2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm hadi bakalım alkışşşşşş nidoşa bizimkide istiyo ama sadece lafta henüz bir icraat yok.

bende geçen alışveriş yaparken dikkat ettim eskiden hep siyah giyerken artık laciverte kaydım. sanırım artık eskiye nazaran lacivert daha çok rağbet görüo. tuniklerde filanda lacivert ağırlıklı görüyorum. zeynebin bile lacivert pantolonu swettı var ama siyah yok:)

benim ki de önce bezine yapıo sonra tuvalete yapcam dio he he:) maşallah öğrenen tüm kuzulara. ben kabızlıktan dolayı artık hiç cesaret edemiyorum nisan gibi filan belki bakalım

nilinde lacivert bir pantolonuvar üzerine beyazlaçok yakıştırıyorum ayy:
aldığım montlarında biri lacivert diğeri kırem..

hoşgezel olmuş oh eren iyice enerjisini atmıştır

oyyy kuzum güle güle giysin cicileini

bu çok güzel bi haber çok sevindim
darısı bizim başımıza

günaydın cnm
gözün aydın makyaj malzemelerin kurtuldu

günaydın cnm
bariyer nasıl bişey,nereden aldınız?defnenin odasını ayıracağım ama yatak konusu çok düşündürüyor
defne çok deli yatıyor

Günaydın canim arkadaşlarım suan hastaedeyim ameliyat icin tahlillerimi yaptirdim sonuc bekliyorum
günaydın cnm hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

güle güle giysin kuzum

günaydın cnm
yok izinli değilim
şube müdürünün yanındaydım o yüzden giremedim

günaydın cnm

tünaydın kızlar
eşim bugün geliyor kısmetse
ben de sabah başkanlığı arayıp tayin olayımı iptal ettirdim
durumu anlattım o yüzden allahtan çok sorun çıkarmadılar
defne dün akşam ateşlendi
kv hemen telefonda "ay ne oluyor bu çocuğa haftasonu geçince hastalanıyor.sen uyuyakalıyorsun da üstünü mü açıyor" demeye başladı
ben de anne defne haftaiçi de benimle yatıyor öyle olsa haftaiçinde de ateşlenirdi dedim
sesini kesti
çok sinirlendim ya
gece allahtan ateşi yoktu ama sabah yine 37,5 tu ateşi

fundacım hepsiburadadan aldık. yatağı yanına takıosun. katlanabiilir bişey pratik yani. çocuğun düşmesini engellio. hastane yataklarının yanındakiler gibi düşün. gelip taktığımızda fotosunu çeker atarım. zeynepte çok deli yatıo dedim ya sandalye koyuyoruz 3 tane yatağın yanına. onun üzerine de yastık minder filan. bi bakıom benim ki yatağa allışmak yerine sandalyede yatmayı tercih etti. mecburen aldık bizde. hem daha pratik olur. böyle zor oluo sandalye taşı et hem de düşme riski var allah korusun. bakalım bi gelsin de iş görür inş.

günaydın fundacımmm:

eşin hayırlısıyla gelsin inş cnm seninde işyerin sorun çıkarmamış çok şükür. defneme de geçmiş olsun cnm ateşlenmesin inş. bir daha. kv saçmalamaya devam edio maşallah tam performansı

Mrblar hatunlar. .beniii ctesi günüm var ve bende cerkez tavugu yapicaktm ne guzel rastlanti:))oo şekli nasil verdin ben tabaga koyup sos yapyim diyodm da senin sunum da güzel. .

valla cnm sen memnun kalırsan ben de istiyorum

fundacım çok geçmiş olsun cnm.
inş ilerlemez. bu arada gözünde aydın nekadar kalıcak eşin ve sonra nereye gidecek..
sağol cnm
valla herhangi bişey çıkmazsa 3-4 ay eşim burada
sonrasını biz de

Mrblar hatunlar. .beniii ctesi günüm var ve bende cerkez tavugu yapicaktm ne guzel rastlanti:))oo şekli nasil verdin ben tabaga koyup sos yapyim diyodm da senin sunum da güzel. .
hoşgeldin cnm
aldıklarını fotolayacaktın

benim ki de önce bezine yapıo sonra tuvalete yapcam dio he he:) maşallah öğrenen tüm kuzulara. ben kabızlıktan dolayı artık hiç cesaret edemiyorum nisan gibi filan belki bakalım
Bende yaza dusunuyodum hıc nıyetım yoktu:)
Ins once kabızlıgı duzene gırsın ıyıce nasılsa alısır cnm..

Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemeden atlatır
Esınde uzun bı zaman sızleymıs sevındım defnede doysun babasına..

Ay yap bakalım begenırler ıns.
Senın tarıfte boylemı? Sekil vermek icin soyle bisey almistim pilava falan kolay sekil veriyo tr de ivir zivircilarda vardir belki burda oyle biyerden almistim:) kaseylede verilebilir belki..
Begenmene sevindin tesekkurler

kızlar umca almayı düşünüyorum defneye
nasıl kullanıyorsunuz,bir de fiyatı ne?

Günaydın kizlar
ömer pasa Güle güle giysin cicilerini hepsi çok güzeller
fundacim geçmiş olsun canım ins defnemin ciddi değildir antibiyotik gerekmez krese başladıkları ilk yıl cok hasta olmaları Normalmis
benicim Gözünüz aydin canim oh atlattiniz sizde biz de üç ay falan oldu bezi bırakalı
guldencim nil de Güle güle oynasın yeni oyuncaklariyla Güle güle giysin yeni cicilerini elifin babaannesi de elife almış krem kase mont dediğin gibi genç kız gibi oldu çok Şirin
betulcum çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile atlat İnş
Sibelcim sende kolaylikla atlatirsin ins misafirlerini
bizde dün gündüz bebek gormeye gittik kızınla aksama da misafirlerimiz vardı on aylık bi paşa geldi elifle güzel oynadılar eve birileri gelince elof çok mutlu oluyor anne elif çok mutlu deyip durdu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…