2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm guldenın face dekı yazısını okudunmu hıcte oyle degıl ama coguna oyle gelıyor malesef..
Gulcendım harıka bı yazı gercekten:)
bende çok beğendim patylaştım.
ben hep diorum biz şimdiki çocuklara yetemiyoruz gerçekten.
yaseminim az sabır zaten sende 2 ay sonra izne çıkacaksın ve birdaha 2 sebne birliktesiniz kuzuyla sonra zaten ana okuluna başlayacak kuzummm:

aynen guldencım suand abıle masala ıstedgım gbı hersey alamıyorum bısey alcam desem para yok dıyor sınırım bozuluyor dıyorum ya kaş aldırcam dıyorum 5tl bıle ona muhtacım yanı çalısan olmayı maddı acıdan ozgurluk ıcın ıstıyorum aslında
cunku sureklı en ufak bıseyde para ver demekten sıkıldım ve onunda yok demesınden ne geek varkı bu asamada 2.cocuga ıstedgım bıseyı bıle alamıcam hele kız olursa artık zaten masalın kıler yenı dıye hıc almaz bıle gerek yok der benımde içimde kalır hersey

Bende calısmadıgım ıcın tamgun dusunmuyorum zaten baslarsa uc yasına gırmeye ıkı ayı kalıyo bakalım hayırlısı..

inş. cnm rabbim nasip ederse niyetimiz öyle. hem zeynep hem ömer için çok ii olur.

kesinlikle yanlarında konuşmalara dikkat etmek lazım.
bu özgecan olayı olmuştuya ben nile hiç haber izletmedim sadece ifadeleri kendim okuyunca çok sinirlendim eşimle konuştuk ay insan otobüse falan binmeyede korkacak dedim
sonra nil bana yine okuldan bahsetti evet kızım gideceksin dedim.
servis amcca alıcak seni dedim ozamana kadar servisle gitmek isteyen çocuk bana dediki.
aneee ben servis amcadan korkuyorum dedi düşünün

cnm öyle düşünme bence çalıştığında da bazen gücünün yetmediği zamanlar oluo. biz düğünden sonra çok sıkıntı çektik. çünkü tüm borcu biz ödedik. az da değildi yani. ama çok şükür. bi şekilde atlatıosun. evde olup daha rahat olan da var işte olup daha çok kısıtlananda...

aynen katılıyorum.

Kızlar ben kactım bıraz ıslerı halledeyım
Ogleden sonra kv deye gıdıcem esım oraya gelıcek
Yarın gorusuruz ıns.

yaseminim işi istemiyoruz ama evde uzun bir süre kalınca çalışmak isteriz bnce cnm sonuçta alışıyoruz çalışmaya bence sende istersin..
beni görüşürüz cnm

bende eşime söyelemiyorum tabi ama nerdeyse iki buçuk yıl sıkılabileceğimi de düşünüyorum yani. çünkü ik yıl alırsam ömer 27 aylık olcak inş. ben işe başlarken

aaynen güldenim sıkılma ihtimalim çok yüksek. bi de memlekette de değilim maaş da yok ki gezeyim ha ha:)

Benim gibi ev hayatina alisa da bilirsin yaseminim:) öyle bi alıştim ki dışarı çıkasim gelmiyo haha:) çalışmadan bi hayat dusunemezdim eskiden simdiyse gözüm yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…