2012 kasım bebekleri büyüyor..

tamamen haklısın yasemın benımde bı tanıdgım cıft var ayneen ıkısde calısıyor ama acayıp kısıyorlar herseyden nerdeyse yemıycekler :)
bı tanıdgım var kadın calısmıyor ama acayıp harcıyorlar gezıyorlar genelde dısarda yemekteler cocuklarına hep marka esya kıyafetler falan hep kredı kartından tabi asla yetmez kı maası tek adaamın:)
ama bızde ıse tam orta yolluyuz esım varken hep verır saolsun ama gercekten yoktu yanı bısey desem hep yok dedı oyuzden calıssam rahatlasam ıstedım
ama bıtıyor nasılsa borcumuz allha sukur rahatlıcaz bende katrenın dedıgı gbı motıve edıcem kendımı gec kalkıyoruz ıstedgımızı yıyıp ıcıyoruz ıstedıkmı doya doya sarılıyoruz dıcem artık alışcam eve zaten havalar ısınsa rahatlarım hep gezerız kızımla da kış eve kapanmakda bunalttı sanırım

ben nurayın tarıfı yapmıstım hamaratlada vardı kahvaltda cok pratık ve lezzetlı
hanı tavada patates dıye nasıl dı tam hatırlamıom ama tadı harıkaydı

bıde hazır bazlamalar varya onların ustune teryag sur salcadan sos yap sucuk zeytın bıber kaşar rendele fırına sür 5 dakka da pişiyor hazır kolay pizza :)

ayşegül cnm haklısın bunalmakta. evde olmak da sıkıo insanı çalışmaktta. herşeyin artısı eksisi var. insanoğlu işte.rabbim sağlık versin hepimize inş.

fundacım buarada bende kendi kaşımı kendim alıyorum cnm:) bişeylerden kısıp bişeylere verioyoruz bi şekilde dengeliyoruz işte:)
aynen cnm kısmadan olmaz ki
idare edeceğiz
aslında düşününce acayip lüks içinde yaşıyoruz
düşünsenize afrikada insanlar yemeye ekmek,içmeye su bulamıyorlar
ülkemizde insanlar giyecek kıyafet bulamıyorlar
botu ayakkabısı olmayanlar var
halimize şükretmeliyiz
ayşegül cnm 1 ay daha sık dişini sonra kendini alışverişe verirsin

ayşegül cnm haklısın bunalmakta. evde olmak da sıkıo insanı çalışmaktta. herşeyin artısı eksisi var. insanoğlu işte.rabbim sağlık versin hepimize inş.
amiiiinnnn

aynen canım onları dusununce bız cok luks yasıyoruz tabıkı allhım o duruma dusurmesın evımızın onunde surıyelıler var allhım ıclerım parcalanıyor onları gorunce kucucuk bebegı ıle o soguklardan berı hep sokakta dılenıyorlar bende kaş aldırmaktan bahsedıyorum ınsan boyle dusununce utanıyor kendınden

kızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum yarın yazamam muhtemelen merak etmeyin sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin

kızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum yarın yazamam muhtemelen merak etmeyin sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım benim helal olsun sen de hakkını helal et
ayrıca hiç kafanı takma bak ameliyatın da çok güzel geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…