2012 kasım bebekleri büyüyor..

Funda gecmis olsun cnm kresten kaynakli bunlar hephep.meryeminde azaldi öksürüğü ama hala balgamli dediğin gibi.ngibi.nisani bi atlatsak rahatlarz insallh.

Katre cnm ne biliyim ya tedrgin oldum cidden cok ciddiydi.ben de once yine tutamadm agladm biraz.soyle dedi neyi degistrmk istedin bende de ben seni iplemedim.ceki duzen vermedm vs.uoruldm fln dedi bende dedim ben basimin caresne bskabilirm ama istemiyorum dedim.amann atlattk şükür en buyuk destkcim kv.biz dışarı cikarkn dedim anne dua et konusckmisiz dedim sakın aglama sakin sakin konus diyo kadncagz

Merhaba kızlar
Sıbel sevındım cnm bıdaha yasamazsınız ıns boyle tatsız olaylar
Kv denıde gormeden sevdık sayende:)

Funda gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır defne..
Betul ıyımıs dımı aleykum slm cnm..

Yasemının balbocugu nasıl oldukı onun ıcın mı ızınlı almıs..

Gulden aysegul nuray katreınur wavs fatma songul nasılsınız kızlar hersey yolunda dımı?

ıyız bız canım masal yattı besıgıne uyumak üzeredir kıtap okudum cıktım
bende bıseyler yıcem cıkıordum öptum sızıı

songül dün sıbel ıcın uzulunce arada kaynadı tebrık ederım bol bol dıkkatlı gez artık kuzularla neguzel pratık yapmıs hem gezmıs olursunz

kızlarrrr telefonumu güncelledim ve bende artık burdan yaza biliyorum yaşasınnn çok sevindim çok hızlı değil ama en azından eskiden hep atıyodu şimdiii atmıyo çok sevindim
oh hayırlı olsun cnm

sağol cnm benim
valla bu yılı bi atlatırsak süper olacak

sağol cnm benim

benicim hoşgeldin şekerim.
songül kız artık size gelince beni gezdirirsin dimi he he:
ayşegül negüzel ah birde niloş kendi kendine uyusa ehh ehh ama şöyle güzel birşey var sen uyuyunca ben babanın yanına gidiccem diorum tamam diyo sıpa..

NİL EN AZINDAN ona izin veriyormuş
defne kesinlikle kabul etmiyor
hatta dün akşam yemekten sonra babasına"sen git" dedi durdu

ıyız bız canım masal yattı besıgıne uyumak üzeredir kıtap okudum cıktım
bende bıseyler yıcem cıkıordum öptum sızıı

Masallah masala
Bızde ogle uykusu bır gun varsa bır gun yok ıstege baglı:)
Oglen uyumazsa gece daha guzel uyuyo..

Hosbuldum cnm ve cıkıyorum:) beyzayı alıp eltıme gıdıcem paketı var onu goturucem..
Yarında kahvaltıya mısafırlerım gelebılır calısanların durumuna gore bakalım
Gorusrz optum sızı

masallhh kuzuma o 13aylıktan ıtıbaren kendı kendıne uyuyor sallama yada pıspışlama olayı ozman bıttı sukur bıberonla sut ıcerek uyurodu ben yanında oturuyordum sımdı ıse kıap okuyup cıkıorm

alısır baklaım nilde zammnla sen gec ayırdın annesı o alısırdı sen alısamadın:)

bızım uyku yemek wc duzenızmız dogustan sasmaz:)
ki masal 2de yatar bazen 4/5 de kalkar ama yınede aksam9,30u gecmez uyuması gecede uyanmaz şükür
dıyoru yaaa masal uykuuc şirinim benım ama annede babada uykucu aılelerde :)

ha ha hah a doğru vallaha ayşegül ben alışamadım ayrılmaya he he heh e:
geçen okula gittiğimizde pedegokla görüştük şuan çok zorlama yatmak için tam okul dönemi yoksa burayada uyumu zor olur bekle zaten kendiliğnden gelişecek dedi bakalım..

Kahvaltı hazrlycam zaten borek yaplim dedim kvye..
aysegul masalin masallhi var ya sanslisin...biz 13ayda daha iki saat uyumuyordu kii..neyse gectu o gunler

Gunaydinnn kizlarrrr nasilsiniz bakim giremiyorum hic zamanim olmuyor inanin is ev cocuk koca hamileleik yoruyor beni bir bucuk ayim kaldi allahtan hepiniz iyisiniz ins biz iyiyiz cok sukur

Gunaydinnn kizlarrrr nasilsiniz bakim giremiyorum hic zamanim olmuyor inanin is ev cocuk koca hamileleik yoruyor beni bir bucuk ayim kaldi allahtan hepiniz iyisiniz ins biz iyiyiz cok sukur
dilekçim negüzel sende yarıladın hamileliği cnm hayırlısıyla al bakalım bebişi kucağınada herşey olur cnm.. yok dimi bir sorun herşey yolunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…