2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin herkese.dün bir kac gündür devam eden karin agrim oldugu icin amirim aciln dr.ma gonderdi.yarin da gelme zaten gunun var ysvas yavas hazrlan yorma kendini dedi ssaolsun.anlycanz bugun evdeyim meryemi krese yolladm şimdi azcii yatak keyfi yapiyorum birazdan kalkip alisverise cikicam sonra hazırlıklara basliycm

herkese günaydınnn... sibelcim geçmiş olsun cnm güzelce dinlen çok yorma kendini.
dileeekkk hayırlı olsun cnm gerçekten oğlan senesi sanırım:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
betülll cnm sağlıkla dön evine yavruna inş. dualarımız seninle...
gülden nerdesin sabah mı yoktun kiii ben öğleden sonra gibi düşünmüşüm nedense:)
songül nuray fatma ayşegül funda wavs katre beni nerelerdesiniz kızlar.....

Kizlar ikinci pasam geliyor nasipse pipisini gosterdi bize hersey yolunda sukur
hoşgeldin cnm
sağlıcakla alırsın inşallah kucağına paşayı

geçmiş olsun cnm neyin varmış?
neden karnın ağrıyor ki

günaydın cnm

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
dün akşam kv yi ankaraya yolcu ettik

cebine harçlığını koydum
otobüse bıraktık

bu haftasonu yok
sabah 4,5 ta kalktım(akşam defneyle birlikte ben de uyumuşum)
güzelce kahvaltı hazırladım
saat 6 da eşimi kaldırdım.kahvaltımızı yaptık
sonra defneyi uyandırdım
defneyi hazırladım, ben hazırlandım
8 de evden çıktık

günaydın fundacım allah kavuştursun desem mi bilemedim:) ne hazırladın o kadar saat kahvaltıya bakim:)

Gunaydın kızlar
Kımsecıkler kalmamıs burda
Dılek cok sevındım hersey yolundaymıs kucuk pasayıda saglıcakla al kucagına cnm
Bu sene erkek senesı galıba katılıyorum yasemın:)
Funda masallah ne kadar erken kalkmıssın bugun aksam olmaz:)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

Biz ancak kalkip kahvalti yapiyoruz bu saati buluyor iste.

Gecmis olsun sibelcim önemli bisey yoktur inşallah. Bu arada ben senden pirasali börek tarifi istiyorum:)

Dilek hayirli olsun canim sağlıkla al oglusunu kucağına

Kızlar nıda zeytını cekırdegıyle yıyo ay o kadar dıkkat edıyorum kasla goz arası yutuyo cekırdegı:)
Zararı varmıdır kı?
Hergun yemıyo bıkac gune bır 4, 5 zeytın onunda yarısı cekırdegıyle beraber gıdıyo..

Benicim zeytin cekirdegi midenin erittigi tek cekirdekmis canim hic bi zarari olmaz şifa olsun kuzuma:) mide rahatsizliklarinda yutulmasi tavsiye ediliyor diye duymuştum ben de yutarim arada

yok cnm günün yarısı geçti bile
ben normalde çok uyuyamıyorum ama dr (psikiyatr) bi ilaç verdi acayip uyutoyor(ve kilo aldırıyor)
hatta çarşamba gece defne ağlamış yanıma almışım ama ben hatırlamıyorum
eşim anlattı. eşim almak için kalkmış defne eşime gitmemiş ben kalkmış almışım. ama ben hatırlamıyorum.
dün gece almadan yattım ama ona rağmen baya uyumuşum.

Gunaydın cnm
Bende nıdaya yaptırdım ama kendım daha yapmadım sabahları bısey yemek gelmıyo ıcımden..

hayır cnm zararı yok mide eritebiliyor
hatta bazı din bilginleri günde 1 tane yutmak gerektiğini söylüyor
bir de hemoroide iyi geliyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…