- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.041
iyi biryere göndermek istiyorum diyosan fiyatlar öyle cnm ve çorluda pedagog olan tek ana okulu buyanıda avantaj benim için..ay çok sağol katrecim. ben gidemesem de eşime buldurmaya çalışırım:) çok çok teşekkürler.
oyyy o ne güldenim yaaa maşallah ne fiyat vermişler ama içinize siner inş.
anlıyorum cnm seni. imkanları zorlamak gerekio bazen. inş istediğiniz gibi olur herşey hayırlısı olsun inş.iyi biryere göndermek istiyorum diyosan fiyatlar öyle cnm ve çorluda pedagog olan tek ana okulu buyanıda avantaj benim için..
aynen cnm nilin budnemi en sorunsuz bir şekilde atlatması için ben zaten pedagog desteği alcam en azından böylece belki daha faydalı olur diye düşünüyorum..anlıyorum cnm seni. imkanları zorlamak gerekio bazen. inş istediğiniz gibi olur herşey hayırlısı olsun inş.
hoşgeldin cnmtünaydınnn herkeseee haftasonu mısafırlerım vardı yatılı masal cok eglendı cok mutlu oldu guzel gectı sabahda kahvaltıdan sonra evı temızledım wc banyo falan sımdı bı sıze bakayımö dedım
betül o nasıl laf öyleeee mıs gbı otur evınde ınş
yasemın kuzular cıcılerını gule gule gıysın ben markasını hatırlamıyorum 10lu almıstım 2tane yetmişti bize 1tanede annem almıstı yetıyor zaten bol bol yıkandıgı ıcın kurudu giydi :)
gülden gecmıs olsun ekmek içine tuz dök ye çok ıyı gelıyor bulamzsan cubuk kraker al mutlaka naneli sekerler varya onlarda ıyı gelıyor
funda hayırlısı olsun canım en azından yol yakından ögrendınız tasınıpda sonra boyle bırseyle karsılassanız daha kotu olurdu
nuray kolay gelsın sanada bende devam edıcem bırazdan temızlıgıme
wavs guldencım borcam kare olandan benımkı cok buyuk degıl ama küçükde degıl ölçup yazayım bıara
hoşgeldin cnmgünaydın kızlar
Tlfndan yazasım gelmiyor hiç cok kasıyor bilgisayarı actım artık.
Fundacım hakkınızda hayırlısı canım uzuldum ama vardır bı hayır.
yasemin güle güle kullansın kuzular cicilerini inşallah canım zeynebe de maşallah canım ne güzel kilo almış var mı bi sırrı bize de söylee
betülcüm inşallah kolaylıkla atlatırsın ameliyetı canım benim kötü seyler düşünme.
güldencim çok geçmiş olsun canım. üsüttün mü naptın tatlım dikkat et kendine
valla cnm ben de çok üzüldüm hatta eşim çok şaşırdıHepınıze hayırlı gunler arkadaslar
Funda uzuldum bende olmamasına
Ins daha ıyılerı beklıyodur sızı..
Gulden gecmıs olsun cnm ne ıyı gelırse yap gecsın ıns...
Yasemın gule gule gıydır cıcılerını kuzucuklara:)
Ben kacırdım galıba zeynep kılo mu aldı?
Aysegul masallah atlatmıssın mısafırlerı:)
Kıtabın ogrettıklerıde cok hosuma gıttı masallah masala
Bızımkıde dua etmeden uyumaz:) ben soyleyıp arkamdan tekrar edıyodu artık anne sen soyleme bendım soylıycem dıyo:)
Betul hersey yolunda gıdıcek ıns dusunme oyle seylersen stresten temızlıge atmısın kendını:)
Baska ne yazacaktım unuttum
He bırde bızım yarısma oylaması baslamıs
Hafta sonu gezmelerdeydık cumartesı gunum vardı kızlarla beraber gıttım pazar necla nazır sohbet programı vardı bayanlara kızları babaları baktı ben eltılerle gıttım cok 2 saat gıbı kalıp sonra kv de de bulustuk mınnoslarımla nasıl ozlemısler anlatamam:)
Sabahta eltımı ehlıyet sınavına goturdum yıne alamadı ona canımız sıkıldı bırazoyle ıste bızden kızların burnu da akmaya basladı bu arada ıns hasta olmayız... Cok yazdım galıba:)
cnm tam gün 8750 ise iyi fiyat vermişlerhaklısın katrem bulmak gerçekten zor ..ben bulamayınca uzun zaman yedirmedim sonra bulmuş annem almış 2 tane parçalayıp dolaba attım çi sonra pişirdikçe suyundanda tablet yapıyorum buz torbalarına. bu arada yaseminim fiyatlar biraz pahalı bizde kemerleri sıkıcaz cnm yıllık 8.750tl bakalım hayırlısı olur inş..
içime sindi cnm ama birde fiyat düşüdürüyo işte bakalım görücez ama biliyorum annenm evet allah rağzı olsun çok güzel bakıyo ama nil tv bağamlısı olacak hiç sınırlamadan izletiyo ve bu ara her dediğini yapıyo halbuki en kızdığım şey bakalım.hayırlısı inş.içine sinmiş gibi güldenim inş. daim olur
canım tabi oradaki kreşleri bilmediğim için bişey diyememsağol yaseminim inş bajkalım sorunsuz atlatırız nediyeyim.
fundacım 10 aylık bu fiyat cnm burdaki güzel ben beğendim gerçekten arkadaşımın oğluda gidiyor oda benim gibi çok seçicidir ve gerçekten çok fark var..
cnm kreş çok şeyi değiştiriyor çocuktaiçime sindi cnm ama birde fiyat düşüdürüyo işte bakalım görücez ama biliyorum annenm evet allah rağzı olsun çok güzel bakıyo ama nil tv bağamlısı olacak hiç sınırlamadan izletiyo ve bu ara her dediğini yapıyo halbuki en kızdığım şey bakalım.hayırlısı inş.
EVET CNM Tam gün gidiyordefne artık tm gün mü gidio cnm kreşe. ne zaman oldu bu
cnm hala da çok memnunumay ben kaçırmışım cnm hayırlı olsun. memnundun zaten kreşten defneme faydalı olsun inş.
iyi akşamlar cnm zeynebimi öp benim içinherkese iii akşamlar kızlar ii bakın kendinize ve kuzularınıza
Canim oyumu kulandim hayilisi opsunHepınıze hayırlı gunler arkadaslar
Funda uzuldum bende olmamasına
Ins daha ıyılerı beklıyodur sızı..
Gulden gecmıs olsun cnm ne ıyı gelırse yap gecsın ıns...
Yasemın gule gule gıydır cıcılerını kuzucuklara:)
Ben kacırdım galıba zeynep kılo mu aldı?
Aysegul masallah atlatmıssın mısafırlerı:)
Kıtabın ogrettıklerıde cok hosuma gıttı masallah masala
Bızımkıde dua etmeden uyumaz:) ben soyleyıp arkamdan tekrar edıyodu artık anne sen soyleme bendım soylıycem dıyo:)
Betul hersey yolunda gıdıcek ıns dusunme oyle seylersen stresten temızlıge atmısın kendını:)
Baska ne yazacaktım unuttum
He bırde bızım yarısma oylaması baslamıs
Hafta sonu gezmelerdeydık cumartesı gunum vardı kızlarla beraber gıttım pazar necla nazır sohbet programı vardı bayanlara kızları babaları baktı ben eltılerle gıttım cok 2 saat gıbı kalıp sonra kv de de bulustuk mınnoslarımla nasıl ozlemısler anlatamam:)
Sabahta eltımı ehlıyet sınavına goturdum yıne alamadı ona canımız sıkıldı bırazoyle ıste bızden kızların burnu da akmaya basladı bu arada ıns hasta olmayız... Cok yazdım galıba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?