- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.981
puffff o nasıl iş cnm. nasıl yani banko çalışanı gibi mi çalış demişler. var mı ki böyle hakları. neyse her işte bir hayır vardır cnm öyle düşünmek gerekkızlr buarada benim canım çpk sıkkın
bizim istanbul işi yattı
eşime yönetici pozisyonu teklif edip çağırmışlardı(maaş 2000 tl kadar fark ediyor)
cuma akşam yönetici pozisyonu olmayacak düz memur olacaksın demişler eşim de kabul etmemiş
bugün bankasıyla konuşup tekrar müfettişliğe dönecek
ben de bugün başkanlığı arayıp tayin isteğimi iptal ettireceğim
maşallah zeynebime de s,ze de :)günaydın fundacım. hayırlı olsun yeni şuben. boyum 170 cnm normalde ideal kg m bunlar aslında. şuan acaip göbek var tabi top yutmuş gibi:) dr ye de 24 haftamı dolduruyorum dedim ben göremiyorum dedi gülerek:) bu sefer hızlı alıyorum sanki ama. zeynepte toplamda 10 kg almıştım. annem yanımda ya fark var:) ama haftasonu onlar gidio kv ler gelcek bakalım nasıl olcak. dün tartıldık ailecek kilo almışız zeynebim de 15 olmuş maşallah:) buarada idilin zıbınlarını kullanmıştım ben çok güzeldi. hastane çıkışını bilemiyorum
yok cnm ya hem bütün riski üstlenecek,hem tek kişi çalışacak,izin almada sorun yaşayacak hem de maaşı düşecekpuffff o nasıl iş cnm. nasıl yani banko çalışanı gibi mi çalış demişler. var mı ki böyle hakları. neyse her işte bir hayır vardır cnm öyle düşünmek gerek
abu arada maşallah zeynep kuzuma negüzel kilo almış aferin..ay yaseminim ben nane limon içersem direk çıkartma sebebimdir he he oyüzden gerekyok.
evet cnm biz de hayırlısı olsun diyoruz artıkşuan kötü görünüo sizin açınızdan cnm anlıyorum ama hayırlısı diyelim biz yine de ... bakarsın daha güzel şeyler olur sizin için ya da orda daha sıkıntılı günleriniz olacaktı bilemiyoruz.
aynen cnm biz de çok sevinmiştikaaaa funda ne saçma şey o öyleya negüzel sevinmiştik ama bizde kötü olmuş hayırlısı cnm.
yaseminim bende hastane çıkışı ve zıbınlarını idil beybi aldım hattta yanılmıyosam badileri hala öyle alıyorum çok memnunum cnm..
ayyy bizim kızların bu makyaj olayı ne olacak bilemiyorumya pffffkızlar size bişey anlatayım da gülün
sabah sabah ben makyaj yaparken defne benim rimelimi almış
gözüne sürmeye çalışırken gözüne yanağına her tarafına yaymış
o halini görünce gülsem mi kızsam mı bilemedim
her tarafını temizledim.üstünü değiştirdim
Günaydın canim ay geçmiş olsun ya cumartesi akşamı da ben öyleydim oluyordum resmen midemdengünaydın kızlar ama bana gün hiç aymadı sanıyorum dün miydemi biraz karıştırdım akşamım kabus gibiydi siz düşünün bir yandanda eşim hasta. bir ona birkkendime birde nil uyandı sıksık allahım resmen sersem gibiyim pöfffff:
İyu günlerde giysinler inşallah iki yavrundaherkese günaydın kızlar... geçmiş yapmadan bi slm vereyim dedim... nasılsınız bakalım. burda hava güneşl ama acaip bir ayaz var. bizden havadisler. dün kuzularıma biraz alışveriş yaptım. ama yine elim hep zeynebime almaya gitti:) güzel kızıma 3 pantolon bi yelek aldım. küçük paşama da ilk kez bişeyler aldım. doğum çantamıza bişeyler attım. bi takım 4 lü hastane çıkışı aldım alt üst şapka eldiven olanlardan. 4 tane zıbın aldım . bi de 3lü pijama takımı aldım yelekli yani. öyle işte. hastane çıkışlarına baktım 10 lu 20 li filan karar veremedim o nedenle kaldı. eve gelince zeynebime denettim aldıklarımızı nasıl mutlu oldu kuzum sen aldın annem bana aldın dio kuzum giyip giyip :) doğum çantamıza da bi kaç bişey atmış oldum. hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin rabbim. çok güzel şeyler var yaaa
valla ben de bilmiyorumayyy bizim kızların bu makyaj olayı ne olacak bilemiyorumya pffff
günaydın cnmGünaydın canim ay geçmiş olsun ya cumartesi akşamı da ben öyleydim oluyordum resmen midemden
Canim gecmiş olsun ameliyat da yaklaştı Rabbim kolaylıkla atlatmayi nasip etsin ins konuşacak olan gene konuşacak bişeyler bulur sen böyle şeyleri düşünme lütfengünaydın kızlar dün saat sabah 10dan akşam 7 buçuğa kadar oturmadan evimi dipli köşeli temizledim dolap içleri vs her yer tertemiz oldu ölür kalırsam arkamdan laf edemez kimse :)
günaydın canimvalla ben de bilmiyorum
sabah sabah o hali çok komikti ama
günaydın cnm
elif alışabildi mi kalabalıktan uzak yaşama
ay sorma ne kadar süslü bi kız olacak bu böylegünaydın canim
Alıştı çok sukur artık gün içinde durup durup aglamiyor
defneme de ne güldüm ya demek makyaj yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?