- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.061
oyyy kötü olmuş gerçekten cnm ama vardır bundada bir hayır.herkese günaydıın kızlar... sağol songülüm görüşemez olduk yahu. özledim vallahi. ay sabah sabah canım sıkıldı işyerine getirmek için dün gece zeynebi uyuttuktan sonra kalkıp tavuk göğsü yaptım. sabah alıp çıktık evden eşimle. eşim servisi beklerken yol kenarında ki duvarın üstüne koydu borcamı. biz konuşmaya dalmışız borcam bi düştü yere paramparça. offf emeğime acıdım yani yarı uykulu yapmıştım nasip olmadı...
aynen cnm kısmetten çıkmış o olsun yani hem hamilesin hemde gece zeynebin yanından kalkıp yapmak zor olmuştur ay benimde hiç halimyok miydem daha iyi ama bir tatlı yapasımvar ama halimyok.öyle de cnm insanın canı sıkılıo işte. bi de hiç halim yoktu zorla kalktım zeynebin yanından emeğime üzüldüm o nedenle... neyse nasipten çıkmış yapacak bişey yokmuş. eşimde dioki bana yapmaz başkalarına yapmazsan böyle olur gülerek söylüo tabi:)
sibelcim günaydın biraz daha iyiyim cnm.Canlarr gunaydin..yazamadim dun hiç. Nasilsiniz.
gulden gecmis olsun cnm bugun daha iyi misin
yasemin sana da gecmis olsun bende cok sinirlenirdim ama yapcak bisiy uok uzme kendini
Funda defnenin tam gun gittigini bende kacirmisimama haklisin kres cok degstriyo her ne kadar cok hasta olsalar ve bize zor gelse dede.bende cok memnunum kresten..hemde yilliik 6000e:))))parası da guzel
Bizden haberler ctesi günüm var üst personelin esleri gelicek baya gergin ve stresli bi ortam.ona hazırlıklara basladim örtü vs...ama vok stresliyumm...bi de salata olarak ne yapsam tam karar veremedim.cerkez tavugu dusunuyorum ama nasil olur tam da bilemedim..
günaydın cnmgünaydın kızlar.
songül sağol cnm inş hatyırlısıyla geçiririz beni korkutan en büyük şey hastalık cnm ilk yıl biliyorsun çok hasta oluyorlar bakalım.
beenim nerden oykullanıyortuz yine link istiorum ben cnm..
günaydın cnmherkese günaydıın kızlar... sağol songülüm görüşemez olduk yahu. özledim vallahi. ay sabah sabah canım sıkıldı işyerine getirmek için dün gece zeynebi uyuttuktan sonra kalkıp tavuk göğsü yaptım. sabah alıp çıktık evden eşimle. eşim servisi beklerken yol kenarında ki duvarın üstüne koydu borcamı. biz konuşmaya dalmışız borcam bi düştü yere paramparça. offf emeğime acıdım yani yarı uykulu yapmıştım nasip olmadı...
günaydın cnmCanlarr gunaydin..yazamadim dun hiç. Nasilsiniz.
gulden gecmis olsun cnm bugun daha iyi misin
yasemin sana da gecmis olsun bende cok sinirlenirdim ama yapcak bisiy uok uzme kendini
Funda defnenin tam gun gittigini bende kacirmisimama haklisin kres cok degstriyo her ne kadar cok hasta olsalar ve bize zor gelse dede.bende cok memnunum kresten..hemde yilliik 6000e:))))parası da guzel
Bizden haberler ctesi günüm var üst personelin esleri gelicek baya gergin ve stresli bi ortam.ona hazırlıklara basladim örtü vs...ama vok stresliyumm...bi de salata olarak ne yapsam tam karar veremedim.cerkez tavugu dusunuyorum ama nasil olur tam da bilemedim..
günaydın fundacım.herkese günaydın kızlar
uyuyakalmışım
sabah bi uyandım ki saat 7,5 olmuş
hemen defneyi kaldırıp hazırladım,ben hazırlandım çıktık.
işe de geç kaldım doğal olarak
oyyy hayırlısıyla atlat cnm zor gerçekten.. allah yardımcın olsun bensiz hamilseiniz bana şimdi zor geliyo..Ay sorma funda yaa ertelyip durdum simdyr kadar zaten düşük tehlikesi var diye ama kaçamadım:)
ikramda bisey yok aslinda guldencim uc çeşit sınırı vvar.fazla yapmk yasakben de imam sarigi pastapasta.pirasali gül boregi yapicam kesin.salata olarak cerkez tavuğu yapayum diyorm esim kv m cok begeniyo guzel oluyo diyolar yuzde doksan onu yapicam.Sıkıntı ikram asamalari tepsi örtüsü bardak alti örtüsü yok kahvesi yok lokumu virt zirt bir sürü ayrinti var..ffoto yollarım dua edinde atlatayim rahatca
of cnm ya gerçekten çok sıkıcıAy sorma funda yaa ertelyip durdum simdyr kadar zaten düşük tehlikesi var diye ama kaçamadım:)
ikramda bisey yok aslinda guldencim uc çeşit sınırı vvar.fazla yapmk yasakben de imam sarigi pastapasta.pirasali gül boregi yapicam kesin.salata olarak cerkez tavuğu yapayum diyorm esim kv m cok begeniyo guzel oluyo diyolar yuzde doksan onu yapicam.Sıkıntı ikram asamalari tepsi örtüsü bardak alti örtüsü yok kahvesi yok lokumu virt zirt bir sürü ayrinti var..ffoto yollarım dua edinde atlatayim rahatca
günaydın cnm iyiyimgünaydın fundacım.
nasılsın bakalım defnem iyi dimi?
gerçekten çok sıkıntılı oluyorAyy sibel allh yardimcin olsun benim esimde asker ama ben hic bulasmadim esler durumuna gecen ay hatta genelkurmaylikta yemek varmis esime baski yapmislar esim katilsin diye esim istemiyor dedikce israr etmisler en sonunda esim de kapali benim esim boyke seyleride sevmiyor demis bidaha demediler dio :)
Ayy gelemem ben oyle sikintiya kimle ne konuscan nasil davrancan ne giycen ne yicen.falan bana gore degil hicc
yok canım yaa okulunu okumyan sınavını kazanan bırı esım sınava gırp rutbe artmadıkca hıcbısey yapamazlar gerek yok kasmaya yani:)of cnm ya gerçekten çok sıkıcı
bir de eşinin yükselmesi için de önemli bu toplantı
allah yardımcın olsun valla
günaydın cnm iyiyim
defne de iyi
sen nasıl oldun,miden biraz daha iyi mi?
gerçekten çok sıkıntılı oluyor
üstlerin eşlerini memnun edersen eşin de işte yükselmesi daha kolay oluyor cnm
sen rahatsın o zaman canımyok canım yaa okulunu okumyan sınavını kazanan bırı esım sınava gırp rutbe artmadıkca hıcbısey yapamazlar gerek yok kasmaya yani:)
aynen canım esımde sevmez zaten yukselmekde ıstemıyıor cunku askerıyeyı sevmıyor kurum degıstırmek ıstıyor en kısa zmanda bakalım gen yıl aydında zabıtalık oluıcaktı olmadı nasıp degılmıs ıns buyıl ıstedgı gbı olur ınsanın ışini sevmesı lazım gerckten mutlu olmak ıcınsen rahatsın o zaman canım
hatta şanslısın :)
burdayım cnm engelsiz annede paylaşımlar yapıyordum araştırmalar falan.Bgun nerde herkesss yasemin sibel gulden nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?