- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.241
bende çok beğendim patylaştım.Cnm guldenın face dekı yazısını okudunmu hıcte oyle degıl ama coguna oyle gelıyor malesef..
Gulcendım harıka bı yazı gercekten:)
aynen guldencım suand abıle masala ıstedgım gbı hersey alamıyorum bısey alcam desem para yok dıyor sınırım bozuluyor dıyorum ya kaş aldırcam dıyorum 5tl bıle ona muhtacım yanı çalısan olmayı maddı acıdan ozgurluk ıcın ıstıyorum aslındaaynen ayşegül eşinin açısından bakıca haklı kesinlikle yaseminimde haklı ama yaseminde çalıştığı için tabi imkanlar farklı ama tek kişi çalışmaya 2 küçük çocuk zor
bencede eğer madiyat tam değilse 2 çocuk olmamalı sonuçta istediklerini alamadıktan ve eşinle tartıştıktan sonra hiç bir anlamıda yok.
eşimin nşyeti var cnm seneye uzaktan eğitimle almaya. evde öğrencek netten yani. ailecek öğreniriz artık ha ha:)Omerden sonra basla sen:)
inş. cnm rabbim nasip ederse niyetimiz öyle. hem zeynep hem ömer için çok ii olur.bende çok beğendim patylaştım.
ben hep diorum biz şimdiki çocuklara yetemiyoruz gerçekten.
yaseminim az sabır zaten sende 2 ay sonra izne çıkacaksın ve birdaha 2 sebne birliktesiniz kuzuyla sonra zaten ana okuluna başlayacak kuzummm:
cnm öyle düşünme bence çalıştığında da bazen gücünün yetmediği zamanlar oluo. biz düğünden sonra çok sıkıntı çektik. çünkü tüm borcu biz ödedik. az da değildi yani. ama çok şükür. bi şekilde atlatıosun. evde olup daha rahat olan da var işte olup daha çok kısıtlananda...aynen guldencım suand abıle masala ıstedgım gbı hersey alamıyorum bısey alcam desem para yok dıyor sınırım bozuluyor dıyorum ya kaş aldırcam dıyorum 5tl bıle ona muhtacım yanı çalısan olmayı maddı acıdan ozgurluk ıcın ıstıyorum aslında
cunku sureklı en ufak bıseyde para ver demekten sıkıldım ve onunda yok demesınden ne geek varkı bu asamada 2.cocuga ıstedgım bıseyı bıle alamıcam hele kız olursa artık zaten masalın kıler yenı dıye hıc almaz bıle gerek yok der benımde içimde kalır hersey
bencede kuzular için iyi olacak 2 yıl sonra devam..inş. cnm rabbim nasip ederse niyetimiz öyle. hem zeynep hem ömer için çok ii olur.
aynen katılıyorum.aynen guldencım suand abıle masala ıstedgım gbı hersey alamıyorum bısey alcam desem para yok dıyor sınırım bozuluyor dıyorum ya kaş aldırcam dıyorum 5tl bıle ona muhtacım yanı çalısan olmayı maddı acıdan ozgurluk ıcın ıstıyorum aslında
cunku sureklı en ufak bıseyde para ver demekten sıkıldım ve onunda yok demesınden ne geek varkı bu asamada 2.cocuga ıstedgım bıseyı bıle alamıcam hele kız olursa artık zaten masalın kıler yenı dıye hıc almaz bıle gerek yok der benımde içimde kalır hersey
yok cnm müdürlük çok zorSuper boyle gıderse mudurde olursun sen ılerde:)
tabi canım en azından tanıdık olsa gezersin anlamazsın hep ev hep ev sıkılırsın bencede bakalımaaynen güldenim sıkılma ihtimalim çok yüksek. bi de memlekette de değilim maaş da yok ki gezeyim ha ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?