2012 kasım bebekleri büyüyor..

buneya sırf bu yüzden direk boşanma lafı açılmaz sibelim kızar sana konuşmaz anlarım ama eşininki çocukluk yada şımarıklık sonuçta 2. çocuk yolda dimi . neyse söylemek istediğim çok şeyvar aslındada yazmayayım ben şimdi...

Canim erkeklerin bagimlulari boyle iste anneye babaya bagmli olynca gozu hicbirseyi gormez bendede var bitane bukadr ileri duzeyde olmasada

Bende oyle dedim wavs.kizimla ben senin ailen olamamisiz dedim..bbisey demedi anlamiyirsun diyo

benim eşimde laf söyletmez hoş annesine söylemem zatende yani gerekte kalmıyo hani ama abisine çok söylemişliğimvardır yani çünkü sinir oluyorum evet konuşmaz benimle ama tamam boşanalım yada ayrılalım lafı geçmez yani.
tamam annesi tabiki annesi ailesi ama artık siz bir ailesiniz ama sanıyorum sibelin eşi sibel ve çocuklarıyla bir aile olduğunun farkında değil.

songülüm hoşgeldin cnm. zeynebimi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor cnm antibiyotik başaldık bakalım şükür ateşi durdu. artık yükselmio.

Ay brnimde gelir gelmez canim sıkildi bak kizcagiz hem gebe hem misafir bitmiyot hemde yardim da yok ne bicim is anlamadim

Bu arada saclarin harika olnus
teşekkür ederim cnm
defne biraz mutsuz saçlar kesildiği için çünkü benim saçlarımla yüzüne sürerek koklayarak uyuyor

aynen cnm hep başkaları için yaşıyoruz

Aman sorma canim ya gekir gelmez benimde bir canim sıkildi benimde isler var
Ama cok ozledim sizleri direksiyon dersiydi calismaydi bitto arrik saha şık burdayim
oh cnm sonunda sana kavuşacağız

Anlatmadigm bisey yokki canlar.olay bu işte. Ailesi cok önemliydims.annesine saygiszlik yapmışım bu hassas noktasiymis.o yüzden. Annesinin yaninda onu küçük dusurmusum
cnm iyi de sen de ailesisin
o nasıl cümle
annesine o kadar düşkünse neden seninle evlendi?benim eşimde annesine çok düşkün
ama çok yanlış yapıyor eşin
sakin ol üzerine gitme zaten hatasını anlayacak

Songul bende dünden beri berbatim.dun bu saatler cok guzeldi hersey herseyr ragmen.neyse aksam netleşecek artık yapablcegm bisey yok.ben ustume duseni yaptim bence

Selam kizlar canim sıkıldı ya sibeli okuyunca
sibelcim ben inanıyorum hersey yoluna girecek canım biraz sabretmen gerekiyor işte. Bende de var boyle en ufak bisey de kestirip atan bi koca. Ben anlamıyorum bunlar ne sanıyorlar evliligi acaba. Soylemesi kolayda is ciddiye binince bu kadar rahat olabilecegini sanmıyorum

Yasemincim cok gecmis olsun canim ya öyle anlatmissin ki cok duygulandim okurken. Gittiginde cok çok iyi bulursun zeynepcigi inşallah canım

Bende oyle dedim wavs.kizimla ben senin ailen olamamisiz dedim..bbisey demedi anlamiyirsun diyo
cnm neyi anlamıyormuşsun?

Saatler gecmiyo...meryemim de hasta zaten
meryem iyileşmemiş miydi?

a.s. cnm

Ben soyledim zaten ben seninle uc dort yilda bosanmk için ailemi karsima alip evlenmedenm.ustune ustluk iki çocuk yapmadm dedim. Onlara gore normal cnm abisi bosanmk uzere.dayisinin cocuklari bosanmis.teyzesinin cocujlari nosanmis onlara göre bosanmk kolay arada cocuk olup olmamasi da sorun degil

Ben seni anliyorum ama canim boyle erkekler zor oluyo gercekten yillardir alttan ala ala sen yiprandn ama o farknda dwgil kendini hakli goruyo
Bence esine soyle sen annene cok bagimlisin bizi benimseyemiyosun de artik biz bi aileyiz onlar herzamn senin annen baban ama oncelgin biz olmalyiz de
Bende kendi anne babama bagimli olsam nasil olur de
Bide meryem krese gidiyo kv sizde neden kaliyo evinz zaten kucuk bildgm kadryla

nasıl sorun değilya çocuk olmadan 2 kere düşünürsen şimdi 10 kere düşünecek ki birde 2. yolda 20 kere düşünecek 2. çocuk istemeseydi madem sorumluluk almayacak öyle basit değil bazı şeyler...
ay ben haksızlığa hiç gelemiyorum ve çocuklar için üzülüyorum ençok . offf allahım hayırlısıyla bir çıkış yolu göstersin.
katreee hoşgeldin berracık nasıl şekerim?

sibel cnm sen de ağzınla söylüosun işte. aileni karşına aldın bir kızın var ve karnında bi bebek daha taşıosun. yani eşine göre senin ondan başka gidebilecek bir yerin yok. şu durumda ondan başka çaren yok. sende herşeyde özür dileyen alttan alan birisi olarak karşısında olduğun için senin tek çarenin eşin olduğunu düşünüyor malesef. üzgünüm ki eşin seni böyle görüo ve kendini sanırım vazgeçilmez sanıyor. nasıl yaparsın bilmem ama ona vazgeçilmez olmadığını göstermen lazım yoksa bu durum bir ömür bu şekilde devam edecektir malesef

Sibelcim kv enazndn anlaysli heralde orta yolu o bulabilir belki esinle konusarak

Meryemcigede gecmis olsun canim dahada yeni atlatmsti

Kresten aluriz bakarim diye gelmigelmis.borcunuz var biraz destek olurum demis ama krese kayıt olduktan sonra gitmesede ucret odeniyo zatzaten.bunu ogrenince iki hafta sonra ank.kontrilu var ordan eve gecerm diyordu. Dunden sonra ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…