2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın hayırlı cumalar
ben bugün baya yoğunum o yüzden çok yazamayacağım sanırım
beni pasta çok güzel göörünüyor
yasemin ne güzel haberler bunlar böyle
sibel kardan adamınız çok güzel bence
betülüm hayırlısıyla girip çıkacaksın hiç düşünme
ben o makyaj malzemesi siteyen nili yerim
defne de benim çantamdan kalem alıp gözüne sürüyor, sonra da nasıl oldum diye ortalarda dolanıyor sıpa

günaydın fundacım. tabi canım boya kalemleriyle bile oje ve far yapa biliyoruz okadarda marfetliyiz yani neyse bişey buldumda aldım.

Betul cnm olman gereken bı amelıyat galıba onun ıcın bıran once olup atlatmak en ıyısı hayırlısıyla ıns. Esofmanlarını da gule gule gıy:)
Pastanın uzerındekı beyaz cıko evet

Kızlar tarıfı hamaratlara yazdım burda kaynamasın:)
Nıda sabah anne pasta dedı bır dılim kestık anne hayır buyuk degıl kucuk yıcem dedı kucucuk bı dılım kestık onu yedı:)

güldenim fundam sağolun canlar seviyorum sizi
BİZ DE SENİ SEVİyoruz cnm benim
herşy çok güzel olacak
2011 de ben de başımdan yumuşak doku tümörü ameliyatı olmuştum
inan korktuğun gibi olmadığını göreceksin

sabah sabah defne de benden pasta iatedi
ama ben senin kadar marifetli olmadığım için evde bişey yoktu akşam getireceğime dair söz verdim

ya kızlar bu arada bu haplar bana acayip kilo yaptı
bir de çarşamba günü verdiği ilaç beni çok uyutuyor, gözlerimi açamıyorum.
yakında balon gibi olacağım ((

fundacım Allah yardımcın olsun o ilaçlar zor kuzum bir an önce toparlada atlat kullanmak zorunda kalma hayırlısıyla ilaçlarını

fundacım Allah yardımcın olsun o ilaçlar zor kuzum bir an önce toparlada atlat kullanmak zorunda kalma hayırlısıyla ilaçlarını
İNŞALLAH CANIM YA
valla ilk verdiği hap değil ama çarşamba günü verdiği 2. hap baya zorluyor beni

Bende islattim canim firindn sanrim bu ikinci yapsim ilknde boyle olmamsti bu firin cabuk pisiryo isisinida dusurmstum ama neyse bidahakine dikkat ederim biraz ugraatrmli ama guzel oluyo
Kizlarla yaptgnz pasta cok guzel gorunuyo ellerinize saglik canim

slmmmm merhabalar mısafım gelıyor yatılı onlara yemek hazırladım aglayan pasta yaptım bıde yarın kahvaltı ıcın mayalı poğaca yapayım dedım o mayalanırken masalda uyurken bende sıze bakayım dedım
nasılsınzzzz hayırlı cumalarrr

yasemın cok sevındım bebıs ve doktorun ıyı olmasına hersey gonlunce oldu neguzel aman dıkkat et canım ya bu havalarda gerekırse ayakkabının ustune corap gıy kayma karda buzda hamılesın sen allhım korusun bebısı

he he he desene bu hafta sonu yoğun geçecek şekerimmm
evet ama sevdgım ınsanlar 2kışi zaten eglencez yani sıkılcagım napsam dıye dusuncegım stres olcagım ınsanlar degıl sukur bırı yaslı nıne ve masal cok sevıyor onu dgerıde torunu ama kocaman adam oda uzman cavus hatta ama masal ona dogustan aşık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…