2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hadi yaa ax ne tuhaf biri gercekten sen elinden.geleni fazlasiyla yaptin.bence artik geri.cekil hic sorma gitsin.gelsin.yatsin busefer sen.onun yerine gec o.ugrassin birazda

günaydın kızlar. sibel bencede üzerine gitme ve ayşegülün dediği gibi özür falan dileme sen onun peşinden koştukça onun gözünde değersiz olursun boşver bırak birazda o senin peşinden koşsun inan sen üzerine gitmesen birşeyler kafasına dank edecek..
kv gerçekten rahatlatmış seni negüzel oda ne yaparsanız yapın diye bilrdi bence tyardıma ihtiyacın olduğu zamanda kvden çekinmeden iste cnm.çünkğü herkes herşeyi düşünemiye bilir cnm.

Canlar gunaydinnnn.....hersey ocin cok tesk ederim dun cok sıktım cacaninizi.biz iyiyiz cok sukur. Aksam gelince ciktik disari arabayla ben bağırdım cagirdim o sessiz kaldi..ssonra cikti bi ara armut alms gelmis barışma hediyesi.gecede corbaciya gittik kv de merak etmis arayip durdu beni naptnz kizim diye.hallettik sukur gece sarilip yattik:))

sevindim sibelcim hadi gözün aydın çözmenize sevindim ama aklında olsun birşey olunca üzerine fazla gitme genelde özürdileyen taraf olma haklıysan tabi biraz akışına bırak..

canım helal olsun kv ne valla ellerinden öp benim için

Yok aysegulcm yok. Geldi yemk yedik agzini bicak acmadi surat bes karış simdi tekrar cikti nereyr dedim hava alcam dedi yuzume bikez bile bakmadi...la havle diyo kv ama napsun elinde olan bisry yokki
canım bırak peşinden koşma

günaydın cnm

günaydın cnm çoooook sevindin herşeyi halletmenize

Saolsun fundacm cok destek oldu kv m.zaten severdum ama bikez daha sevdim yani. .gece geldik odaya gectim meryemi uyutmus.naptinz kızım dedi sarildm öptüm duzeldk annem dedim ohh dedi derin bisrkilde gozleri doldu...hadi git kocanın yanina mutlu olun kuzum dedi. ...

Gunaydinnn herkeseee ayy sibek cok sevindim.halletmenize
ama bence aklinda bulunsun.boyle olaylada msjlasmayin yuzyuze gorusun msjda kestirip atmak daha kolaydir ama onemli olan yuzune soylemektir ciddi konularda msjlasmayin tavsiyem bak dun msjda agir seyler yazdi sana sonucunu dusunmeden belki okur okumaz bayilabikirdin bebege bisey olavilirdi araba kaullniosan kaza yapabilirdin gbi insan sonucunu dusunmeli yazarken

ama kv ne hayran kaldim gerckten mukemmwl biri

günaydın fundam nasılsın bakalım.
ayşegülüm sanada günaydın aynen katılıyorum cnmmm
iyiyim cnm
gece defne ateşlendi
38,6 idi ateşi
dolven verdim gece 3 te
sabah 5 te normale döndü
zaten 1 de yatan ben 3 ten 5 e kadar oturdum
zaten 6 da kalktım
bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum

Günaydın kızlar

Sibell cok sevindim canim. Böyle olacagini zaten biliyordum ama sen onun icin normal boşanmak falan diyince endiselenmistim. Huzur mutluluk eksik olmasin evlerimizden

Funda gecmis olsun defneme kresten.dolayidir atlatamadan.baska.seye yakalanior ama guclenek boyle boyle bagisikligi senin.icin.zor olcak.bugun uykusuz kahve falan ic artik agirlik bastikca:)

Kizlar babamiz yok nasilsa diye beraber yatalim dedim masala yok ne mumkun kipir kipir donup duruor ne o ne ben rahat edemedik 9da uyumustu masal benim yataga koymustum1gbi yere yqtak yaptim oraya aldim.masali ikimizde huzurla uyuduk 9.30a kadar
uyaninca aksam beraber yatalimmi diorum hayir ben yalniz yatcam.dior okadar alisik ki rahata xalniza:)

Günaydın kızlar

Sibell cok sevindim canim. Böyle olacagini zaten biliyordum ama sen onun icin normal boşanmak falan diyince endiselenmistim. Huzur mutluluk eksik olmasin evlerimizden
GÜNAYDIN CNM

Fundacim gecmis olsun canim yaa
sağol cnm

cnm ne olduki defneme çok geçmiş olsun inş ilerlemez..
cnm bi türlü atamadığı bi balgam var boğazında
bu arada dün umca başladım

Funda gecmis olsun defneme kresten.dolayidir atlatamadan.baska.seye yakalanior ama guclenek boyle boyle bagisikligi senin.icin.zor olcak.bugun uykusuz kahve falan ic artik agirlik bastikca:)
sağol cnm inşallah antibiyotiksiz atlatır
vall ben de çalışmaya çalışıyorum

hadi ya
valla ben defneyle o kadar rahat yatıyorum ki
birbirimize sokulup yatıyoruz
çok güzel oluyorr

kızlarrrr telefonumu güncelledim ve bende artık burdan yaza biliyorum yaşasınnn çok sevindim çok hızlı değil ama en azından eskiden hep atıyodu şimdiii atmıyo çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…