- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.081
cnm yaparsın sen merak etmeAyşegül sen rahatsin:))terfide sıkıntı yok ama sicil onemli ve esler onemli.yurt disi gorevnde falan ailece degerlndrilip gonderiliyo.bbi de bende subay olunca beklentiler artiyo ister istemez altindan kalkarz insallh
ayy ben sanslıyım canım o konuda benımkıde ısını ıstemedıgı ıcın sıkıntı yapmıyor :)Ayşegül sen rahatsin:))terfide sıkıntı yok ama sicil onemli ve esler onemli.yurt disi gorevnde falan ailece degerlndrilip gonderiliyo.bbi de bende subay olunca beklentiler artiyo ister istemez altindan kalkarz insallh
ayyy bende bir kaça ağrısı vardı anlatamam 1 ay falan sürdü ama resmen topallıyodum bian öyle kalıcam zannettim ama çok şükür geçti sonra. inş seninde geçer hemen cnm.offf acaip bel ve bacak ağrım var artmaz inş
aaaaa neden cnmofff acaip bel ve bacak ağrım var artmaz inş
cnm bende zeynepte son ay topalladım resmen. eşim biile ya böyle kalırsa demiş anneme he he:) ama doğumdan sonra geçmişti. yalnız bunda erken başladı yaa ve bu sefer bel ağrım da eklendi. malesefayyy bende bir kaça ağrısı vardı anlatamam 1 ay falan sürdü ama resmen topallıyodum bian öyle kalıcam zannettim ama çok şükür geçti sonra. inş seninde geçer hemen cnm.
benim dr doğumakadarda sürebilir demmişti şükür sürmedi..
çok sevındım canım ıyı olur senın ıcın yol cekmezsın neguzelgüzel bi haber benden. il müdür yardımcısı aradı hamileliğimden dolayı merkezde çalışmak istiyorum diye bir dilekçe yaz da seni merkeze çekelim diye:) bende yazıp verdim şbe müdürü bozuldu. çok şükür ilçeye gidip gelmekten kurtulcam hergün. rabbim hayırlsını nasip etsin inş.
evett at resımlerınııı neler aldınAldim cnm nelrr neler aldim.fotolarim paylasirim burdan
aaaa senin adına çok sevindim yaseminimmm.güzel bi haber benden. il müdür yardımcısı aradı hamileliğimden dolayı merkezde çalışmak istiyorum diye bir dilekçe yaz da seni merkeze çekelim diye:) bende yazıp verdim şbe müdürü bozuldu. çok şükür ilçeye gidip gelmekten kurtulcam hergün. rabbim hayırlsını nasip etsin inş.
çok güzel bi haber canımgüzel bi haber benden. il müdür yardımcısı aradı hamileliğimden dolayı merkezde çalışmak istiyorum diye bir dilekçe yaz da seni merkeze çekelim diye:) bende yazıp verdim şbe müdürü bozuldu. çok şükür ilçeye gidip gelmekten kurtulcam hergün. rabbim hayırlsını nasip etsin inş.
fatmacım sengeldin ben kaçar daha erken gel ama neden moralin bozuk cnm : öptüm herkesi ben kçar bu arada eren paşa içinde iyi olmuş gezmek .Sizlerde ne var ne yok ins.kuzularda iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?