- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.861
canım okuloncesı egitim dıye yaz altında mınıkler ogrneıyor yazıyor asıl adı okul öncesı egıtımay katre bende eskiden telden giriyodum artık giremiyorum bende sinir oluyorum çokkk sorma .kasıyo resmen teli.
cnm bizde patatezi ince doğramak için bir aparatvar ondan önce ince ince yaptım sonra bir sos hazırladım yağ, tuz, kimyon koydum.
sonra 250 derece fırında pişridim ama kotrol etmek gerekiyor çünkü bazıları yanıyor cnm okadar başkada birşey yok.
nil bayıldı cnm.
betül çok geçmiş olsun canım inş kolayca atlatırsın paşam için zor olacak biraz..
biz indiremiyoruz. ayşegülcüm malesef..
ay onuda yazdım ayşegülcüm ama malesef sanıyorum biz ikone indiremiyoruz pöfffkızlar masal uyudu bende yatayım böbregım agrıyor benım yıne adetım oluyor ıdrr tahlılı ıster dye doktorada gıdemıyorum adetım2gune bıter ozman gıdıcem doktora ayy nedır bu bobregımden cektıgım temızde cıkıyor nıye agrıyor hep sol taraf
canım çok geçmiş olsun şimdidenkızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum
amam ama biz nasıl göreceğiz masalın videosunukızlar uzun zmandır farkındaydım ama dayanamıyodum atıyodum masalın resımlerını faceye falan ayy dun resım attım bugun attım uzun zmandır atmıyordum 2gundur cok mızmız herkeseye huysuzlanıyor falan annem nazar olmustur okuyayım dedı okudu nasıl duzeldı anlatamm oan dedımkı bundan sonra atmıycam resım tum resımlerını kaldrdım aılece atabılırız arada ama tek masalın resımleıeerını atmıycam ıannılmaz nazar degıyor yaaa
ınstgramada atmıstım hep kaldırıcam
artık annemınde kvnınde whatsapp ı var onlara ordan vıdeo resım atarım onceden yoktu sırf onlar gorsun dıye faceye atıyodum artık gerek yok
atarsam uyarın beni :)
geçmiş olsun cnmkızlar masal uyudu bende yatayım böbregım agrıyor benım yıne adetım oluyor ıdrr tahlılı ıster dye doktorada gıdemıyorum adetım2gune bıter ozman gıdıcem doktora ayy nedır bu bobregımden cektıgım temızde cıkıyor nıye agrıyor hep sol taraf
size whatsapp dan atarım cnm arada ama facede herkes goruyordu gereklı gereksızcanım çok geçmiş olsun şimdiden
allah dermansız dert vermesin
bi ihtiyacın,benim yapabileceğim bişey var mı cnm?
amam ama biz nasıl göreceğiz masalın videosunu
saol canım ıns bı tekrara gıdıcem bakalım var bısey ama ne bende bılmıomay onuda yazdım ayşegülcüm ama malesef sanıyorum biz ikone indiremiyoruz pöfff
bu arada geçmiş olsun inş bir sonuç alırsın cnm. ben çok inanıyorum nazara daha nil doğar doğmaz malesef nazarla tanıştık biz.
Allah hepimizden razı olsun arkadaşımfundacım Allah razı olsun dualarınız yeter Arkadaşım
aaaa bişey olmamıştır inşallah cnmCanlar mrb...bize tatildi güya bugun ama gecenki tatilde sıkıntı oldu diye gittim bugun.yemekten dönerken de düştümbashkm cok korktu onun tavri yüzünden geldgimi anlamisti.yarin tatil fln olursa gelme sakin evinde dur dedi:)mesaiyi de erken bitirdiler bugun dun gece 10da evine anca ulasanlar oldgu icin.simdi evdeyim.meryemim kreste malesef almiyorum araba karda çıkmıyor yürüme nesafesinde de degil ve tipi var resmen su an..bbabamizin isten cikmasini bekliyoruz bklim....
Gecmis olsun cnm ihmal etme git yine ins onemli biseyin yoktur..kızlar masal uyudu bende yatayım böbregım agrıyor benım yıne adetım oluyor ıdrr tahlılı ıster dye doktorada gıdemıyorum adetım2gune bıter ozman gıdıcem doktora ayy nedır bu bobregımden cektıgım temızde cıkıyor nıye agrıyor hep sol taraf
Ay yerim ben onu yaa:)aman sibelcimya dikkat et cnm inş bir sıkıntı yoktur.
katre ya burdada soğuk var kar yok pöffff azıcık yağdı dün ama benim kızım kartopu oynamak istityor ama diyoki anne kartopları üşür ha ha ha:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?