2012 kasım bebekleri büyüyor..

dilekçim negüzel sende yarıladın hamileliği cnm hayırlısıyla al bakalım bebişi kucağınada herşey olur cnm.. yok dimi bir sorun herşey yolunda..
Yok cok sukur canim hersey iyi cok sukur saglikli pasam allahima sukurler olsun basta biraz uzuldum cinsiyeti ogrendigimde hep kiz geciyordu ama sonra baya dusundum iki erkek kardes beraber buyurler dedim hersey iyi olacak dedim kendimi toparladim suanda ev ariyoruz bakalim iki yatak odali sonra onlara cok guzel oda yapacagim nasipse

Sen nasilsin canim nilim nasil hasta falan degilsiniz demi

Gunaydin kizlar biz bgun misafirlikteyiz dun aksam.geldik yatili kaldik onun eside goreve gitmis yalnizim gel dedi masal uyaninca dun buraya eldik
simsi uayndi masal onlar henuz uyanmadi sanirim diye bizde yatakta vakit gecirioruz kuzuyla ay bgun bana sarilip uyudu hayret ettim sabahda uyaninca annemmmm dedi optu ayy icim.gittii yaa eridim resmn
simdi anne yaz cabuk ver aloyu dior bana:)

dilekçim anlıyorum ama bence önemli olankız erkek olması değil hayırlı evlat olması cnm.
inş bulursunuz gönlünüze göre bir ev. niloş ve ben iyiyiz cnm bir sorun yok çok şükür..
ohhh ayşegül günaydın iyi yapmışsınız sizede deyişiklik olur bence.. masalada baksen..

Oyle tabikii herseyin basi hayirli evlat olmalari cok sukur oglum huysuz bir cocuk degil kardesiyle cok iyi anlasir umarim
Iyi olmanizada cok sevindim

Günaydın kızlar ay dün aksam birax gecmis okuyayım dedim bütün gece sibelle uğraştım umarım birdaha böyle bir sorun yasamazsiniz
Beni arayan aramayan merak eden etmeyen herkesten Alah razi olsun cok mutlu ettiniz beni şükürler olsun daha iyiyim agrilarim var ama ilaclarla daha iyi oluyorum şükür bugun tekrar kontrolum var 12 bucukta bakalim ne diyecek dun gece agrim coktu surekli kabus gördüm uyuyamadim bu sabahta erkenden kalkti erdem pasa bakalim nasil gececek bugün bizden haberler boyle canlar öpüyorum sizi

Gunaydinnn kizlarrrr nasilsiniz bakim giremiyorum hic zamanim olmuyor inanin is ev cocuk koca hamileleik yoruyor beni bir bucuk ayim kaldi allahtan hepiniz iyisiniz ins biz iyiyiz cok sukur
günaydın cnm
biz iyiyiz sen nasılsın?

günaydın cnm
ya defne hep bana sarılıp uyuyor, çok güzel oluyor değil mi?

günaydın cnm
tekrar geçmiş olsun
kontrol sonrası haber ver

gülden günaydın tatlım senden alıntı yaptım ama olmadı

Cok cok gecmis olsun canim rabbim sifalar versin biraz agrin olmasi normal ins hemen gecer agrilarin

Iyiyiz fundam kahvalti hazirliyorum ailecek kahvalti yapacagiz bugun cok sukur:)

Sen nasilsin canim defnem nasil kres nasil gidiyor bu sene allah izin verirse bende verecegim efeyi krese

herkese kocaman günaydın kızlar
ben yine uykusuzum
dün akşam defne ateşliydi.yatmadan calpol verip yatırdım.
ateşi düşmüştü ama sabah 4,5 ta tekrar ateşlendi.39,2 oldu ateşi.tekrar şurup verdim.sonra da uyumadım.zaten 1i geçiyordu yattığımda

Iyiyiz fundam kahvalti hazirliyorum ailecek kahvalti yapacagiz bugun cok sukur:)

Sen nasilsin canim defnem nasil kres nasil gidiyor bu sene allah izin verirse bende verecegim efeyi krese
ben uykusuzum cnm
defnenin de ateşi var
muhtemlen boğazındaki balgam kaynaklı
dün okulda burnuna okyanus suyu sıkmışlar,şükür gece öksürmedi.ama sabah öksürdü
cnm kreşten ben çok memnunum.defneyi çok geliştirdi
ben herkese tavsiye ediyorum

betül tekrar geçmiş olsun cnm..allahım beterinden korusun..
fundam günaydın ama sana gün pek aymamış anlaşılan birşey vardır mutlaka defnemin ateş yükselmesinde.
peki kıreşte yükselmiyormuymuş cnm çok geçmiş olsun umarım hemencik atlatır..

Aaaa canim cinsiyet belli olnus hayirli olsun tatlim
Aralari az oldugu icin arkadas olucaklar o yonce bak artik 3.ye

Gunadin canim benim nasiksin kres durumu aslinda nil icin endiselendiriyir canim beni
Sık bronsiy geciren cocuklara onermiuorlar

Ah canim g
Gecmis olsun kresin ilk yili kuzular mahfoluyor
Simdi nasilmis

Canim tekrardan gecmis olsun neden okadar agrin olduki
Insalla hayirli haberlerle gelirsin

songülüm hoşgeldin cnm.
yasemini izinliymiş evet ama zeynebim daha iyimiş şükür..
bu arada kıreş olayı benide düşündürüyo ama bişekilde başlamamız lazım cnm şu kullandığımız toz bizi bayağı rahatlattı bakalım aman dilimi ısırayım ama bu ara iyiyiz yaklaşık 2 aydır.. şimdi 10 gün sonra dr konturole çağarmış bizi toz 3 ay dolacak.
kıreş işini onunlada konuşacaz bakalım.
ama inan evde daha kötü hazır yiyecekler tv beni çok korkutuyo cnm birde annane her dediğini yaptığı için nilde tuturmalar başladı bu ara..

evet cnm pek aymadı
yok cnm kreşte yükselmiyor sadece geceleri
zaten kreşte yükseldiği zaman hemen arayıp bilgi verip hangi ilacı gerektiğini soruyorlar

Ah canim g
Gecmis olsun kresin ilk yili kuzular mahfoluyor
Simdi nasilmis
sağol cnm benim ya
valla sabah bıraktıktan sonra arayamadım
ilk yıl evet zorluyor
ama dün defnenin sınıfından birisi salgın olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…