- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.941
funda defneme kocaman bir maşallahhh he he:teşekkür ederim becerikli hatun seni
maşallah ne çok şey yapıyorsun
teşekkür ederiz teyzesifunda defneme kocaman bir maşallahhh he he:
ay hakkattenya ayşegül sen ağlayan pastayı nasıl yapıyosun nefis yemek tariflerinde bi tarifvar ama öylemiyapıyon acaba.
aman diyim kuzum sen hasta olmada.ay bugün işyerim buzzzzz resmen dondummm... kaloriferin başından pc nin başına gelemediğim için de size eşlik edemedim affedinnnnnnnnnn
3 yumurta 1,5 su bardak sekerfunda defneme kocaman bir maşallahhh he he:
ay hakkattenya ayşegül sen ağlayan pastayı nasıl yapıyosun nefis yemek tariflerinde bi tarifvar ama öylemiyapıyon acaba.
çok sağol cnm peki yaptığın borcam nasıl bayağı büyükmü yoksa küçükmü ay çok sordum ama yaparım bende belki diye cnm3 yumurta 1,5 su bardak seker
1 su bardagı yag
1su bardagı sut
3 kasık kakao
1paket kabartma tozu
kekı pısırıorum fırından cıkıncada soguk 1su bardagı süt dokuyorum heryerıne ıslanıp yumusuyor
soguyunca kremsantı suruyorum heryerıne ve son olarak ıstere cıkolta rendele ıster sos dok ustune süsle harıka oluyor
tarıf vardı hamrtlardacanım nerde oldgunu bılemıorum buraya yazdım sana
Bnm favori tatlim:))kestikten sonra kremayi koymadan süte buluycaz...ddogru hatrliyorsun:)
wavs canm bi tarafı sert kaldiysa firindandr canm cok pisiriyo bi taraf o zaman o da sertlestriyo
3 yumurta 1,5 su bardak seker
1 su bardagı yag
1su bardagı sut
3 kasık kakao
1paket kabartma tozu
kekı pısırıorum fırından cıkıncada soguk 1su bardagı süt dokuyorum heryerıne ıslanıp yumusuyor
soguyunca kremsantı suruyorum heryerıne ve son olarak ıstere cıkolta rendele ıster sos dok ustune süsle harıka oluyor
tarıf vardı hamrtlardacanım nerde oldgunu bılemıorum buraya yazdım sana
sağol wavsum deniyecem..
alpim iyimi cnm. bu arada ben kaçar öpüyorum herkesi görüşmek üzere iyi tatillerr.
Ben geldım ama sen gıtmıssın coktanHuhu yokmu gece kuslari
Geldim geldim burdayim canim nasilsinBen geldım ama sen gıtmıssın coktan
Naber cnm gorunmuyorsun yıne
Evet ya kar tatılı vardı dımıGeldim geldim burdayim canim nasilsin
Birkac gundur kar tatoli esim evdeydi yaren evdeydi derken gunduz vakit olmadi
Ben iyiyim sukur
Canim yeni kar yagmadi bugun fakat kar erimedi inanilmas sogik disarisiEvet ya kar tatılı vardı dımı
Erıdımı bıraz karlar
Bızdende ıyılık cnm kv deye gıttım geldım kızları banyo yaptırdım baya gec yattılar ıns sabah erkenden uyanmazlarbende hafta sonu dıye takılıyorum
Gec yatınca bıraz etkılıyo umarım oyle olur:)Canim yeni kar yagmadi bugun fakat kar erimedi inanilmas sogik disarisi
Oh iyi etmissin gec yatinxa gec kalkma hiylari varsa super
Ay benim sinav yine iptal opdu ya of puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?