- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.421
ayaklı yazı tahtaları var ya cnm onlardan aldım. ne zamandır istiyorduk zeynep çok sveio yazmayı çizmeyi diye ama fırsat olamıştı. bugün çok üzüldüm onu öyle bıraktığım için bari hediyeyle gideiymde gönlünü alayım kuzumun istedim inş. beğenir ve oynar.sibelcim sabır cnm ama eşin çok hatalı gerçektende kızlarında dediği gibi sen hep alttan aldığın için böyle nasılsa hep alıcak diyo ama bu sözler çok kırıcı helede sen hamileykenyani ozaman 2. çocuğu kabul etmeseydi.
wavsum hoşgeldin cnm ne haber bakalım cnm parka gitmeden olacakları konuşmayı denesenbelki yararı olur..
yaseminim ne aldın bal böcüğüme kız ben kaçırmışım orayı..
sibelcim sabır cnm ama eşin çok hatalı gerçektende kızlarında dediği gibi sen hep alttan aldığın için böyle nasılsa hep alıcak diyo ama bu sözler çok kırıcı helede sen hamileykenyani ozaman 2. çocuğu kabul etmeseydi.
wavsum hoşgeldin cnm ne haber bakalım cnm parka gitmeden olacakları konuşmayı denesenbelki yararı olur..
yaseminim ne aldın bal böcüğüme kız ben kaçırmışım orayı..
cnm kuzular işlerine geleni anlıo. zeynepte öyle ancak onun gönlü geçene kadar beklersen anne yeter gidelim dio yoksa ben istediğmde hayatta gitmez. kv ler 15 gün filan dio cnm bahçe işleri var çünkü ama belki havaya göre daha da uzayabilir.Yani annene daha aliskin tabi ama babanneyede alsr insallah onlar nekdr kalicak
Alpte hasta olunca benim kucagmdan inmez
Alp iyi canim bugun gitmedk parka havaguzel olunca buhafta cikrdim uc kere falan ama hep agliyo ya gelirken kucagima aliyorum tepiniyo kucagmda evden cikmadanda anlatyorum herseyi ama pek kar etmiyo
sibel cnm çok sinirlendim o cümleye ne demek mantığıma yerleştirdim yaa öyle bir lüksü yok eşinin şu an kusura bakmasın. icraate geçirmeyi bırak o cümleyi kurma lüksü dahi yok. kv nle de arayı düzeltmişsin bırak hiç arayıp sorma . bi kez de hatasını o anlasın geri adımı o atsın bu ne yaaa
cnm kuzular işlerine geleni anlıo. zeynepte öyle ancak onun gönlü geçene kadar beklersen anne yeter gidelim dio yoksa ben istediğmde hayatta gitmez. kv ler 15 gün filan dio cnm bahçe işleri var çünkü ama belki havaya göre daha da uzayabilir.
günaydın cnm sağolgünaydın kızlarrr oda neeee hiç geçmiş yok ama olmazki böyle yaaaa:
fundam saçlarını güle güle kullan cnm.
yaseminim zeynebim nasıl oldu,
sibel nasıl geçti misafirler anlat bakalım,
betülüm nasıl oldun ay yazdım sana akşam ama inan hafta içi yoğunluktan çıkmış aklımdan.
ay ben haftasonu arayım diyordum arayamadımkızlar betülüm iyimiş şükür bugün tanpon çıkartılacakmış sadece biraz ağrıları varmış..
ooo baya yoğun geçmiş hafta sonunbu arada benim hafta sonum çok yoğundu cuma akşam evi toparladım eşim sağolsun geçen hafta raporlu olduğu için temizlik yapmış ben ortalığı toparladım banyoyu temizledim kadayif tatlısı yaptım ve cumartesi sabah kavaltıya misafirim vardı sonra günboyuda oturduk tatlım zatenvardı makarna salatası yatpım ve hamur kızartık akşam üzeri gittiler onlar gitti isten bir arkadaşım aradı evdeysen sana gelicem diye tamam dedim hemen yine ortalığı toparlayıp onu ağırladım bir arkadaşımız daha vardı onuda çağırdık 12ye kadar oturduk.
dünde yine biraz temizlikve o bitmeyen ütü nille parka falan gittik derken işte böyle yoğundum yani arkadaşlar ay ne yazdım beeeeeeee:
günaydın cnmherkese günaydınnn. bana pek güzel bi başlangıç olmadı bugün. kuzum cumaan beri hasta. cteşi gidip gelince ctesi acile gittik . tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuş. antibiyotik başladık. acaip mızmız huysuz. hiçi kucağımdan inmediği için belm bacağım mahvoldu. tabi onun ateşlenip ateşlenip durması beni herşeyden fazla yordu. dün ateşi biraz daha iyiydi akşam. sanırım antibiyotik işe yaramaya başladı. benim bugün merkeze geçme durumum olduğu içi izin alamadım bu da daha çok üzdü. neyse ki eşim izin aldı o yanında. kv ye laışkın değil kuzum. sabah sen gitme anne herkes gitsin dedi kuzum ne dediysem ikna edemedim ama yine de işe geldim . tabi gelene kadar ağladım. ve ilk kez samsundan nefret ettim. çünkü ben onu hiç böyle bırakmak zorunda kalmamıştım acaip moralim bozuk.inş. sizler iyiysinizdir.
günaydın cnmGunaydin kizlar
evet betul iyimis bende yazismistim.cok sevindim
funda cok.yakismis dogal duruyor renklerde gule gule kulln
gulden yogun ama guzel bir haftasonu.gecirmissin esinide tebrik esiyirum masallhh temizlik konusunda
yasemin cok.gecmis olsun canim tokatta babanne bakmiyormuydu hic ondanmi alisik degil ben ordada ortak bakiyorlar saniyordum tam hastalik denkgelmis birhaftadaha kalsalardi annenler madem ama neyseki esin izin almis
oh ne güzel babanız herşeyi yapmışBizim guzel sakin bir haftasonumuz oldu biyere gitmedik evde bol.bol vakit gecirdik ucumuz cok eglendik babayla oyunlar oynadik:)
Yemekler babamizdandi bize bakti bu haftasonu babamiz cok sevdik bu duumu
ama babamiz bu sabah istanbula ordanda izmire gecicek cuma aksama gekicek gorevi var cumaya kadar babamizi gormicez kuzumla yalniziz sabah esimi ugurlarken.cok.duygulandim ayy hic sevmiyorum vedalari
günaydın cnmGünaydın kizlar
Biz iyiyiz çok sukur kahvaltı mızı yaptık dün temizlik ve yemegimi zu yaptığım için bugün rahat rahat oturucaz hiç işimiz yok
yasemincim çok üzüldüm canim Rabbim şifa versin kuzuma az kaldı sizin ayrılık sonra hep berabersiniz inş
Aysegulcum evde babanın olmamasi çok kötü oluyor zaman geçmek bilmiyor Rabbim kavustursun sizi
guldencim ne güzel bol misafirlibi hafta sonu olmuş eşine de alkış
fundacim saçların çok yakismis
Sibel seni rüyamda gördüm ben misafirlerin geleceği gün sana yardıma geldim meryeme baktım sende islerini yaptın ne kadar etkilendiysem üzüldüysem sana artik
günaydın cnmIgunaydin kızlar. Ctesi atlattim sukur.cok yorucuydu.cok fazla fotograf cekemedim.moralim cok bozuk cok zor bir dönemden geciyorz sanirim esimle.ve pek iyi görmüyorum sonumuzu malesef....
ne kadar güzel sade ve şık bir masa olmuş
cnm benim inşallah herşey yoluna girerUzun mesele kızlar konuşmak istemiyorum pek ama ciddi ciddi problemlyiz yanii...o da farkında ve cok rahat bisrkilde boşanmanındn konusabiliyo.bu daha da uzuyor beni dua edin ne olur bi cikis yolu bulayim
cnm eşin saçmalamış resmenBen anlamiyorum ki o bnm onu istemedgimi dusunuyo oyle olsa ikinci bebeği niye dusuneyim isteyeyim biliyirsnz onu ben ikna ettim bu bebege...bilmiyorum bilmiyorum hoc bisey bilmiyorum artık
cnm eşinin peşine bu kadar gitmeSizce nasil davranmaliyim bnm de hatam var bu kez gece Özür diledim kac kez gerci kabul etmedi ozrumu amama.sabhta yüzyüze konusamdm onu tpkisiz gorunce sinirlenyorum ise gelince mesajlstik yine ozur diledim.onla bi sıkıntım olmadığını soyledim dertlerimi anlattim kendimce. Su an duramiyorum arasam acmaz biliyorum yazmk istyorum ne yazssam ne desem ya da yazsam mi onu bile bilmiyorum. Beb yazmadan kesinlikle yazmaz o biliyorum
günaydın cnmGunaydın kızlar
Yasemın cok gecmıs olsun kuzucuga
Betul ıyıymıs sevındım ıns agrılarda gıder toparlar bıran once...
Sıbel masan cok sık olmus cnm ellerıne saglık..ayrıca cok tatlı masum bı yuzun var masallah dıyım:)
Durumunuza uzuldum ıns duzelır herneyse sorununuz, ıkıncı cocuk yoldayken bosanma konusmak bu kadar kolay olmasa gerek
Funda cok yakısmıs sacların gule gule kullan:)
Defnede cok tatlı cıkmıs masallah..
Gulden masallah esıne ısbırlıgı yapmıssınız yogunluk varmıs hafta sonu:)
Aysegul allah kavustursun cnm cabucak gecsın sıze bu hafta:)
Nuraycım oh rahatsın bugun elıfe butun zaman:)
Bızde hafta sonu doluyduk ablamlar teyzemler geldıler cok guzel gectı:)
Dunde gezmelerdeydık:)
Bugun yıne temızlık yapıcam 5 cocuk evın altını ustune getırdı:)
teşekkür ederim cnmfunda cnm çok yakışmış cnm saçın güle güle kullan.
sibel cnm sen özrünü dilemişsin kaç kez bence biraz kendini geri çek o da kafasını toplasın. ses çıkarma bi müddet. kendini tutabilirsen tabi. zor bir durum. ama beni nin deiğ gibi sen şu durumdayken boşanma lafı bu kadar kolay gündeme gelmemeli. gerçi konuyu bilmiyoruz. inş. sonu güzel biter.
beni cnm çok sağolasın tatlım atlatırız ve bir daha tekrarlamaz inş. oh seninde haftasonun güzle geçmiş ne güzel sevindim. temizlikte de kolay gelsin cnm
teşekkür ederim cnmYasemin gecmis olsun canim insallah duzelir kuzum
Guldencim neguzel yogun bi hafta sonu gecrmissin bizde park sezonunu actik ama gelirken cok zor oluyo aglayarak getiriyorum
Funda saclarin cok yaksmis canim
Aysegulcum allah kavustursun canim sende annenlerin yanina gitseydin bikacgun
Beni kolay gelsin canim
saol canım amınnn alısık olmayınca ınsana zor gelıyor5gun bıleYasemin gecmis olsun canim insallah duzelir kuzum
Guldencim neguzel yogun bi hafta sonu gecrmissin bizde park sezonunu actik ama gelirken cok zor oluyo aglayarak getiriyorum
Funda saclarin cok yaksmis canim
Aysegulcum allah kavustursun canim sende annenlerin yanina gitseydin bikacgun
Beni kolay gelsin canim
cok uzuldum canım ama cok kızgınım esıne karsı belkı dıger seylerde detaylarda esın haklı olabılır ama asla boyle davranmamalı ve bukadar cıddı olaylarda msjlasma olmamalı benceCok kotuyum durup durup gozlerim doluyor. Aksam bi buyugumuzle konusucaz akil versin bize gerci hicbisey eskisi gibi olmuycak diyor.diyor.bu sekilde yurutmk de ne kadar mantikli acaba bilmiyorum
bendede anlatmak etkılı olur bastan soylerım ozman sorun olmaz park yada baska bısey hadı gıdyoruz sımdı sonra yıne gelcez derım by by park dıye el salalr kucuklugunden berı:)funda hepyazıcam birşeyler girdi araya nerelerdesin sen şekerimmmmm:
wavsum bence 1 2 defa parka götürmek istememe sebeplerinide anlatsan işe yaramazmı bende anlatma yöntemi çok işe yarıyor ama tabi herçocuk bir değil cnm.
yaseminim çok iyi düşünmüşsün tahtayı bence cnm..
kardeş olayı için nediyo kuzum konuştunuzmu birdaha .
buradayım cnmfunda hepyazıcam birşeyler girdi araya nerelerdesin sen şekerimmmmm:
wavsum bence 1 2 defa parka götürmek istememe sebeplerinide anlatsan işe yaramazmı bende anlatma yöntemi çok işe yarıyor ama tabi herçocuk bir değil cnm.
yaseminim çok iyi düşünmüşsün tahtayı bence cnm..
kardeş olayı için nediyo kuzum konuştunuzmu birdaha .
aynen cnm sana katılıyorumsibelcim çünkü sen suçlu olsanda olmasanda sürekli özür diliyosun adamda haliyle hep hatalı seni görüyo yani kendi vijdanını rahatlatıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?