2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayşegül sen rahatsin:))terfide sıkıntı yok ama sicil onemli ve esler onemli.yurt disi gorevnde falan ailece degerlndrilip gonderiliyo.bbi de bende subay olunca beklentiler artiyo ister istemez altindan kalkarz insallh

Ayşegül sen rahatsin:))terfide sıkıntı yok ama sicil onemli ve esler onemli.yurt disi gorevnde falan ailece degerlndrilip gonderiliyo.bbi de bende subay olunca beklentiler artiyo ister istemez altindan kalkarz insallh
cnm yaparsın sen merak etme
kahve ikramının yanına küçük lokumlardan al

ayy ben sanslıyım canım o konuda benımkıde ısını ıstemedıgı ıcın sıkıntı yapmıyor :)
canım atlatırsın yaa 3 cesıt olması cok ıyıymıs kucuk cocugn var ve hamılesın zaten anlayıs gosterırler canım
en cok begendgın 3 menunu yaparsın olur bıter kahve ıcın guzel fıncanlardan al yanına lokum şık peceteler al güzel bır tepsi falan madem menü degıl sunum onemlı dıosan azııcık alısverıs gerek :)

cnm bende zeynepte son ay topalladım resmen. eşim biile ya böyle kalırsa demiş anneme he he:) ama doğumdan sonra geçmişti. yalnız bunda erken başladı yaa ve bu sefer bel ağrım da eklendi. malesef

güzel bi haber benden. il müdür yardımcısı aradı hamileliğimden dolayı merkezde çalışmak istiyorum diye bir dilekçe yaz da seni merkeze çekelim diye:) bende yazıp verdim şbe müdürü bozuldu. çok şükür ilçeye gidip gelmekten kurtulcam hergün. rabbim hayırlsını nasip etsin inş.

çok sevındım canım ıyı olur senın ıcın yol cekmezsın neguzel
agrılarında magnezyum eksıklıgınden olabılır hamılelıkte cok rastlanır
magnezyum içeren suda ertılen ılaclar vardı onlardan kullnmak etkılı oluyordu doktoruna danıs erken cunku suan senın ıcın çekılmez yani

aaaa senin adına çok sevindim yaseminimmm.

teşekkürlr kızlar:) gerçi daha müdür kayda bile almadı dilekçemi ama eninde sonunda almak zorunda he he:)
ayşegülcüm aslında dr verdi ama kullanan var mı dersen ya iki kez içtim ya üç kez. bi dikkat edeyim bakayım o ilaca düzenli kullanayım belki etkisi olur. buarada benim mesai biter ben kaçar öpüyüroum sizleri de kuzularınızıda

çok güzel bi haber canım
inşallah işin bir an önce hallolur

Hayirli gunler kizlar gittinizmi bakalim yetisemedimmi yoksa.ay bende moral olmayinca giresimde gelmiyo erenle bu kis evde cok skldik yaa eren harekette edemedigi icin enerji atamiyo aksam yatmak uyumak istemiyo oyun oynamak istiyo tabi sabahta gec kalkiyoruz kahvalti yap derken oglen oluyo resmen.bugun cocuklarda cikmis disari havada cok guzeldi bende ereni cikardim bisikletinide aldik ciktik havada mis gibi kosturdu durdu eve zor girdi karnini doyurup en son besigine yatinca ben sut isitmaya gittim geldim bide diyorum ogluma balli sut getirdiim falan diye geldim bi baktim yavrum uyumus bile coktan.yarinda parka goturucem kuzumu biraz eglensin artik cok skldi.

Ayşegülcum kusura bakma canim misafirim vardi bugun giremedim. Yeni gördüm o yüzden. Süt ürünlerinde en bilindik bizim en rahat buldugumuz yörsan ve içim canim. Zeytin marmarabirliktj sanirim ona dikkat etmiyoruz. Zeytinde yumurtada bisey olmaz diye düşündüm. Sucuk afia bulabiliyoruz biz. Yine bi bakayim hangileri vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…