- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.261
peki matdiyatım iyi olsa çalışırmıyım aslaaaaaaaaa:Evet guldencim haklisin mutlaka daha rahat olunur. Arti ve eksiler var dedigin gibi her ikisinin de
ohhh ben o kuzuyum yerimmmmm ama..buarada benim kızımı da bugün dedesi parka indirmiş. sonra da benm arkadaşım kızıyla beraber annemleri ziyarete gelmiş sağolsun. onunda bizimkilerden 1 yaş filan büyük kızı var yaren. onunla oynamışlar. ikisi de ayrılırken ağlamış. bizimki tutturmuş yaren de gelsin bizde kalsın diye. bugün kızımın günü olmuş hem park hem arkadaş oh. uyuyor şimdi kuzum
canım çalışınca da her istediğini alamıyorsun kiBencede calistirmiyo madem al intikamini dermisim:)) ben de her istedigimi alamıyorum tabi canim. Bazen calisiyor olsaydim keşke dedigim oluyor. Ama şöyle düşünüyorum calisiyor olsan da alamiycaksin ki insanin istegi hic bitmez birini alsa su da olsaydi der. Çalışanlara soralım her istediginizi hemen alabiliyor musunuz hanımlar:) böyle düşünüyorum ben. Evdeyim cocugumun yaninda sabah geç kalkiyoruz beraberce. Istedigimiz zaman yatiyoruz yorulmuyorum. Bunlara alıştım ben birakmak zor geliyor:)
ay kuzum kıyamam yabuarada benim kızımı da bugün dedesi parka indirmiş. sonra da benm arkadaşım kızıyla beraber annemleri ziyarete gelmiş sağolsun. onunda bizimkilerden 1 yaş filan büyük kızı var yaren. onunla oynamışlar. ikisi de ayrılırken ağlamış. bizimki tutturmuş yaren de gelsin bizde kalsın diye. bugün kızımın günü olmuş hem park hem arkadaş oh. uyuyor şimdi kuzum
canım bayat ekmeklerini dilim dilim doğraohhh ben o kuzuyum yerimmmmm ama..
bu arada cumartesi misafirimvar kahvaltıya.. deyişik birşey söyleyin bana..
bende unuttum kız nasıldı neyse tarif defteri sağolsun:)aaa onu deneye bilirim kızlar ..
yaseminim yumurta salatası dediğin nasıl oluyor cnm anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?