2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen ole canim zaten iki sinav arasi cok var
Kar kis oek dersleri etkilemiuor sinavda istemiyor
Arac kullandigimz yer sirf rampa

Ay resmen kasti yazamadim

Aynen ole canim zaten iki sinav arasi cok var
Kar kis oek dersleri etkilemiuor sinavda istemiyor
Arac kullandigimz yer sirf rampa

Ay resmen kasti yazamadim
Nıye yazamadın:) bende tam anlıyamadım
Kım sınav ıstemıyor
Rampa oldugu ıcın kardan dolayı ertelenıyor sanırım

günaydın kızlar ama bana gün hiç aymadı sanıyorum dün miydemi biraz karıştırdım akşamım kabus gibiydi siz düşünün bir yandanda eşim hasta. bir ona birkkendime birde nil uyandı sıksık allahım resmen sersem gibiyim pöfffff:

herkese günaydın kızlar... geçmiş yapmadan bi slm vereyim dedim... nasılsınız bakalım. burda hava güneşl ama acaip bir ayaz var. bizden havadisler. dün kuzularıma biraz alışveriş yaptım. ama yine elim hep zeynebime almaya gitti:) güzel kızıma 3 pantolon bi yelek aldım. küçük paşama da ilk kez bişeyler aldım. doğum çantamıza bişeyler attım. bi takım 4 lü hastane çıkışı aldım alt üst şapka eldiven olanlardan. 4 tane zıbın aldım . bi de 3lü pijama takımı aldım yelekli yani. öyle işte. hastane çıkışlarına baktım 10 lu 20 li filan karar veremedim o nedenle kaldı. eve gelince zeynebime denettim aldıklarımızı nasıl mutlu oldu kuzum sen aldın annem bana aldın dio kuzum giyip giyip :) doğum çantamıza da bi kaç bişey atmış oldum. hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin rabbim. çok güzel şeyler var yaaa

güldenim çok geçmiş olsun cnm şuan seni en ii ben anlarım sanırım. midem sabah çok fenaydı ne zaman yumurta yesem sonuç hep aynı oluo malesef...

hu huuu hatunlar sabah kuşları gülden funda betül sibelll nerlerdesiniz kızlarrr... diğerleri uyanmamıştır sanıyorum henüz...

günaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)

günaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)
günaydın cnm allah korusun o nasıl laf ama insanın aklına da herşey gelio tabi o ayrı. ellerine sağlık cnm miler gibi otur. ben kar tatilini fırsat bilip yapğabildiğimce yaptım. o nedenle haftasonum sadece gezmeyle geçti:) paşa nasıl cnm

aaaa niye kimse yok bugum tatil var da benim mi haberim yokkk
günayedın cnm burdayımda miydem çok kötü hiç birşey yapasımyok inan konuşasımbile yok.
bu arada kuzular aldıklarını güle güle güle giyisinler.
oyyy negüzel şeyler var dimi.
bettülüm o nasıl laf cnm bu küçük bir amilyat cnm inş hayırlısıyla geçecek. sen takılma.

biraz mı betülümmm bend e böyle pimpirikli koca varken önce küçük der çıkarmaz ardı zaten soğuk der çıkarmaz. sonra yaşına gelio yani nerdeyse 1 yılllll... ay valla bazen hasta olup laf dinlemektense evde kalayım deyip çıkmadığım çok olmuştur...
güldenim nane limon filan iç canm yaa ii gelirmiş ya mideye bastırıomuş.

geçmiş olsun cnm
şimdi nasılsın
günaydın cnm
güle güle giysin kuzular
eskisi külliye
buarada 61 kg olmuşum 24 hftanın sonunda 5 kg almış bulunmaktayım.

maşallah cnm
hiç belli etmiyorsun ama

hu huuu hatunlar sabah kuşları gülden funda betül sibelll nerlerdesiniz kızlarrr... diğerleri uyanmamıştır sanıyorum henüz...
burdayım cnm
yeni şubeye başladım bugün
o yüzden ancak gelebildim

günaydın cnm
o ne biçim laf öyle allah gecinden versin

kızlar buarda ullandığınız hastane çıkışı markalarını hatırlıo musunuz ...
cnm ben idil bebe almıştım
daha doğrusu annem aldı
20 li takımdan almıştı

kızlr buarada benim canım çpk sıkkın
bizim istanbul işi yattı
eşime yönetici pozisyonu teklif edip çağırmışlardı(maaş 2000 tl kadar fark ediyor)
cuma akşam yönetici pozisyonu olmayacak düz memur olacaksın demişler eşim de kabul etmemiş
bugün bankasıyla konuşup tekrar müfettişliğe dönecek
ben de bugün başkanlığı arayıp tayin isteğimi iptal ettireceğim

günaydın fundacım. hayırlı olsun yeni şuben. boyum 170 cnm normalde ideal kg m bunlar aslında. şuan acaip göbek var tabi top yutmuş gibi:) dr ye de 24 haftamı dolduruyorum dedim ben göremiyorum dedi gülerek:) bu sefer hızlı alıyorum sanki ama. zeynepte toplamda 10 kg almıştım. annem yanımda ya fark var:) ama haftasonu onlar gidio kv ler gelcek bakalım nasıl olcak. dün tartıldık ailecek kilo almışız zeynebim de 15 olmuş maşallah:) buarada idilin zıbınlarını kullanmıştım ben çok güzeldi. hastane çıkışını bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…