2012 kasım bebekleri büyüyor..

puffff o nasıl iş cnm. nasıl yani banko çalışanı gibi mi çalış demişler. var mı ki böyle hakları. neyse her işte bir hayır vardır cnm öyle düşünmek gerek

maşallah zeynebime de s,ze de :)

puffff o nasıl iş cnm. nasıl yani banko çalışanı gibi mi çalış demişler. var mı ki böyle hakları. neyse her işte bir hayır vardır cnm öyle düşünmek gerek
yok cnm ya hem bütün riski üstlenecek,hem tek kişi çalışacak,izin almada sorun yaşayacak hem de maaşı düşecek
o yüzden eşim olmaz demiş
ben çok üzüldüm tabi bu duruma
eşim de üzüldü benim üzülmeme ama yapacak bişey yok
işin kötüsü ben kendi başkanlığımı arayıp talebimi geri çekiyorum dediğimde bir sürü azar işiteceğim çocuk oyuncağı mı bu diye

şuan kötü görünüo sizin açınızdan cnm anlıyorum ama hayırlısı diyelim biz yine de ... bakarsın daha güzel şeyler olur sizin için ya da orda daha sıkıntılı günleriniz olacaktı bilemiyoruz.

aaaa funda ne saçma şey o öyleya negüzel sevinmiştik ama bizde kötü olmuş hayırlısı cnm.
yaseminim bende hastane çıkışı ve zıbınlarını idil beybi aldım hattta yanılmıyosam badileri hala öyle alıyorum çok memnunum cnm..

evet cnm biz de hayırlısı olsun diyoruz artık
ne yapalım kısmet değilmiş

aynen cnm biz de çok sevinmiştik
herşey de vardır bi hayır diyoruz ne yapalım
ben eşimi teselli edeceğim yerde o beni teselli ediyor kaç gündür

kızlar size bişey anlatayım da gülün
sabah sabah ben makyaj yaparken defne benim rimelimi almış
gözüne sürmeye çalışırken gözüne yanağına her tarafına yaymış
o halini görünce gülsem mi kızsam mı bilemedim
her tarafını temizledim.üstünü değiştirdim

ayyy bizim kızların bu makyaj olayı ne olacak bilemiyorumya pffff

Günaydın canim ay geçmiş olsun ya cumartesi akşamı da ben öyleydim oluyordum resmen midemden

İyu günlerde giysinler inşallah iki yavrunda

günaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)
Canim gecmiş olsun ameliyat da yaklaştı Rabbim kolaylıkla atlatmayi nasip etsin ins konuşacak olan gene konuşacak bişeyler bulur sen böyle şeyleri düşünme lütfen

Fundacim hakkinizda hayırlısı olsun inş canim demekki hayırlı değilmis olmadı
kızlar ben kaciyirum işlerim var bi size bakayım diye girmiştim öpüyorum hepinizi

tünaydınnn herkeseee haftasonu mısafırlerım vardı yatılı masal cok eglendı cok mutlu oldu guzel gectı sabahda kahvaltıdan sonra evı temızledım wc banyo falan sımdı bı sıze bakayımö dedım

betül o nasıl laf öyleeee mıs gbı otur evınde ınş

yasemın kuzular cıcılerını gule gule gıysın ben markasını hatırlamıyorum 10lu almıstım 2tane yetmişti bize 1tanede annem almıstı yetıyor zaten bol bol yıkandıgı ıcın kurudu giydi :)

gülden gecmıs olsun ekmek içine tuz dök ye çok ıyı gelıyor bulamzsan cubuk kraker al mutlaka naneli sekerler varya onlarda ıyı gelıyor

funda hayırlısı olsun canım en azından yol yakından ögrendınız tasınıpda sonra boyle bırseyle karsılassanız daha kotu olurdu

nuray kolay gelsın sanada bende devam edıcem bırazdan temızlıgıme

wavs guldencım borcam kare olandan benımkı cok buyuk degıl ama küçükde degıl ölçup yazayım bıara

günaydın kızlar

Tlfndan yazasım gelmiyor hiç cok kasıyor bilgisayarı actım artık.

Fundacım hakkınızda hayırlısı canım uzuldum ama vardır bı hayır.

yasemin güle güle kullansın kuzular cicilerini inşallah canım zeynebe de maşallah canım ne güzel kilo almış var mı bi sırrı bize de söylee

betülcüm inşallah kolaylıkla atlatırsın ameliyetı canım benim kötü seyler düşünme.

güldencim çok geçmiş olsun canım. üsüttün mü naptın tatlım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…