- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.961
Aynen ole canim zaten iki sinav arasi cok varGec yatınca bıraz etkılıyo umarım oyle olur:)
Sorucam soramadım:) bende kar kıs surmustum ehlıyet sınavı oncesı 12. Ayda almıstım..
Vardır bı hayır cnm haftaya falan gırersın belkı kar terk edıyomus tr yı:) ustunden yuk kalksın ıstıyosun bıran once cok ıyı anlıyorum senı:)
Nıye yazamadın:) bende tam anlıyamadımAynen ole canim zaten iki sinav arasi cok var
Kar kis oek dersleri etkilemiuor sinavda istemiyor
Arac kullandigimz yer sirf rampa
Ay resmen kasti yazamadim
Teşekkürler teyzesiFunda masallah defneme cok tatli saclara bak
Ben buradayımHuhu yokmu gece kuslari
Ya tel inanilmaz kasti tel yazamadim kendimi anlatamadimNıye yazamadın:) bende tam anlıyamadım
Kım sınav ıstemıyor
Rampa oldugu ıcın kardan dolayı ertelenıyor sanırım
Gittin mi yoksa canimTeşekkürler teyzesi
Ben buradayım
günaydın cnm allah korusun o nasıl lafgünaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)
günayedın cnm burdayımda miydem çok kötü hiç birşey yapasımyok inan konuşasımbile yok.aaaa niye kimse yok bugum tatil var da benim mi haberim yokkk
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar ama bana gün hiç aymadı sanıyorum dün miydemi biraz karıştırdım akşamım kabus gibiydi siz düşünün bir yandanda eşim hasta. bir ona birkkendime birde nil uyandı sıksık allahım resmen sersem gibiyim pöfffff:
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... geçmiş yapmadan bi slm vereyim dedim... nasılsınız bakalım. burda hava güneşl ama acaip bir ayaz var. bizden havadisler. dün kuzularıma biraz alışveriş yaptım. ama yine elim hep zeynebime almaya gitti:) güzel kızıma 3 pantolon bi yelek aldım. küçük paşama da ilk kez bişeyler aldım. doğum çantamıza bişeyler attım. bi takım 4 lü hastane çıkışı aldım alt üst şapka eldiven olanlardan. 4 tane zıbın aldım . bi de 3lü pijama takımı aldım yelekli yani. öyle işte. hastane çıkışlarına baktım 10 lu 20 li filan karar veremedim o nedenle kaldı. eve gelince zeynebime denettim aldıklarımızı nasıl mutlu oldu kuzum sen aldın annem bana aldın dio kuzum giyip giyip :) doğum çantamıza da bi kaç bişey atmış oldum. hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin rabbim. çok güzel şeyler var yaaa
buarada 61 kg olmuşum 24 hftanın sonunda 5 kg almış bulunmaktayım.
burdayım cnmhu huuu hatunlar sabah kuşları gülden funda betül sibelll nerlerdesiniz kızlarrr... diğerleri uyanmamıştır sanıyorum henüz...
günaydın cnmgünaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)
cnm ben idil bebe almıştımkızlar buarda ullandığınız hastane çıkışı markalarını hatırlıo musunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?