2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayaklı yazı tahtaları var ya cnm onlardan aldım. ne zamandır istiyorduk zeynep çok sveio yazmayı çizmeyi diye ama fırsat olamıştı. bugün çok üzüldüm onu öyle bıraktığım için bari hediyeyle gideiymde gönlünü alayım kuzumun istedim inş. beğenir ve oynar.

Iyiyiz canim biz bildgin gibi anlatuorum canm evden cikmdn ama yok yine yapiyo bana eziyet oluyo geri gelmesi napicam bilmyorum

cnm kuzular işlerine geleni anlıo. zeynepte öyle ancak onun gönlü geçene kadar beklersen anne yeter gidelim dio yoksa ben istediğmde hayatta gitmez. kv ler 15 gün filan dio cnm bahçe işleri var çünkü ama belki havaya göre daha da uzayabilir.

Bende sana katlyorum canim hamile bi insani birakmak nasil bi vicdan acaba bunu dusunmek bile
Allahim islah etsin nediyim kiz kendini paraliyo resmen

Masallah kuzuma bizimki biraksan parkta yatacak
Esime diyorumki yazin biz parka cadir kuralim orda kaliriz okdr gelmj istemyo cunku
Alp parkta kendine uygun bi cocuk buluyo onun pesine takiliyo beni bile gormuyo
Hic kendi yasiti yokya oyuzden yapiyo sanirim

günaydın cnm sağol

kızlar betülüm iyimiş şükür bugün tanpon çıkartılacakmış sadece biraz ağrıları varmış..
ay ben haftasonu arayım diyordum arayamadım

ooo baya yoğun geçmiş hafta sonun

günaydın cnm
geçmiş olsun kuzuma
inşallah çabucak iyileşir

günaydın cnm
teşekkür ederim
ben de çok beğendim
doğal duruyor

oh ne güzel babanız herşeyi yapmış

günaydın cnm
teşekkür ederim cnm

Igunaydin kızlar. Ctesi atlattim sukur.cok yorucuydu.cok fazla fotograf cekemedim.moralim cok bozuk cok zor bir dönemden geciyorz sanirim esimle.ve pek iyi görmüyorum sonumuzu malesef....
günaydın cnm
bi sakin ol sinirle böyle konuşma

ne kadar güzel sade ve şık bir masa olmuş
Uzun mesele kızlar konuşmak istemiyorum pek ama ciddi ciddi problemlyiz yanii...o da farkında ve cok rahat bisrkilde boşanmanındn konusabiliyo.bu daha da uzuyor beni dua edin ne olur bi cikis yolu bulayim
cnm benim inşallah herşey yoluna girer
dua edeceğim sana

Ben anlamiyorum ki o bnm onu istemedgimi dusunuyo oyle olsa ikinci bebeği niye dusuneyim isteyeyim biliyirsnz onu ben ikna ettim bu bebege...bilmiyorum bilmiyorum hoc bisey bilmiyorum artık
cnm eşin saçmalamış resmen
onu istemesen 2. çocuğu niye isteyesin ki
cnm eşinin peşine bu kadar gitme
bırak bi sen de o da kafanızı bi dinleyin
bir de bu kadar çok özür dileme.bu kadar sık özür dilersen eşin için bi anlamı olmaz.çünkü sen hep alttan alıyorsun.sen peşinden koştukça haklı da olsan haksız duruma düşüyorsun

günaydın cnm
teşekkür ederim

teşekkür ederim cnm

teşekkür ederim cnm

si bel cnm eşin gerçekten çok nazlı biri
ufak şeylerden nem kapıyor
senin hatan yardım beklemen ama söylememen.kv ilr arayı düzeltmişsiniz sevindim.
şuan eşine o kadar sinirliyim ki.nasıl böyle bişeyi sana söyler.senin üzülmemen lazım hamilesin
ben de eşimle çok zor zamanlar geçirdim ama eşim hiçbir zaman boşanma lafını ağzına almadı.

bence eşin sana blöf yapıyor.resmen sana böyle davranarak pişman etmeye çalışıyor

Cok kotuyum durup durup gozlerim doluyor. Aksam bi buyugumuzle konusucaz akil versin bize gerci hicbisey eskisi gibi olmuycak diyor.diyor.bu sekilde yurutmk de ne kadar mantikli acaba bilmiyorum

saol canım amınnn alısık olmayınca ınsana zor gelıyor5gun bıle
ama gıtmek ıstemedım ya soz verdım kendıme mecbur omadıkca esım olmadan gıtmıcem köye
cunku benım aılemle esımın aılesının evlerı karsı karsıya akrabalar hep aynı yerde
yazın esım yokken gıtmıstım esım olmadıgı halde kv lerde kalmıstım laf olmasın dıye
ama yınede yaranamadım ben annemlere gıdıorum kvlere bırı gelıyor cagırıo falan ıyıde o gelen kısıyı ben gormusum annemlerede kendı akrabam gelmıs benım ıcın onla goruscez nıe cagırıosun kı dımı ama
surelı buna benzer seyler olunca tartısmıstık esımde benden yana olunca esımına ılesı esıme bana bıraz cephe aldı falan oyuzden gıtmıycem esım ykken bıdaha dedım
cunku esımle gıdınce ben kendı annemlerde daha rahat kalabılıom gezıom es dost kafama gore ne esım ne aılesı asla karımıyodu esım yokken aılesı cok laf yapmaya baslıor oyuzden gıtmedım canım
baska sehırlerde olsaydı aıleler emınım kendı annmlere gıderdım:)

funda hepyazıcam birşeyler girdi araya nerelerdesin sen şekerimmmmm:
wavsum bence 1 2 defa parka götürmek istememe sebeplerinide anlatsan işe yaramazmı bende anlatma yöntemi çok işe yarıyor ama tabi herçocuk bir değil cnm.
yaseminim çok iyi düşünmüşsün tahtayı bence cnm..
kardeş olayı için nediyo kuzum konuştunuzmu birdaha .

Cok kotuyum durup durup gozlerim doluyor. Aksam bi buyugumuzle konusucaz akil versin bize gerci hicbisey eskisi gibi olmuycak diyor.diyor.bu sekilde yurutmk de ne kadar mantikli acaba bilmiyorum
cok uzuldum canım ama cok kızgınım esıne karsı belkı dıger seylerde detaylarda esın haklı olabılır ama asla boyle davranmamalı ve bukadar cıddı olaylarda msjlasma olmamalı bence
ıns yoluna gırer hersey

Hep ben alttan alan bnm ama esime gore hep ben suçluyum zaten.bzaten.bendw bi gariibim.o eve ait hisswdemiycm herhalde

bendede anlatmak etkılı olur bastan soylerım ozman sorun olmaz park yada baska bısey hadı gıdyoruz sımdı sonra yıne gelcez derım by by park dıye el salalr kucuklugunden berı:)

sibel ben anlamıyorumki eşin kendi kafasında bitiriyo bence başka birşey değilyani sırf bu sebep yüzünden helede 2. çocuk yoldaysa eş bırakılmaz.

kızlar benim haftasonum da dolu dolu geçti
cuma akşam erken çıkıp defneyi aldım.kv lerde yemek yedik.kp ben eşim defne.bulaşıkları yıkadım çay demledim. çayımızı içtik.saat 8,5 ta eşim eve geçelim dedi (sonunda erken kalkmayı öğrendi )
eve geldik.defneyi uyuttum sonra eşimle dizi seyrettikyattık.sabah kahvaltı hazırladım.kahvaltımızı yaptık güzelce.kp i akşam yemeğine çağırdığım için ben kahvaltı sonrası yemek yapmaya koyuldum.bir taraftan da makinaya çamaşır attım.
eşim de eve makina tutmaya başladı.neyse yemek bitince temizliğe başladım.camlar ve mutfak dolapları hariç eşimle evi temizledik.4,5 gibi defne uyudu.ben de uyumuşum.eşim pazara gidip geldi.5,5 ta defne kalktı.onu banyo yaptırdım.kp yemeğe gelmedi.biz yedik
sonra elmalı tart yaptım(beni tarifin çok güzel oldu)
çay demledim.oturduk.sonra 12 gibi defne uyudu.ben eşimle oturdum
sonra eşim uyudu.ama beni uyku tutmadı.sabah 5 te hala ayaktaydım.
8,5 ta defne uyandı.anneannesiyle konuştu.
kalktık.kahvaltı yaptık.ben mutfağı toparlarken kp geldi.eşim evi süpürdü.ben ütüleri hallettim.çamaşırları katladım.sonra çay demledim.defneyi uyuttum.kp ve eşime kalan tarttan koydum ben kuaföre çıktım saat 2 de.eve döndüğümde 5 ti
defne uyanmış ve durmamış
eve gelince hemen defneye yemek yedirddim, yemek hazırladım biz yedik
sonra ben mutfağı toparladım.çay demledim.çayın yanına irmik tatlısı yaptım
kp çayını içtikten sonra kalktı.biz oturduk.saat 11 de defneyi uyuturken ben de uyumuşum.ben uyurken eşim evi toparlamış,bulaşık makinasındaki bulaşıkları çıkarıp yerleştirmiş
sabh da kahvaltı yapıp çıktık evden.
bugün kv geldi

sibelcim çünkü sen suçlu olsanda olmasanda sürekli özür diliyosun adamda haliyle hep hatalı seni görüyo yani kendi vijdanını rahatlatıyo.

buradayım cnm
bugün yeni şubeye başladım
müdür ile oturduk baya
o yüzden bi türlü giremedim

sibelcim çünkü sen suçlu olsanda olmasanda sürekli özür diliyosun adamda haliyle hep hatalı seni görüyo yani kendi vijdanını rahatlatıyo.
aynen cnm sana katılıyorum
sibel cnm eşini kendi haline bırak biraz
sen alttan alıp üsteledikçe kendi egosunu tatmin ediyor

Off off kızlar cok kotu bir gungun.is yerinde de ablamiz migren atagi geçirdi yeni yeni toparlaniyo.bnm durum ortada.cok kotu bir gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…