2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaa ckm sevindim canim hadi gozunuz aydin o kuzumun poposu rahatladi
Evet cnm rahatladık gerıye donus yapmayız ınsallah:)
Sende alırsın cnm yakında olur ınsallah sınavda kurtulursun stresten..
Ben cıktım cnm cok gecıktım uykuya sabah zor uyanırım:) ıyı geceler gorusrz

Evet cnm rahatladık gerıye donus yapmayız ınsallah:)
Sende alırsın cnm yakında olur ınsallah sınavda kurtulursun stresten..
Ben cıktım cnm cok gecıktım uykuya sabah zor uyanırım:) ıyı geceler gorusrz
Insalla canim
Hadi iyi geceler arascik 5 ile 8 arasi uyudu hala ayakta az evvel optu beni iyi gecekee demeye calisti yastigi emzigi aldi gitti su an yataginda sonuc ne olue bilemedim az sinra gekir kesin

yasemin ben o ömer paşanın cicilerini yerim ama ya. teşekkürler songül teyze he heh e:
songülüm paşam kendisimi uyuyor.
nidama kocaman bir alkışşşşşş: tebrik ediyorum kuzumu darısı başımıza..
katre negüzel tel sorun düzelmiş sevindim cnm inş bizim sorunda düzelir. pöfff bende telden girmek istiyorumya.. ama acayip kasıyo.
betül cnm nnerelerdesin gell yarınmı hastaneye yatıyosun sen amilyat cuma ama.
wavsum yoksun yine nerelerdesin cnm?
sibel sen neler yapıyosun hazırlıkar ndufumda bakalım.
nuray sende yoksun şekerim.
özcenan e dilek sizde yoksunuz kızlar hattta dilek senin bugünlerde dr gitmen lazım hadi bize haberiver meraktayız.
funda, ayşegül, fatma sizede günaydınkızlar sizde yanlız bırakmayın bizi.

herkese günaydın kızlar.
niloşun makyaj mazemeleri geldi çok sevindi kuzum akşam koför hanım koför hanım diye dolaştı urdu kuzum bende kendi makyaj mazemelerimi boşaltıp çantayı verdım ona çok mutlu oldu.
bundan sonra onlar senin benim makyajlarım benim dedim tamam annecim dedi.

herkese günaydın... paşamın songül teyzesi çok teşekkürler seni de yorduk. ama benim işyerinde ki pc nin girişinde sorun olduğu için atamıyordum yardımın için teşekkürler:) beni gözünüz aydın cnm bezden kurtulmuşsunuz darısı bize artık. güldenim çok sağol cnm benim başladık yavaştan. merkeze geçersem daha kolay olcak benim için alışveriş. parça parça çıktıkça alırım artık. fatma cnm erencik için sevindim koşturup atmış tüm enerjiyi. ne güzel. burda da hava daha iyi bu hafta. buarada bi ara şişme yataktan bahsetmiştim dün aldık netten bakalım nasıl bişey gelcek çok meraktayım. zeynebimin yatağına da koruyucu bariyer almıştık hala gelmedi. sıpam düşmesin diye koyduğumuz sandalyelerin üstünde uyuyo resmen. her ne kadar üstüne park yatağını filan koymuş olsam da sandalye sonuçta içim hiç rahat etmio. şu bariyer gelse de kurtulsak sandalye derdinden inş.ay ne yazdım sabah sabah:)

Günaydın canim arkadaşlarım suan hastaedeyim ameliyat icin tahlillerimi yaptirdim sonuc bekliyorum

betülcüm günaydın tatlım. hayırlı haberler al inş. amelyat yarın mıydı tatlım cuma mı... saati belli mi sağlıkla atlatıcaksın inş.

günaydın yaseminim oyyy kuzuma kıyamamya iyi yapmışsınız cnm .
zeynebim alışıncada ömerim kullanır bariyeri .
betülüm sanada günaydın tatlım şimdiden geçmiş olsun inş sorunsuz.

günaydın yaseminim oyyy kuzuma kıyamamya iyi yapmışsınız cnm .
zeynebim alışıncada ömerim kullanır bariyeri .
betülüm sanada günaydın tatlım şimdiden geçmiş olsun inş sorunsuz.
bizim ki yatağı bırakıp sandalyede uyumaya başladı cnm mecbur kaldık değer inş. bi gelseydi meraktayım. niloşumda güle güle kullansın oyuncaklarını çok güzeller.

bizim ki yatağı bırakıp sandalyede uyumaya başladı cnm mecbur kaldık değer inş. bi gelseydi meraktayım. niloşumda güle güle kullansın oyuncaklarını çok güzeller.
sağol yaseminim inş istediğin gibi gelir cnm.
ay nasıl mutlu oldu kuzum anlatamamya bütün gece onlarla oynadık
bu arada poloda indirim vardı bende nile seneye giyisin diye 2 elbise 2de mont aldım onlarda bugün gelecekler inş güzel gelirler.
montumuzun biri kaşe kırem rengi gençkız olacak kuzummmm

Gunaydin canlar herkeseee bgun funda yok izinli falanmiydi merak ettim

yasemin guke gule giysin cicilerini pasa
benicim cok sevindim bezden.kurtulmussunuz arzik altina kacirsada siklassada geri dinme beze kafasi karisir 2.kez olmasin.bence altina kacinca bezin hala var oldgunu dusunur

songul gece gel bak.bize gecmis oldu gecmisi okumayi ozlemisim :)

Beysal hayirlisiyka atlatcaksin.ins guldenin dedgingbi arzik hersey daha kolay

guldencim.oyuncaginizi gile gule oynasin nil hanim senye bende kase mont istiyorum leoparli kurk gbide olabilir bayiliorum o hallerine ben masala siyahi cok yakistiriorum ama.hic bulamiom.siyah kiyafet gecen pazardan buldum badi kilotlu corap falan :)

ayşegülcüm günaydın cnm. düşündüm de bizim de hiç siyah kıyafetimiz yok hiç eksikliğini de duymadım açıkçası he he:) ama ben çok severim siyahı. bende zeynebe sarıyı çok yakıştırıyorum ama bulamıyordum. bu sefer pantolonda olsa buldum he he:)

bende doğum günü için siyah kilotlu çorabı çok aramıştım ve siyah ayakkabı sanıyorum çocuklar için siyahı tercih etmiyolar cnm.ama bak lecivertte düşüne bilirsin oda siyaha yakın sonuçta neden bilmğiorum ama benim laciverte karşı bir senpatimvar..

ay size bir komik olay anlatayım yani benim için gerçekten komik.
engelsiz engellilerdiye bir gruba ekliyim görmeyen kızın bir dün sormuş kıyafetlerinizi kim ayarlıyor renklerini nasıl seçiyorsunuz. benimkileri ablam ayarlıyor ve ben haftada 2 defa kıyafet deyiştiriyorum demiş .
ay benim için komkti bu ha birde bunu yazan az görüyomuş pes dedim neee haftada 2keremi he he.
ay dayanamadımyazdım ben eşimvekızımda dahil kıyafetlerimi herzamankendim ayarlarım renk cihazıvar alın yönlendirir yazdım zaten zamanlada kıyafetlerin rengini öğreniyorsun yazdım ama komik buldum.
aslında üzüldümde işte bunun gibimuhtaçlar yüzünden engelliler dahada bir zor anlaşılıyor..

Ayy siyah badi siyah kilotlu corap giydirip kot sort giydirmek istedim ayy okadar aradimki.markalarda hic yok 5tl ye sokakta buldum nasil.sevindim :)
Bide annem.ikimize tunik.ordu masal elbise olarak giyiyor takim olalim istedim ben.icine siyah badi.altima.siyah pantoln giycektim masala siyah ozaman aklima geldi sonunda buldum
ay guldencim.bnde laciverti sevemiorum ya tuhqf gelio o bna belki zamanla severim kahveyi sevmezdim buaralar cok seviorum bej kahve tonlarina

Gunaydın kızlar
Tesekkur edıyoruz darısı sızlere ıns varmıydı ogrenme asamasında olan? Bı ara nuray bahsetmıstı sanırım bıde dılek ne yaptı acaba ugramıyo coktandır.. Wavs sende yazmıyosun yıne hersey yolundadır ıns..
Aysegul tekrar bez baglamayı dusunmuyorum cnm bu sefer gecenkınden cok farklı masallah cok azımlı:) pempas bıttı dıyo zaten kendısı kalanlarıda kaldırdım goz onunden zaten...
Betul hersey yolunda gıder ıns cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…