- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.301
hoşgeldin cnmKizlar ikinci pasam geliyor nasipse pipisini gosterdi bize hersey yolunda sukur
geçmiş olsun cnm neyin varmış?Gunaydin herkese.dün bir kac gündür devam eden karin agrim oldugu icin amirim aciln dr.ma gonderdi.yarin da gelme zaten gunun var ysvas yavas hazrlan yorma kendini dedi ssaolsun.anlycanz bugun evdeyim meryemi krese yolladm şimdi azcii yatak keyfi yapiyorum birazdan kalkip alisverise cikicam sonra hazırlıklara basliycm
günaydın cnmherkese günaydınnn... sibelcim geçmiş olsun cnm güzelce dinlen çok yorma kendini.
dileeekkk hayırlı olsun cnm gerçekten oğlan senesi sanırım:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
betülll cnm sağlıkla dön evine yavruna inş. dualarımız seninle...
gülden nerdesin sabah mı yoktun kiii ben öğleden sonra gibi düşünmüşüm nedense:)
songül nuray fatma ayşegül funda wavs katre beni nerelerdesiniz kızlar.....
poaça hazırladım :)günaydın fundacım allah kavuştursun desem mi bilemedim:) ne hazırladın o kadar saat kahvaltıya bakim:)
yok cnm günün yarısı geçti bileGunaydın kızlar
Kımsecıkler kalmamıs burda
Dılek cok sevındım hersey yolundaymıs kucuk pasayıda saglıcakla al kucagına cnm
Bu sene erkek senesı galıba katılıyorum yasemın:)
Funda masallah ne kadar erken kalkmıssın bugun aksam olmaz:)
Gunaydın cnmGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Biz ancak kalkip kahvalti yapiyoruz bu saati buluyor iste.
Gecmis olsun sibelcim önemli bisey yoktur inşallah. Bu arada ben senden pirasali börek tarifi istiyorum:)
Dilek hayirli olsun canim sağlıkla al oglusunu kucağına
hayır cnm zararı yok mide eritebiliyorKızlar nıda zeytını cekırdegıyle yıyo ay o kadar dıkkat edıyorum kasla goz arası yutuyo cekırdegı:)
Zararı varmıdır kı?
Hergun yemıyo bıkac gune bır 4, 5 zeytın onunda yarısı cekırdegıyle beraber gıdıyo..
Ay ıyı barı fazla olmadıkca arada olabılır o zaman:)Benicim zeytin cekirdegi midenin erittigi tek cekirdekmis canim hic bi zarari olmaz şifa olsun kuzuma:) mide rahatsizliklarinda yutulmasi tavsiye ediliyor diye duymuştum ben de yutarim arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?