- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.181
günaydın sibelcim ohhh hamarat hatun seniiii:Gunaydin herkesee.cok yorgunumm dun banyoyu bastan Asagi temzledim fayanslar vs.sonrada peçetelerimi katlayip hazir eettim.masa ortumu sudan gecrdim.bugun de evi supurtup silecegim.kullancagim esyalari yikiycam tekrar.az kaldi :)
annane gitti cnm ama 1 ay sonra yine gelecek 3 ay annem 3 ay teyzem bakıyo işte öyle.güldeeeeennn sen napıosunnn nasıl gidio hayat anlat bakalım.. anane gitti di mi sizde değil. eşinin sağlık durumu normalae döndü di mi ilaç filan kullaanıo mu
aaaa bak çok sevindim buna hem ablanlar adına hem sizin adınıza. :) güle güle otursunlar cnm inş. annende daha rahat olur hem sizde... benim kuzumda oku dio sonra başlıo kendi okumaya. ama oku oku hiç bitmio yahu dün akşam kaç kez penguen okudum bilmiorum. başka okuyayım annecim diyorum hayıııy penguen dio sıpa.günaydın nurayım evet hala oynuyoruz akşam yine makyaj yaptık ay evetya bende önce okuyorum kitabı sonra nil okuyo bayılıyorum he he:
yaseminim ablamlar ev aldılar bu kış başı büyük bir ihtimalle taşınacaklar. ozaman annemde o evde kendisi kalıcak. nil önce yarımgün başlıyacak sonra tam cnm..
ha haha nilde birine takınca hep ona takıyo onu oku detyip duruyo he he he:aaaa bak çok sevindim buna hem ablanlar adına hem sizin adınıza. :) güle güle otursunlar cnm inş. annende daha rahat olur hem sizde... benim kuzumda oku dio sonra başlıo kendi okumaya. ama oku oku hiç bitmio yahu dün akşam kaç kez penguen okudum bilmiorum. başka okuyayım annecim diyorum hayıııy penguen dio sıpa.
kızlar 3 tane iş buldum modaevinde 3ude bırbırıne cok yakın yerde :)
yarın 3uylede goruscem randevum var hatta bıtanesi pazrtseı gel basla hıc gorusmye gerek yok referansların güçlü yerler orada calısan burdada calısır bıze uyarsın dedı yani orası kesin gbi ama bıtanesi 18 cıkış saatı dıger 2si 19 da cıkış
nekadar erken cıksam ıyıdır dıye ılk 18 cıkısı olanla goruscem
kızlar iş olursa masal pzrtsı krese baslıycak ayyy allhımmm cok tuhaf duygular içindeyımmmm
masal cok hevesli ama ben cok duygusalımm yaaa
cnm bence eşin çalışmanı istemiyoresım ıkna olmustu dune kadar bende basvurmsutum ıslere onlardanda olumlu oldu yarın gorusucektım
azonce esıme soyledım 3yerle yarın goruscem dıye komsu bakcaksa tamm ama kreş olmaz dedı
çok sık hastalancak sen sureklı ızın alamazsın gece uykusuz kalıcaksın
yerı gelcek hasta olunca kı senın ısler 7 7.30da bıter eve gelesıye 8.30olcak
nezman yemek bulasık cocukla vakıt gecırcen bosver dedı ayyy sende bı karar ver
gorustum yarın beklıolar nıye madem dun boyle demedın dedım bgun işyerınde
tamda bu konu konusuldu krese gıden kızı var sureklı hasta buyıl hıc ıylesmedı sureklı
doktora gıttık bosa kres parası verdık hasta olunca kabul etmıyolar dgerlerı hasta olmasın
dıye falan dedı cocuga da yazık sanada yazık uykusuz kal bıde tüm gun calıs masa bası
degıl kı senın işin dedı yogun calısıosunuz bünyen kaldırmaz yazık degılmı dedı
cocuk hasta olunca doktora goturcek kımsede yok sureklı ızınde alamazsın sonucta dedı
dedi allah dedi yanii bende kızdım bıdaha calıscam falan demıcem sen dıyene kadar dedim konu kapandı
günaydın cnmfatma bencede daha sık gel buraya madem oyunav kakit buluyon kız he h he:):)
ayşegül hakkında hayırlısı olsun cnm ama artık eşinde bir karar versin yani çalışacakmısın çalışmıyacakmısın.
boşver madem istemiyo çalışma sende.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir...
günaydın cnmGunaydin herkesee.cok yorgunumm dun banyoyu bastan Asagi temzledim fayanslar vs.sonrada peçetelerimi katlayip hazir eettim.masa ortumu sudan gecrdim.bugun de evi supurtup silecegim.kullancagim esyalari yikiycam tekrar.az kaldi :)
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... ayşegül maşallah bi günde hem işe niyetleyip hem vazgeçmişsiniz. :) bazen benim eşimde de olur öyle gel gitler. en doğru kararı yine ikinizalırsınız çalışma konusunda da ikinci çocuk konusundada. olaya ne taraftan baktığına bağlı konu birazda. mesela benim eşimde ikisi birlikte büyüsün hem birbirlerine arkadaş olurlar , hem de ikisi de büyüyünce daha rahat oluruz dedi hep. çünkü ikinciyi bekletince de yıllar sonra sil baştan oluo herşey. tabi dediğim gibi olaya nerden baktığına bağlı. ama ben senin yerinde olsam yaşında küçük henüz iş hayatına atılmaan ikinciyi de büyütür sonra iş hayatına girerdim. herkesin düzeni kurulmuş kafam rahat şekilde başlardım. tabi tercih sizin. rabbim hayırlısını nasip etsin. çalışırken çocuk gerçekten çok daha büyük sorumluluk.
günaydın cnmGünaydın kizlar Nasılsıniz bakalım
Ayşegül hayırlısı olsun canim hakkinizda ben buraya gelmeden önce çalışıyordum biliyorsun haftada iki gün hemde ama o iki gün bile o kadar zor geliyordu ki elifi bırakmak tamam buyuduler ama insan kendini suçlu hissediyor burda cok sikilsam da gene de evde olmaktan kizimin her an yaninda olmaktan cok mutluyum çok da ihtiyacınız yoksa biraz daha büyüsün masal
sibelcim kolay gelsin canim
betul az kaldı hadi gelde ayrıntı ver sonuçları yaz heyecan varmı hastanede kaç gün yatacaksin
guldencim nil oynadimi gene yeni oyuncakları ile
bende elife mutfak almıştım ist devamli onla oynuyir mercimek çorbası ıspanak yemeği ve Salçalı makarna yapıp yapıp getiriyor yiyoruz babası ile ve devamlı kitap okuyoruz alıyor kitabı eline okuyormuş guya öyle gülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?