- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.161
sağol cnmGünaydın kizlar
ömer pasa Güle güle giysin cicilerini hepsi çok güzeller
fundacim geçmiş olsun canım ins defnemin ciddi değildir antibiyotik gerekmez krese başladıkları ilk yıl cok hasta olmaları Normalmis
benicim Gözünüz aydin canim oh atlattiniz sizde biz de üç ay falan oldu bezi bırakalı
guldencim nil de Güle güle oynasın yeni oyuncaklariyla Güle güle giysin yeni cicilerini elifin babaannesi de elife almış krem kase mont dediğin gibi genç kız gibi oldu çok Şirin
betulcum çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile atlat İnş
Sibelcim sende kolaylikla atlatirsin ins misafirlerini
bizde dün gündüz bebek gormeye gittik kızınla aksama da misafirlerimiz vardı on aylık bi paşa geldi elifle güzel oynadılar eve birileri gelince elof çok mutlu oluyor anne elif çok mutlu deyip durdu aksam
Günaydın kizlar
ömer pasa Güle güle giysin cicilerini hepsi çok güzeller
fundacim geçmiş olsun canım ins defnemin ciddi değildir antibiyotik gerekmez krese başladıkları ilk yıl cok hasta olmaları Normalmis
benicim Gözünüz aydin canim oh atlattiniz sizde biz de üç ay falan oldu bezi bırakalı
guldencim nil de Güle güle oynasın yeni oyuncaklariyla Güle güle giysin yeni cicilerini elifin babaannesi de elife almış krem kase mont dediğin gibi genç kız gibi oldu çok Şirin
betulcum çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile atlat İnş
Sibelcim sende kolaylikla atlatirsin ins misafirlerini
bizde dün gündüz bebek gormeye gittik kızınla aksama da misafirlerimiz vardı on aylık bi paşa geldi elifle güzel oynadılar eve birileri gelince elof çok mutlu oluyor anne elif çok mutlu deyip durdu aksam
sağol cnm inşallah ilerlemezIyi gunler kızlar
Benicim ne guzel birakmissiniz bezi darisi bize artik canim
Guldencim kuzu Güle güle kullansin yeni cicilerini.
Yasemin paşa da öyle Güle güle kullanir inşallah. Cok güzel görünüyor hepsi
Fundacim gecmis olsun canım inşallah ilerlemez
tamam cnm ben senin yorumlarını bekliyorumbelki resmi görüpte hevese gelenler olur dedim hani:) sağolun teyzoşlar darısı sizlerin başına. kızları olanlara mavişler oğluşları olanlarada pembişler almak nasip olsun sağlıkla sıhhatle inş.
nurayım maşallah elifime kurtardın bez iişinden darısı bize. bazen işkence gibi gelio altını almak ne yalam söylim hiç çekilmio artık çok midem bulanıo
katre cnm emzik konusunu bilemycem bizimki kullandı sayılmazda songül bi günde bıraktırdım demişti o yardımcı olur belki. benim oğluş emse de hevesimi alsam çok seviorum emzik kullananları. çok sevimli oluolar.
funda kullanayım bariyeri fikirlerimi yazarım cnm sana. bi gelebilirse inş.
beni zeynebin kabızlık sorunu bitti cnm çok şükür. ama bi kez bez bırakma deneyimimiz oldu başa dönüoduk az kalsın. gözün korktu o nedenle. bakalım bize daha zaman var sanki
Iyi gunler kızlar
Benicim ne guzel birakmissiniz bezi darisi bize artik canim
Guldencim kuzu Güle güle kullansin yeni cicilerini.
Yasemin paşa da öyle Güle güle kullanir inşallah. Cok güzel görünüyor hepsi
Fundacim gecmis olsun canım inşallah ilerlemez
belki resmi görüpte hevese gelenler olur dedim hani:) sağolun teyzoşlar darısı sizlerin başına. kızları olanlara mavişler oğluşları olanlarada pembişler almak nasip olsun sağlıkla sıhhatle inş.
nurayım maşallah elifime kurtardın bez iişinden darısı bize. bazen işkence gibi gelio altını almak ne yalam söylim hiç çekilmio artık çok midem bulanıo
katre cnm emzik konusunu bilemycem bizimki kullandı sayılmazda songül bi günde bıraktırdım demişti o yardımcı olur belki. benim oğluş emse de hevesimi alsam çok seviorum emzik kullananları. çok sevimli oluolar.
funda kullanayım bariyeri fikirlerimi yazarım cnm sana. bi gelebilirse inş.
beni zeynebin kabızlık sorunu bitti cnm çok şükür. ama bi kez bez bırakma deneyimimiz oldu başa dönüoduk az kalsın. gözün korktu o nedenle. bakalım bize daha zaman var sanki
gerek kalmadı artık gorusmeye bızımkı vazgectiAysegul esin ikna oldu demek ne guzel hakkinizda hayirlisi olsun ins.en iyi yer olur senin icin.duygusal olmanda gayet normal ilk kez artik ayri kalicaksiniz masalla ama oda cocuklarin icinde cok mutlu olucaktir eminim.ayy erende okula cok merakli ama o sirf cocuklar oldugu icin seviyo okulun onunden gecemiyoruz cocuk istiyo ins.bizde bundan sonra sokaga cikicaz mahalledeki cocuklarda cikmaya basladi havalar isininca.yarin yazarsin sende sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?