- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.461
buneya sırf bu yüzden direk boşanma lafı açılmaz sibelim kızar sana konuşmaz anlarım ama eşininki çocukluk yada şımarıklık sonuçta 2. çocuk yolda dimi . neyse söylemek istediğim çok şeyvar aslındada yazmayayım ben şimdi...
teşekkür ederim cnmAy brnimde gelir gelmez canim sıkildi bak kizcagiz hem gebe hem misafir bitmiyot hemde yardim da yok ne bicim is anlamadim
Bu arada saclarin harika olnus
aynen cnm hep başkaları için yaşıyoruzaslında bizim en büyük hatamız bu ya insanlar yüzünden istediklerimizi yapamamak aman o laf etmesin aman bu laf ettmesin bırak nederse desin boşver hayat senin çok sinir oluyorum şu vıdı vıdı laf eden insanlarada zatenya onlar yüzünden hayatın kısıtlanıyo..
oh cnm sonunda sana kavuşacağızAman sorma canim ya gekir gelmez benimde bir canim sıkildi benimde isler var
Ama cok ozledim sizleri direksiyon dersiydi calismaydi bitto arrik saha şık burdayim
cnm iyi de sen de ailesisinAnlatmadigm bisey yokki canlar.olay bu işte. Ailesi cok önemliydims.annesine saygiszlik yapmışım bu hassas noktasiymis.o yüzden. Annesinin yaninda onu küçük dusurmusum
Songul bende dünden beri berbatim.dun bu saatler cok guzeldi hersey herseyr ragmen.neyse aksam netleşecek artık yapablcegm bisey yok.ben ustume duseni yaptim bence
cnm neyi anlamıyormuşsun?Bende oyle dedim wavs.kizimla ben senin ailen olamamisiz dedim..bbisey demedi anlamiyirsun diyo
meryem iyileşmemiş miydi?Saatler gecmiyo...meryemim de hasta zaten
a.s. cnmSelam kizlar canim sıkıldı ya sibeli okuyunca
sibelcim ben inanıyorum hersey yoluna girecek canım biraz sabretmen gerekiyor işte. Bende de var boyle en ufak bisey de kestirip atan bi koca. Ben anlamıyorum bunlar ne sanıyorlar evliligi acaba. Soylemesi kolayda is ciddiye binince bu kadar rahat olabilecegini sanmıyorum
Bende oyle dedim wavs.kizimla ben senin ailen olamamisiz dedim..bbisey demedi anlamiyirsun diyo
nasıl sorun değilya çocuk olmadan 2 kere düşünürsen şimdi 10 kere düşünecek ki birde 2. yolda 20 kere düşünecek 2. çocuk istemeseydi madem sorumluluk almayacak öyle basit değil bazı şeyler...Ben soyledim zaten ben seninle uc dort yilda bosanmk için ailemi karsima alip evlenmedenm.ustune ustluk iki çocuk yapmadm dedim. Onlara gore normal cnm abisi bosanmk uzere.dayisinin cocuklari bosanmis.teyzesinin cocujlari nosanmis onlara göre bosanmk kolay arada cocuk olup olmamasi da sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?