2012 kasım bebekleri büyüyor..

Misafiri komsulugu yiyip icmeyi severim ama buda cok abartior hergun ya abartisiz hergun geliyordu insanin.hic isi olmazmi yada hic yalniz kalip oturmak istemezmi dimi ama hem hergun hergun konuscak.bisey bile kalmiyor ki
zaten cocugun paylasim.bilmiyor ciglik atmadan.baska.bisey bilmior bide onun gurultusnu hergun.cekmek.zorundamiyim dimi yaaa
bazen utaniyorum bahneler uyduunca kiziorum.kendime

Benicim sana bisey sorucam bugun imam sarigi yaptim sende dahaoncw yapmstn sanrim ama kekimn bitarafi sert oldu ya sinr oldum kostebektede boyle oldu neden acaba
Cnm ben kestikten sonra krema surmeden sutle islatmistim biraz tarıf aynıysa fırından da olabılır fazla kaldıysa baska bısey gelmedı aklıma ben yapalı cok oldu, guzeldı ama ugrastırdıgı ıcın bır kerede kaldı

Bızde bunu yaptık mınnoslarla bugun:)
Kalıba yag surmekten basla her asamada beraber yaptık nerdeyse:)
Keyıflı vakıt gecırdıler sonunda da uzerıne mum dıktırdıler ufledıler falan ama yemeden yattılar yarın yıyeceklermıs:)

Bnm favori tatlim:))kestikten sonra kremayi koymadan süte buluycaz...ddogru hatrliyorsun:)
wavs canm bi tarafı sert kaldiysa firindandr canm cok pisiriyo bi taraf o zaman o da sertlestriyo

Gunaydinn herkese dünkü guzel kar tatilinin ardindan bugun mesai:)cok eglndk dun meryemcmle dışarı cikamadk ama kari iceri soktuk ve mini kardan adam yaptık. .ordege daha cok benzedi gerci ama:)

benicim maşallah pek hamaratsın arkadaşımya kıskanıyorum gerçekten..
sibel ohhh karın keyfi çıkarılmış negüzel he he:
herkese günaydın kızlar inş herkes iyidir.
birkaç gündür bir makyaj mazemesi isteyidir gidiyo bizde. ee bende oyuncak araştırmasına girdim yani sürülmesin ama oyuncak olsun diye bakalım buldum gibi birtane küçükler oyuncaklarıyla oynarlar büyükler makyaj yapar diorum .tamam dedi kuzum bakalım.

herkese günaydınlarrrr biz geldik oğluşumla:) nasılsınız bakalım güzel teyzoşlar. biz iyiyiz çok şükür. üç gündür kar tatili ii geldi bugünde olaydı ıyıydi he he:) neyse gelelim dr randevumuza ger.i gülden teyzemiz bilgi verdi sağolsun. ben tekrardan anlatayım. salı günü acaip kar vardı burda. babam birlikte gidelim dedi. dedim ne gerek var iki adım yer tramway binerim eşim zaten karşılıycak orda. dememle evden çıkıp düşmem bir oldu neyse ki dizlerimizn üstüne düştüm hemen kalkıp toparlandım. eşim karşıladı beni gittik. çok güler yüzlü bi dr karşımda. çok multu oldum. bu karda kışta sizle tamışmayı neye borçluyum hamilelilk mi var dedi ever dedim 24. haftam bitio. aaa ben göremedim dedi gülüştük:) neyse muayene ye geçtik. allahım herkese nasip etsin öyle bir an renkli ultrasonda baktı sanki doğmuşta yanımdaydı kuzum. ağzını açıp kaptıo sürekli . eli de yüzünde. neyse ki bir pozda olsa alabildik paşadan. herşeyi çok ii dedi. ayrıntılı için bu saatten sonra gerek yok dedi. zaten ben baktım gerek de görmğyorum dedi. bundan sonra yapacağın şey kendine dikkat etmek düşmemek bi yere çarpmamk dedi. tabi ben diyemedim az evvel düştüm diye eşmle bakıştık güldük sadece:) neyse ki sağlığımız gayet yerindeymiş. şeker yüklemesi dedi istemiyorum dedim karatay yüzünden mi dedi. yok dedim öncekinde de yaptırdım bişey çıkmamıştı çok şükür dedim. tamam o zaman şöyle yapalım 3 hafta sonra gel normal açlık şekerine bakalım ona göre kara verelim dedi. 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum böyle görünce tuhaf geldi özledim sanırım:) ay ne uzun yazmışım....

Cnm canları sıkılınca mutfak etkınlıgı yapıyoruz beraber, yalnız yarım saatlık pasta ıkı saatte bıtıyo o ayrı ama cok keyıf alıyolar:)
Bugun yıne hamur yaptım sabahtan ogleden sonra hem yemek hem eglence olucak canınız cekmesın ne yapıcagımızı yazmim:))
Baksen nılosa annesınden mı gordu acaba:)
Bızımkınde hıc oyle seyler yok gordugude yok dogru durust:) yalnız dudak yumusatıcıları var onu suruyolar..

yasmin masallah kuzuma ya az kaldı sabur :)
beni bayıldım pastanıza hafta sonu bende yapmalıyım tarif istiyorum o üstündeki beyaz çikolatamı :) bende bu hafta sonu börek falan sarıp atıcam buzluğa ameliyat sonrası gelen gidenim olursa hazır olsun diye
güldenim nerelerdesin bu sabah gelmedinmi
fundadan da ses çıkmamıs sanırım
ayşegül bence yüzüne söyle komşunun yoksa kesilmez
katre özcanan sibel fatma wavs ve diğer kızlar nerelerdesiniz
songüll öpüldün :)
bende bu sabah son doz tetanoz aşımı oldum siz tamamladınızmı ? hastane için eşortman aldım kendime üstü tunik gibi uzun altı normal yüzde 50 indirimdeydi 57 tl ye takım almış oıldum cok beğendim
ameliyat konusuda gelince çok kararsızım korkuyorum tırsıyorummm

günaydın benicim sağol cnm benim evet bi aksilik olmazsa dr kesinleşti. çok içimize sindi inş. böyle devam eder. kızlar da annelerine çekmiş pek hamaratlar maşallah:)
betülüm ne ameliyatı kuzum geçmiş olsun. önemli bişey değildir inş. ay pek hamaratsınız yahuuu... paşa nasıl. buarada benim son doz aşım ağustosta. o nedenle bu sefer aşım yok:)

tatlım burun ameliyatı olacam nasipse haftaya bugün nefes alamamak dan dolayı

yaseminim günaydın tatlım herşey yolunda negüzel inş hep böykle devam ettin.
beni sanada günaydın cnm ay ne yapacaksınız söyle bende merak ettim ayrıca evetr bende pasta tarifi istiyorum.
burdayım betülüm at bakalım dolaba bğrek inş kolayca atlatacaksın cnm ama paşaya zor olacak seni yatarken görünce biraz şimdiden anlat bari
ya benicim bende çok makyaj yapan birisi değilim ama çevredede görüyo sonuçta oyüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…