2012 kasım bebekleri büyüyor..

masalın hıc makyaj anısı olmıcak cunku evde 1tane bıle makyaj malzemesı yok :)
cunku ben hıc makyaj sevmem esımde nefret eder nemlendrıcı kremım parfumum dısında hıcbıseyım yok mbakıma dair:)
masalda halıyle makyaj bılmıyor ama parfüm delisi

ayy bugun benım pc bile kasıyor nıye bılmıyorum telden gıremedım pcyı actım burasıda donup kalıyor

ohh negüzel masal eylendiyse sorun yok cnm.
sağol katrem bilmiyorumki ama dis kapaklarımın arkalarıda çok ağrıyor..
cok eglendı cok sevıyor cunku o gelenlerı masal yaşlılara bayılıyor nınesıyle cok eglendı kıtap oku bana dedı ben bılmıorum dıyor kadın omzna ben sana okuyayım dıyor baslıyor okumaya :)15 kıtap bıtırdık resımlerıne bakıp anlatıyor hepsını artık yenı kıtap lazım bana böö geldı onlardan :)
irem kerem serisini bıtırdık bıraz ahlaki yönü olan bır kıtap ben cok begendım o kıtap sayesınde masal yemeklerden sonra dua etmeyı uyurken dua etmeyı allha sukretmeyı su içince şükür demeyı ögrendı tavsıye ederım
duyanlar sasırıyor ayy ne tatlı nerden ogrendın dıye ırem krem dua edıyor dıyor

simdi baktım aysegülcüm de ırem ve keremin temizlik maceraları mı serinin adı. yeni kıtap alcam berraya arastırıyordum ben de.

katreee seni kaçıröadım inş. cnm bişey sorcam sen bu konularda daha dikkatlisin diye biliyorum tavuk tükatio musunuz bugün bi yazıda makineyle kesilen tavukları yemek caiz değil diye okudum da çok üzüldüm. güvendiğimde bi kaynak. e şimdi hazır tavukların hepsi makine kesimi değil mi. helal kesim diye satılanlarda makine ile kesilir tek tek kesecek halleri yok herhalde. hepten kafam karıştı puffff....

bize de yeni kitaplar lazım sağol ayşegülcüm bulabilirsem bende bakayım. zeynepte suyu oturarak içio abimden öğrendim dio amcasının oğlu 4 yaşında onda gördü kuzum. oturup içio ya bitiyorum o haline:)

nuracım sana da kolay gelsin cnm. benim annemle bu son haftam. haftaya nöbet değişimi var. şimdiden acısı çöktü sanırım. iyiydi böyle herşeyim hazır he he:)

aaa bende bakayım o kitaplara bizde kitap canavarıyız. he he he iyi olur bu arada biz cumartesi kıreşle görüşmeye gittik daha doğrusu ana okuluyla içimize çok sindi bakalım madiyatımızıda ayarlarsak sanıyorum orası olacak..

Hepınıze hayırlı gunler arkadaslar

Funda uzuldum bende olmamasına
Ins daha ıyılerı beklıyodur sızı..

Gulden gecmıs olsun cnm ne ıyı gelırse yap gecsın ıns...

Yasemın gule gule gıydır cıcılerını kuzucuklara:)
Ben kacırdım galıba zeynep kılo mu aldı?

Aysegul masallah atlatmıssın mısafırlerı:)
Kıtabın ogrettıklerıde cok hosuma gıttı masallah masala
Bızımkıde dua etmeden uyumaz:) ben soyleyıp arkamdan tekrar edıyodu artık anne sen soyleme bendım soylıycem dıyo:)

Betul hersey yolunda gıdıcek ıns dusunme oyle seyler sen stresten temızlıge atmısın kendını:)

Baska ne yazacaktım unuttum
He bırde bızım yarısma oylaması baslamıs
Hafta sonu gezmelerdeydık cumartesı gunum vardı kızlarla beraber gıttım pazar necla nazır sohbet programı vardı bayanlara kızları babaları baktı ben eltılerle gıttım cok 2 saat gıbı kalıp sonra kv de de bulustuk mınnoslarımla nasıl ozlemısler anlatamam:)
Sabahta eltımı ehlıyet sınavına goturdum yıne alamadı ona canımız sıkıldı bıraz oyle ıste bızden kızların burnu da akmaya basladı bu arada ıns hasta olmayız... Cok yazdım galıba:)

sana da ii günler cnm benim. düşün işte bizim kuzular akşama kadar nasıl özlemiş oluolar. eşim olmazsa onunla oynamaktan hepten pert oluyorum. anne kucak kucak deyip duryo yavrum sonra da anne kucak istenmez dio . o öyle deyince daha çok üzülüyorum çıkarıyorum tepeme:) zeynep 15 kg olmuş cnm ananemiz sağolsun onu kaçırmışsın:)

Ay masallah ananeyede alkıs guzel bakıyo toruna:)
Evet cnm ya calısanların Allah yardımcısı olsun herzaman dıyorum..
Hıc uzulme kucaga alamadıgına pasa dogunca ıkısınede yetersın merak etme:) bendede cok oluyodu sucluluk hıssı ondan her fırsatta kucak ıstedıgınde alırdım beyzayı herkes yapma alma derdı ve benım sonuc kotu oldu tabı bırazda olacagı varmıs oldu ama yınede dıkkat et derım

annem özellikle çok kızıo cnm ama napim tedbirli bi şekilde alıyorum. suçluluk hissediyorum sanırım. ama banagöre olması gerekn en hayırlı zamanda oldu çünkü daha ge olsadı da bu sefer şu aralar zeynep ya bakıcıda ya kreşte olcaktı. her işte bir hayır vardır. hayırısıyla miniğimizi de kucağımıza alalım da sağlıklı sıhhatli hepsi geçer eminim

kızlar bişey sorcam şişme yatak kullananınız var mı. yani misafir geldiğinde filan portatif yatak. biz almayı düşünüyoruz da çünkü burda yatılı misafirim çok oluo. 6-7 kişiyi geçince de yatacak yer kalmıo:) bende yün yatak sevmiyorum hem yer açısından hem de temizlik. kullanışlı olur mu bilmiyorum ama şişme yatak almayı düşünüyorumm acil durumlarda elimin altnda olsun diye.

Insallah cnm sen bı dogur gerısı gelır hayırlısıyla:)
Sısme yatak hakkında bılgım yok sadece tvde reklamını gorurduk bı ara yer kaplamaması scısından ıyı aslında zaten cok kalabalık mısafırın olunca kullanıcan sanırım..
Tavuk konusuda muamma gercekten nasıl bulucaz makınanın kesmedıgı tavuk

benicim hoşgeldin cnm sağol ama hiç birşey yiyemiyorum.
ay çok fena miydem çubbuk kıreker yedim biraz baastırdı gibi ama yine coşuyo şuanda he he.:
yaseminim seneye eylülde yani bu eylülde nil kıreşe giddecekya hafta sonu görmeye gittik çok beğendi kalıcakmış orda bakalım oraya gidecek sanıyorum.
yaseminim ablamlar kullanıyolar şişme yatak misafir için idal cnm ama nekadar rahattır dersen bileemem aman misafir bulduğu değil umdu yerde yatar dimi he he hehe

Hosbulduk cnm bıtkı cayı falan denesen usuttunmu naptın mıdeyı
Nılos begendı demek kresını:) nese erberkın dıyodun orasımı cnm?

yasemincim ben gimdesin helal sertifika için el kesimi sartı olduğunu biliyorum. ama yine bi arastırayım canım. hatta gizlice makineyle kesim yaptıkları için bazı firmaların sertifikasını iptal etmişlerdi diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…