2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi gunler kızlar

Benicim ne guzel birakmissiniz bezi darisi bize artik canim

Guldencim kuzu Güle güle kullansin yeni cicilerini.

Yasemin paşa da öyle Güle güle kullanir inşallah. Cok güzel görünüyor hepsi

Fundacim gecmis olsun canım inşallah ilerlemez

Kizlar bizim gibi hala emzik kullanan var mi? Subat tatilinde biraktirmak istiyordum kv daha erken geceleri uyumaz falan dedi. Hastaydi bi de vazgectik. Ne zaman ve nasil biraktircam hic bilmiyorum. Yazin cok gec mi olur

belki resmi görüpte hevese gelenler olur dedim hani:) sağolun teyzoşlar darısı sizlerin başına. kızları olanlara mavişler oğluşları olanlarada pembişler almak nasip olsun sağlıkla sıhhatle inş.
nurayım maşallah elifime kurtardın bez iişinden darısı bize. bazen işkence gibi gelio altını almak ne yalam söylim hiç çekilmio artık çok midem bulanıo
katre cnm emzik konusunu bilemycem bizimki kullandı sayılmazda songül bi günde bıraktırdım demişti o yardımcı olur belki. benim oğluş emse de hevesimi alsam çok seviorum emzik kullananları. çok sevimli oluolar.
funda kullanayım bariyeri fikirlerimi yazarım cnm sana. bi gelebilirse inş.
beni zeynebin kabızlık sorunu bitti cnm çok şükür. ama bi kez bez bırakma deneyimimiz oldu başa dönüoduk az kalsın. gözün korktu o nedenle. bakalım bize daha zaman var sanki

sağol cnm
şimdilik dr a gitmedik bakalım ne olacak
evet cnm bağışıklık sistemleri güçlenecek
dün kv birini görmüş kreşte.kadın demiş ki "ilk yıl bizde çok hastalandık ama bu yıl şükür 1 kere hastalandık"

sağol cnm inşallah ilerlemez
bu arada ismini hatırlayamıyorum ama iskender palanın yeni kitabı çıkmış
otobüste kadının birinin elinde bi dergi vardı
orada reklamını gördüm

tamam cnm ben senin yorumlarını bekliyorum

Benii bende kallandm oyumu.tarif bnmkide boyle ilk pazar gun yaptim ev halki begendi ve kolay geldi bana.is yerinde korkuttular gözümü kivamini ayarlayamazsn falan diye ama bklim hala kararliyim:))ppeki bisey sorucam ctesi aksam gelick misafrler cuma aksamindan yapsam kötü olur mu ki denedin mi hic.

kızlar 3 tane iş buldum modaevinde 3ude bırbırıne cok yakın yerde :)
yarın 3uylede goruscem randevum var hatta bıtanesi pazrtseı gel basla hıc gorusmye gerek yok referansların güçlü yerler orada calısan burdada calısır bıze uyarsın dedı yani orası kesin gbi ama bıtanesi 18 cıkış saatı dıger 2si 19 da cıkış
nekadar erken cıksam ıyıdır dıye ılk 18 cıkısı olanla goruscem
kızlar iş olursa masal pzrtsı krese baslıycak ayyy allhımmm cok tuhaf duygular içindeyımmmm
masal cok hevesli ama ben cok duygusalımm yaaa

İyi aksamlar kizlar ya bu tel.dede anlamiyorum buraya girince az cok goruntu bozuluyo anlamadim bide ana ekrana kisa yol tam yapilmiyo bi cozemedim ya cok oyun oynuyorum bu aralar ondanmi acaba.
Su kisa yolu cozersem daha cok gelicem ins.yoksa her seferinde googledan girip burayi sayfayi bulup girene kadar skci oluyo zaman aliyo.

Aysegul esin ikna oldu demek ne guzel hakkinizda hayirlisi olsun ins.en iyi yer olur senin icin.duygusal olmanda gayet normal ilk kez artik ayri kalicaksiniz masalla ama oda cocuklarin icinde cok mutlu olucaktir eminim.ayy erende okula cok merakli ama o sirf cocuklar oldugu icin seviyo okulun onunden gecemiyoruz cocuk istiyo ins.bizde bundan sonra sokaga cikicaz mahalledeki cocuklarda cikmaya basladi havalar isininca.yarin yazarsin sende sonucu.

esım ıkna olmustu dune kadar bende basvurmsutum ıslere onlardanda olumlu oldu yarın gorusucektım
azonce esıme soyledım 3yerle yarın goruscem dıye komsu bakcaksa tamm ama kreş olmaz dedı
çok sık hastalancak sen sureklı ızın alamazsın gece uykusuz kalıcaksın
yerı gelcek hasta olunca kı senın ısler 7 7.30da bıter eve gelesıye 8.30olcak
nezman yemek bulasık cocukla vakıt gecırcen bosver dedı ayyy sende bı karar ver
gorustum yarın beklıolar nıye madem dun boyle demedın dedım bgun işyerınde
tamda bu konu konusuldu krese gıden kızı var sureklı hasta buyıl hıc ıylesmedı sureklı
doktora gıttık bosa kres parası verdık hasta olunca kabul etmıyolar dgerlerı hasta olmasın
dıye falan dedı cocuga da yazık sanada yazık uykusuz kal bıde tüm gun calıs masa bası
degıl kı senın işin dedı yogun calısıosunuz bünyen kaldırmaz yazık degılmı dedı
cocuk hasta olunca doktora goturcek kımsede yok sureklı ızınde alamazsın sonucta dedı

dedi allah dedi yanii bende kızdım bıdaha calıscam falan demıcem sen dıyene kadar dedim konu kapandı

gerek kalmadı artık gorusmeye bızımkı vazgecti
bıyandan ıyı oldu ayrılmıcam kızımdan ama calıscam dıyede haveslenmıstım

komsuyu ben istemedım kucuk olsa ıyıce bebek tamam ama artık buyudu ben okadar aktıvıte yaparken yetemıyorum o kadın sadec bakcak yedır ıcır uyut evde vakıt gecırcek bosbos en onemlı cagları suanda neden bakıcıya vereyım kı krese verırım bıseyler ogrenır sosyllesır aktıf olur dedım komsuyuda ben ıstemdım esımde kresı ıstemedı benım iş mevzusu yattı yani kesın olarak

Aysegul hayrlisi olsun.bence sen ikinciyi yap onu da büyüt sonra basla ise.daha yaşın genc.krese gitmesi cok guzrl ama baslarda gervkten cok hasta oluyo ve anne ivin cok yipratici oluyo..hele birden tam gun göndermk zorunda olmk cok kotu

Aa aysegul yinemi vazgecti kocan ama biyerdede hakli ama ne diyimki belki boylesi daha hayirlidir biraz daha beklersin sende artik napalim.

Sibeel yakaladim seni nasilsin bakalim gorusemeiyoruz hic bende son zamanlarda pek giremedim bebis nasil buyuyomu hersey yolundami.meryemde iyidir umarim.

Fatma gorusemiyorz kuzum ugramiyorsun pek:)iyiyiz bebis büyüyor sanirim haftaya kontrol gorucez.meryrm de iyi kres hastaliguni atlattik sukur keyifle gidip geliyo simdi..ssen napiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…