- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.401
özür değilde benmce gidince anne sen yanlış anladım sanıyorum falande öyle anlat kendini yorgundum falan anlat bence..Bi de kv arayip dun icin ozur dileyeyim mi sizce.dilemk istyorum ama esimin zoruyla yapmisim gibi dusunsun istemiyorum napayim
wavs cnm sağolasın geçecek inş. bugünde bi akşam olsaydı. görseydim kuzumu içim rahatlıycaktı. öğle arası gittim ona ayaklı yazı tahtası aldım. kendimi suçlu hissettim sanırım onu öyle bıraktığım için sabah
Kvyi aradim agladm durumu anlattim o da agladi sakin ol benlik hicbir sıkıntı yokyok.sen kendini cocuklarini düşün dedi.sonumuzu goremiyorm anne dedim olur mu oyle sey daha jac sene oldu ayri gayri duzen oturtamadnz bunlar ne ki hemn boyle dusunuyorsnz sabir dedi..ajsam detayli konusurz kuzum dedi rahatlatti saolsun...
Ama esim mesaj atmis her ne kadat vicdanma ters gelsede mantigima yerleştirdim.biz diye bir geleck mumkun degil demis.
inş. cnm. tabi anneme daha alışkın zeynep. annem 5 ayından beri zeynebe baktığı için dilinden anlıo. kv m de ii bakar eminim ama dana onunla o kadar birliktelikleri yok. hastayken de başlangıç pek ii olmadı. eşimin kucağından inmeyen kız onun bile yüzüne bakmıo. varsa yoksa anne. e çünkü hasta kuzuö. bi an evvel toprlar inş. alp nasıl cnm parka gitmiş yorulmuştur güzel bi uyku çeker şimdi kuzum inş.Annen gittigi icinde bukadr huzursuzsun canim ama uzulme bak daha iyiymis aksam hediyesinide gorunce sevinir kuzum
inş. cnm. tabi anneme daha alışkın zeynep. annem 5 ayından beri zeynebe baktığı için dilinden anlıo. kv m de ii bakar eminim ama dana onunla o kadar birliktelikleri yok. hastayken de başlangıç pek ii olmadı. eşimin kucağından inmeyen kız onun bile yüzüne bakmıo. varsa yoksa anne. e çünkü hasta kuzuö. bi an evvel toprlar inş. alp nasıl cnm parka gitmiş yorulmuştur güzel bi uyku çeker şimdi kuzum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?