face olsaydi bende takip ederdm
Guldencm katremn dedgi gibi yaz bakalim
Aksam cips yapmissin afiyet olsun canim
Günaydın canımGunaydın kızlar
Gulden bende yazdım senın gıbı ındıremedım sanırım iphone da olmuyor
Cıpsın fotosunuda gormek ısterdık:)
Yasemın ızınlı mı bugun?
Kızlar bende ınstagram ve face yok takıp edemıycezmı sızı?
Bende ınstgrm olmadıgı halde bırcok yemek dıtesı takıp edıyorum sızın sayfalar ozelmı o zaman gostermıyo...
cnm yaseminlere tatilmiş bugün malum hamşillere tatil::).).)
ordada kar bayağı varmış. fundayada yazdım ama henüz dönmedi..
Oh afıyet olsun hıngelıde yaparsın cnm mantıdan cok kolay ben kalan hamuru kare kesıp ucgen kapattım oylede guzel oldu, zamanım yoktu yuvarlak kesıp kalanları tekrak acmak ıcın:)ama ama olmazki yaaaaa bizde istiyozzzz o oyundannn:
benicim çekemedim inş birdahaki sefere ama ben patatezin kendisinden yaptım daha pratik uraşamadım yufkayla falan he he he
ay bide hengeli deniyecem bakalımmm:öyle ben sizingibi direk deneyemem ama yaseminin başını ağırtmam lazım biraz ha ha ha
Gunaydın cnm nasılsın alp pasa nasılOh dinlensin ozamn yasemn bugun nwguzel
Fundada niye gitti acaba dr ye
Benicm gunaydn canim
Gunaydın cnm emınım hersey daha ıyı olucaktır ıst tasınınca Allahın ıznıyle...Günaydın kızlar nasılsınız?
psikiyatri kontrolüm vardi bugün. Dr ile konuştum. daha iyi olduğumu söyledim. ilaca devam. Bir de geceleri uyuyabilmem için uyku hapı verdi.
bir sürü soru sordu.
bir de göz dr una gittim. şimdi de işe gidiyorum
Sagol canim benim iyiyiz cok şükür. Gorusemedikgercekten bayadir. Sen nasilsin canim nasil gidiyor. Face iyi olacak gerçekten ama ona da ayri bi vakit ayirmak gerekiyor bakalim acabilir miyim canimGunaydin kizlar
Katrem nasilsin berram nasil gorusemdk nezmndir .bencede face olsaydi bende takip ederdm
Guldencm katremn dedgi gibi yaz bakalim
Aksam cips yapmissin afiyet olsun canim
Gunaydın cnm nasılsın alp pasa nasıl
Orda kar varmı?
Sagol canim benim iyiyiz cok şükür. Gorusemedikgercekten bayadir. Sen nasilsin canim nasil gidiyor. Face iyi olacak gerçekten ama ona da ayri bi vakit ayirmak gerekiyor bakalim acabilir miyim canim
Günaydın kızlar nasılsınız?
psikiyatri kontrolüm vardi bugün. Dr ile konuştum. daha iyi olduğumu söyledim. ilaca devam. Bir de geceleri uyuyabilmem için uyku hapı verdi.
bir sürü soru sordu.
bir de göz dr una gittim. şimdi de işe gidiyorum
inşallah cnm yaGunaydın cnm emınım hersey daha ıyı olucaktır ıst tasınınca Allahın ıznıyle...
Goz dr nıye gıttın hayırdır?
ohh fundacım sevindim herşeyin yolunda olduğuna cnm.
ee peki nezaman senin ist işi bellli olacaktı.
sağol cnm benimGecms olsun canm neguzel daha iyiymissin
Sen gozluk kyllanyodn dimi
Senin su bekledgn ist isi olmazsa peki nasil gideceksn oraya
gecmıs olsun canım sımdıden allhım sıfa versın bende korktugum ıcın olmuyorumkızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?