- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.521
sevindim sibelcim hadi gözün aydın çözmenize sevindim ama aklında olsun birşey olunca üzerine fazla gitme genelde özürdileyen taraf olma haklıysan tabi biraz akışına bırak..Canlar gunaydinnnn.....hersey ocin cok tesk ederim dun cok sıktım cacaninizi.biz iyiyiz cok sukur. Aksam gelince ciktik disari arabayla ben bağırdım cagirdim o sessiz kaldi..ssonra cikti bi ara armut alms gelmis barışma hediyesi.gecede corbaciya gittik kv de merak etmis arayip durdu beni naptnz kizim diye.hallettik sukur gece sarilip yattik:))
canım helal olsun kv ne valla ellerinden öp benim içinGeldim eşim yokmus evde kv ile konustuk sakın dedi kötü düşünme oglum halt etmis dedi...huyunu biliuorsun birden kopurur boyle hic umursama sen çocuklarına bak bir kuser iki kuser gelir konusur ustune gitme.sen bnm gelinim degil kizimsin dedi..cocugun onunde yapmayin boyle arada o kalir etkilenir sen normal devam et hayatina bnm oglum halt etmis dedi...oglen sen arayinca cok korktum dedi.konuscaktim oglumla araniza girmek de istemedim dedi sarilip aglastik...esim geldi yuzume bakmadi hic bende ustune gitmedim .sonra isten ardilar geri gitmk icin giyiniyordu baktim uzun uuzun.ne oldu asik mi oldun hadi görüşürüz deyip cikti bklim ne olcak belli degil daha
canım bırak peşinden koşmaYok aysegulcm yok. Geldi yemk yedik agzini bicak acmadi surat bes karış simdi tekrar cikti nereyr dedim hava alcam dedi yuzume bikez bile bakmadi...la havle diyo kv ama napsun elinde olan bisry yokki
günaydın cnmgünaydın kızlar. sibel bencede üzerine gitme ve ayşegülün dediği gibi özür falan dileme sen onun peşinden koştukça onun gözünde değersiz olursun boşver bırak birazda o senin peşinden koşsun inan sen üzerine gitmesen birşeyler kafasına dank edecek..
kv gerçekten rahatlatmış seni negüzel oda ne yaparsanız yapın diye bilrdi bence tyardıma ihtiyacın olduğu zamanda kvden çekinmeden iste cnm.çünkğü herkes herşeyi düşünemiye bilir cnm.
günaydın cnm çoooook sevindin herşeyi halletmenizeCanlar gunaydinnnn.....hersey ocin cok tesk ederim dun cok sıktım cacaninizi.biz iyiyiz cok sukur. Aksam gelince ciktik disari arabayla ben bağırdım cagirdim o sessiz kaldi..ssonra cikti bi ara armut alms gelmis barışma hediyesi.gecede corbaciya gittik kv de merak etmis arayip durdu beni naptnz kizim diye.hallettik sukur gece sarilip yattik:))
iyiyim cnmgünaydın fundam nasılsın bakalım.
ayşegülüm sanada günaydın aynen katılıyorum cnmmm
cnm ne olduki defneme çok geçmiş olsun inş ilerlemez..iyiyim cnm
gece defne ateşlendi
38,6 idi ateşi
dolven verdim gece 3 te
sabah 5 te normale döndü
zaten 1 de yatan ben 3 ten 5 e kadar oturdum
zaten 6 da kalktım
bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum
GÜNAYDIN CNMGünaydın kızlar
Sibell cok sevindim canim. Böyle olacagini zaten biliyordumama sen onun icin normal boşanmak falan diyince endiselenmistim. Huzur mutluluk eksik olmasin evlerimizden
sağol cnmFundacim gecmis olsun canim yaa
cnm bi türlü atamadığı bi balgam var boğazındacnm ne olduki defneme çok geçmiş olsun inş ilerlemez..
sağol cnm inşallah antibiyotiksiz atlatırFunda gecmis olsun defneme kresten.dolayidir atlatamadan.baska.seye yakalanior ama guclenek boyle boyle bagisikligi senin.icin.zor olcak.bugun uykusuz kahve falan ic artik agirlik bastikca:)
hadi yaKizlar babamiz yok nasilsa diye beraber yatalim dedim masala yok ne mumkun kipir kipir donup duruor ne o ne ben rahat edemedik 9da uyumustu masal benim yataga koymustum1gbi yere yqtak yaptim oraya aldim.masali ikimizde huzurla uyuduk 9.30a kadar
uyaninca aksam beraber yatalimmi diorum hayir ben yalniz yatcam.dior okadar alisik ki rahata xalniza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?