2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok kotuyum durup durup gozlerim doluyor. Aksam bi buyugumuzle konusucaz akil versin bize gerci hicbisey eskisi gibi olmuycak diyor.diyor.bu sekilde yurutmk de ne kadar mantikli acaba bilmiyorum

Canim ya uzulme duzelir insallah
Ama bukadar nevar eskisi gibi olmicaj bize anlatmayablrsin ama esin bunlari sotlerken haklimi hallaolmicak seylermi var

Ozaman iyi yapmissin canim gitmemekle
Of nekotu ama ya sirf onlar laf edecek diye kendi aileni goremiyosun

ohhhh funda bir çırpıda okudum maşalllah kız pekte hamaratsın tatlılar falan..
yok cnm ne hamaratlığı
basit şeyler
eşim elmalı tart ve irmik tatlısını seviyor
ben de biraz şımartayım dedim

Off off kızlar cok kotu bir gungun.is yerinde de ablamiz migren atagi geçirdi yeni yeni toparlaniyo.bnm durum ortada.cok kotu bir gun
canım bak böyle deme beterin beteri vardır
allah beterinden saklasın

Huhu herkeze merhabalar nasisinuz kizlar
iyi idim ama sibele çok canım sıkıldı
sen nasılsın

Oy oy oy kuzum gergin nir hafta sonu olmus ama onlar sinirle sotlenmis seyler eminim
Aizin iki evladinuz var artik ole bir luksunuz yok

Ay brnimde gelir gelmez canim sıkildi bak kizcagiz hem gebe hem misafir bitmiyot hemde yardim da yok ne bicim is anlamadim

Bu arada saclarin harika olnus

aslında bizim en büyük hatamız bu ya insanlar yüzünden istediklerimizi yapamamak aman o laf etmesin aman bu laf ettmesin bırak nederse desin boşver hayat senin çok sinir oluyorum şu vıdı vıdı laf eden insanlarada zatenya onlar yüzünden hayatın kısıtlanıyo..

Birdaha gittigimzde aynsni yaparsa evde ona surekli solicem parka suyuzden gitmyoruz diye belki anlar ozamn bakalim

Aman sorma canim ogrenemedik kendimiz icin yasamayi

ben ıyı degılım cunku sıbel ıcın cok uzuldum esınede cok kızdım ayy gecrkten mroalım bozuldu yaa temzlık yapıorum arada bakıyorum ama kafama takıldı resmen
Aman sorma canim ya gekir gelmez benimde bir canim sıkildi benimde isler var
Ama cok ozledim sizleri direksiyon dersiydi calismaydi bitto arrik saha şık burdayim

Anlatmadigm bisey yokki canlar.olay bu işte. Ailesi cok önemliydims.annesine saygiszlik yapmışım bu hassas noktasiymis.o yüzden. Annesinin yaninda onu küçük dusurmusum

Songul bende dünden beri berbatim.dun bu saatler cok guzeldi hersey herseyr ragmen.neyse aksam netleşecek artık yapablcegm bisey yok.ben ustume duseni yaptim bence

Anlatmadigm bisey yokki canlar.olay bu işte. Ailesi cok önemliydims.annesine saygiszlik yapmışım bu hassas noktasiymis.o yüzden. Annesinin yaninda onu küçük dusurmusum

Esin annesine bagimli demekki ben seni anliyorum canim
Asil esin sizin bi aile oldugunzun farjinda degul hala annesnden kopamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…