2012 kasım bebekleri büyüyor..

Beni psikolojim bozuldu bi kez daha olmustu boyle gecen yil .o zamanda istemiyosan bitirelim dedi kolayca simdi yine ayni.annesyle ilgili bi olay ben sinirlndim tpki gösterdim hem annesine hem ona kizmstim. Kv de ustune alindi haliyle morali bozuldu esimde ona kizdi.ailesi cok onemliyms.kabul edyorum kac yasinda kadın donucta oyle davranmamaliydim ama kac gunun yorgunlugu herseyle tek basma uğraştım ikramlar temzlik meryem arada onlara yemk hazrla onun bulasklarini yika.pyika.pecetelr virt zirt o kadar yiprandm ki bunu anlayamiyor eşim. ..

Ben sinirlrnince suratınam duser hemn ve birisi kendilignden yardm etmezse sunu yapar misin demem kendim yaparim.yaparim.dun anlatauim.cuma ctesi aksama kadar gun telaşiyla gecti.bnm kendi arkadaslrm olsa umrumda olmaz rahat olurum ama bu gun tamamn esler icin yapilan bi olay..bize gore esimizi degerlndryolar vs o yizden onem verdim gerildim haliyle.neyse ctesi de cok gergindk zaten misafrlern grlmesine bes dk kslmis yardm etmk yok baktım kv yere sofra serms meryeme biseyler yedyedryo.kaldrdim sofrayi hayr dedim hadi gidin artik evden....ctesi srvis faln misafrler gitti ortalugu toparlanmadm gece ikide faln uyudun.m.dun de jahvalti bulask vs bi de kresten meryemin beslenme sirasi bizdeymis bu ay.otuz kişilik tatlı ve tuzlu yaptim.aksam 6da da baska bi faaliyet icin ciktim evden.giderkn yemk yiyolardi.on hucuktaeve geldim ve mutfagin halini görmelisiniz arta kalan yemkleri bile toplamamislar folaba kaldrmamislar...bende ona sinirlndim ,cunku toparlarlar diye beklemistim bikac tabk faln sertce yikadum dolap kapılarını sert actim kapttim.kv üstüne alınmış dogal olarak....bi de koltuklarin örtüsünün serilnesi gerekiyordu sabhtan demstim esime hic umursamadi akssm toplayip geldim attim kanepeye sunlari sersene diye...ona da bozulms beymz annesinin yaninda posta koymuşm afederdnz it gibi davranmisim...oolay bu bunlarn uzerine bu evlilik boyle gitmez dedi bana istemiyorsan yarın gidip konusalm dedi...bende tutamadım kendimi keske hic evlnmeseydim dedim....

cnm sonuçta hamilesin hiçmi yardım etmedi kv . bencede birşey yazma bekle hepsen taviz veren tarafsın öyle anlıyorum ben konuşmalarından oyüzden eşin herşeyi senden bekliyo bence amagerçekten hele şimdi 2. hamileyken boşanma hemen gündeme gelmemeli. öyle kolaydeğil sonuçta bazı şeyler..
benicim hoşgeldin cnm nasılsın bakalım ohh misafirler gezmeler negüzell..

Bi de kv arayip dun icin ozur dileyeyim mi sizce.dilemk istyorum ama esimin zoruyla yapmisim gibi dusunsun istemiyorum napayim

Canim bene yanlis olan yardim istemeliydin hamilesin calisosum ihtiyacin var ki senin aran kv ile cok iyiydi seviosun yani oyuzden anne sunu yaparmisin diebilirdin uzmanlarin hep hatali bulduklari durum bunur mesela beklenti icinde olmicaksin istedgini dile getirceksin herkes ayni yapida degilir senin nedemeknistedgini yada ne.bekledgini anlamayabilir bence burda yanlis yapmissin
Bence arama sonucta aksam eve gidiceksin yuzyuze konus saril annenle duumu anlat gerildim bu siradan.misafir degildi biliosunuz oyuzden falan de anlar ins
esinle ise yine aksam yuzyuze kpnus ozrunu dilemiasin artik bisey deme erkkeler biz gbi degilir cok konusulumca rahatsiz olur ustune gitme onlar biz gbi aramani falan.beklemez bosver yani biraz sende rahatla

Kvyi aradim agladm durumu anlattim o da agladi sakin ol benlik hicbir sıkıntı yokyok.sen kendini cocuklarini düşün dedi.sonumuzu goremiyorm anne dedim olur mu oyle sey daha jac sene oldu ayri gayri duzen oturtamadnz bunlar ne ki hemn boyle dusunuyorsnz sabir dedi..ajsam detayli konusurz kuzum dedi rahatlatti saolsun...

Ama esim mesaj atmis her ne kadat vicdanma ters gelsede mantigima yerleştirdim.biz diye bir geleck mumkun degil demis.

Kv nekadar anlayisli biri neguzel karsilamis ama esin tuhaf gercketen tutumu hamile birine o msj atilmamali yani ya sana bisey olsa onu okudgun anda nekdar dusuncesizce yuzyuze konusulmali boyle ciddi.meseleler bence

Sibelcim cok uzuldum gercekten
Senin esinle benim esimi biraz benzetyorum ben bizim iliskmzdede encok alttan alan ben oluyorum oyizden alistlar bu duruma.kacan kovalanir hesabi
Kendini gercektwn geri cek biraz agirdan al biliyorum zor ama bunu yap canim
Birazda olsa sana yardim edebilirdi
Hem ne bosanmasi bu daha bebis geliyo
Birak o gelsin konussun seninle
Kv niye sizde kaliyo buarada

Yasemin gecmis olsun canim insallah duzelir kuzum

Guldencim neguzel yogun bi hafta sonu gecrmissin bizde park sezonunu actik ama gelirken cok zor oluyo aglayarak getiriyorum

Funda saclarin cok yaksmis canim

Aysegulcum allah kavustursun canim sende annenlerin yanina gitseydin bikacgun

Beni kolay gelsin canim

sibel cnm kendini üzmemeye çalış. ilk önce yapman gereken bu ama eşin daha önce de böyle davranmış ve sonra normale dönmüş bunları hatırla ve kendini rahatlat. belliki biraz fevri birisi eşin. kv ile zaten düzeltmişsiniz arayı bak bu da güzel bir durum. eşinin davranışına gelince çok yanlış. sen hamile halinle ona faydası olcak bir gün içn uğraşıp durdun eşinin senin gönlünü almaya çalışması yardım etmesi lazım. sonuçta onun geleceği için bu kadar gerildin. bu konuda eşin hep senin veren taraf olduğuna alışkın olduğu için rahat davranmış cnm.

wavs cnm sağolasın geçecek inş. bugünde bi akşam olsaydı. görseydim kuzumu içim rahatlıycaktı. öğle arası gittim ona ayaklı yazı tahtası aldım. kendimi suçlu hissettim sanırım onu öyle bıraktığım için sabah

Annen gittigi icinde bukadr huzursuzsun canim ama uzulme bak daha iyiymis aksam hediyesinide gorunce sevinir kuzum

Senin esindede bitmek bilmeyen bir gurur var heralde canim

Annen gittigi icinde bukadr huzursuzsun canim ama uzulme bak daha iyiymis aksam hediyesinide gorunce sevinir kuzum
inş. cnm. tabi anneme daha alışkın zeynep. annem 5 ayından beri zeynebe baktığı için dilinden anlıo. kv m de ii bakar eminim ama dana onunla o kadar birliktelikleri yok. hastayken de başlangıç pek ii olmadı. eşimin kucağından inmeyen kız onun bile yüzüne bakmıo. varsa yoksa anne. e çünkü hasta kuzuö. bi an evvel toprlar inş. alp nasıl cnm parka gitmiş yorulmuştur güzel bi uyku çeker şimdi kuzum inş.

sibelcim sabır cnm ama eşin çok hatalı gerçektende kızlarında dediği gibi sen hep alttan aldığın için böyle nasılsa hep alıcak diyo ama bu sözler çok kırıcı helede sen hamileykenyani ozaman 2. çocuğu kabul etmeseydi.
wavsum hoşgeldin cnm ne haber bakalım cnm parka gitmeden olacakları konuşmayı denesenbelki yararı olur..
yaseminim ne aldın bal böcüğüme kız ben kaçırmışım orayı..

sibel cnm çok sinirlendim o cümleye ne demek mantığıma yerleştirdim yaa öyle bir lüksü yok eşinin şu an kusura bakmasın. icraate geçirmeyi bırak o cümleyi kurma lüksü dahi yok. kv nle de arayı düzeltmişsin bırak hiç arayıp sorma . bi kez de hatasını o anlasın geri adımı o atsın bu ne yaaa

Yani annene daha aliskin tabi ama babanneyede alsr insallah onlar nekdr kalicak
Alpte hasta olunca benim kucagmdan inmez
Alp iyi canim bugun gitmedk parka havaguzel olunca buhafta cikrdim uc kere falan ama hep agliyo ya gelirken kucagima aliyorum tepiniyo kucagmda evden cikmadanda anlatyorum herseyi ama pek kar etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…