2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay çok sağol katrecim. ben gidemesem de eşime buldurmaya çalışırım:) çok çok teşekkürler.
oyyy o ne güldenim yaaa maşallah ne fiyat vermişler ama içinize siner inş.

ay çok sağol katrecim. ben gidemesem de eşime buldurmaya çalışırım:) çok çok teşekkürler.
oyyy o ne güldenim yaaa maşallah ne fiyat vermişler ama içinize siner inş.
iyi biryere göndermek istiyorum diyosan fiyatlar öyle cnm ve çorluda pedagog olan tek ana okulu buyanıda avantaj benim için..

endişelerini anlıyorum cnm konuşmuştuk zaten daha önce. bi anne olarak haklısın endişelenmekte. ama ben inanıyorum nilim sorunsuz atlatacak inş.

hoşgeldin cnm
evet ben de hayırlısı olsun diyoum
herşeyde bi hayır vardır diyorum

hoşgeldin cnm
ben de hayırlısı olsun diyorum

valla cnm ben de çok üzüldüm hatta eşim çok şaşırdı
bu kadar çok mu istiyordun istanbulda yaşamayı diye sordu adam
hayırlısı olsun bunda da bi hayır vardır
cnm tam gün 8750 ise iyi fiyat vermişler
bir de 10 ay mı yoksa 12 ay fiyatı mı bu?
biliyorsun ben defneye 10 ay için 10.500tl ye anlaştım.ki bu fiyatı istanbul genel merkezde tanıdık vasıtasıyla aldım.bi arkadaşa 19.000 demişler
neşe erberkin burada da okulu var ama ben pek beğenmemiştim.bahçesi yapay çimdi ve biraz amatör gelmişti bana.inşallah senin istediğin gibi olur

sağol yaseminim inş bajkalım sorunsuz atlatırız nediyeyim.
fundacım 10 aylık bu fiyat cnm burdaki güzel ben beğendim gerçekten arkadaşımın oğluda gidiyor oda benim gibi çok seçicidir ve gerçekten çok fark var..

içine sinmiş gibi güldenim inş. daim olur
içime sindi cnm ama birde fiyat düşüdürüyo işte bakalım görücez ama biliyorum annenm evet allah rağzı olsun çok güzel bakıyo ama nil tv bağamlısı olacak hiç sınırlamadan izletiyo ve bu ara her dediğini yapıyo halbuki en kızdığım şey bakalım.hayırlısı inş.

benimki de izlio cnm. çok izlemio dio annem ama oturup resmen dizi zilo akşamları bıraksam. allahtan kv ler o kadar açmıo biraz unutur belki onlar varken. annemler akşama kadar hiç kapatmıo çünkü. eee herşeyin avantajı olduğu kadar dezavantajı da var cnm

canım tabi oradaki kreşleri bilmediğim için bişey diyemem
ben izmirdeki kreşlerin %95 ini gezdim
neşe erberkin kreşi de gezdiklerim arasındaydı.
o yüzden ben gördüğümü söyledim ama şartlar da önemli.çorluda en iyisi orası olabilir tabi.
içine sindiyse hiç düşünme

cnm kreş çok şeyi değiştiriyor çocukta
ben çok memnunum ve inan defne de çok şey değiştirdi
anne olarak çok korumacıyız ve kreşe karşıyız ama ben çok faydasını gördüm.ben çalışmıyor olsaydım ben de kıyıp gönderemezdim ama inan büyüklerin baktığı ile kreş bakımı aynı olmuyor
defne de biliyorsun sadece kv baksaydı sonumuz iyi olmayacaktı.
eşimi ikna edip tam güne dönmesi BİLE DEFNE İÇİN ÇOK ŞEY FARKETTİRDİ

ay ben kaçırmışım cnm hayırlı olsun. memnundun zaten kreşten defneme faydalı olsun inş.
cnm hala da çok memnunum
iyi ki yazdırmışım diyorum
defne kreş sayesinde çok gelişti
konuşması,yemesi, iletişimi, duruşu,kişiliği herşeyiyle değişti
bugün yine öğretmeni fotoğraf gönderdi.anlık çekmiş çok mutlu ya
onun mutlu olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor.
bir de öğretmenine ek olarak okul yöneticisi de fotoğraf gönderiyor
içim rahat ediyor
tek kötü tarafı kreş nedeniyle sık hastalanması.ama o da bağışıklığın güçlendiriyor diye kendimi teselli ediyorum

Canim oyumu kulandim hayilisi opsun
Ay eltine uzuldum canim orda kriterler neker kacinciya girdi benimde bu cts sinavim bakalim ne etcem

Guldencim hakkinizfa hayirlisu olsun canim icine sinmis ya cok sevindim
Yasemin bebeiise cicislermis alindi gule gule giyisin kuzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…