2012 kasım bebekleri büyüyor..

Meryemimi dogcak bebegime yasatmk istemiyorm böyle bisey.pofff eve gidip bi aglayabilsem rahatliycm belki

Ay gercekten olay cok buyumus sıbelcım ya
Ins aksama bıseyler konusulabılır...
Sen ılk hamılelıgınde esıne hıc hamılelık psıkolojısını yasatmamıssın anlasılan sen hamılesın ya hu bazı seylerı alttan alabılır...
Bızım kocalar pek sabırlıymıs ben hıc yoktan sebeplerle aglayıp zırlardım( sımdı yoktan sebep o zaman aman ne buyuk dertlerdı! Benım ıcın)
Bak kayınvalıden de anlayıs gostermıs belkı o orta yolu bulur ıns.
Cok moralım bozuldu hamılesın bıde ya

Dua edin ne olur.bosanmk istemiyorum bosanamam annmlerin yüzünü egdremem...bunu soylemiyorum esime ama yapamam...akrabalrin yaa baak demelerine katlanamam....
cnm başkalarının ne dediği önemli değil
ama eşinin yaptığı doğru bişey değil
sana bol bol dua ediyorum cnm
evde huzursuzluk çok kötü bişey bunu çok iyi biliyorum

Beste çıkıyorum eve varmam buçuk. O kacta gelir bilmiyorum aslinda o gelnden kv ile konusmk istyorum ..
bi de cok garip meryemi cok ozledim buguhergunden cok farkli. ..kkokusunu icime cekesm geliyo..oopmk istyorummm...
Cnm moral bozuklugundan duygusalsın zaten..
Ay bende koptum ınan kolay kolay aglayamam aslında ıns duzene gırer hersey......

Sibelcim cok uzuldum yaa durum cok ciddi sanirim senin yazdiklarini bulup okumak istiyorum ins.olmaz oyle bosanma falan ne demek esinde sakinlesince daha dogru dusunur ins.

fatma hoşgeldin aman neyse siz tatlıya bağlamışsınız cnm.
sibel başkaları için değil çocukların ve kendini düşün o bunu demiş şunu demiş takılma işte bizim en büyük yanlışımız bu.
bu olayda zaten boşanacak birşey yok ama sırf milllet laf etmesin boşanmayayım diyede kendini bukadar ezdirme erkekler ezmeyi severler..

sibelcim önce sen inan ki eşin de inansın cnm en kötüsü olsa dahi bu dünyanın sonu değil. sen iki çocuğuna da gayet ii bakabilecek bir kadınsın aciz değilsin çok şükür. tabi ki böyle bişey yaşanmasın ama kimin ne dediği ya da diyeceği umrunda olmasın. sen kendi değerini kıymetini değerini bil ki eşinde kıymetini bilsin. eşin seni çantada keklik görüyor. ona bunun öyle olmadığını göster. ben inanıyorum ki akşama kv ya da siz orta yolu bulacaksınız sen bugün üzüldüğünle kalacaksın. ama lütfen eşinin seni bu kadar yıpratmasına bir daha izin verme. ben sensiz de ayakta kalırım evet belki çok zor günler geçiririm ama ben iki çocuğuma gerekirse tek başıma bakarım diyebil eşine. buna gerçekten inan lütfen.kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

erkekler malesef sinirlendiklerinde ağızlarından çıkanı duymuor. kimisi kendini biraz daha frenlieyebilio uç noktalara taşımıo kimisi abartıo malesef. sonradan söylesen onlar sşinirle söylenmiş laflardı deyip kolayca geçiştirebiliyorlar. bu konuda kv min hakkını yiyemem sağolsun eşime her fırsatta söyler sinirlenince ağzından çıkana dikkat herşeyi söyleme çık biraz nefes al , sen sinirle söylediklerini unutursun ama yasemin asla unutmaz der.

benim kızı uyutamamışlar bugün. evde olsam ve ben varken uyumasaydı kesin tartışma çıkardı eşim söylenir dururdu ben de ona uysam tartışma büyürdü. ben uyutamayınca çocuk uyumalı uyku saati geçmemeli yoksa nasıl büyüycek sen annesin uyutmayı bileceksin der, kendileri uyutamayınca uyumadı der çekilir kenara. erkeklerin çoğu böyle malesef.

aynen sibelcim yaseminin yazdıklarına harfiyen katılıyorum helede şu söz çok doğru kimse bulunmadık hint kumaşı değil..

Fatma neysekı sızın olay tatlıya baglanmıs..
Ne oluyo bu erkeklere anlamak mumkun degıl...

Yasemın katılıyorum cnm kendılerıne gelınce olagan durum bıze gelınce sen annesın yapmalısın gıcıklar ıste...

Songul tebrıkler cnm atlatmıssın hayırlısıyla
Kazasız belasız gunlerde araba kullanmanın keyfını sur artık ıns.

Biliyorum cok sukur isim var gücüm var.ar.ama yinede bilmiyorum oyle bi hayat istemiyorum. Ama bu srkildede ömür nasil gecer bilmiyorum...cogu zamn keske diyorum acele etmeseydm.benm hic umudum yok dedgnz gibi zor olucak ama olanla ölene care yokmuş gorucez artık

canım böyle düşünme
eşin sana göz dağı veriyor gör bak tatlıya bağlanacak
kimse boşanmak için evlenmez
ama çocuklarını mutsuz bir ortamda yetiştirmenin onlara bir faydası olmaz

Geldim eşim yokmus evde kv ile konustuk sakın dedi kötü düşünme oglum halt etmis dedi...huyunu biliuorsun birden kopurur boyle hic umursama sen çocuklarına bak bir kuser iki kuser gelir konusur ustune gitme.sen bnm gelinim degil kizimsin dedi..cocugun onunde yapmayin boyle arada o kalir etkilenir sen normal devam et hayatina bnm oglum halt etmis dedi...oglen sen arayinca cok korktum dedi.konuscaktim oglumla araniza girmek de istemedim dedi sarilip aglastik...esim geldi yuzume bakmadi hic bende ustune gitmedim .sonra isten ardilar geri gitmk icin giyiniyordu baktim uzun uuzun.ne oldu asik mi oldun hadi görüşürüz deyip cikti bklim ne olcak belli degil daha

ayy kv elı opulesı kadın ya nekadar durust tatlı dıllı bırı gercekten esınde cabuk köpuren sınırlenen bırı demekkı dusuncesızce laf etmıs sen özur falan dılemesen sussan buyumıcekmıs sanırım bu modeller boyle cunku kacarsan kovalanırsın
ama sen ozur dıledıkce bu kendını bısey sanmıs ıste dolayısıyla uzamiş olayınız
ama nekadar cocukca asıkmı oldun deyıp gıtmesı
yani o coktan unutmus bile bısey yokmus gbı davranıyor ıste kendınce adım atıyor
sen uzuldgunle kalcaksın esın unutcak bu olayı
ama bıkez daha takdır edıyorum kvnı ya masallhh

Yok aysegulcm yok. Geldi yemk yedik agzini bicak acmadi surat bes karış simdi tekrar cikti nereyr dedim hava alcam dedi yuzume bikez bile bakmadi...la havle diyo kv ama napsun elinde olan bisry yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…