2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm uykunu alıyosun o zaman ne guzel:)
Ben 7.45 de kalkıyorum ama yetmıyor

ooo kimler gelmiş efendim hoşgeldiniz kızlar... beni cnm bişey olmaz allahın izniyle. afiyet olsun kuzuma. katre cnm ben evde olsam da o saati bulmaz kahvaltı mümkün değil. ailecek erkenciyiz biz. ben kalkmasam eşim hazırlar kahvaltıyı 8 buçukta en geç:) alışkanlıklar... berra akşam kaçta yatıo cnm... biz dokuz buçuk gibi uyuyoruz en geç sekizde de uyanıyoruz. çok nadir sekizi geçtiği:)

dilek akşam sağolsun ayşegül haber verdi çok sevindim cnmhayırlısyla gelsin paşa bencede bu sene erkek senesi.
katre.afiyet olsun şşekerim.
sibelcim çok geçmiş olsun aman dikkat diyeyim cnm..
yaseminim ne haber bakyim. annenler buakşammı gidiyorlar cnm.
funda ay uykusuzluk zor kız hayyatta kalkmam 4 buçukta helal olsun vallaha kv için sevindim...
rahat bir hafta sonu olsun he heh e:
benicim ay sorma nilde öyle yapıyodu bende bilmiyodum bak zararlı olmadığını kabız yapar diye bende kendim çıkarıp öyle vermeye başladım ozamanda yemiyo sıpa.. he he:

günaydın cnm sana da hayırlı cumalar
valla bravo cnm biz de defneyle bu saate kadar hayatta uyumayız
en geç 9 da ayaktayız

Ins duzene gırer yakında uyuyamamakta fena

Gulden gelmıs
inşallah cnm
uykusuz olunca insanın sinirleri de bi hoş oluyor.hemen herşeye parlıyor insan

Ben kactım kızlar ısler benı bekler
Saat 5 te nıdanın asısı var hepatıt A
Sonra arkadasa davetlıyız eltımler falan oraya gıdıcez yarın ablamlar gelebılır onun ıcın evı bı toparlayıp bıde pasta yapıcam cıkmadan..
Opuldunuz guzel hafta sonları sımdıden....
Betulden haber alan yazsın lutfen bı gozumde burda olucak...

Günaydın kizlar hayırlı cumalar
beni elifte yütuyor bu aralar sabah da iki tane yuttu yutma diyorum ama bu aralar herseye karşı çıktığı için yutcam diyor zararı yokmuş sevindim bende
Güldencim hallettin mi işini peki anlat bakalım
yasemincim ay bizde sekiz dedimi kalkardik bu aralar dokuzu buluyor elifin kalkması ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam masallah diyim
fundacim valla bende hayatta o satte kalkamam sen biraz mukemmeliyetcisin galiba çıtayı yukseltiyorsun esin senden hep daha iyisini bekliyor bence arada yapma kıymet bilinsin
dilekcim çok sevindim hayırlı olsun ikinci pasan geliyor
sibelcim çok yorma kendini canim kolay gelsin sana
betulcum hayırlı haberler le gel inş dualarimiz seninle
kızlar sabah elif beni Şikayet etti babasina baba annem bana kızdı diye şok oldum ya artık şikayetler basladi

nurayım tünaydın çok iyi geçti cnm.
çok güzel şeyler söyledi nille ilgili içim rahatladı..

Yasemincim berra 12 den once pek uyumuyor dun de 1 e dogru uyudu. Sabah da 9 10 arasi uyaniyoruz öyle olunca. Kalkinca yemiyo hic bisey o yüzden oyalaniyorum biraz acikmasini bekliyorum. En güzeli sizinki canim ama biz tutturamadik o düzeni. Gündüz 1 saat bile uyusa 12 yi bekliyor.

oo gülden hanımlarda gelmiş. nasıl geçti cnm.
nuray sende niye kızıon beniim akıllı kuzuma. yesin onu yteyzesi maşallah...
katre cnm o saatte yatarsa ancak kalkar haklısın. o da öyle bir düzen kurmuş annesi o da oun düzeni:)

öğle arası gittm kek kalıbı aldım... benimkiler kilitliydi bu klasiklerden. kilitlileri sevemedim ben yaaa... bide sodalı kek yedim çok beğendim geçen gün. tarifini aldım deniycem bakalım. beğenirsem yazarım size de.

evet cnm biraz öyleyim ama değiştiremiyorum ki kendimi
valla temizlik konusunda çok süper değilim en kötü tarafım bu
mesela 1 ayı geçti ben cam silmeyeli
eşim de aşırı titiz biri
o yüzden çok eleştiriyor beni.eşim istiyor ki ben elimde bezle dolanayım sürekli ama olmuyor işte

cnm kilitlilerie ben de sevmiyorum
güle güle kullan kek kalıbını
valla tarif yerine direkt pişirip bizi çağırsan daha güzel olur :)

ben de öğle arasında allık,ruj ve far aldım.

merhabalarrr kızımı uyudu bende geldımm aranıza yasemın bende mayalı pohaca yaparken kke yaparken maden suyu kullnırım hem daha yumusak pofuduk oluyor hemde cok guzel kabarıyor

hoş buldum yaseminim çok güzel geçti cnm içime sindi nilde çabuk adakte olacak gibi hemen oranın müdürüyle dolaştı sınıflara girmiş süperdi yani..

ovv osaatte uyursa normal 9/10da kalkması
ama masal sabh 9da kalkar aksam 9da yatar delıksız uyur ki gundz 1,30da uyur 2 saat kadar :)
gecen kayak merkezıne gıttık gundz uyumadı ama aksam ustu 5de uyudu kaldı sabah 9a kadar deliksız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…