2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar
Biz iyiyiz çok sukur kahvaltı mızı yaptık dün temizlik ve yemegimi zu yaptığım için bugün rahat rahat oturucaz hiç işimiz yok
yasemincim çok üzüldüm canim Rabbim şifa versin kuzuma az kaldı sizin ayrılık sonra hep berabersiniz inş
Aysegulcum evde babanın olmamasi çok kötü oluyor zaman geçmek bilmiyor Rabbim kavustursun sizi
guldencim ne güzel bol misafirlibi hafta sonu olmuş eşine de alkış
fundacim saçların çok yakismis
Sibel seni rüyamda gördüm ben misafirlerin geleceği gün sana yardıma geldim meryeme baktım sende islerini yaptın ne kadar etkilendiysem üzüldüysem sana artik

Gunaydin nuray masal yapti ama ben daha yemesim birazdan yerim ama brn temizlik yapicam bgun daha erken komsu rahatsiz falan olur diye bekliprum :)

Yasemin haklisin canim onun hali seni cok uzmustur allhim sifa versin ins
canim facede gordum sayfayi sinav varmis daha tarihi belli degilmis onlisans olmak yeterliymis bolum farketmiyormus belki girerim diye sayfayi begensim takip ediyorum zaten bu sinvlarda torpilsiz cok zor da bolum sarti olmayinxa sansini deneyeyim dedim

günaydın nurayım evet eşime alkışşşş.elif ne yapıyor. nasıl gidiyor bakalım..

günaydın nurayım çok sağol cnm benim. sevindim ii olmanıza. kuzuma sabah sana çikola lıyım annecim gelirken diorum ıııh sen gitme dio, kitap alayım diyorum sen gitme dio, tamam yazı tahtası alayım annecim dedim sen gitme anne dio. bi türlü ikna edemedim çok zorladı beni sabah sıpam. şimdi eşim aradı sesini duydum ii gelio maşallah kuzuma. elifim nasıl cnm

çok sevindim cnm inş dahada iyi olur kuzummm

Igunaydin kızlar. Ctesi atlattim sukur.cok yorucuydu.cok fazla fotograf cekemedim.moralim cok bozuk cok zor bir dönemden geciyorz sanirim esimle.ve pek iyi görmüyorum sonumuzu malesef....

Igunaydin kızlar. Ctesi atlattim sukur.cok yorucuydu.cok fazla fotograf cekemedim.moralim cok bozuk cok zor bir dönemden geciyorz sanirim esimle.ve pek iyi görmüyorum sonumuzu malesef....
cnm günaydın hayırdır neler oluyorr. cnm oluyor böyle evlilikte zzaman zaman yok artık olmuyo dediğimiz zamanlar ama mutlaka bir çıkış noktası vardır biraz sabır..

Uzun mesele kızlar konuşmak istemiyorum pek ama ciddi ciddi problemlyiz yanii...o da farkında ve cok rahat bisrkilde boşanmanındn konusabiliyo.bu daha da uzuyor beni dua edin ne olur bi cikis yolu bulayim

Masanda cok sade ama cok gozalici duruyor ve ozenilmis kucuk detaylar var bayildim ellerine saglik ama uzuldum boyle esinle kotu dusunmene bebisiniz var ve bitane daha olucak ins farkli dusunursunuz

Uzun mesele kızlar konuşmak istemiyorum pek ama ciddi ciddi problemlyiz yanii...o da farkında ve cok rahat bisrkilde boşanmanındn konusabiliyo.bu daha da uzuyor beni dua edin ne olur bi cikis yolu bulayim
Canim olayi bilneyince yorum yapamayiz ama ins gonulden diliyorum halledersiniz cok.uzuldum cunku

sibelcim çok güzel hazırlanmışsın cnm. ellerine sağlık şık bi masa olmuş. eşinle sorunlarınızıda çabucak halledersiniz inş. yolda ki miniğin ve meryemin nasibine.

Ben anlamiyorum ki o bnm onu istemedgimi dusunuyo oyle olsa ikinci bebeği niye dusuneyim isteyeyim biliyirsnz onu ben ikna ettim bu bebege...bilmiyorum bilmiyorum hoc bisey bilmiyorum artık

Sizce nasil davranmaliyim bnm de hatam var bu kez gece Özür diledim kac kez gerci kabul etmedi ozrumu amama.sabhta yüzyüze konusamdm onu tpkisiz gorunce sinirlenyorum ise gelince mesajlstik yine ozur diledim.onla bi sıkıntım olmadığını soyledim dertlerimi anlattim kendimce. Su an duramiyorum arasam acmaz biliyorum yazmk istyorum ne yazssam ne desem ya da yazsam mi onu bile bilmiyorum. Beb yazmadan kesinlikle yazmaz o biliyorum

Gunaydın kızlar

Yasemın cok gecmıs olsun kuzucuga

Betul ıyıymıs sevındım ıns agrılarda gıder toparlar bıran once...

Sıbel masan cok sık olmus cnm ellerıne saglık..ayrıca cok tatlı masum bı yuzun var masallah dıyım:)
Durumunuza uzuldum ıns duzelır herneyse sorununuz, ıkıncı cocuk yoldayken bosanma konusmak bu kadar kolay olmasa gerek

Funda cok yakısmıs sacların gule gule kullan:)
Defnede cok tatlı cıkmıs masallah..

Gulden masallah esıne ısbırlıgı yapmıssınız yogunluk varmıs hafta sonu:)

Aysegul allah kavustursun cnm cabucak gecsın sıze bu hafta:)

Nuraycım oh rahatsın bugun elıfe butun zaman:)

Bızde hafta sonu doluyduk ablamlar teyzemler geldıler cok guzel gectı:)
Dunde gezmelerdeydık:)
Bugun yıne temızlık yapıcam 5 cocuk evın altını ustune getırdı:)

funda cnm çok yakışmış cnm saçın güle güle kullan.
sibel cnm sen özrünü dilemişsin kaç kez bence biraz kendini geri çek o da kafasını toplasın. ses çıkarma bi müddet. kendini tutabilirsen tabi. zor bir durum. ama beni nin deiğ gibi sen şu durumdayken boşanma lafı bu kadar kolay gündeme gelmemeli. gerçi konuyu bilmiyoruz. inş. sonu güzel biter.
beni cnm çok sağolasın tatlım atlatırız ve bir daha tekrarlamaz inş. oh seninde haftasonun güzle geçmiş ne güzel sevindim. temizlikte de kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…