2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu arada Sagolun kizlar esimin gidis gelis zor olacak ama napalım artik idare edecez. Ders donemi bi sene kadar sürecek zaten. Bi de 2 saat cok uzak da değil. Bi gece orada kalacak. Inşallah hayırlısiyla atlatiriz

Biz parka gittik geldik. Hava cok güzel burada park sezonunu açtık böylece:) bundan sonra güzel olur hep inşallah

Ankara cok soguk.ruzgarli ayy park falan unuttuk.biz :)

Ay nasil alistin eve katre banada formul soyle ben.cok bunaldim
ama sanrim esimin davranislarindan.oldu buda kendimi hicbisey yapmio ise yaramio gbi hissedirum
surekli para istiom ondan oda yok yada gerek.yok.alma napcan.onu falam dediginden bunaldim ozgurluk istiommmm 5tl.burda kas alidrmak inanki onun.bile parasini istiom bosver napcan.evdesin dior ben.yazin kapandim kislik kiyafetim yok bisey alcak.oluom napcan.evdesin dior ayy evde olunca biseye yaramiom bisey isteme hakkim yokmus gbi hissettirio bana

Buay son taksiti oducek bakalim iannki mahvetcem.onu bosver dedigi herseyi(cunku lazim) aldircam madem calistirmio e taksidide bitior mahvetem.
Onu cok sinirim bozuk napim

katre hakkınızda hayırlısı bizde park sezenonunu açtık niloşuda annanesi parka götürmüş bugün çok eylenmiş sıpa.
ayşegül aynen sende eşnle açık açık konuş madem çalışmamı istemiyosun ozaman ona gerek yok buna gerek yok deyip durma bunalıma giriyorumde.
haklısın çünkü benim bi arkadaşımvar gerçekten bi ara depresyona girmişti bir ara..

Bencede calistirmiyo madem al intikamini dermisim:)) ben de her istedigimi alamıyorum tabi canim. Bazen calisiyor olsaydim keşke dedigim oluyor. Ama şöyle düşünüyorum calisiyor olsan da alamiycaksin ki insanin istegi hic bitmez birini alsa su da olsaydi der. Çalışanlara soralım her istediginizi hemen alabiliyor musunuz hanımlar:) böyle düşünüyorum ben. Evdeyim cocugumun yaninda sabah geç kalkiyoruz beraberce. Istedigimiz zaman yatiyoruz yorulmuyorum. Bunlara alıştım ben birakmak zor geliyor:)

Guldencim cocuklarda sıkıldı kistan isinsin artik havalar atalim kendimizi disarilara:) berrayi da zor soktum apartmana parktan cikasi gelmedi kuzumun

katrecim haklısın her isteyimizi alamıyoruz tabi hemen ama daha bir rahat oluyosun oda kesin cnm...
dedimya bende sizingibi çocuğumla vakit geçiremiyorum buda benim içinde .
yani az öncede dedim artılar ve eksileri var her iki durumunda..

aynen katrecim bu tamamen durumla alakalı bi de kişinin kendi tutumuyla. yani ailenin geliri iyidir çalışmasa da her dediğini alır. bazıları çalışsa da borç içine girio alamıo. ya da eşlerin pintiliği tutuo çalışsada aldırmıo. yani mesela benim eşim elinde varsa hiç bişeyi esirgemez hep al modunda olur sağolsun. ama cevremde durumu bizden çok çok ii olan var allah daha çok versin. ama nerden kıssak diye düşünüolar hala. yani demem o ki kişiyle alakalı tamamen. o nedenle çalışan alıo istediğini çalışan alamıo diye ayıramam ben şahsen.

buarada benim kızımı da bugün dedesi parka indirmiş. sonra da benm arkadaşım kızıyla beraber annemleri ziyarete gelmiş sağolsun. onunda bizimkilerden 1 yaş filan büyük kızı var yaren. onunla oynamışlar. ikisi de ayrılırken ağlamış. bizimki tutturmuş yaren de gelsin bizde kalsın diye. bugün kızımın günü olmuş hem park hem arkadaş oh. uyuyor şimdi kuzum

ohhh ben o kuzuyum yerimmmmm ama..
bu arada cumartesi misafirimvar kahvaltıya.. deyişik birşey söyleyin bana..

aaa pazar da benim var sanırım. kv ler gelio ya eşimin ailesini toplayım kahvaltıda diyorum. abisi ablası falan filan işte ailecek. varsa bana da söyleyin. eşim pizza yap dio hani ekmek dilimleriyle olan. yanına da yumurta salatası mı yapsam diyorum. buarada ben o ekmeklerin biraz daha kolayına kaçıyorum güldenim. iki yumurta süt tuz filan çırpıorum. çok az da un atıyorum onunlada çırpıp ekmekleri bu karışıma hemencik batırıp çıkarıyorum. üztüne malum işte kaşar sucuk zeytin filan. ama değişik bişey olursa o da olur

canım çalışınca da her istediğini alamıyorsun ki
gelirine göre giderin oluyor
kendime alacağıma çocuğuma harcarım dediğin için
kendinden kısıyorsun
ben de uzun bir süredir kuaföre kaş aldırmaya gitmiyorum.evde kendim alıyorum.ayak tırnaklarım battığı için sürekli pedikür yaptırmam lazım ama 5 aydır ona da gitmiyorum mesela. çünkü oraya harcayacağım parayı bi ihtiyacıma harcarım diyorum.evde kendim halletmeye çalışıyorum
zaten araba taksiti,defnenin kreşi, yol parası vs derken param kalmıyor ki
bence sen evden sıkıldın ve işe gitmek sana iyi geleceği için çalışmak istiyorsun. ama eşin de senin çalışmanı istemiyor.inşallah allah hakkında hayırlısını verir
ay kuzum kıyamam ya

ohhh ben o kuzuyum yerimmmmm ama..
bu arada cumartesi misafirimvar kahvaltıya.. deyişik birşey söyleyin bana..
canım bayat ekmeklerini dilim dilim doğra
sonra krep hamuru kıvamında süt un yumurta ve tuz dan oluşan karışıma iki tarafını batırıp kızart

yarın kaynımın yemin töreni var
bu akşam kaynana gidecek
akşam onu otogara bırakacağım.kp gitmiyor
salı günü kv ye para verdim kaynıma yün içlik alması için.dün 3 tane yün içlik almış
kıyamıyorum ben yine yapıyorum ya. bu huyumdan nefret ediyorum.eşime de annenin biletini al dedim

aaa onu deneye bilirim kızlar ..
yaseminim yumurta salatası dediğin nasıl oluyor cnm anlamadım..
bende unuttum kız nasıldı neyse tarif defteri sağolsun:)
cnm yumurtaları haşlıyorsun küçük küçük doğruyorsun ne kadar küçük dersen patates salatasına patates doğradığını düşün. onun kadar. yeşil soğanı ince ince doğruyorsun. sonra pulbiber tuz ekleyip karıştırıyorsun. üzerine zeytinyağı gezdir ama elini korkak alıştırma biraz bol olsun he he:) buna limon oyan da var ben koymuyorum . lezzetli oluo cnm hemde besleyici

fundacım buarada bende kendi kaşımı kendim alıyorum cnm:) bişeylerden kısıp bişeylere verioyoruz bi şekilde dengeliyoruz işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…