2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bilmiuorum yasemin evet cok alustrdim evet ama zaten iyi oldz zamanlardada hep soyler mesela bana erkek oldgumu hissettr vs diye.asiri ataerkil bi aile sanirim o yuzden

Hayirli gunler kizlar sibelcim esinle biseyler olmus heralde ay bizde cumartesi gunu oyle bigun gecirdikki yani detayli anlatmiycamda sinirler okadar gerildiki esim yokken ereni alip sinirime carrefoura gittik esim ogrenince cok sinirlendi isimiz bitince almaya gel dedim yoksa garaja gidicem falan dedim nereye gidiyosan git ananin evine falan dedi ama oyle boyle degildi sinirler Cok gerildi anlatamam en sonunda geldi aldi bizi.sakinlesince biraz konustuk falan.dunde k.pasaya gittik esim mac izlemeye bizde teyzemize gittik ama bastan ereni havuza goturduk eren oranin havuzuna asik zaten su delisi orda bide anne baba diyerek ikimizinde elini tuttu bizi parka goturdu sipa oranin parkinida ogrendi artik.sonrada eve gittik gorkem abisiyle aybukeyle oynadilar tabi aybukenin kafasindan asagi su sisesini bosaltmasida pek komikti.

Hosbuldum guldencim berra iyi cok şükür canim. Uyuyordu ben de uyusam diye uzandım. Buraya baktım iste canim sıkıldı. Sen nasilsin nil nasil canim?

Anladim canim
Hicyoktan yere bozulmaz insallah canim aksam konusacaksanz sendicindekileri soyle gonlu olsun diye sakin alttan alma bence

cnm benim eşimde çok düşkündür ailesine özellikle annesine ama bu seninki sırf böyle bir durum değil yani eşin senin tavırların nedeniyle kendisini vazgeçilmez sanıyor bence.

Cok sukue gectom cnm ondan keyfim yerindeydi sibele uzuldum
sen nasilsin

Bende uzuldum canim duzwlir insallah
Aferin benim arkadasima hayirli olsun canim ama buna sevinsemmi uzulsemmi bilemedim seni simdi kimse tutamaz kuzularida alip gezmelere gidersin bizi ihmal ederek
Iyiyim canm bende hem evi supuruyorum hemde burayi takip edyorum

Bu tel.de kisa yolu bi ogrenemedim yaa oyuzden girmesi zor geliyo aslinda kisa yok yapiyorum sonra siliniyo anlamadim bi ogrensem kisa yolu hep giricem ama.

Gece konusmayi denedim aslinda bide esim cok israrcidr bazen oyle hale geiyorum ki vidden kendimi suclu goruyorum ikna ediyo yani beni...bunu kendisi de söylüyorum.onun bi doğrusu varsa doğru odur digerlrini dusunmez bile

cnm boşanmak kolay bişey mi
insanı çok yıpratır
ayrıca boşanınca senin gibisini nerden bulacak
bence eşin saçmalıyor

cnm aynen insan çok yıpranıyor
sibel cnm açık açık ne hissediyorsan konuş anlat hepsini
ben eşimle yazın açık açık konuştum ve kendine çeki düzen verdi
farkına varmadığı şeylerin farkına vardı
sen de bir insansın,seni bu kadar üzmeye hakkı yok

kesinlikle sana katılıyorum cnm

Cok sukue gectom cnm ondan keyfim yerindeydi sibele uzuldum
sen nasilsin
aa gerçekten mi hayırlı olsun cnm

Bilmiuorum yasemin evet cok alustrdim evet ama zaten iyi oldz zamanlardada hep soyler mesela bana erkek oldgumu hissettr vs diye.asiri ataerkil bi aile sanirim o yuzden
cnm gördün mü eşin tamamen egosunu tatmin ediyoe
bu kadar poh pohlama
tabi eşini sevip sayacaksın ama bu yaptığı yanlış
o sana kadın olduğunu hissettiriyor mu
seni prensesler gibi el üstünde tutuyor mu

neyse siz tatlıya bağlamışsınız

cnm benim eşimde çok düşkündür ailesine özellikle annesine ama bu seninki sırf böyle bir durum değil yani eşin senin tavırların nedeniyle kendisini vazgeçilmez sanıyor bence.
ayne cnm benim ki de çok düşkün, beni çok üzdü ama şimdiye kadar hiç boşanma lafını ağzına almadı
sibelin eşi kendi egosunu tatmin ediyor

Beste çıkıyorum eve varmam buçuk. O kacta gelir bilmiyorum aslinda o gelnden kv ile konusmk istyorum ..
bi de cok garip meryemi cok ozledim buguhergunden cok farkli. ..kkokusunu icime cekesm geliyo..oopmk istyorummm...

Kizlar kafati yicem kacinciya atiyor site beni yazamiyorum birsey sizdede aynisi oluyormu birkac gin once yoktu sorum

Dua edin ne olur.bosanmk istemiyorum bosanamam annmlerin yüzünü egdremem...bunu soylemiyorum esime ama yapamam...akrabalrin yaa baak demelerine katlanamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…