- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.501
cnm başkalarının ne dediği önemli değilDua edin ne olur.bosanmk istemiyorum bosanamam annmlerin yüzünü egdremem...bunu soylemiyorum esime ama yapamam...akrabalrin yaa baak demelerine katlanamam....
Cnm moral bozuklugundan duygusalsın zaten..Beste çıkıyorum eve varmam buçuk. O kacta gelir bilmiyorum aslinda o gelnden kv ile konusmk istyorum ..
bi de cok garip meryemi cok ozledim buguhergunden cok farkli. ..kkokusunu icime cekesm geliyo..oopmk istyorummm...
Hosbuldum canim iyiyim cok şükür berra da iyi masallah uyuyor simdi. sen nasılsın. Alp nasil canim
Gece konusmayi denedim aslinda bide esim cok israrcidr bazen oyle hale geiyorum ki vidden kendimi suclu goruyorum ikna ediyo yani beni...bunu kendisi de söylüyorum.onun bi doğrusu varsa doğru odur digerlrini dusunmez bile
canım böyle düşünmeBiliyorum cok sukur isim var gücüm var.ar.ama yinede bilmiyorum oyle bi hayat istemiyorum. Ama bu srkildede ömür nasil gecer bilmiyorum...cogu zamn keske diyorum acele etmeseydm.benm hic umudum yok dedgnz gibi zor olucak ama olanla ölene care yokmuş gorucez artık
ayy kv elı opulesı kadın ya nekadar durust tatlı dıllı bırı gercekten esınde cabuk köpuren sınırlenen bırı demekkı dusuncesızce laf etmıs sen özur falan dılemesen sussan buyumıcekmıs sanırım bu modeller boyle cunku kacarsan kovalanırsınGeldim eşim yokmus evde kv ile konustuk sakın dedi kötü düşünme oglum halt etmis dedi...huyunu biliuorsun birden kopurur boyle hic umursama sen çocuklarına bak bir kuser iki kuser gelir konusur ustune gitme.sen bnm gelinim degil kizimsin dedi..cocugun onunde yapmayin boyle arada o kalir etkilenir sen normal devam et hayatina bnm oglum halt etmis dedi...oglen sen arayinca cok korktum dedi.konuscaktim oglumla araniza girmek de istemedim dedi sarilip aglastik...esim geldi yuzume bakmadi hic bende ustune gitmedim .sonra isten ardilar geri gitmk icin giyiniyordu baktim uzun uuzun.ne oldu asik mi oldun hadi görüşürüz deyip cikti bklim ne olcak belli degil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?