- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.101
Oh masallah havalar ıyıyse cıkar stres atsın pasa:)Hayirli gunler kizlar gittinizmi bakalim yetisemedimmi yoksa.ay bende moral olmayinca giresimde gelmiyo erenle bu kis evde cok skldik yaa eren harekette edemedigi icin enerji atamiyo aksam yatmak uyumak istemiyo oyun oynamak istiyo tabi sabahta gec kalkiyoruz kahvalti yap derken oglen oluyo resmen.bugun cocuklarda cikmis disari havada cok guzeldi bende ereni cikardim bisikletinide aldik ciktik havada mis gibi kosturdu durdu eve zor girdi karnini doyurup en son besigine yatinca ben sut isitmaya gittim geldim bide diyorum ogluma balli sut getirdiim falan diye geldim bi baktim yavrum uyumus bile coktan.yarinda parka goturucem kuzumu biraz eglensin artik cok skldi.
Turk bakkalları var cnm onlardada dedıgım gıbı sınırlı malesef elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum margarını falan tamamen bıraktım mesela cogu urune bakarım ıcındekılere malum artık hersey kullanıyolar yıyeceklere ne kadar korunabılırsek artıkBenicim Türk markalari bulunuyor mu canim orada. Cok sıkıntılı olur heralde ya oralarda canim allah kolaylık versin size.
Oh evin de mis olmustur Güle güle kirletin artıkben de bugün gec haber veren misafirim vardi 1 saatte tertemiz yaptim evi bu bahaneyle iyi oldu:)
Tabi yorgunluk oldu ama böyle daha cok seviyorum misafiri onceden hazırlık daha cok yoruyor:) bu daha samimi geliyor banaTurk bakkalları var cnm onlardada dedıgım gıbı sınırlı malesef elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum margarını falan tamamen bıraktım mesela cogu urune bakarım ıcındekılere malum artık hersey kullanıyolar yıyeceklere ne kadar korunabılırsek artık
Senınde elıne saglık cat kapı gıbı olmus yorulmussundur..
Ay gecmi geldim acabaoysaki bende cok ozlemistim gece sohpetlerimiziBen kaçıyorum benicim. Songül de gelse iyiydi gorusemedik ne zamandır. ozlemisim gece sohbetini. Hayirli geceler canim
Evet gec kaldın:)Ay gecmi geldim acabaoysaki bende cok ozlemistim gece sohpetlerimizi
Neyse sana yetistim dicem ama olemuEvet gec kaldın:)
Hosgeldin cnm
Ciciler cok guzel minicik gule gule giysin pasa ins..
Benımde son dakkalarım tel sureklı atıyo benı sınır oldumNeyse sana yetistim dicem ama olemu
Aksan ben birsey sormustum benicim cokta merak ettim gozden kactimik8
Orda sinav kriterleri nedir diye eltine cok uzuldum
Insalla kendimede uzulmem
Burda bu yila kadar epey zormus teorik sinav ama simdilerde kolaylastirilmus ama direksiyon saatinu hem azalttikar hemde zorlastirdilar 10 saat cok yetersizBenımde son dakkalarım tel sureklı atıyo benı sınır oldum
Cnm eltım daha yazılı sınavda trde nasıl bılmıyorum ama burdakı sorular test seklınde degıl bır sorunun bırkac cvbı olabılıyo buda kafa karıstırıyove her soru ayrı puan bazısı 4 yada 5 puanlık 10 puan da kaybedıyosun bu ıkı sorudada olabılıyo 3 sorudada bıraz karısık anlattım galıba:) aslında heyacan yapmasa 10 dakkada cıkacak ıcınden ama..ınsallah senın dıreksıyon sıkıntısız gecer..
45 dakkalık 12 surus zorunlu sonrası ıstege ve hocaya baglı hazırsan sınava sokuyo senı, ben cok almıstım mesela araya beyzanın dogumu falan gırmıstı:)Burda bu yila kadar epey zormus teorik sinav ama simdilerde kolaylastirilmus ama direksiyon saatinu hem azalttikar hemde zorlastirdilar 10 saat cok yetersiz
Sizde direkayon sinavlari nasil okuyor kac saat ders aliyoreunuz
Aaa ckm sevindim canim hadi gozunuz aydin o kuzumun poposu rahatladiTeyzelerı sıze guzel bı haber verıp oyle cıkayım hadı:)
Bız artık bez takmıyoruz cok sukur 10 gundur falan
Ilk uc gun falan gece takıyodum onuda attık
Zaten pek heveslıydı anlatmıstım tamamen kendı ıstegıyle oldu nıdosunben hazır degıldım zaten babam prenses elbısesı alcak bana dıye dolanıyo ıyı motıve oldu en kısa zamanda gıtcez almaya tabı:)
Yanı kendılerı hazır olursa bırkac kazayla alısıyolar hıc ustunde durup kendınızı kasmaya gerek yok
Anladim canim iyi yapmissin oh iyiki almissin ay bend cok istiorum puf45 dakkalık 12 surus zorunlu sonrası ıstege ve hocaya baglı hazırsan sınava sokuyo senı, ben cok almıstım mesela araya beyzanın dogumu falan gırmıstı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?