- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.121
Evet cnm rahatladık gerıye donus yapmayız ınsallah:)Aaa ckm sevindim canim hadi gozunuz aydin o kuzumun poposu rahatladi
Insalla canimEvet cnm rahatladık gerıye donus yapmayız ınsallah:)
Sende alırsın cnm yakında olur ınsallah sınavda kurtulursun stresten..
Ben cıktım cnm cok gecıktım uykuya sabah zor uyanırım:) ıyı geceler gorusrz
bizim ki yatağı bırakıp sandalyede uyumaya başladı cnm mecbur kaldık değer inş. bi gelseydi meraktayım. niloşumda güle güle kullansın oyuncaklarını çok güzeller.günaydın yaseminim oyyy kuzuma kıyamamya iyi yapmışsınız cnm .
zeynebim alışıncada ömerim kullanır bariyeri .
betülüm sanada günaydın tatlım şimdiden geçmiş olsun inş sorunsuz.
sağol yaseminim inş istediğin gibi gelir cnm.bizim ki yatağı bırakıp sandalyede uyumaya başladı cnm mecbur kaldık değer inş. bi gelseydi meraktayım. niloşumda güle güle kullansın oyuncaklarını çok güzeller.
hadi bakalım cnm hayırlısıyla inş..Cuma saat 1 de nasipse ameliyatim
bende doğum günü için siyah kilotlu çorabı çok aramıştım ve siyah ayakkabı sanıyorum çocuklar için siyahı tercih etmiyolar cnm.ama bak lecivertte düşüne bilirsin oda siyaha yakın sonuçta neden bilmğiorum ama benim laciverte karşı bir senpatimvar..Gunaydin canlar herkeseee bgun funda yok izinli falanmiydi merak ettim
yasemin guke gule giysin cicilerini pasa
benicim cok sevindim bezden.kurtulmussunuz arzik altina kacirsada siklassada geri dinme beze kafasi karisir 2.kez olmasin.bence altina kacinca bezin hala var oldgunu dusunur
songul gece gel bak.bize gecmis oldu gecmisi okumayi ozlemisim :)
Beysal hayirlisiyka atlatcaksin.ins guldenin dedgingbi arzik hersey daha kolay
guldencim.oyuncaginizi gile gule oynasin nil hanim senye bende kase mont istiyorum leoparli kurk gbide olabilir bayiliorum o hallerine ben masala siyahi cok yakistiriorum ama.hic bulamiom.siyah kiyafet gecen pazardan buldum badi kilotlu corap falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?