- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.481
çok sağol cnm benim inş. yaa. ben zatenbugün hiç ii değildim sibel de tuz biber oldu resmen.Yasemincim cok gecmis olsun canim ya öyle anlatmissin ki cok duygulandim okurken. Gittiginde cok çok iyi bulursun zeynepcigi inşallah canım
Cok sukue gectom cnm ondan keyfim yerindeydi sibele uzuldumSongulcum hosgeldn sekerim direksiyon sinavnmi vardi neoldu aldinmi ehliyeti artik
Kresten aluriz bakarim diye gelmigelmis.borcunuz var biraz destek olurum demis ama krese kayıt olduktan sonra gitmesede ucret odeniyo zatzaten.bunu ogrenince iki hafta sonra ank.kontrilu var ordan eve gecerm diyordu. Dunden sonra ne olur bilmiyorum
Cok sukue gectom cnm ondan keyfim yerindeydi sibele uzuldum
sen nasilsin
Hosbuldum canim iyiyim cok şükür berra da iyi masallah uyuyor simdi. sen nasılsın. Alp nasil canimKatre hosgeldn canim nasilsn berram nasil
Ay bir yqzmamadim atip duruyor cnm cok gecmis olsunsongülüm hoşgeldin cnm. zeynebimi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor cnm antibiyotik başaldık bakalım şükür ateşi durdu. artık yükselmio.
cnm boşanmak kolay bişey miBen soyledim zaten ben seninle uc dort yilda bosanmk için ailemi karsima alip evlenmedenm.ustune ustluk iki çocuk yapmadm dedim. Onlara gore normal cnm abisi bosanmk uzere.dayisinin cocuklari bosanmis.teyzesinin cocujlari nosanmis onlara göre bosanmk kolay arada cocuk olup olmamasi da sorun degil
cnm aynen insan çok yıpranıyorBen seni anliyorum ama canim boyle erkekler zor oluyo gercekten yillardir alttan ala ala sen yiprandn ama o farknda dwgil kendini hakli goruyo
Bence esine soyle sen annene cok bagimlisin bizi benimseyemiyosun de artik biz bi aileyiz onlar herzamn senin annen baban ama oncelgin biz olmalyiz de
Bende kendi anne babama bagimli olsam nasil olur de
Bide meryem krese gidiyo kv sizde neden kaliyo evinz zaten kucuk bildgm kadryla
kesinlikle sana katılıyorum cnmsibel cnm sen de ağzınla söylüosun işte. aileni karşına aldın bir kızın var ve karnında bi bebek daha taşıosun. yani eşine göre senin ondan başka gidebilecek bir yerin yok. şu durumda ondan başka çaren yok. sende herşeyde özür dileyen alttan alan birisi olarak karşısında olduğun için senin tek çarenin eşin olduğunu düşünüyor malesef. üzgünüm ki eşin seni böyle görüo ve kendini sanırım vazgeçilmez sanıyor. nasıl yaparsın bilmem ama ona vazgeçilmez olmadığını göstermen lazım yoksa bu durum bir ömür bu şekilde devam edecektir malesef
aa gerçekten mi hayırlı olsun cnmCok sukue gectom cnm ondan keyfim yerindeydi sibele uzuldum
sen nasilsin
cnm gördün mü eşin tamamen egosunu tatmin ediyoeBilmiuorum yasemin evet cok alustrdim evet ama zaten iyi oldz zamanlardada hep soyler mesela bana erkek oldgumu hissettr vs diye.asiri ataerkil bi aile sanirim o yuzden
neyse siz tatlıya bağlamışsınızHayirli gunler kizlar sibelcim esinle biseyler olmus heralde ay bizde cumartesi gunu oyle bigun gecirdikki yani detayli anlatmiycamda sinirler okadar gerildiki esim yokken ereni alip sinirime carrefoura gittik esim ogrenince cok sinirlendi isimiz bitince almaya gel dedim yoksa garaja gidicem falan dedim nereye gidiyosan git ananin evine falan dedi ama oyle boyle degildi sinirler Cok gerildi anlatamam en sonunda geldi aldi bizi.sakinlesince biraz konustuk falan.dunde k.pasaya gittik esim mac izlemeye bizde teyzemize gittik ama bastan ereni havuza goturduk eren oranin havuzuna asik zaten su delisi orda bide anne baba diyerek ikimizinde elini tuttu bizi parka goturdu sipa oranin parkinida ogrendi artik.sonrada eve gittik gorkem abisiyle aybukeyle oynadilar tabi aybukenin kafasindan asagi su sisesini bosaltmasida pek komikti.
ayne cnm benim ki de çok düşkün, beni çok üzdü ama şimdiye kadar hiç boşanma lafını ağzına almadıcnm benim eşimde çok düşkündür ailesine özellikle annesine ama bu seninki sırf böyle bir durum değil yani eşin senin tavırların nedeniyle kendisini vazgeçilmez sanıyor bence.
cnm ben de çoklu alıntıda sıkıntı yaşıyorumKizlar kafati yicem kacinciya atiyor site beni yazamiyorum birsey sizdede aynisi oluyormu birkac gin once yoktu sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?