- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.901
Cnm ben kestikten sonra krema surmeden sutle islatmistim biraz tarıf aynıysa fırından da olabılır fazla kaldıysaBenicim sana bisey sorucam bugun imam sarigi yaptim sende dahaoncw yapmstn sanrim ama kekimn bitarafi sert oldu ya sinr oldum kostebektede boyle oldu neden acaba
Aysegul Allah yardımcın olsun cnm laf anlamayana anlatmak zor gercekten..Ama napimm cok.bunaltti mecbur kaldim artik bahanelere
Bnm favori tatlim:))kestikten sonra kremayi koymadan süte buluycaz...ddogru hatrliyorsun:)Cnm ben kestikten sonra krema surmeden sutle islatmistim biraz tarıf aynıysa fırından da olabılır fazla kaldıysabaska bısey gelmedı aklıma ben yapalı cok oldu, guzeldı ama ugrastırdıgı ıcın bır kerede kaldı
Cnm canları sıkılınca mutfak etkınlıgı yapıyoruz beraber, yalnız yarım saatlık pasta ıkı saatte bıtıyo o ayrı ama cok keyıf alıyolar:)benicim maşallah pek hamaratsın arkadaşımya kıskanıyorum gerçekten..
sibel ohhh karın keyfi çıkarılmış negüzel he he:
herkese günaydın kızlar inş herkes iyidir.
birkaç gündür bir makyaj mazemesi isteyidir gidiyo bizde. ee bende oyuncak araştırmasına girdim yani sürülmesin ama oyuncak olsun diye bakalım buldum gibi birtane küçükler oyuncaklarıyla oynarlar büyükler makyaj yapar diorum .tamam dedi kuzum bakalım.
Ben geldım:) hersey yolunda gıtmıs cok sevındım cnm masallah pasamızahu huuuu kimsecikler yok muuuuu.... nerdesiniz hatunlar...
tatlım burun ameliyatı olacam nasipse haftaya bugün nefes alamamak dan dolayıgünaydın benicim sağol cnm benim evet bi aksilik olmazsa dr kesinleşti. çok içimize sindi inş. böyle devam eder. kızlar da annelerine çekmiş pek hamaratlar maşallah:)
betülüm ne ameliyatı kuzum geçmiş olsun. önemli bişey değildir inş. ay pek hamaratsınız yahuuu... paşa nasıl. buarada benim son doz aşım ağustosta. o nedenle bu sefer aşım yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?