2012 kasım bebekleri büyüyor..

bız pazara gıttık mamalar aldık sonra parkada gıttık ayy bgun azıcık gunes vardı ama ruzgarlıydı yınede özlemıs parkı kuzucum anne hava ısınsın yıne gelelım dıyor :)

oyy maşallah kuzum beniıiim. içim ciz etti. Yavrum benim ya.
Şimdi nasıl oldu kuzum

sağol güldencim inş. yarın benim annemler gidio sabah eşiminnkiler gelio akşam:) inş çabuk alışır kuzum kötü denk geldi hastalık... buarada ben kaçar herkese ii haftasonları öpüldünüz
allah kavustursun annen ile canım

günaydın kızlarrr oda neeee hiç geçmiş yok ama olmazki böyle yaaaa:
fundam saçlarını güle güle kullan cnm.
yaseminim zeynebim nasıl oldu,
sibel nasıl geçti misafirler anlat bakalım,
betülüm nasıl oldun ay yazdım sana akşam ama inan hafta içi yoğunluktan çıkmış aklımdan.

bu arada benim hafta sonum çok yoğundu cuma akşam evi toparladım eşim sağolsun geçen hafta raporlu olduğu için temizlik yapmış ben ortalığı toparladım banyoyu temizledim kadayif tatlısı yaptım ve cumartesi sabah kavaltıya misafirim vardı sonra günboyuda oturduk tatlım zatenvardı makarna salatası yatpım ve hamur kızartık akşam üzeri gittiler onlar gitti isten bir arkadaşım aradı evdeysen sana gelicem diye tamam dedim hemen yine ortalığı toparlayıp onu ağırladım bir arkadaşımız daha vardı onuda çağırdık 12ye kadar oturduk.
dünde yine biraz temizlikve o bitmeyen ütü nille parka falan gittik derken işte böyle yoğundum yani arkadaşlar ay ne yazdım beeeeeeee:

herkese günaydınnn. bana pek güzel bi başlangıç olmadı bugün. kuzum cumaan beri hasta. cteşi gidip gelince ctesi acile gittik . tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotik başladık. acaip mızmız huysuz. hiçi kucağımdan inmediği için belm bacağım mahvoldu. tabi onun ateşlenip ateşlenip durması beni herşeyden fazla yordu. dün ateşi biraz daha iyiydi akşam. sanırım antibiyotik işe yaramaya başladı. benim bugün merkeze geçme durumum olduğu içi izin alamadım bu da daha çok üzdü. neyse ki eşim izin aldı o yanında. kv ye laışkın değil kuzum. sabah sen gitme anne herkes gitsin dedi kuzum ne dediysem ikna edemedim ama yine de işe geldim . tabi gelene kadar ağladım. ve ilk kez samsundan nefret ettim. çünkü ben onu hiç böyle bırakmak zorunda kalmamıştım acaip moralim bozuk.inş. sizler iyiysinizdir.

günaydın cnm oyyy çok geçmiş olsun kıyamam kuzumaya..evetya annaneye alışık tabi kuzum offfff allahım yardımcınız olsun inş biran önce atlatır kuzum..

Gunaydin kizlar
evet betul iyimis bende yazismistim.cok sevindim
funda cok.yakismis dogal duruyor renklerde gule gule kulln
gulden yogun ama guzel bir haftasonu.gecirmissin esinide tebrik esiyirum masallhh temizlik konusunda
yasemin cok.gecmis olsun canim tokatta babanne bakmiyormuydu hic ondanmi alisik degil ben ordada ortak bakiyorlar saniyordum tam hastalik denkgelmis birhaftadaha kalsalardi annenler madem ama neyseki esin izin almis

günaydın ayşegülcüm evet yorucuydu ama eşim sağolsun çok yardımcı oldu bana bu hafta aman nazar deymesin diyeyimmm..

Bizim guzel sakin bir haftasonumuz oldu biyere gitmedik evde bol.bol vakit gecirdik ucumuz cok eglendik babayla oyunlar oynadik:)
Yemekler babamizdandi bize bakti bu haftasonu babamiz cok sevdik bu duumu
ama babamiz bu sabah istanbula ordanda izmire gecicek cuma aksama gekicek gorevi var cumaya kadar babamizi gormicez kuzumla yalniziz sabah esimi ugurlarken.cok.duygulandim ayy hic sevmiyorum vedalari

inş. güldenim yaaa valla cnm çok sıkkın açıkçası... rabbim tüm hastalara şifa versin inş. kuzular hasta olunca hayat duruyor resmen. dün bi de kahvaltıya misafirim vardı malum . fena yoruldum... neyse ki kuzumun ateşi daha iyiydi şükürler olsun. senin de yoğun geçmiş haftasonun niloşum napıo

yok cnm yaa annem bakıodu. zeynep babaannesini çok sever ama başbaşa kalmaya alışkın değil. yani hiç öyle bi gün yalnız kalmadılar. bi de hastalık eklenince hepten ipler koptu. annem gitmeyeyim dedi cnm ama kv ler yoldaydı yani artık yapacak bişey yoktu malesef. kötü denk geldi işte. hayırlısı artık. olmazsa ben rapor filan alırım ya da izin. burda izinde raporda sıkıntı biraz ya neyse

ohh negüzel ayşegülcüm iyi olmuş güzel vakit geçirmişsiniz.
allah kavuştursun bu arada.
yaseminim inş biran önce taparlayacak kuzum cnm merak etme kıyamam..

Kotu tesaduf olmus ama ilaclar ise yarar toparlabir artik sanirim babanneyede alisr ins hemencik asil hastaligi haftasonuna gelnis ya yanindaymissiniz enazindan bgun biraz daha hafif olur ins

inş ayşegülüm yaaa kuzum çok perişan odu ateş mahvedio gerçekten. cuma gününden beri sızıp kalıo ya kanepede filan ateşinden,o bile zoruma gdıo inan . hiç alışmamışım öyle bi yerde uyuyup kalmasına bide ateşten olduğunu bilince neyse buna şükür. siizin hsonunuz güzel geçmiş çok sevindim ardından ayrılık kötü olmuş ama kısa süre çok şükür. banka sınavına mı gircen cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…