2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım okuloncesı egitim dıye yaz altında mınıkler ogrneıyor yazıyor asıl adı okul öncesı egıtım

kızlar masal uyudu bende yatayım böbregım agrıyor benım yıne adetım oluyor ıdrr tahlılı ıster dye doktorada gıdemıyorum adetım2gune bıter ozman gıdıcem doktora ayy nedır bu bobregımden cektıgım temızde cıkıyor nıye agrıyor hep sol taraf

ay onuda yazdım ayşegülcüm ama malesef sanıyorum biz ikone indiremiyoruz pöfff
bu arada geçmiş olsun inş bir sonuç alırsın cnm. ben çok inanıyorum nazara daha nil doğar doğmaz malesef nazarla tanıştık biz.

kızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum
canım çok geçmiş olsun şimdiden
allah dermansız dert vermesin
bi ihtiyacın,benim yapabileceğim bişey var mı cnm?

amam ama biz nasıl göreceğiz masalın videosunu

geçmiş olsun cnm

saol canım ıns bı tekrara gıdıcem bakalım var bısey ama ne bende bılmıom
ayy kesınlıkle canım nazara ınanırım acayıp de cektım nazar yuzunden masalın emmesı bıle nazar artı benım stresım yuzunden bıttı

sefamerveden alısverıs yapan varmı ıcınızde bırseyler begendım ama sefamervenın urunlerı kalıtelı degıl resımdekı gbı degıl dıyenler oldu kafam karıstı

fundacım Allah razı olsun dualarınız yeter Arkadaşım
Allah hepimizden razı olsun arkadaşım
bak ben orada olamasam da oradaki şubeleri ararım.onlar ilgilenirler seninle
yapabileceğim bişey varsa söylemen yeterli canım benim

canım sefamerve kaliteli ürünleri olan bi marka
ama herkesin beklentisi farklı
ben çok beğeniyorum ürünlerini
denemek için ucuz olan bişey sipariş verip görebilirsin kalitesini

Canlar mrb...bize tatildi güya bugun ama gecenki tatilde sıkıntı oldu diye gittim bugun.yemekten dönerken de düştümbashkm cok korktu onun tavri yüzünden geldgimi anlamisti.yarin tatil fln olursa gelme sakin evinde dur dedi:)mesaiyi de erken bitirdiler bugun dun gece 10da evine anca ulasanlar oldgu icin.simdi evdeyim.meryemim kreste malesef almiyorum araba karda çıkmıyor yürüme nesafesinde de degil ve tipi var resmen su an..bbabamizin isten cikmasini bekliyoruz bklim....

aaaa bişey olmamıştır inşallah cnm
aman dikkat et ya

Betülcüm cok gecmis olsun canim benim inşallah kolayca atlatip sağlığına kavusursun

Ayşegülcum sana da gecmis olsun canim inşallah onemli bisey değildir. Oobleck fotosu yok canim berra onu cok sevmedi eli kirlendigi için oyüzden ben de attim ama ddurabiliyor. Durunca kuruyor biraz su döküp tekrar oynanabiliyor.

Guldencim sSağol tarif icin deneyelim inşallah canım.

Biz komsuya gittik geldik berra yeni uyudu yemek yapcam simdi de. Burada cok ama cok fazla kar var dunden beri hic durmadan yağıyor

aman sibelcimya dikkat et cnm inş bir sıkıntı yoktur.
katre ya burdada soğuk var kar yok pöffff azıcık yağdı dün ama benim kızım kartopu oynamak istityor ama diyoki anne kartopları üşür ha ha ha:

Gecmis olsun cnm ihmal etme git yine ins onemli biseyin yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…