- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.321
tesekkurler bılmıyordum ben:)hayır cnm zararı yok mide eritebiliyor
hatta bazı din bilginleri günde 1 tane yutmak gerektiğini söylüyor
bir de hemoroide iyi geliyormuş diye duymuştum
Cnm uykunu alıyosun o zaman ne guzel:)yok cnm günün yarısı geçti bile
ben normalde çok uyuyamıyorum ama dr (psikiyatr) bi ilaç verdi acayip uyutoyor(ve kilo aldırıyor)
hatta çarşamba gece defne ağlamış yanıma almışım ama ben hatırlamıyorum
eşim anlattı. eşim almak için kalkmış defne eşime gitmemiş ben kalkmış almışım. ama ben hatırlamıyorum.
dün gece almadan yattım ama ona rağmen baya uyumuşum.
cnm ben uykumu alamıyorum ama psikolojik olarak uyuyamıyorumCnm uykunu alıyosun o zaman ne guzel:)
Ben 7.45 de kalkıyorum ama yetmıyor
Ins duzene gırer yakında uyuyamamakta fenacnm ben uykumu alamıyorum ama psikolojik olarak uyuyamıyorum
günaydın cnm sana da hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Biz ancak kalkip kahvalti yapiyoruz bu saati buluyor iste.
Gecmis olsun sibelcim önemli bisey yoktur inşallah. Bu arada ben senden pirasali börek tarifi istiyorum:)
Dilek hayirli olsun canim sağlıkla al oglusunu kucağına
inşallah cnmIns duzene gırer yakında uyuyamamakta fena
Gulden gelmıs
nurayım tünaydın çok iyi geçti cnm.Günaydın kizlar hayırlı cumalar
beni elifte yütuyor bu aralar sabah da iki tane yuttu yutma diyorum ama bu aralar herseye karşı çıktığı için yutcam diyor zararı yokmuş sevindim bende
Güldencim hallettin mi işini peki anlat bakalım
yasemincim ay bizde sekiz dedimi kalkardik bu aralar dokuzu buluyor elifin kalkması ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam masallah diyim
fundacim valla bende hayatta o satte kalkamam sen biraz mukemmeliyetcisin galiba çıtayı yukseltiyorsun esin senden hep daha iyisini bekliyor bence arada yapma kıymet bilinsin
dilekcim çok sevindim hayırlı olsun ikinci pasan geliyor
sibelcim çok yorma kendini canim kolay gelsin sana
betulcum hayırlı haberler le gel inş dualarimiz seninle
kızlar sabah elif beni Şikayet etti babasina baba annem bana kızdı diye şok oldum ya artık şikayetler basladi
evet cnm biraz öyleyim ama değiştiremiyorum ki kendimiGünaydın kizlar hayırlı cumalar
beni elifte yütuyor bu aralar sabah da iki tane yuttu yutma diyorum ama bu aralar herseye karşı çıktığı için yutcam diyor zararı yokmuş sevindim bende
Güldencim hallettin mi işini peki anlat bakalım
yasemincim ay bizde sekiz dedimi kalkardik bu aralar dokuzu buluyor elifin kalkması ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam masallah diyim
fundacim valla bende hayatta o satte kalkamam sen biraz mukemmeliyetcisin galiba çıtayı yukseltiyorsun esin senden hep daha iyisini bekliyor bence arada yapma kıymet bilinsin
dilekcim çok sevindim hayırlı olsun ikinci pasan geliyor
sibelcim çok yorma kendini canim kolay gelsin sana
betulcum hayırlı haberler le gel inş dualarimiz seninle
kızlar sabah elif beni Şikayet etti babasina baba annem bana kızdı diye şok oldum ya artık şikayetler basladi
cnm kilitlilerie ben de sevmiyorumöğle arası gittm kek kalıbı aldım... benimkiler kilitliydi bu klasiklerden. kilitlileri sevemedim ben yaaa... bide sodalı kek yedim çok beğendim geçen gün. tarifini aldım deniycem bakalım. beğenirsem yazarım size de.
ovv osaatte uyursa normal 9/10da kalkmasıYasemincim berra 12 den once pek uyumuyor dun de 1 e dogru uyudu. Sabah da 9 10 arasi uyaniyoruz öyle olunca. Kalkinca yemiyo hic bisey o yüzden oyalaniyorum biraz acikmasini bekliyorum. En güzeli sizinki canim ama biz tutturamadik o düzeni. Gündüz 1 saat bile uyusa 12 yi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?