- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.141
günaydın cnm hadi bakalım alkışşşşşş nidoşa bizimkide istiyo ama sadece lafta henüz bir icraat yok.Gunaydın kızlar
Tesekkur edıyoruz darısı sızlere ıns varmıydı ogrenme asamasında olan? Bı ara nuray bahsetmıstı sanırım bıde dılek ne yaptı acaba ugramıyo coktandır.. Wavs sende yazmıyosun yıne hersey yolundadır ıns..
Aysegul tekrar bez baglamayı dusunmuyorum cnm bu sefer gecenkınden cok farklı masallah cok azımlı:) pempas bıttı dıyo zaten kendısıkalanlarıda kaldırdım goz onunden zaten...
Betul hersey yolunda gıder ıns cnm...
Hazır oldugu zaman kendılıgınden gelıyo kesınlıkle..günaydın cnm hadi bakalım alkışşşşşş nidoşa bizimkide istiyo ama sadece lafta henüz bir icraat yok.
benim ki de önce bezine yapıo sonra tuvalete yapcam dio he he:) maşallah öğrenen tüm kuzulara. ben kabızlıktan dolayı artık hiç cesaret edemiyorum nisan gibi filan belki bakalımGunaydın kızlar
Tesekkur edıyoruz darısı sızlere ıns varmıydı ogrenme asamasında olan? Bı ara nuray bahsetmıstı sanırım bıde dılek ne yaptı acaba ugramıyo coktandır.. Wavs sende yazmıyosun yıne hersey yolundadır ıns..
Aysegul tekrar bez baglamayı dusunmuyorum cnm bu sefer gecenkınden cok farklı masallah cok azımlı:) pempas bıttı dıyo zaten kendısıkalanlarıda kaldırdım goz onunden zaten...
nilinde lacivert bir pantolonuvar üzerine beyazlaçok yakıştırıyorum ayy:bende geçen alışveriş yaparken dikkat ettim eskiden hep siyah giyerken artık laciverte kaydım. sanırım artık eskiye nazaran lacivert daha çok rağbet görüo. tuniklerde filanda lacivert ağırlıklı görüyorum. zeynebin bile lacivert pantolonu swettı var ama siyah yok:)
hoşgezel olmuş oh eren iyice enerjisini atmıştırHayirli gunler kizlar gittinizmi bakalim yetisemedimmi yoksa.ay bende moral olmayinca giresimde gelmiyo erenle bu kis evde cok skldik yaa eren harekette edemedigi icin enerji atamiyo aksam yatmak uyumak istemiyo oyun oynamak istiyo tabi sabahta gec kalkiyoruz kahvalti yap derken oglen oluyo resmen.bugun cocuklarda cikmis disari havada cok guzeldi bende ereni cikardim bisikletinide aldik ciktik havada mis gibi kosturdu durdu eve zor girdi karnini doyurup en son besigine yatinca ben sut isitmaya gittim geldim bide diyorum ogluma balli sut getirdiim falan diye geldim bi baktim yavrum uyumus bile coktan.yarinda parka goturucem kuzumu biraz eglensin artik cok skldi.
oyyy kuzum güle güle giysin cicileiniEki Görüntüle 1430809 Omer kuzumun ilk cicisleri
bu çok güzel bi haber çok sevindimTeyzelerı sıze guzel bı haber verıp oyle cıkayım hadı:)
Bız artık bez takmıyoruz cok sukur 10 gundur falan
Ilk uc gun falan gece takıyodum onuda attık
Zaten pek heveslıydı anlatmıstım tamamen kendı ıstegıyle oldu nıdosunben hazır degıldım zaten babam prenses elbısesı alcak bana dıye dolanıyo ıyı motıve oldu en kısa zamanda gıtcez almaya tabı:)
Yanı kendılerı hazır olursa bırkac kazayla alısıyolar hıc ustunde durup kendınızı kasmaya gerek yok
günaydın cnmherkese günaydın kızlar.
niloşun makyaj mazemeleri geldi çok sevindi kuzum akşam koför hanım koför hanım diye dolaştı urdu kuzum bende kendi makyaj mazemelerimi boşaltıp çantayı verdım ona çok mutlu oldu.
bundan sonra onlar senin benim makyajlarım benim dedim tamam annecim dedi.
günaydın cnmherkese günaydın... paşamın songül teyzesi çok teşekkürler seni de yorduk. ama benim işyerinde ki pc nin girişinde sorun olduğu için atamıyordum yardımın için teşekkürler:) beni gözünüz aydın cnm bezden kurtulmuşsunuz darısı bize artık. güldenim çok sağol cnm benim başladık yavaştan. merkeze geçersem daha kolay olcak benim için alışveriş. parça parça çıktıkça alırım artık. fatma cnm erencik için sevindim koşturup atmış tüm enerjiyi. ne güzel. burda da hava daha iyi bu hafta. buarada bi ara şişme yataktan bahsetmiştim dün aldık netten bakalım nasıl bişey gelcek çok meraktayım. zeynebimin yatağına da koruyucu bariyer almıştık hala gelmedi. sıpam düşmesin diye koyduğumuz sandalyelerin üstünde uyuyo resmen. her ne kadar üstüne park yatağını filan koymuş olsam da sandalye sonuçta içim hiç rahat etmio. şu bariyer gelse de kurtulsak sandalye derdinden inş.ay ne yazdım sabah sabah:)
günaydın cnm hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallahGünaydın canim arkadaşlarım suan hastaedeyim ameliyat icin tahlillerimi yaptirdim sonuc bekliyorum
güle güle giysin kuzumsağol yaseminim inş istediğin gibi gelir cnm.
ay nasıl mutlu oldu kuzum anlatamamya bütün gece onlarla oynadık
bu arada poloda indirim vardı bende nile seneye giyisin diye 2 elbise 2de mont aldım onlarda bugün gelecekler inş güzel gelirler.
montumuzun biri kaşe kırem rengi gençkız olacak kuzummmm
günaydın cnmGunaydin canlar herkeseee bgun funda yok izinli falanmiydi merak ettim
yasemin guke gule giysin cicilerini pasa
benicim cok sevindim bezden.kurtulmussunuz arzik altina kacirsada siklassada geri dinme beze kafasi karisir 2.kez olmasin.bence altina kacinca bezin hala var oldgunu dusunur
songul gece gel bak.bize gecmis oldu gecmisi okumayi ozlemisim :)
Beysal hayirlisiyka atlatcaksin.ins guldenin dedgingbi arzik hersey daha kolay
guldencim.oyuncaginizi gile gule oynasin nil hanim senye bende kase mont istiyorum leoparli kurk gbide olabilir bayiliorum o hallerine ben masala siyahi cok yakistiriorum ama.hic bulamiom.siyah kiyafet gecen pazardan buldum badi kilotlu corap falan :)
günaydın cnmGunaydın kızlar
günaydın fundacımmm:hoşgezel olmuş oh eren iyice enerjisini atmıştır
oyyy kuzum güle güle giysin cicileini
bu çok güzel bi haber çok sevindim
darısı bizim başımıza
günaydın cnm
gözün aydın makyaj malzemelerin kurtuldu
günaydın cnm
bariyer nasıl bişey,nereden aldınız?defnenin odasını ayıracağım ama yatak konusu çok düşündürüyor
defne çok deli yatıyor
günaydın cnm hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
güle güle giysin kuzum
günaydın cnm
yok izinli değilim
şube müdürünün yanındaydım o yüzden giremedim
günaydın cnm
eşin hayırlısıyla gelsin inş cnm seninde işyerin sorun çıkarmamış çok şükür. defneme de geçmiş olsun cnm ateşlenmesin inş. bir daha. kv saçmalamaya devam edio maşallah tam performansıtünaydın kızlar
eşim bugün geliyor kısmetse
ben de sabah başkanlığı arayıp tayin olayımı iptal ettirdim
durumu anlattım o yüzden allahtan çok sorun çıkarmadılar
defne dün akşam ateşlendi
kv hemen telefonda "ay ne oluyor bu çocuğa haftasonu geçince hastalanıyor.sen uyuyakalıyorsun da üstünü mü açıyor" demeye başladı
ben de anne defne haftaiçi de benimle yatıyor öyle olsa haftaiçinde de ateşlenirdi dedim
sesini kesti
çok sinirlendim ya
gece allahtan ateşi yoktu ama sabah yine 37,5 tu ateşi
valla cnm sen memnun kalırsan ben de istiyorumfundacım hepsiburadadan aldık. yatağı yanına takıosun. katlanabiilir bişey pratik yani. çocuğun düşmesini engellio. hastane yataklarının yanındakiler gibi düşün. gelip taktığımızda fotosunu çeker atarım. zeynepte çok deli yatıo dedim ya sandalye koyuyoruz 3 tane yatağın yanına. onun üzerine de yastık minder filan. bi bakıom benim ki yatağa allışmak yerine sandalyede yatmayı tercih etti. mecburen aldık bizde. hem daha pratik olur. böyle zor oluo sandalye taşı et hem de düşme riski var allah korusun. bakalım bi gelsin de iş görür inş.
sağol cnmfundacım çok geçmiş olsun cnm.
inş ilerlemez. bu arada gözünde aydın nekadar kalıcak eşin ve sonra nereye gidecek..
hoşgeldin cnmMrblar hatunlar. .beniii ctesi günüm var ve bende cerkez tavugu yapicaktm ne guzel rastlanti:))oo şekli nasil verdin ben tabaga koyup sos yapyim diyodm da senin sunum da güzel. .
Bende yaza dusunuyodum hıc nıyetım yoktu:)benim ki de önce bezine yapıo sonra tuvalete yapcam dio he he:) maşallah öğrenen tüm kuzulara. ben kabızlıktan dolayı artık hiç cesaret edemiyorum nisan gibi filan belki bakalım
Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemeden atlatırtünaydın kızlar
eşim bugün geliyor kısmetse
ben de sabah başkanlığı arayıp tayin olayımı iptal ettirdim
durumu anlattım o yüzden allahtan çok sorun çıkarmadılar
defne dün akşam ateşlendi
kv hemen telefonda "ay ne oluyor bu çocuğa haftasonu geçince hastalanıyor.sen uyuyakalıyorsun da üstünü mü açıyor" demeye başladı
ben de anne defne haftaiçi de benimle yatıyor öyle olsa haftaiçinde de ateşlenirdi dedim
sesini kesti
çok sinirlendim ya
gece allahtan ateşi yoktu ama sabah yine 37,5 tu ateşi
Ay yap bakalım begenırler ıns.Mrblar hatunlar. .beniii ctesi günüm var ve bende cerkez tavugu yapicaktm ne guzel rastlanti:))oo şekli nasil verdin ben tabaga koyup sos yapyim diyodm da senin sunum da güzel. .
inşallah cnmGecmıs olsun cnm ıns ılerlemeden atlatır
Esınde uzun bı zaman sızleymıs sevındım defnede doysun babasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?