2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmis olsun canim bobrek agrsi fena oluyo ya bende biara kum dokmustum dogumsancsi gibi biseydi
Insallah bisey cikmaz canim sen ihmal etme yinede git dr ye
Usittugun zamanmi agriyo benim oyle oluyoda

Benicim sana bisey sorucam bugun imam sarigi yaptim sende dahaoncw yapmstn sanrim ama kekimn bitarafi sert oldu ya sinr oldum kostebektede boyle oldu neden acaba

günaydın kızlar dün gece kar sebebiyle annemde kaldım ama uyuyamadım yatağımı özledim :) sabah zorla uyandırıp anneme götürdüğüm paşa sabahın köründe uyandı bende gitcem işee gitme anneee diyerek :)

bu arada yasemine bugünde tatilmiş kızlar bilginiz olsun.:
ohhh yasemin hanımcım hayat size güzel bari yarında olsunda tam olsun 1 hafrtanın nesini bölücez dimi ama he heh e::):)
sibel sizede tatilmi cnm?

kızlar yaseminin selamıvar bu arada :):) ömerciğinde tekmeleri haberiniz olsun oda selam söylüyo teyzoşlarına zeynebim uyuyomuş daha :

günaydın kızlar
sabah uyuyakalmışım, işe geç kaldım
ben hazırlanmaya çalışırken defne de bacağıma yapıştı kucağıma almam için
sinir etti beni

günaydın kızlar
sabah uyuyakalmışım, işe geç kaldım
ben hazırlanmaya çalışırken defne de bacağıma yapıştı kucağıma almam için
sinir etti beni
günaydın cn m sinir olma defneme oda annesinden ayırlmak istemiyor nerden bilsin kuzum annesinin geç kaldığını cnm.

Slm.kizlar size bahsediyordum ya komsummuzun.kizi.melike cok.huysuz herseyi aglayarak yaptirio bize gelsede biz ona gitsekde hicbir oyuncagi.vermio konusamio da tam hep bagirup ciglik atiyor artik.masalada kotu ornek oluyor ve sesine.tahammul edemiyorum anneside surejli masal ver aglamasin.melike dedikce sinir oluyordum ama bisey diemiyordum onum.cocugu kiymetlide bizimki degilmi yani onunki aglamicak benimki sessiz diye kosede eli bos mu kalicak ayy artik gercekten istemiyordum gorusmeyi ben gitmezsem oda gelmez saniyordum hic gitmiyordum2aydir ama o hala geliyordu buara lar hep bahne uyduruodum disari cikcam misafir gelcek.biyere gitcem.temizlik yapcam vb dusunun bugun sabah aradi oglen.geleyim diye temizlik yapcam dedim azonce yine aradi bittiyse geleyim diye ayy nr tuhaf biri ya bende cok.yoruldum sonra dedim istemedim
anlamiyormu acaba ya bu.kadin.bana hic gelmiyor sureklide bana biseyler soyluyor gidemiom demiomu acaba nasil kurtulcam ben yaaaa bide hep cat kapi yani dipdibe zaten kapilar disari ciksam.hemn.kapiyi aciyor nereye diye ayy sinir oldum iyice

cnm onlar bebeğyi pedagoka götürmemişlermiydi
bence bebekten önce onların bir psikoloğa gitmeleri lazım o ayrı tabi?

cnm onlar bebeğyi pedagoka götürmemişlermiydi
bence bebekten önce onların bir psikoloğa gitmeleri lazım o ayrı tabi?
Evet ama.konusmuor diye goturduler doktor tv izletmeyin.krese gonderin haftada bikac gun.falan demisti biseyler daha onermisti sadece1ay krese gonderdiler 10gun tv izletmediler sonrda eskiye donduler yani onemsemediler canim ayrica kendindavranislari yuzunden cocuk o halde once kendilerine ceki duzen.vermeliler tabiki

ama.ben nasil.kurtulcam yaa

böyle bahanelerle yavaş yavaş kurtulacaksın cnm.
çocuğa yazık.
yani birde açık açık konuşa bilirsin ama onu yapamazsın sanıyorum.
açıkta söylenmezki ben seninle görüşmek istemiyorum diye. işte imalarla bahanelerle engüzeli bu cnm.

Aynen canim.acik asla soyleyemem diger komsum.bilir durumu oda acik soyle diyor ama soyleyemem esimde soyle yuzune kacarak nereye kadar diyor direk soyle bilsin.canim hem hatasini anlar da belki davranisi degisir diyor ama soyleyemem ben
bende hergun.bahne buluorum artik anlamasi lazim hep reddediyor o cagrmassa gitmicem.demesi lazim ama nerdeee ayy bikkinlik.geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…