- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.381
günaydın nurayım evet eşime alkışşşş.elif ne yapıyor. nasıl gidiyor bakalım..Günaydın kizlar
Biz iyiyiz çok sukur kahvaltı mızı yaptık dün temizlik ve yemegimi zu yaptığım için bugün rahat rahat oturucaz hiç işimiz yok
yasemincim çok üzüldüm canim Rabbim şifa versin kuzuma az kaldı sizin ayrılık sonra hep berabersiniz inş
Aysegulcum evde babanın olmamasi çok kötü oluyor zaman geçmek bilmiyor Rabbim kavustursun sizi
guldencim ne güzel bol misafirlibi hafta sonu olmuş eşine de alkış
fundacim saçların çok yakismis
Sibel seni rüyamda gördüm ben misafirlerin geleceği gün sana yardıma geldim meryeme baktım sende islerini yaptın ne kadar etkilendiysem üzüldüysem sana artik
çok sevindim cnm inş dahada iyi olur kuzummmgünaydın nurayım çok sağol cnm benim. sevindim ii olmanıza. kuzuma sabah sana çikola lıyım annecim gelirken diorum ıııh sen gitme dio, kitap alayım diyorum sen gitme dio, tamam yazı tahtası alayım annecim dedim sen gitme anne dio. bi türlü ikna edemedim çok zorladı beni sabah sıpam. şimdi eşim aradı sesini duydum ii gelio maşallah kuzuma. elifim nasıl cnm
cnm günaydın hayırdır neler oluyorr. cnm oluyor böyle evlilikte zzaman zaman yok artık olmuyo dediğimiz zamanlar ama mutlaka bir çıkış noktası vardır biraz sabır..Igunaydin kızlar. Ctesi atlattim sukur.cok yorucuydu.cok fazla fotograf cekemedim.moralim cok bozuk cok zor bir dönemden geciyorz sanirim esimle.ve pek iyi görmüyorum sonumuzu malesef....
Canim olayi bilneyince yorum yapamayiz ama ins gonulden diliyorum halledersiniz cok.uzuldum cunkuUzun mesele kızlar konuşmak istemiyorum pek ama ciddi ciddi problemlyiz yanii...o da farkında ve cok rahat bisrkilde boşanmanındn konusabiliyo.bu daha da uzuyor beni dua edin ne olur bi cikis yolu bulayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?