- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.881
Oyy tr kar altinda
Hersey yolunda gidecek ins cnm icini ferah tut dualarimizdasin...kızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum
kızlar merhaba
ben sabah gittim dr a 27 şubat cuma gününe verdi ameliyat gününü 25. inde gidip tahlil yaptıracam cumada yatış işte bakalım çok gerginim çok korkuyorum
kızlar masal uyudu bende yatayım böbregım agrıyor benım yıne adetım oluyor ıdrr tahlılı ıster dye doktorada gıdemıyorum adetım2gune bıter ozman gıdıcem doktora ayy nedır bu bobregımden cektıgım temızde cıkıyor nıye agrıyor hep sol taraf
günaydın cn m sinir olma defneme oda annesinden ayırlmak istemiyor nerden bilsin kuzum annesinin geç kaldığını cnm.günaydın kızlar
sabah uyuyakalmışım, işe geç kaldım
ben hazırlanmaya çalışırken defne de bacağıma yapıştı kucağıma almam için
sinir etti beni
doğru söylüyorsun cnm da o telaşla kızıyorsungünaydın cn m sinir olma defneme oda annesinden ayırlmak istemiyor nerden bilsin kuzum annesinin geç kaldığını cnm.
cnm onlar bebeğyi pedagoka götürmemişlermiydiSlm.kizlar size bahsediyordum ya komsummuzun.kizi.melike cok.huysuz herseyi aglayarak yaptirio bize gelsede biz ona gitsekde hicbir oyuncagi.vermio konusamio da tam hep bagirup ciglik atiyor artik.masalada kotu ornek oluyor ve sesine.tahammul edemiyorum anneside surejli masal ver aglamasin.melike dedikce sinir oluyordum ama bisey diemiyordum onum.cocugu kiymetlide bizimki degilmi yani onunki aglamicak benimki sessiz diye kosede eli bos mu kalicak ayy artik gercekten istemiyordum gorusmeyi ben gitmezsem oda gelmez saniyordum hic gitmiyordum2aydir ama o hala geliyordu buara lar hep bahne uyduruodum disari cikcam misafir gelcek.biyere gitcem.temizlik yapcam vb dusunun bugun sabah aradi oglen.geleyim diye temizlik yapcam dedim azonce yine aradi bittiyse geleyim diye ayy nr tuhaf biri ya bende cok.yoruldum sonra dedim istemedim
anlamiyormu acaba ya bu.kadin.bana hic gelmiyor sureklide bana biseyler soyluyor gidemiom demiomu acaba nasil kurtulcam ben yaaaa bide hep cat kapi yani dipdibe zaten kapilar disari ciksam.hemn.kapiyi aciyor nereye diye ayy sinir oldum iyice
Evet ama.konusmuor diye goturduler doktor tv izletmeyin.krese gonderin haftada bikac gun.falan demisti biseyler daha onermisti sadece1ay krese gonderdiler 10gun tv izletmediler sonrda eskiye donduler yani onemsemediler canim ayrica kendindavranislari yuzunden cocuk o halde once kendilerine ceki duzen.vermeliler tabikicnm onlar bebeğyi pedagoka götürmemişlermiydi
bence bebekten önce onların bir psikoloğa gitmeleri lazım o ayrı tabi?
böyle bahanelerle yavaş yavaş kurtulacaksın cnm.Evet ama.konusmuor diye goturduler doktor tv izletmeyin.krese gonderin haftada bikac gun.falan demisti biseyler daha onermisti sadece1ay krese gonderdiler 10gun tv izletmediler sonrda eskiye donduler yani onemsemediler canim ayrica kendindavranislari yuzunden cocuk o halde once kendilerine ceki duzen.vermeliler tabiki
ama.ben nasil.kurtulcam yaa
böyle bahanelerle yavaş yavaş kurtulacaksın cnm.
çocuğa yazık.
yani birde açık açık konuşa bilirsin ama onu yapamazsın sanıyorum.
açıkta söylenmezki ben seninle görüşmek istemiyorum diye. işte imalarla bahanelerle engüzeli bu cnm.
Aynen canim.acik asla soyleyemem diger komsum.bilir durumu oda acik soyle diyor ama soyleyemem esimde soyle yuzune kacarak nereye kadar diyor direk soyle bilsin.canim hem hatasini anlar da belki davranisi degisir diyor ama soyleyemem benböyle bahanelerle yavaş yavaş kurtulacaksın cnm.
çocuğa yazık.
yani birde açık açık konuşa bilirsin ama onu yapamazsın sanıyorum.
açıkta söylenmezki ben seninle görüşmek istemiyorum diye. işte imalarla bahanelerle engüzeli bu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?