2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet işte esımdde kresde cok sık hastalanıcak gece uykusuz kalıcaksın ve yogun tempoda dıkkat ısteyen guleryuz ısteyen bır ışte calıscaksın bu halsızlıkle yapabılcekmısın gec saatte cıkcaksın yemek bulasık derken masal uyuyup kalıcak kesın cunku erken kalkıcak gun ıcınde aktıf olucak cocuk suan evde gunudz uyumasına ragmen 9 da uyuor kresteyken erkenden sızıp kalıcak kesın ve sen vakıt gecıremıceksın pişman olucaksın bence degmez dedi komsu olsa belkı ama hastalık bakımından kres ıstemıyorum suan dedi kaldı bakalım

bende takıldım ozman 2.yapalım oda buyusun oyle calısırım dedim bosver 2.yı bıtane yeter bıze ıllada yapcaksak 2/3sene sonra yapalım dedi yanı bızım ıstemıyor cocuk

haksız da degıl adam nefes almak ıstıyor yaaa bız kendı dugunuuzu kendımız yaptık esyafalan hersey yanı kendımız demıyeyım esım yaptı tek maasla kredıyle falan tam borclar az kaldı derken masal dogdu onun bezı masrafı maması falan tam sımdı o bıttı nefes alayım derken tasındık acayıp masraf oldu naklıyecı elektık su dogalgaz ustune aldır actır kıra arttı falan hadı atlatıyoruz derken tekrara başa donmeyelim bı rahat nefes alalım borcsuz kalalım rahat edelım dıyor haksızda sayılmaz yaniii

fatma bencede daha sık gel buraya madem oyunav kakit buluyon kız he h he:):)
ayşegül hakkında hayırlısı olsun cnm ama artık eşinde bir karar versin yani çalışacakmısın çalışmıyacakmısın.
boşver madem istemiyo çalışma sende.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir...

Gunaydin herkesee.cok yorgunumm dun banyoyu bastan Asagi temzledim fayanslar vs.sonrada peçetelerimi katlayip hazir eettim.masa ortumu sudan gecrdim.bugun de evi supurtup silecegim.kullancagim esyalari yikiycam tekrar.az kaldi :)

herkese günaydın kızlar... ayşegül maşallah bi günde hem işe niyetleyip hem vazgeçmişsiniz. :) bazen benim eşimde de olur öyle gel gitler. en doğru kararı yine ikinizalırsınız çalışma konusunda da ikinci çocuk konusundada. olaya ne taraftan baktığına bağlı konu birazda. mesela benim eşimde ikisi birlikte büyüsün hem birbirlerine arkadaş olurlar , hem de ikisi de büyüyünce daha rahat oluruz dedi hep. çünkü ikinciyi bekletince de yıllar sonra sil baştan oluo herşey. tabi dediğim gibi olaya nerden baktığına bağlı. ama ben senin yerinde olsam yaşında küçük henüz iş hayatına atılmaan ikinciyi de büyütür sonra iş hayatına girerdim. herkesin düzeni kurulmuş kafam rahat şekilde başlardım. tabi tercih sizin. rabbim hayırlısını nasip etsin. çalışırken çocuk gerçekten çok daha büyük sorumluluk.

sibel cnm çok yorma kendini. dikkatli hareket et. ne olur ne olmaz. gerçi sana diyorum ama benim dikkat ettğimi söylenemez:)

güldeeeeennn sen napıosunnn nasıl gidio hayat anlat bakalım.. anane gitti di mi sizde değil. eşinin sağlık durumu normalae döndü di mi ilaç filan kullaanıo mu

güldeeeeennn sen napıosunnn nasıl gidio hayat anlat bakalım.. anane gitti di mi sizde değil. eşinin sağlık durumu normalae döndü di mi ilaç filan kullaanıo mu
annane gitti cnm ama 1 ay sonra yine gelecek 3 ay annem 3 ay teyzem bakıyo işte öyle.
ben iyiyim eşim iyi ilaç kullanıyo haziran gibi tekrar gidip tahlillerini yaptıracak bakalım inş güzel sonuçlar alırız.
ay birde nil bana bu ara özellikle yatarken istediği birşeyi yapmazsam anne.
seni sevmiyorum diyo arkasını dönüyo tamam ama ben seni çok seviyorum diorum aradan 5 dakka geçiyo.
anneee ben çok üzülüyorum seni çok seviyorum şaka yaptım diyo sıpaaaa: sonra sarılıyo bana sık sıkı ..

Günaydın kizlar Nasılsıniz bakalım
Ayşegül hayırlısı olsun canim hakkinizda ben buraya gelmeden önce çalışıyordum biliyorsun haftada iki gün hemde ama o iki gün bile o kadar zor geliyordu ki elifi bırakmak tamam buyuduler ama insan kendini suçlu hissediyor burda cok sikilsam da gene de evde olmaktan kizimin her an yaninda olmaktan cok mutluyum çok da ihtiyacınız yoksa biraz daha büyüsün masal
sibelcim kolay gelsin canim
betul az kaldı hadi gelde ayrıntı ver sonuçları yaz heyecan varmı hastanede kaç gün yatacaksin
guldencim nil oynadimi gene yeni oyuncakları ile
bende elife mutfak almıştım ist devamli onla oynuyir mercimek çorbası ıspanak yemeği ve Salçalı makarna yapıp yapıp getiriyor yiyoruz babası ile ve devamlı kitap okuyoruz alıyor kitabı eline okuyormuş guya öyle gülüyorum ki

peki nil kreşe başlarsa tüm gün mü başıycak cnm yani o zaman annen evine mi dönecek yoksa sizde devam mı. ayrıca o kuzuyu ben yerim yaaaa gün geçtikçe ballanıolar. maşallah

günaydın nurayım evet hala oynuyoruz akşam yine makyaj yaptık ay evetya bende önce okuyorum kitabı sonra nil okuyo bayılıyorum he he:
yaseminim ablamlar ev aldılar bu kış başı büyük bir ihtimalle taşınacaklar. ozaman annemde o evde kendisi kalıcak. nil önce yarımgün başlıyacak sonra tam cnm..

aaaa bak çok sevindim buna hem ablanlar adına hem sizin adınıza. :) güle güle otursunlar cnm inş. annende daha rahat olur hem sizde... benim kuzumda oku dio sonra başlıo kendi okumaya. ama oku oku hiç bitmio yahu dün akşam kaç kez penguen okudum bilmiorum. başka okuyayım annecim diyorum hayıııy penguen dio sıpa.

kızlar merhaba nasılsınız ben garipim dünkü tahliller temiz çok şükür yarın saat 11 de yatış yapacam nasipse hastaneye 1 1buçuk gbibde ameliyata giricem duaalrınızı eksik etmeyin aksi bir durum olmadığı sürece 1 gece yatıcakmısım cumartesi evime geçicem nasipse inşallah

ha haha nilde birine takınca hep ona takıyo onu oku detyip duruyo he he he:

cnm bence eşin çalışmanı istemiyor

günaydın cnm

Gunaydin herkesee.cok yorgunumm dun banyoyu bastan Asagi temzledim fayanslar vs.sonrada peçetelerimi katlayip hazir eettim.masa ortumu sudan gecrdim.bugun de evi supurtup silecegim.kullancagim esyalari yikiycam tekrar.az kaldi :)
günaydın cnm
dikkat et kendine

günaydın cnm
yerim ben o penguen diyen dillerini

günaydın cnm

günaydın betül hayırlısı cnm inş kolay geçecek sen merak etme dualarmızdasın. kaçgün raporlu olacaksın peki?
fundam sanada günaydın cnmç.
evet yaseminim hayırlısı cnm annemde en azından akşamları kafasını dinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…