- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.281
aynen cnm kısmadan olmaz kifundacım buarada bende kendi kaşımı kendim alıyorum cnm:) bişeylerden kısıp bişeylere verioyoruz bi şekilde dengeliyoruz işte:)
amiiiinnnnayşegül cnm haklısın bunalmakta. evde olmak da sıkıo insanı çalışmaktta. herşeyin artısı eksisi var. insanoğlu işte.rabbim sağlık versin hepimize inş.
evet canım bende cok sevmıstım onu masalda cok sevmıstı hatta dedıgım bazlamadan pratık pızzada muthıs cay demlenırken oluverır hemncık :)evet nurayın otarifide çok güzeldiya ayyy canımda istedi şimdi he he he dur bakayım ben ona olmazsa akşama yapayım he hehe:
amınnnn amınnn canım dur kafaya koydum evımı sevıcem kocamın da basının etını yıcem önumuzdeki ayy :)ayşegül cnm haklısın bunalmakta. evde olmak da sıkıo insanı çalışmaktta. herşeyin artısı eksisi var. insanoğlu işte.rabbim sağlık versin hepimize inş.
aynen canım onları dusununce bız cok luks yasıyoruz tabıkı allhım o duruma dusurmesın evımızın onunde surıyelıler var allhım ıclerım parcalanıyor onları gorunce kucucuk bebegı ıle o soguklardan berı hep sokakta dılenıyorlar bende kaş aldırmaktan bahsedıyorum ınsan boyle dusununce utanıyor kendındenaynen cnm kısmadan olmaz ki
idare edeceğiz
aslında düşününce acayip lüks içinde yaşıyoruz
düşünsenize afrikada insanlar yemeye ekmek,içmeye su bulamıyorlar
ülkemizde insanlar giyecek kıyafet bulamıyorlar
botu ayakkabısı olmayanlar var
halimize şükretmeliyiz
ayşegül cnm 1 ay daha sık dişini sonra kendini alışverişe verirsin
amiiiinnnn
ha ha ha ha ayşegül adamı fazla bunaltma kız aman git işe başla demesin sonra he heh eh e: yavaş yavaş bunalt şekerimmm:amınnnn amınnn canım dur kafaya koydum evımı sevıcem kocamın da basının etını yıcem önumuzdeki ayy :)
canım benim helal olsun sen de hakkını helal etkızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum yarın yazamam muhtemelen merak etmeyin sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin
helala olsun canım o nasıl laf yaa allhım sıfa versın cabucak atlat gülerek bıze yaz ayy hıc korkmama gerek yokmus de beklıyoruz habereıııkızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum yarın yazamam muhtemelen merak etmeyin sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin
Helal olsun cnm ins hersey yolunda gider dualarimiz seninlekızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum yarın yazamam muhtemelen merak etmeyin sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?