2012 kasım bebekleri büyüyor..

teşekkür ederim becerikli hatun seni
maşallah ne çok şey yapıyorsun

ay bugün işyerim buzzzzz resmen dondummm... kaloriferin başından pc nin başına gelemediğim için de size eşlik edemedim affedinnnnnnnnnn

funda defneme kocaman bir maşallahhh he he:
ay hakkattenya ayşegül sen ağlayan pastayı nasıl yapıyosun nefis yemek tariflerinde bi tarifvar ama öylemiyapıyon acaba.
3 yumurta 1,5 su bardak seker
1 su bardagı yag
1su bardagı sut
3 kasık kakao
1paket kabartma tozu

kekı pısırıorum fırından cıkıncada soguk 1su bardagı süt dokuyorum heryerıne ıslanıp yumusuyor
soguyunca kremsantı suruyorum heryerıne ve son olarak ıstere cıkolta rendele ıster sos dok ustune süsle harıka oluyor

tarıf vardı hamrtlardacanım nerde oldgunu bılemıorum buraya yazdım sana

çok sağol cnm peki yaptığın borcam nasıl bayağı büyükmü yoksa küçükmü ay çok sordum ama yaparım bende belki diye cnm

Bende gecen yaptim cok guzel oldu gercekten unu unutmus aysegul iki su bardagi un bide bende yarim cay bardagi kakao yaziyi hamaratlardn almstm bende aysegulcum borcamin tam olarak cm ini alablrmyim canm bitaz fazla kabardi sanki benmki

Yasemincim dr kontrolu guzel gecms sevndm canm aman dikkat et kendine

Betulcum insallah guzel gececek ameliyatin
Ben tetanoz asisni olmadm ya hamileyken oldum sadece benim gibi olan varmi

Sibelcim kardan adamnz cok guzel

Guldencm tavsiye ederim guzel oluyo yap bence nilimde sever

Geldim geldim burdayim canim nasilsin
Birkac gundur kar tatoli esim evdeydi yaren evdeydi derken gunduz vakit olmadi
Ben iyiyim sukur
Evet ya kar tatılı vardı dımı
Erıdımı bıraz karlar
Bızdende ıyılık cnm kv deye gıttım geldım kızları banyo yaptırdım baya gec yattılar ıns sabah erkenden uyanmazlar bende hafta sonu dıye takılıyorum

Canim yeni kar yagmadi bugun fakat kar erimedi inanilmas sogik disarisi
Oh iyi etmissin gec yatinxa gec kalkma hiylari varsa super

Ay benim sinav yine iptal opdu ya of puf

Canim yeni kar yagmadi bugun fakat kar erimedi inanilmas sogik disarisi
Oh iyi etmissin gec yatinxa gec kalkma hiylari varsa super

Ay benim sinav yine iptal opdu ya of puf
Gec yatınca bıraz etkılıyo umarım oyle olur:)
Sorucam soramadım:) bende kar kıs surmustum ehlıyet sınavı oncesı 12. Ayda almıstım..
Vardır bı hayır cnm haftaya falan gırersın belkı kar terk edıyomus tr yı:) ustunden yuk kalksın ıstıyosun bıran once cok ıyı anlıyorum senı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…