- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.441
Cok kotuyum durup durup gozlerim doluyor. Aksam bi buyugumuzle konusucaz akil versin bize gerci hicbisey eskisi gibi olmuycak diyor.diyor.bu sekilde yurutmk de ne kadar mantikli acaba bilmiyorum
saol canım amınnn alısık olmayınca ınsana zor gelıyor5gun bıle
ama gıtmek ıstemedım ya soz verdım kendıme mecbur omadıkca esım olmadan gıtmıcem köye
cunku benım aılemle esımın aılesının evlerı karsı karsıya akrabalar hep aynı yerde
yazın esım yokken gıtmıstım esım olmadıgı halde kv lerde kalmıstım laf olmasın dıye
ama yınede yaranamadım ben annemlere gıdıorum kvlere bırı gelıyor cagırıo falan ıyıde o gelen kısıyı ben gormusum annemlerede kendı akrabam gelmıs benım ıcın onla goruscez nıe cagırıosun kı dımı ama
surelı buna benzer seyler olunca tartısmıstık esımde benden yana olunca esımına ılesı esıme bana bıraz cephe aldı falan oyuzden gıtmıycem esım ykken bıdaha dedım
cunku esımle gıdınce ben kendı annemlerde daha rahat kalabılıom gezıom es dost kafama gore ne esım ne aılesı asla karımıyodu esım yokken aılesı cok laf yapmaya baslıor oyuzden gıtmedım canım
baska sehırlerde olsaydı aıleler emınım kendı annmlere gıderdım:)
hoooo hoşgeldin şekerim ne haber bakalım.Huhu herkeze merhabalar nasisinuz kizlar
ben ıyı degılım cunku sıbel ıcın cok uzuldum esınede cok kızdım ayy gecrkten mroalım bozuldu yaa temzlık yapıorum arada bakıyorum ama kafama takıldı resmenHuhu herkeze merhabalar nasisinuz kizlar
aynen cnm ama esmle gıttıkmı kımse laf edemıyor daha rahat goruyorum aılemıOzaman iyi yapmissin canim gitmemekle
Of nekotu ama ya sirf onlar laf edecek diye kendi aileni goremiyosun
yok cnm ne hamaratlığıohhhh funda bir çırpıda okudum maşalllah kız pekte hamaratsın tatlılar falan..
canım bak böyle deme beterin beteri vardırOff off kızlar cok kotu bir gungun.is yerinde de ablamiz migren atagi geçirdi yeni yeni toparlaniyo.bnm durum ortada.cok kotu bir gun
iyi idim ama sibele çok canım sıkıldıHuhu herkeze merhabalar nasisinuz kizlar
boşver cnm ya otur evindeaynen cnm ama esmle gıttıkmı kımse laf edemıyor daha rahat goruyorum aılemı
Oy oy oy kuzum gergin nir hafta sonu olmus ama onlar sinirle sotlenmis seyler eminimBen sinirlrnince suratınam duser hemn ve birisi kendilignden yardm etmezse sunu yapar misin demem kendim yaparim.yaparim.dun anlatauim.cuma ctesi aksama kadar gun telaşiyla gecti.bnm kendi arkadaslrm olsa umrumda olmaz rahat olurum ama bu gun tamamn esler icin yapilan bi olay..bize gore esimizi degerlndryolar vs o yizden onem verdim gerildim haliyle.neyse ctesi de cok gergindk zaten misafrlern grlmesine bes dk kslmis yardm etmk yok baktım kv yere sofra serms meryeme biseyler yedyedryo.kaldrdim sofrayi hayr dedim hadi gidin artik evden....ctesi srvis faln misafrler gitti ortalugu toparlanmadm gece ikide faln uyudun.m.dun de jahvalti bulask vs bi de kresten meryemin beslenme sirasi bizdeymis bu ay.otuz kişilik tatlı ve tuzlu yaptim.aksam 6da da baska bi faaliyet icin ciktim evden.giderkn yemk yiyolardi.on hucuktaeve geldim ve mutfagin halini görmelisiniz arta kalan yemkleri bile toplamamislar folaba kaldrmamislar...bende ona sinirlndim ,cunku toparlarlar diye beklemistim bikac tabk faln sertce yikadum dolap kapılarını sert actim kapttim.kv üstüne alınmış dogal olarak....bi de koltuklarin örtüsünün serilnesi gerekiyordu sabhtan demstim esime hic umursamadi akssm toplayip geldim attim kanepeye sunlari sersene diye...ona da bozulms beymz annesinin yaninda posta koymuşm afederdnz it gibi davranmisim...oolay bu bunlarn uzerine bu evlilik boyle gitmez dedi bana istemiyorsan yarın gidip konusalm dedi...bende tutamadım kendimi keske hic evlnmeseydim dedim....
Ay brnimde gelir gelmez canim sıkildi bak kizcagiz hem gebe hem misafir bitmiyot hemde yardim da yok ne bicim is anlamadimyok cnm ne hamaratlığı
basit şeyler
eşim elmalı tart ve irmik tatlısını seviyor
ben de biraz şımartayım dedim
canım bak böyle deme beterin beteri vardır
allah beterinden saklasın
iyi idim ama sibele çok canım sıkıldı
sen nasılsın
funda hepyazıcam birşeyler girdi araya nerelerdesin sen şekerimmmmm:
wavsum bence 1 2 defa parka götürmek istememe sebeplerinide anlatsan işe yaramazmı bende anlatma yöntemi çok işe yarıyor ama tabi herçocuk bir değil cnm.
yaseminim çok iyi düşünmüşsün tahtayı bence cnm..
kardeş olayı için nediyo kuzum konuştunuzmu birdaha .
Aman sorma canim ogrenemedik kendimiz icin yasamayiaslında bizim en büyük hatamız bu ya insanlar yüzünden istediklerimizi yapamamak aman o laf etmesin aman bu laf ettmesin bırak nederse desin boşver hayat senin çok sinir oluyorum şu vıdı vıdı laf eden insanlarada zatenya onlar yüzünden hayatın kısıtlanıyo..
Aman sorma canim ya gekir gelmez benimde bir canim sıkildi benimde isler varben ıyı degılım cunku sıbel ıcın cok uzuldum esınede cok kızdım ayy gecrkten mroalım bozuldu yaa temzlık yapıorum arada bakıyorum ama kafama takıldı resmen
Iyi canim benim neseli gekdim ama sibeli duyinca enerjim dustuhoooo hoşgeldin şekerim ne haber bakalım.
Anlatmadigm bisey yokki canlar.olay bu işte. Ailesi cok önemliydims.annesine saygiszlik yapmışım bu hassas noktasiymis.o yüzden. Annesinin yaninda onu küçük dusurmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?