- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.201
canım benim dualarım seninlekızlar merhaba nasılsınız ben garipim dünkü tahliller temiz çok şükür yarın saat 11 de yatış yapacam nasipse hastaneye 1 1buçuk gbibde ameliyata giricem duaalrınızı eksik etmeyin aksi bir durum olmadığı sürece 1 gece yatıcakmısım cumartesi evime geçicem nasipse inşallah
Aa askolsun olurmu kız unutmuşum demekkihmmm bana slm yok mu nuray hanımcım ayran içtik ayrı mı düştük hıh
gözünüz aydın cnm iki konudada ee sabite geçe bilirmisinn peki bu yükselmeyle hayırlı olsun tekrar..herkese günaydın kızlar
biz iyiyiz şükür babamız dün geldi
bu arada dün ben ünvanımda yükseldim
benden haberler bunlar
sağol cnmgözünüz aydın cnm iki konudada ee sabite geçe bilirmisinn peki bu yükselmeyle hayırlı olsun tekrar..
teşekkür ederim cnmyanımda olmanız bunu bilmek beni çok mutlu ediyor Allah razı olsun sizi görmesemde seviliyo olduğumu bilmek beni çok mutlu ediyor
fundacım hayırlı olsun yeni ünvanımn
sağol cnmGünaydın kızlar nasılsınız
Betülcüm dualarimiz seninle canim hersey cok iyi gider inşallah cabucak iyilesirsin.
Fundacim hayirli olsun canim
Kizlar biz iki gun yalniziz. Esim kirikkaleye gitti. Ilk dersi basliyor bugun bakalım kolayca bitirir inşallah. Ben size soylemis miydim gerci hatırlayamadım. Kırıkkale de doktoraya basladi esim. Haftada iki gun orada olacak dersler için
günaydın cnmGunaydın kızlar
Betul yarın ıcın hersey tamam sanırım Allah yardımcın olsun cabukta cıkılıyomus bu guzel haber..
Aysegul hayırlısı olsun cnm baya gel gıtler olmus o kadar uzun calısacaksan bencede evde masalın yanında olman en ıyısı..
Nıdanın 8. aydan sonra yarım gun krese gıtme ıhtımalı var bakalım kres muduru bıkac kısıden mektup beklıyom onlar olmazsa nıdanın sansı cogalıyo demıs hayırlısı..
Funda tebrıkler cnm ıns sabıtede gecersın daha super olur..
Nuray masallah elıfe baya olmus sız bezden cıkalı:)
Gulden yasemın masallah nılosla zeynepe bızde okuyoruz hatta kıtapla yatıp kalkıyoruz bıde bu ara parmaklarını saymaya pek heveslı:)
Sibel kolay gelsın cnm cerkezı bır gece onceden yaparsan tadı bıraz agırlasabılır sarımsak varya ıcınde:) butun malzemeyı aksamdan hazırlayabılırsın ama tavugu falan haslardın dıdıklersın ertesı gun karıstırması kalır sadece:)
Katre tesekkurler darısı basınıza artık cok rahatmıs boyle:)
Fatma bencede arada burayada ugra kız oyun oynamaktan kasmıstır tel:)
Kızlar hepınıze ayrıca tesekkurler zaman ayırıp yemek bolumunu zıyaret ettıgınız ıcın
sağol cnm benimdemek beni unuttun haaa hepten küstüm nurayım haberin olsun ha ha:)
ne oldun bakim fundacım terfin hayırlı olsun...
betül cnm bizde seni çokmseviyoruz sağlıkla evine yuvana dönecekisn ctesi inş.
gülden cnm hem annem açısından hem sizin açınızdan çok iiolcak. en azından sizde bazı saatler evde başbaşa olabileceksiniz çekidek aile olarak. hem de ablanmarın bi adım daha uzakta olmasının avantajlarını da yaşıycaksınız inanıyorum
Evet cnm dıl ogrenmesı ıcın yarım gun olsa ıyı olacak bızım ıcın hayırlısı bakalım..hayırlı olsun cnm yeni pozisyonun hiç anlamıyorum banka işlerinden:) memuriyette belli şeflik şube müdürülüğü müdürlük gibi... onlarada ancak sınavla zaten...
benicim nidanın kreşe başlamasını istiyordun sanırım cnm inş. olur...
katre hayırlı olsun cnm eşinin doktorası. sizin için zor olcak ama eşinin yükselmesi için yapacak bişey yok. işiyle birlikte geçebilseymiş kırıkkaleye hem sizin hem onun için kolay olurmuş. hayırlısı.
fatmaaa oyunu bırak da uğraaa:)
saol cnm benimhayırlı olsun cnm yeni pozisyonun hiç anlamıyorum banka işlerinden:) memuriyette belli şeflik şube müdürülüğü müdürlük gibi... onlarada ancak sınavla zaten...
benicim nidanın kreşe başlamasını istiyordun sanırım cnm inş. olur...
katre hayırlı olsun cnm eşinin doktorası. sizin için zor olcak ama eşinin yükselmesi için yapacak bişey yok. işiyle birlikte geçebilseymiş kırıkkaleye hem sizin hem onun için kolay olurmuş. hayırlısı.
fatmaaa oyunu bırak da uğraaa:)
funda hayırlı olsun canım neguzel bır gurur inş sabıt ısınde olurda defnemle daha cok vakıt gecırebılırsınsaol cnm benim
bizde 2 grup var
normal personel ve kariyer grubu
normal personel sınavla yükseliyor kariyer grubu(yani ben de bu gruptayım) ise daha farklı
kariyer grubunda 3 aşama var.ilk yükselmeni sınav+tez+mülakatla alıyorsun.2. yükselmen ilk yükselmeden 3 yıl sonra üstlerin uygun görürse alıyorsun.3. yükselme de müdürlük.onda da mülakata giriyorsun ondan sonra uygun görülürsen müdür oluyorsun
Evet cnm dıl ıcınbetulum yarın hayırlısıyla atlatcaksın ınsss
sıbel ohh mıs olmus ev bahaneyle merakla beklıyoruz sunumlarını neler yaptın bakalım kolayca atlat sende
benı ıns nıdanın da olur kres ışi dil ıçın ıstıyodun sanırım sende haklısın
gulden annenın işi ıyı olur sende rahatlarsın arada kalmazsın inş
nuraycım esımde oyle dedı gec cıkıyorsun yorucuda ışin cocukla nezman ılgılencenkı yazık bu donemlerı gerı gelmıcek dedı
allha sukur ıdare edıyrouz ucu ucuna yetıyor ıste napalım boyle ıdare etcez artık daha rahat oallım ıstemıstıum ben bırıkım yapalım ev alalım falan ama esımde haklı ıste
Super boyle gıderse mudurde olursun sen ılerde:)saol cnm benim
bizde 2 grup var
normal personel ve kariyer grubu
normal personel sınavla yükseliyor kariyer grubu(yani ben de bu gruptayım) ise daha farklı
kariyer grubunda 3 aşama var.ilk yükselmeni sınav+tez+mülakatla alıyorsun.2. yükselmen ilk yükselmeden 3 yıl sonra üstlerin uygun görürse alıyorsun.3. yükselme de müdürlük.onda da mülakata giriyorsun ondan sonra uygun görülürsen müdür oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?