2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar tlfndaki sorunu çözdüm gibi. Chrome dan kaynaklanıyormus kasmasi kesinlikle yazamiyordum artik. Diger internetten girdim su an cok rahat yaziyorum. Ayy cok şükür ya daha sık gelirim inşallah artik.

Iyı aksamlar kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Bugun butun gunum temızlıkle gectı rarına rahatım ıns..
Kızlarda hafıften oksuruk belırmeye basladı surup basladım ıns ılerlemez takvıyede yapıyorum..

Yasemın sevındım merkeze gelecekmıssın ıyı olacaktır senın ıcın guzel haber

Katreınur ne guzel ıstedıgınız markaları buluyosunuz trde burda hepfı mumkun degıl malesef bıkac bılındık marka dısında..
Tel olmasa bende hıc gıremem herhalde kk ya:)

Songul tesekkur ederım arkadasım begenmene sevındım

Guldencım oylama ıcın lınk paylasmak yasak cnm ondan yazamıyorum:) yemek bolumunde:)
Eger bulursanız gercekten guzel tarıfler var

Oh masallah havalar ıyıyse cıkar stres atsın pasa:)
Burda dengesız bır hava var bır gunes bır yagmur fırtına

Benicim Türk markalari bulunuyor mu canim orada. Cok sıkıntılı olur heralde ya oralarda canim allah kolaylık versin size.
Oh evin de mis olmustur Güle güle kirletin artık ben de bugün gec haber veren misafirim vardi 1 saatte tertemiz yaptim evi bu bahaneyle iyi oldu:)

Turk bakkalları var cnm onlardada dedıgım gıbı sınırlı malesef elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum margarını falan tamamen bıraktım mesela cogu urune bakarım ıcındekılere malum artık hersey kullanıyolar yıyeceklere ne kadar korunabılırsek artık
Senınde elıne saglık cat kapı gıbı olmus yorulmussundur..

Tabi yorgunluk oldu ama böyle daha cok seviyorum misafiri onceden hazırlık daha cok yoruyor:) bu daha samimi geliyor bana

Kizlar nasil canim hasta oluyorlarmis gecmis olsun inşallah ilerlemez

Benicim senin cerkez tavugu tarifini denemek istiyorum ama bana biraz farkli geldi canim damak tadimiza uyar mi acaba diye tereddüt ettim dogrusu. Hani ceviz tavuk bi arada olunca ama cok da merak ettim.

Ben kaçıyorum benicim. Songül de gelse iyiydi gorusemedik ne zamandır. ozlemisim gece sohbetini. Hayirli geceler canim

Cnm kusura bakma az ısım vardı tel atmıs benı kac dakkadır da gırmeye calısıyorum bı haller oldu tele alıntı yapıyorum olmuyo..

Kızlar bıraz oksuruyo usuttukmu bılmıyorum yaz gelsede bı rahatlasak

Cerkez tavugunu bende ılk defa yaptım bız begendık cevız herseye yakısıyo bence kerevız ve havuc mezesınede kullanıyorum ben, deneyen arkadaslarda begendıler tabı damak tadıyla alakalı ama denersen haberım olsun:)

Suan aklıma gelıyo bırı daha sormustu aysegul senmıydın kusura bakma nolur

Neyse sana yetistim dicem ama olemu
Aksan ben birsey sormustum benicim cokta merak ettim gozden kactimik8
Orda sinav kriterleri nedir diye eltine cok uzuldum
Insalla kendimede uzulmem
Benımde son dakkalarım tel sureklı atıyo benı sınır oldum
Cnm eltım daha yazılı sınavda trde nasıl bılmıyorum ama burdakı sorular test seklınde degıl bır sorunun bırkac cvbı olabılıyo buda kafa karıstırıyo ve her soru ayrı puan bazısı 4 yada 5 puanlık 10 puan da kaybedıyosun bu ıkı sorudada olabılıyo 3 sorudada bıraz karısık anlattım galıba:) aslında heyacan yapmasa 10 dakkada cıkacak ıcınden ama..ınsallah senın dıreksıyon sıkıntısız gecer..

Burda bu yila kadar epey zormus teorik sinav ama simdilerde kolaylastirilmus ama direksiyon saatinu hem azalttikar hemde zorlastirdilar 10 saat cok yetersiz

Sizde direkayon sinavlari nasil okuyor kac saat ders aliyoreunuz

Teyzelerı sıze guzel bı haber verıp oyle cıkayım hadı:)
Bız artık bez takmıyoruz cok sukur 10 gundur falan
Ilk uc gun falan gece takıyodum onuda attık
Zaten pek heveslıydı anlatmıstım tamamen kendı ıstegıyle oldu nıdosun ben hazır degıldım zaten babam prenses elbısesı alcak bana dıye dolanıyo ıyı motıve oldu en kısa zamanda gıtcez almaya tabı:)
Yanı kendılerı hazır olursa bırkac kazayla alısıyolar hıc ustunde durup kendınızı kasmaya gerek yok

Burda bu yila kadar epey zormus teorik sinav ama simdilerde kolaylastirilmus ama direksiyon saatinu hem azalttikar hemde zorlastirdilar 10 saat cok yetersiz

Sizde direkayon sinavlari nasil okuyor kac saat ders aliyoreunuz
45 dakkalık 12 surus zorunlu sonrası ıstege ve hocaya baglı hazırsan sınava sokuyo senı, ben cok almıstım mesela araya beyzanın dogumu falan gırmıstı:)

Aaa ckm sevindim canim hadi gozunuz aydin o kuzumun poposu rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…