- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.921
günaydın fundacım. tabi canım boya kalemleriyle bile oje ve far yapa biliyoruz okadarda marfetliyiz yani neyse bişey buldumda aldım.herkese günaydın hayırlı cumalar
ben bugün baya yoğunum o yüzden çok yazamayacağım sanırım
beni pasta çok güzel göörünüyor
yasemin ne güzel haberler bunlar böyle
sibel kardan adamınız çok güzel bence
betülüm hayırlısıyla girip çıkacaksın hiç düşünme
ben o makyaj malzemesi siteyen nili yerim
defne de benim çantamdan kalem alıp gözüne sürüyor, sonra da nasıl oldum diye ortalarda dolanıyor sıpa
canımsın hepinizi cok seviyorum
BİZ DE SENİ SEVİyoruz cnm benimgüldenim fundam sağolun canlar seviyorum sizi
sabah sabah defne de benden pasta iatediBetul cnm olman gereken bı amelıyat galıba onun ıcın bıran once olup atlatmak en ıyısı hayırlısıyla ıns. Esofmanlarını da gule gule gıy:)
Pastanın uzerındekı beyaz cıko evet
Kızlar tarıfı hamaratlara yazdım burda kaynamasın:)
Nıda sabah anne pasta dedı bır dılim kestık anne hayır buyuk degıl kucuk yıcem dedı kucucuk bı dılım kestık onu yedı:)
İNŞALLAH CANIM YAfundacım Allah yardımcın olsun o ilaçlar zor kuzum bir an önce toparlada atlat kullanmak zorunda kalma hayırlısıyla ilaçlarını
Cnm ben kestikten sonra krema surmeden sutle islatmistim biraz tarıf aynıysa fırından da olabılır fazla kaldıysabaska bısey gelmedı aklıma ben yapalı cok oldu, guzeldı ama ugrastırdıgı ıcın bır kerede kaldı
he he he desene bu hafta sonu yoğun geçecek şekerimmmyasemın cok sevındım bebıs ve doktorun ıyı olmasına hersey gonlunce oldu neguzel aman dıkkat et canım ya bu havalarda gerekırse ayakkabının ustune corap gıy kayma karda buzda hamılesın sen allhım korusun bebısı
evet ama sevdgım ınsanlar 2kışi zaten eglencez yani sıkılcagım napsam dıye dusuncegım stres olcagım ınsanlar degıl sukur bırı yaslı nıne ve masal cok sevıyor onu dgerıde torunu ama kocaman adam oda uzman cavus hatta ama masal ona dogustan aşık :)he he he desene bu hafta sonu yoğun geçecek şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?