- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.341
ayy ıcıne sınmesı onemlı aklında soru ısaretlerı kalmaısn yeterki neguzel ayy masalda cok ıstıyor okul okul dıyehoş buldum yaseminim çok güzel geçti cnm içime sindi nilde çabuk adakte olacak gibi hemen oranın müdürüyle dolaştı sınıflara girmiş süperdi yani..
hımm canım aklıma geldı toz soda var ondan mı ıcılen sodamı maden suyu falanmıöğle arası gittm kek kalıbı aldım... benimkiler kilitliydi bu klasiklerden. kilitlileri sevemedim ben yaaa... bide sodalı kek yedim çok beğendim geçen gün. tarifini aldım deniycem bakalım. beğenirsem yazarım size de.
Oyy kiyamam kuzuma ya üzüldüm canim. Gecmis olsun inşallah ilerlemeden atlatirpufff çok cnm sıkıldı gece zeynebimin ateşi vardı anne dudağıyla 38 filan en fazla. çok olmadığı için ölçmedim huzursuzlanmasın diye sürekli kendim kontrol ettim. sabahta aynıydı ama ölçtürmedi sıpam. öğleye kadar kaç kez aradım bilmiyorum annem ii deyip durdu. biraz önce aradım kustu dedi. sütü içmiş kusmuş. üşüttü belliki. inş. ilerlemez bununla kalır. zeynep öyle hemen kusmaz demek ki baya üşüttü. cnm sıkıldı haliyle. şimdi uyuyomuş ii kalkar inş.
nasıl daha mı fazla uyuyor gunduz peki kacta ogle uykusu meselaGuldencim icine sinmesine sevindim canim
Ayşegülcüm maşallah diyim berranin tek iyi olan şeyi uykusu:) gündüz 2 saat uyusa biraz daha duzene girer belki zamanla ama bize 2 saat yetmiyo:)
aynen olabılır canım seneye nasılsa borcumuz olmıcak daha rahat luruz haftada 2/3 gun yarım gun gondersem olabılır cok malıyetlı olmaz masalda eglenırevet ayşegülcüm sindi cnm bu arada sende masal için seneye oyun saatleri olan kıreşlere götüre bilirsin 1 2 saat falan deyişiklik olur.
yasemim offf geçmiş olsun tatlım o anne dudaklarına pek güvenme bazen yanılıyo onlar sen farkettiğinde ölç derim benn:
katrem sağol tatlım. inş iyi olur bizim için..
cnm sen nereye gittin ki?ben kaçırmışımhoş buldum yaseminim çok güzel geçti cnm içime sindi nilde çabuk adakte olacak gibi hemen oranın müdürüyle dolaştı sınıflara girmiş süperdi yani..
sibel bence kendini yorma fazla ay bukadarda kasmayahu sen iki canlısın yani onuda anlamayacaklarsa artık..Canlar slm.gecmis olsun dileklernz icin sagolun.karin agrim var on gun kadar iki gundur artmisti ozellikle yuruyunce cok artartiyo.dun gittim idrar yolu enf var muhtemln tahlil verelim dedi.vdedi.verdik sonuçlar temiz cikmis enf yokmus bu durumda neden agrim var bibilmiyorum.beslenmemi begenmemis dr(bol su ic bol istrahat et dedi.de o istrahat isi hiic yokk kii...oyle iste...bende gun icin imam sarigi pastami yaptım. Yoruldum oturuyorum simdi temzlge basliycam birabirazdan.esimi bekledim ama gelmedi henuz ve gec gelicrk sanirim sinir oldum
geçmiş olsun cnmpufff çok cnm sıkıldı gece zeynebimin ateşi vardı anne dudağıyla 38 filan en fazla. çok olmadığı için ölçmedim huzursuzlanmasın diye sürekli kendim kontrol ettim. sabahta aynıydı ama ölçtürmedi sıpam. öğleye kadar kaç kez aradım bilmiyorum annem ii deyip durdu. biraz önce aradım kustu dedi. sütü içmiş kusmuş. üşüttü belliki. inş. ilerlemez bununla kalır. zeynep öyle hemen kusmaz demek ki baya üşüttü. cnm sıkıldı haliyle. şimdi uyuyomuş ii kalkar inş.
iyi geçmesine sevindim cnmfundam nilin okuluna pedegokla görüşmeye gittim ondan yoktum güzel geçti içime yattı şükür..
saol yaseminim ayyy içim çok kötü oldu ya kıyamam kuzuma akıllı bıdığım benim..güldennn cnm niloşumun da kreş işi içine sinmiş hayırlı uğurlu olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?