- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.001
ayy bugun benım pc bile kasıyor nıye bılmıyorum telden gıremedım pcyı actım burasıda donup kalıyorgünaydın kızlar
Tlfndan yazasım gelmiyor hiç cok kasıyor bilgisayarı actım artık.
Fundacım hakkınızda hayırlısı canım uzuldum ama vardır bı hayır.
yasemin güle güle kullansın kuzular cicilerini inşallah canım zeynebe de maşallah canım ne güzel kilo almış var mı bi sırrı bize de söylee
betülcüm inşallah kolaylıkla atlatırsın ameliyetı canım benim kötü seyler düşünme.
güldencim çok geçmiş olsun canım. üsüttün mü naptın tatlım dikkat et kendine
cok eglendı cok sevıyor cunku o gelenlerı masal yaşlılara bayılıyor nınesıyle cok eglendı kıtap oku bana dedı ben bılmıorum dıyor kadın omzna ben sana okuyayım dıyor baslıyor okumaya :)15 kıtap bıtırdık resımlerıne bakıp anlatıyor hepsını artık yenı kıtap lazım bana böö geldı onlardan :)ohh negüzel masal eylendiyse sorun yok cnm.
sağol katrem bilmiyorumki ama dis kapaklarımın arkalarıda çok ağrıyor..
evet canım o kıtap diş fırcalama wc temızlıgı banyo vaktı falan gbı 7kıtap var 1serıdesimdi baktım aysegülcüm de ırem ve keremin temizlik maceraları mı serinin adı. yeni kıtap alcam berraya arastırıyordum ben de.
Ay masallah ananeyede alkıs guzel bakıyo toruna:)sana da ii günler cnm benim. düşün işte bizim kuzular akşama kadar nasıl özlemiş oluolar. eşim olmazsa onunla oynamaktan hepten pert oluyorum. anne kucak kucak deyip duryo yavrum sonra da anne kucak istenmez dio . o öyle deyince daha çok üzülüyorum çıkarıyorum tepeme:) zeynep 15 kg olmuş cnm ananemiz sağolsun onu kaçırmışsın:)
Insallah cnm sen bı dogur gerısı gelır hayırlısıyla:)annem özellikle çok kızıo cnm ama napim tedbirli bi şekilde alıyorum. suçluluk hissediyorum sanırım. ama banagöre olması gerekn en hayırlı zamanda oldu çünkü daha ge olsadı da bu sefer şu aralar zeynep ya bakıcıda ya kreşte olcaktı. her işte bir hayır vardır. hayırısıyla miniğimizi de kucağımıza alalım da sağlıklı sıhhatli hepsi geçer eminim
Hosbulduk cnm bıtkı cayı falan denesen usuttunmu naptın mıdeyıbenicim hoşgeldin cnm sağol ama hiç birşey yiyemiyorum.
ay çok fena miydem çubbuk kıreker yedim biraz baastırdı gibi ama yine coşuyo şuanda he he.:
yaseminim seneye eylülde yani bu eylülde nil kıreşe giddecekya hafta sonu görmeye gittik çok beğendi kalıcakmış orda bakalım oraya gidecek sanıyorum.
yaseminim ablamlar kullanıyolar şişme yatak misafir için idal cnm ama nekadar rahattır dersen bileemem aman misafir bulduğu değil umdu yerde yatar dimi he he hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?